kızlar varya ben tam sopalığım yaaaa .beraber diyete başladığım bir arkadaş vardı.12 kilo vermiş ben ya ben içler acısıı.
kızlar varya ben tam sopalığım yaaaa .beraber diyete başladığım bir arkadaş vardı.12 kilo vermiş ben ya ben içler acısıı.
Ben geçen topiklerin birinde gördüm, hem pzartesi hem cuma tartılıyorlarmış.
Ben pazartesiden yanayım.
Çünkü burada herkes kıtlıktan çıkmış gibi diyeti sadece cumartesi-pazar bozuyor.
Eğer pazartesi buradan paylaşacağımızı bilirsek, kimse haftasonu diyeti savsaklamaz, eli yemeğe gitmez bence.
Tabii bu benim fikrim, ortak günde anlaşırız bana sorun olmaz.
Bir de gene bir grupta aylık hedefler alınıyor.Yani ben mart sonunda x kilo olacağım diyor herkes.
Mart sonunda da kimler hedeflerini tutturmuş, kimler tutturamamış listeler yapmışlar.
İsterseniz bu şekliyle, isterseniz 2 haftalık dilimler şekliyle hedef listesi de yapabiliriz.
Bir de bu grup eskilerde (2 sene önce falan) her hafta sıralamada sonuncu olan başka bir zayıflama grubuna gidip "merhaba ben 3. gruptan winston, bu hafta ayı gibi yedim, sporda yapmadım bu yüzden 1 kilo aldım, ben iradesizim, dobişim, bıdı bıdı" falan diye yazıp ceza alıyormuşBakınca belki aşağılayıcı gibi geliyor ama ben mesela eğer kilo alıp en son sıradaysam bunu güle oynaya yapabilirim, herkes için uyar mı bilemem ama gene de insanı şevke getirebilir (mi) ?
Neyse özetle ben her şeye varım.Havalar ısınıyor kızlar, bahar geliyori yaza gelecek, tatil zamanı başlayacak, bayram gelecek.
Tüm bu günler için de zayıflamamız, incelmemiz lazım artık.
Kış da bitiyor, daha fazla beklemeyelim.
Davranalım artıkın
Mate'nin 196 değişik etken madde içeriyor. Mate'nin etken maddesi olan "matein", kafein benzeri özelliklere sahip olmasına karşın, vücut üzerindeki canlandırıcı etkisi çok daha farklı. Matein, enerjiye ihtiyacı olan bünyeyi, kafeinin yarattığı sinirlilik halini yaratmadan uyararak canlandırmakta, daha uzun süreli ve kalıcı olan bu etki sayesinde de zihinsel ve bedensel aktiviteyi artırmakta. Bu yönüyle Mate, hareketli bir yaşam süren kişiler için, sağlıklarını riske etmeden tüketebilecekleri doğal bir enerji kaynağı. Sadece Mate bitkisinde bulunan theophylline ve kakaodaki gibi kasları hareketlendiren theobromine içerdiğinden, cinsel arzuyu artırıyor, enerji veriyor. Üstelik insanı rahatlatan hoş aromasının yanında, açlık hissini azaltan bir etkiye de sahip. ayrıca içindeki antioksidan maddeler yeşil çaydan daha çok etkili imiş.
1. Vücuttan su atımını kolaylaştırır, böylece ödem giderici etki sağlar.
2.Yağların hızlı yakılmasını sağlar. Bu nedenle rejimlerde ve obezite tedavisinde sıkça kullanılır.
3.Yüksek orandaki vitamin ve mineral içeriği ile vücuda enerji verir.
4.Dokuları zararlı dış etkenlere karşı koruyarak, yaşlanma etkilerini geciktirir, vücudun direncini artırır.
5.Enerji verir, zekayı açar, açlık hissini azaltır.
Yine de abartmamak ve sürekli kullanmamak gerekir. Mate çayı satışlarında sayemizde patlama yaşanmasın.
selam
pazartesi tartılma fikri harıkaymıs , ben hep cuma sabah bıldırım yapıp pazar aksamına kadar yerdım dogru....bu hafta sonu kacamaksız gectı benım..dun ayse arman la karatay dıyetını okudum , bana cok uyuyor ama sabahları 2 yumurta bana cok fazla yaa...göbegınde simit simit yağlarınız varsa yapın dıyor....
wınston bacım ben o ampulu dusursemde ödemezdım...banane yaa...zayii yazsınlar geçsinler....
kaptan 5 gün geçtiyse ayvayı yedın sen bacım ahahhaa :)) yok yok şaka şaka strestendır sıkma kenıdnı
bugun yedıklerım...
öglen bır parca ekmek ve hazır meyve suyu
aksam mantar sote ve yogurt..
cay demledım onu ıcıcem...su cok az ıctım spor yapmadım....
selam
pazartesi tartılma fikri harıkaymıs , ben hep cuma sabah bıldırım yapıp pazar aksamına kadar yerdım dogru....bu hafta sonu kacamaksız gectı benım..dun ayse arman la karatay dıyetını okudum , bana cok uyuyor ama sabahları 2 yumurta bana cok fazla yaa...göbegınde simit simit yağlarınız varsa yapın dıyor....
wınston bacım ben o ampulu dusursemde ödemezdım...banane yaa...zayii yazsınlar geçsinler....
kaptan 5 gün geçtiyse ayvayı yedın sen bacım ahahhaa :)) yok yok şaka şaka strestendır sıkma kenıdnı
bugun yedıklerım...
öglen bır parca ekmek ve hazır meyve suyu
aksam mantar sote ve yogurt..
cay demledım onu ıcıcem...su cok az ıctım spor yapmadım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?