Arkadaşlar kelebekolcam'ın başlangıç kilosunu hatırlayan varmı.Epey bakındım ama bulamadım. Birde elifcino'nun kini 58 diye hatırladım ama umarım doğrudur.
biri kelebekolacam mı dedi,nihayet biri beni farketti 90 canımArkadaşlar kelebekolcam'ın başlangıç kilosunu hatırlayan varmı.Epey bakındım ama bulamadım. Birde elifcino'nun kini 58 diye hatırladım ama umarım doğrudur.
biri kelebekolacam mı dedi,nihayet biri beni farketti 90 canım
evet öyleymiş.bende baktım başlamaya karar verdim.canım diyet listelerinde basta ayça diye birinin yazmış onu yapıyorum.diyetisyen haberlerde göstermiş. hem tokta tutuyor
şikayet değil kaptancım.ilgiye ihtiyacım var.sabah ellerim titreye titreye test yaptım cok sükür negatif cıktı.şimdi gönül rahatlığıyla adaçayımı içiyorum(dün içerken kendimi bebeğini düşürmeye çalışan katil gibi hissettim) rahat rahat bi regl olsam.aşk olsun yaaa... kızlaaar burda misafir perverliğimizden şikayetci olan biri vaaaar
biri kelebekolacam mı dedi,nihayet biri beni farketti 90 canım
:26::26::26:aman da aman alınırmış da. Seni unuturmuyuz bacım. Biz kimsecikleri unutmayız. Biz sevgi kelebekleri gibi bir takımımız bak sen de kelebek olacakmışsın zatii. İyi vermişsin kız bu arada tebrikler. Biz çeteler arası savaş yapmaktan bazen unutuyoruz herkese cevap vermeyi anacım. Şimdi ben hemen liste hazırlayayım.
evet öyleymiş.bende baktım başlamaya karar verdim.
şikayet değil kaptancım.ilgiye ihtiyacım var.sabah ellerim titreye titreye test yaptım cok sükür negatif cıktı.şimdi gönül rahatlığıyla adaçayımı içiyorum(dün içerken kendimi bebeğini düşürmeye çalışan katil gibi hissettim) rahat rahat bi regl olsam.
seninde mi eşin uzakta benimde yurtdışında 1 yıldır ayrıyız arad geliyorhıhıhıhıı iyi çok şükür şekerimdarısı başıma regl olayım.. gerçii olurum ben ya.. aksini düşünemiyorum binlerce kilometre eşimden uzakta ve bi bebek korkunçç.. gerçii benolurum yaaa 2 gündür göğüslerimde ağrı var zaten mutlaka olurum ben
Takım sıralamamamız.
1. hezaran82 %2,51
2.nihancacak %1,90
3.kelebekolcam %1,44
4.se_zen %1,11
5.hatice84 %0,93 :81:
6.winstonlight %0,52 :119:
7.ejje89 %0,51 :129:
8.özgey %0,38 :111:
9.elifcino %0,34
10. S.A AYNI:26:
11. destinam AYNI:18:
12. gölge-çiceği AYNI
13.yakar76 %-1,26 :84:
14.fizik %-1,35 :95:
15. suhan2 %-1,32
selam kızlar kilo olayına çok sevınmıştim ama hevesim kursagımda kaldı bugun avm görevinden beni çektiler vergi daireme döndüm...sebebide (gerçi bu benım tahmınım)cadı mudure ve onunda muduru olan kişiyle salı sabahı yaptıgım şu dıyalog olabilir
--ben:mudure hanım bu standda çok üşüyoruz.üst katta bi yer ayarlansa yada burda kalacaksak bile arkaya paravan gıbı bışey koydursanız
--cadı:bi mudur beyle gezip gelelim dıger katları sonra konuşalım
der ve ikisi uzaklaşır ....
sonra bu cadı kendı mudurunu gaza getirir buyuk ihtımalle çünkü 10 dk sonra adam bana"bura soguk değil de siz üşüyo olmayasınız"der
bende cevabı yapıştırırım"yanı ben üşümüyorum ama üşüyorum dıyorum öylemi "derim.adam evet anlamında kafa sallar gıbı olur...bende karşılıgında "valla yaşayan bilir akşama kadar atkı ve paltoyla duran benım ve ben üşüyorum"derim....
tum bunlar olurken omuzlarımda atkı sarılıydı avm ye geldıklerınde.hatta gelceklerınden haberım bile yoktu yanı bile bile sarmamıştım o atkıyı...
bu kadar ucuzmu ya herşey....
şimdi bu şey iyimi kötümğ ne güzel vergi dairesinde sıcak sıcak işini yaparsın canım üşüyormuşsun cidden orda
canım vergi dairesi çok daha beter çünkü insanlar bu ara kıra beyanı için resmen kapıda kuyrukta ben nerdeyse 1 yıldır vergi dairesindeyım ama dedikodulardan işten ınsanların tavırlarından o kadar yorulmuştumki bu görev benım için tatıl gıbı olacaktı avm dede beyan vermek isteyen mükellef oluyodu ama vergi daireinin onda biri kadardı...bide 10:30 da gıdıp 16:== da çıkıyodum ama vergi dairesinde 08:00-18:00 çalışıyorum....spora vaktım oluyodu bi haftadır psikolojık olarak da deşerj oluyodum...yanı ıyıydı soguk olma bölümü hariç...
bide vergi dairesine gönderilme sebebımın bu oldugunu düşünmek üzdü benı.... yoksa zaten 1 ay sonra enınde sonunda yıne döncektım daireme....canım sıkkın işte maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?