Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar bu hafta yedinci takım olmuşuz.
Yarın benimde keyif günüm. Kızımı kocama bırakıp pendik'e gidicem. Pazara uğrarım, biraz mağazalara bakınırım. Bol bol yemek yerim.
Kahvaltı da su böreği yicem gazi burma dan muhteşem oluyor
Ara öğün körili tavuk
Öğlen kokoreç bide midye tava

Ara öğünü ana öğün yaptım ama napıyım yarın hepsini yemek istiyorum. Ama kızlar geçen hafta bir yöntem denedim işe yarıyor. Şimdi bunların hepsini 2-3 saat içinde yiyorsunuz sonra 12 dua okuyup, yediklerinizi yazıp 12 kapı önüne bırakıyorsunuz sonra aynanın karşısında 12 kere "ben winstondan daha fazla zayıflıycam " diyorsunuz sonra hooopppp ondan daha fazla zayıflıyorsunuz.

sorma yaaaaa...neyse şimdi daha iyiyim.kadını 3 kere aradım yanında çalışanlara not bıraktırdım bakalım döncekmş bana...niye yerım degişti diye sorcaktım...belkide ben gunahını alıyorum kadının ama sanmıyorum zaten herkes gıcık oluyo ona

kızlar bu akşam markete alışverişe gittim nesf....in şu sütte yenılen şeylerınden aldım bi tane kırmızı meyveli olandan bide sade olandan.onu nasıl yıyosunuz kaç kaşık malzemeye ne kadar süt atıyosunuz.akşam yesem olurmu

bide marketten"soya eti-kıyma" diye bişey aldım ilk kez gördum....nesf....in daha kuçuk tanelisi diye düşünün toz şeklinde içine yemek tarıflerı falanda koyulmuş suda pişince 3 kat buyuyomuş vede sıfır kolestrol diyo.tv de daha 2-3 gun oncebi diyetisyenden soya fasülyesının vejetaryanlara bile tavsiye edildiğini dinlemiştim.bu kıymada ondan üretilmiş.... yarın bi köfte yapıcam gerçi soya baharı ve soya sosuda gerekıyomuş ben kutuyu markette açmadıgım için tarifi okuyamamıştım evde farkettım yarın onları bulabilirsem onlarıda alıcam bakalım tadı nasıl olcak...net 400 gr dıyo yanı şişince sanırım 1.2 kilo olacak....5-6 çeşi t yemek tarıfı var hem kuşbaşı et hem kıyma halıne getirliyomuş yöntemlerı farklıymış hepsi yazıyo içinde çok şaşırdım....belki bilen vardır ama ben ilk kez gördüm yarında denıycem anlatırım

bide kaç gundur dondurma krızındeydım markete gitmişken aldım onun bile lıghtını yapmışlar ilk kez gördüm belki yalandır ama demekte zarar yok dıye düşündüm...tadı çok güzeldı...çilek-vanılya-kakao yanı üçlü buyuk dondurma aldım...millet neler uratiyo ya ....

ben bu listeyide gördümya yuuuuhhhhh olsun bana önümüzdeki haftayı aç olarak geçirmek istiyorum

evet aynen öyle dövünüp ağlıyorum.

herkese günaydın.
dün baya hafif geçirdim.1000mekik çektim. kendimce spor programı yaptım. haftanın 3 günü 1000 mekik 3 günü 1 saat yürüyüş 1 gün akşama kadar temizlikle geçiyor. akşam hiç halim olmadığı halde kalk tembel şişko dedim. tabak tatlı olsa yok yemem hiç halim yok demeyeceksin dedim ve mekik çekmeye başladım. 1000 tane çektim.bundan sonra böyle ceza bana
kahvaltı da 2 dilim ekmek fazla oldu ama hemen telafi edeceğim.
ben temizliğe kaçar.herkese kolay gelsin

günaydın.yada tünaydın. kızımı yeni yatırdım anca gireildim. regl olmuşum.hemen tartıda +1 gösterdi. insafmı ya. bari kaçamak yapsam. neysemki cumaya gider bu +lar bide -1 olursa deymeyin keyfime. bugün yumurtada yedim 2 dilimd ecavdar ekmeği ecik peynir bir bardakta yeşil çay içtim. akşama pırasam var. kahvaltıyı 11de yapınca öğle yemeği gümbürtüye gitti

Evett kızlar ben kaltım gittim su böreği yedim, sonra 4 saat hızlı hızlı yürüdüm, sonra körili tavuk yiyim dedim berbattı bıraktım çıktım 1 saat daha yürüdüm sonra yarım ekmek kokoreç yedim , alış veriş yaptım eve geldim. Bayaa bir şeyler yapmışım ya sabahtan beri.

selam kızlar
sabahtan beri canım cıktı. bu ev işi ne nankör birşey yap yap yarım saat sonra aynı.
işim bitti tabi bende 1 çay alıp keyif yapayım dedim. yanına 1 dilim kek olsaydı ıh ıhhhh deymeyin keyfime
evet 1 tepsi yediğim günlere sayıyorum. neyse herkese güzel bir gün diliyorummm

Son düzenleme:
heyyytt tutmayın beni...regl oldummmmmmmm.
bu hafta beni kimse tutamaz..moral tavan.

oooooo haftasonu da kimse olmuyo burda herkes gezmelerde bugün yediklerimi yazmadan önce yarın yiyeceğim şeyi söyleyeyim.yarın akşam beşiktaşın maçına gideicem sadece kadınlara ya stres atıcam orda.ondan önce de kfc de yiyicem öğle+akşam yemeğimi.bir haftadaan beri kafaya koydum vodafone la kampanya yapmışlar menüsü 5 liraymış bunu kaçırmamalıyım dedim ve kendime ödül vermeye karar verdim.hergün hergün karnabahar biraz gözüm gönlüm açılsın

bu arada bugünkü şahane(!) menüm öğlen avm deydim en zararsızı migrosa girip kraker almaktı az ama napalım nasılsa yarın çok yiyicem.
bugün yediklerim:
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
4 yeşil zeytin
1 kk beyaz peynir
2 çeri domates
ara öğün:10 badem
öğle:yarım paket light çubuk kraker
ara öğün:1 bardak light ayran
akşam:6 yk kıymalı karnabahar
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 kivi
yarım greyfurt

spor:
80 dakika spor salonu + 100 mekik

günaydın kızlar.
bugün pazar yediklerimi ve yiyeceklerimi yazmayacağım( utançtan) yarın ölüm orrucuna başlayacağım .geçen haftayı telafi edeyim.
herkese güzel bir pazar günü diliyorummmm

gunaydın kızlar

dun koşu bandında tıne 1 saat geçirdim ama bir tepindimki koşu bandının alındakı halıyı kaydırmışım.....

şimdi işyerıne haftasonu mesaisine geldım eve gıdınce Allahtan bi engelim çıkmazsa yıne tepincem...bide dun zencefilli limonlu çay(sallama çay) aldım tadı nefisti....içtikten sonra koşu bandına çıktım...sankı o yuzden bi enerji patlamam oldu.....

günaydın hatuncujlar. haydi kahvaltı yapalım. yumurta yiyece. ecikte peynir atacam içine. eşim dah uyuyor biz kızımla kahvaltı keyfine baslayacagız. güzel pazarlar.dısarıya cıkacaklar fazla yemeyim:) ay kumpir istedi canımPPPPP

geçen haftayı nasıl telafi edebilirim bilemiyorum ama zararın neresinden dönersen kardır mantııyla bu hafta sonunu iyi geçirdim sayılır bu günkü menümü yazayım
sabah:
2 dilim ekmek
5 zeytin,peynir,domates,salatalık
ara:
1 kase maydanoz
ara:
biki çayı
öğlen+akşam:
2 yk pilav
4 yk nohut
1 bardak ayran
ara:
bitki çayı+nescafe
45 dk pilates
30 dk yürüyüş benden bu kadar hatunlar

Tünaydınlar,

Haftasonu pek parlak geçmiyor.Annem cuma günü pastaneden bana 2 çuval verdi resmen.İçinde suböreğinden, havuçlu keke, frambuzalı pastadan, üzümlü keke, vs vs...2 gün yemek yapmazsın, az az yersin dedi.Allahtan pastadan nefret ederim, ama etmediklerimden lüp lüp yedim mi evet yedim.Pişman mıyım evet
Neyse dün yedim, bugün pişmanlıktan diyetteyim gene.
Benim takip ettiğim spor videolarından birini koydum tvye, eşime de rica üstüne rica ettim."Gel birlikte yapalım, yorulunca bırakırsın" diye.
40 saat ısrar üstüne geldi paşam.
Daha 2 dakika olmadı ki bu başladı çocuk gibi mızmızlanmaya "ben terlemek istemiyorum, ben spor yapmak istemiyorum, ben zıplamak istemiyorum" Öffff.Sonra bıraktı, ben de laptopu kapattım, kabloları söküverdim.Hayır bunu yapan adam da 100 kilo yani.Adam terlemek istemiyormuş ba ba ba..Terlemeden kilo veriliyorsa bana da söyle dümbelek efendi...

Ne diyete yoldaşlık eder, ne spora,ne kalk yürüyelim dışarda der, ne sağlıklı beslenelim...
İşi gücü yesin ve pc başında oyun oynasın.
Havalar ısınınca 30 kilo verecekmiş kolaylıkla.
Heralde yağlarını buz kütlesi sanıyor, havalar ısınınca onlar da eriyecek kendiliğinden demek

Neyse eşortmanlarımı giyip, takıp kulaklıklarımı son ses müzikle, sokaklarda yürüyeceğim.
Hem yağ yakar, hem de nur yüzlü kocamın suratını görmemiş olurum bir süre

Herkese hafif ve mutlu pazarlar..

selam kızlar hemen menümü yazıyorum
sabah07:00)
1 bardak elma sirkeli su
1 dilim ekmek,minik bi peynir,4 zeytin.maydanoz
ara10:00)
1 elma
öğlen12:00)
1 porsiyon kapuska
ara14:30)
kefir
akşam17:15)
yaprak sarma(10 tane)
ayran
sabah+öğlen+akşam yürüyüş(1.5 saat)
pilates(dakika tutmuyorum artık belli hareketlerim var onları yapıyorum) benden bu kadar kızlar bu haftadan umutluyum yeter artık hımbıllık yeter.30 marta ne kaldı şurda dimi ama

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…