Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydınlaaaar,

Geçen hafta:76.900
Bu hafta: 76.500
Giden: Koskoooca -400 gram

İte kaka gidiyorum
200 gramı görürsem halay çekeceğim demiştim, bugün sporun içinde halay da olacak yani

Hemen eleştirimi de yapayım:Bu hafta sporu savsakladım, suyu savsakladım, arada da diyeti savsakladım.
Hepsinden hafif hafif yapınca da sonuç böyle hafif oldu

Bu hafta bir kere de 3ünü adam gibi devam ettirmeye çalışacağım.

Yurttan haberler şimdilik böyle.

slm kızlar benim
geçen hafta 70,20
bu hafta 70,20
fark yok yani ama almadığıma sevindim çünkü bugün yarım reglim teşrif edecek bekliyorum

kızlar birde bu trendyol.com dan alışveriş yapanınız oldumu...

yaptım canım ben son derece sözlerine sahipler aynı gün teslim ettiler limango markafoni trendyol vip dükkan dördündende yaptım zaten eşimde limangoda çalışıyor

yaptım canım ben son derece sözlerine sahipler aynı gün teslim ettiler limango markafoni trendyol vip dükkan dördündende yaptım zaten eşimde limangoda çalışıyor

ben de markafoni ve limangodan da yapmıştım, eşim morhipoyu da kullanmıştı.

eşin limangoda çalışıyor ayy ne güzel.
limangodan siparişim var, bugün yarın gelir.

bu hafta herkes az kilo vermiş yaw

ama bende bu hafta kaçırdım bir kaç bişey 2 gün sporumu yapamadım çünk kar yağdı spora gidemedim ama ayda 6,5 kilo verdim buda güzel hedefim şu 7 kiloyu bu ay içinde vermek bakalım inş.

ya çok güzel şeyler var ve fiyatlarda uygun peki kalitesi nasıl...

geçen yaz 19 liraya babet almıştım iğrenç çıktılar sonra elbise aldım çok güzeldi çok beğendim oğluma oyuncak almıştım çok güzeldiler çanta aldım çantalarıda çok beğendim
yani ucuz ayakkabılar şu 19-20 liralık babetler iğrenç ama diğer ayakkabılar güzel he oğluma kıyafet felanda aldım ayakkabı çok güzel çıktılar ama birdaha ucuz babetler almam kesinlikle

tmm canım sağol

Kızlar neler oluyor? bir alıp bir vermek olurmu? hiçbirşeyi bahane etmeyelim. diyete başlıyorsak hergün ona göre beslenelim. evde spor yapma imkanıda çok.

Haticenin dediği gibi ya ortak bir diyet yapalım yada geçen hafta ne yaptıysak onu yapalım. ya ozaman çok güzeldi..

kilo verenleride tebrik ediyorum.

aklımada bir çare gelmiyorki. buraya bi diyet listesi yazsam herkes uygulamak istemeyebilir. herkes farklı diyetleri seviyor sonuçta.

Se_zen yevrumm nerelerdesin?
Bu hafta grup içi hesaplaması yapmadan kaçmışsın.

Oğluna süper gelin adayı bulmuş kaynana gibi gerim gerim geriniyorum.Heza süper zayıflamış ya, ben de ondan sebepleniyorum.
Geleydin, açaydın kollarını, yapaydın bir sonuç listesi.
Göreydik hangi grup ne etmiş?

haftaya daha iyi olucam valla 1,5 dan aşağıya düşmemeliyim ben dukan yapıyorum ve herkesin bünyesi aynı diyete cevap vermeyebilir zaten herkes kendi bünyesini biliyordur dukan hariç hiç bir diyette bu kadar güzel kilo veremedim

Valla ben bu hafta biraz sporu savsakladım ama aman aman yemedim yani.
Her zaman bir olmuyor kilo verişi başkan ya.
Ben bu hafta acuk spor yaptım diye gide gide 400 gitmiş ama bir önceki hafta 2,5 gitmişti.
Yani kazın ayağı öyle değil.
Bir de diyete yeni başlayınca falan iyi veriliyor, ama uzun süredir diyet yapılıyorsa ve de o diyetten bu diyete geçilmişse, vücut artık banamısın demiyor, diyetleri iplemiyor valla
Ben gene az yeme ve çok spor ve de çok su desteğiyle devam edeceğim yoluma.
Daha disiplinli olursam, sonuçlar daha iyi olur diyorum.
Herkes kendine göre, kendini eleştirerek yoluna devam etmeli bence.

Terik ederim canim cok iyi gidiyorsun ben meyve olmadigi icin bu diyeti yapamam meyveyi cok seviyorum cunku sen cok iradelisin

ozgey evet canım işte aynen öyle herkesin bünyesi o diyete cevap vermiyor. ben kendimden biliyorum dukanı asla yapamam. benim diyette herşey olacak ama her yemekte full yağsız pişecek. hep dikkat etilecek falan. hep aynı şeyi veya aynı gruptan gıdaları yiyemiyorum.

winston evet doğru söylüyorsun ama benim sözüm kilo alanlara. kimse yanlış anlamasın. ben kimseyi rencide etmek istemem ama kızlar sağlığımız söz konusu. bir hafta 1 kilo verdiysen ertesi hafta 200 gramda olsa vermiş olalım veya aynı olalım yeterki olmayalım o vücut ne hale gelecek hiç bir sıkılığı kalmayacak. sonra benim gibi olursunuz şu yaşıma bak tenime bak çok sarkık bi popom var bu hep alıp vermekten sporsuzluktan kaynaklanıyor o yüzden diyorum.

ne yazık ki bu hafta geçen haftaki halimden eser yok üstelik hiç kaçamak yapmadım hatta üstüne spora başladım ama napalım kısmet işte.
geçen hafta:98.6
bu hafta:98.1
giden:500 gramcık :2: :18:

spor:210 dk

evvet işte budur kızlar bildirimi erken bitirdiğiniz için size en güzel dileğim inşallah haftaya tekrar birinci oluruz teşekkür ederim.

ejjejim senide tebrik ederim olsun en azından almadın kilo ve spora başlaman süper bende dün başladım her sabah yürüyüşe gidiyorum 6 kilometre yürüyorum eve gelincede mekik çekiyorum ( koltukta)

Terik ederim canim cok iyi gidiyorsun ben meyve olmadigi icin bu diyeti yapamam meyveyi cok seviyorum cunku sen cok iradelisin

çok saol canım ama sanırım bu hafta havaya girdim kilo veremedim o nedenle daha dikkat edicem bu ayda tam 7 kilo vermeliyim diye yemeklerimi evden getircem çoğunlukla irada cidden çok şişmiştim artık bir irade gerekiyordu kollarım felan hep çatlamıştı nine gibi görünüyordum çok yaşlı duruyordum oysaki geçen gün görümceme küçük bir çocuk awm de şunu dedi

" elinde barbi bebek kutusu az önceki kıza bunu hediye alabilirsin bence bizde bastık kahkahayı görümcem yenge zayıfladınya seni daha küçük görmeye başladılar galiba demeye başladı ama o anne onun oğlu var oyuncaklarla oynamazki dedi çok güldük bende hemen bir hava oluştu tabi bir ükele oldum

kesinlikle haklısın çok dikkat etmek laızm kilo veriyoruz ama vücudumuzun dengesiylede oynuyoruz

Kızlar Takımda 13 Bayanız.. Ben birşey hesapladım sizinlede paylaşmak istiyorum:

3. Takım toplamda 940,2 Kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…