ay sorma yakar benimde öle uyuz olduğum biri var hatta kim olduğunuda söliyim kayınvaldem kadın deli ediyo beni sırf ona inat zayıfladım biliyomusun.
1 yıldırda gitmiyorum her hafta arıyo bu hafta gelin diyo ben 48 e düşmeden gitmek istemiyrum.kadın resmen bi ara benle yarışıyodu yemeden içmeden kesildi 75 kilodan 5o küsürlere düştü 55 yaşında kadın başka işi gücü yok ay neyse ya bu yaz eşim gelince bi kaç günlüğüne gitmeyi düşünüyoruz ama ben hala kararlıym kilo vermeden gitmiycem(
kilo verme hasta olursun falan demişlerya kesinlikle inanma yakarcım bence kesin çekemediklerinden demişlerdir (bana kızma ama )
dün akşam telefonda görüştük .yani benim acılarda daha taze .amma dedikodu yaptım bendekızım benimkinde bi inat var nasıl bişey anlatamam sana gözlerimle gördüm kadın ekmeği yemiyo sadece eline alıyo kokluyo geri bırakıyo canım istemiyoda diyo bu bide hiç yemek yerken masaya oturmuyo sürekli onu bunu getirme bahanesiyle masaden kalkıyo ilk zamanlar ben saf anlamıyodum meğer kadın yememek için öle yapıyomuş ve doğal olarakta hiç bişey yemiyo ay ne doluymuşum bende
Annelik farklı bir dünya bence
Ben evlenmeden önce, annemle yaşarken şimdiki kedim de bizimleydi.
Kedimiz anne olmaya hazır ve de nazır olunca, ve de cins kedi olunca bizde internetten fellik fellik cins erkek kedi aradık.
Tam 7 kedi eşleştirmesinden sonra 8.de bizim kız ve de annem karar kıldı.
O dönemde annemi görseniz tam komediydi.
Bir aile kedilerini alıp bize gelmişler, kediler tanışıyor, o sırada annem;
-Şeyy sizin kedinizin burnu var ama (Bizimki İran kedisi, şu burunsuz yassı suratlardan)
Beni kenera çeker;-winston git kedilerin arasında dur, mazallah bir şey olur sonra koca burunlu eçiş cücüş kediler doğar.
-Anne ne yapayım, kedilerin arasına mı yatayım?
Başka bir buluşmada annem;
-Sizin kedi de siyahmışş
Beni çeker kenera; kız winston, gir aralarına , bizimki beyaz pamuk gibi bunlarınki zenci gibi kara, bebekler olur sana battaniye gibi, hiç istemem...
Bu böyle uzadı gittiii...
Mevzu kediyken bile kaynanalık yapan annemi, sıra oğlunu evlendirmeye geldiğinde ne olacak merak ediyorum
Ozge islak hamburgeri seviyorum demistin ayni Simlanin tarifindeki gibi mi yapiyorsun katkisiz salcayi nerden bulcam salcalarda cok tuz oluyor olca marka kullaniyorum o da oldukca tuzlu sossuz mu yapsam guzel oluyor mu gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?