Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

valla benim kaynana ve onun bir alt modeli eltim var. benim kilolar kadınlara dert oldu. bir araya geldik mi tek muhabbet konusu bu. ikisi bir oluyorlar aaa şura şöyle olmuş buran böyle olmuş. kaç kere terslediysem yok aynı. incindiğimi biliyorlarya resmen yarama tuz basıyorlar. geçen görünce hayırdır hastamısın aman daha kilo verme tipin bozulur. varya öldürüp kaza süsü verecem bende kurtulacam insanlıkda kurtulacak.

Son düzenleme:
kilo verme hasta olursun falan demişlerya kesinlikle inanma yakarcım bence kesin çekemediklerinden demişlerdir (bana kızma ama )

seninki benimkinden azılıymış. benim ki birde 105 kilo . ona sorsan yediği bir salatalık bir domates gerisi hep şiş kadının 100 kilosu şiş su .(nasıl bir ödemse):

kızım benimkinde bi inat var nasıl bişey anlatamam sana gözlerimle gördüm kadın ekmeği yemiyo sadece eline alıyo kokluyo geri bırakıyo canım istemiyoda diyo bu bide hiç yemek yerken masaya oturmuyo sürekli onu bunu getirme bahanesiyle masaden kalkıyo ilk zamanlar ben saf anlamıyodum meğer kadın yememek için öle yapıyomuş ve doğal olarakta hiç bişey yemiyo ay ne doluymuşum bende

dün akşam telefonda görüştük .yani benim acılarda daha taze .amma dedikodu yaptım bende
canım onlarda beni sinir etmesin
kötü gelinim ben kötüüü

Valla kızlar bende kötü gelinim. Artık hiç de takmıyorum. Üstelik benimki yanımda. Yani bir alt katımda ve her akşam beraber yemek yiyoruz. Gerçi ben artık yemiyorum ve ben yemedikçe bana sinir oluyor. Ama umrumda değil. siz neyseki uzaksınız kıslar. Hoş uzak bile olsalar kaynana işte. Onlarda eminim bir zamanlar bizim gibi kaynanalarından şikayetçilerdir. Ki benimki öyle. ama işte oğlunu paylaşmak işin içine girince kaynanalık yapmaktan kendilerini alamıyorlar. Bakalım benim henüz oğlum yok ama bizler kaynana olunca nasıl olucaz.

Annelik farklı bir dünya bence
Ben evlenmeden önce, annemle yaşarken şimdiki kedim de bizimleydi.
Kedimiz anne olmaya hazır ve de nazır olunca, ve de cins kedi olunca bizde internetten fellik fellik cins erkek kedi aradık.
Tam 7 kedi eşleştirmesinden sonra 8.de bizim kız ve de annem karar kıldı.

O dönemde annemi görseniz tam komediydi.
Bir aile kedilerini alıp bize gelmişler, kediler tanışıyor, o sırada annem;
-Şeyy sizin kedinizin burnu var ama (Bizimki İran kedisi, şu burunsuz yassı suratlardan)
Beni kenera çeker;-winston git kedilerin arasında dur, mazallah bir şey olur sonra koca burunlu eçiş cücüş kediler doğar.
-Anne ne yapayım, kedilerin arasına mı yatayım?

Başka bir buluşmada annem;
-Sizin kedi de siyahmışş
Beni çeker kenera; kız winston, gir aralarına , bizimki beyaz pamuk gibi bunlarınki zenci gibi kara, bebekler olur sana battaniye gibi, hiç istemem...

Bu böyle uzadı gittiii...
Mevzu kediyken bile kaynanalık yapan annemi, sıra oğlunu evlendirmeye geldiğinde ne olacak merak ediyorum

bugün yediklerim:
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
4 yeşil zeytin
1 kk beyaz peynir
2 çeri domates
ara öğün:125 gr light yoğurt
öğle:1 dilim kepekli ekmek
1 kase domates çorbası
ara öğün:1 bardak süt
akşam:etli lahana ve yaprak dolması (8 tane)evet abarttım ama çok seviyorum napayım
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 kivi

spor:60 dakika spor salonu + 100 mekik

bugün nedense çok spor yapamadım kendimi hiç iyi hissetmedim dün çok yapmıştım ondan herhalde.

Akşam yemeğinde öğlen yiyemediğim kabak dolmasından 2 dilim ve biraz tavuk gögsü yanına da salata ve kefir içtim

Yarın içinde kendime ekşili köfte yaptım birazda tavuk çiğeri pişirdim. Köfte yanlız %10 yağlı etten oldu. Tamamen yağsızı yoktu. %10 a izin veriyordu dukan amca. Ama çorbanın üzerinde bayaa bir yağ birikti. Umarım yememin sakıncası olmaz kızlar.

herkese günaydın kızlar
dün akşamı yazayım . canım hiç bir istemedi . bende 1 kase yoğurt.30 dk yürüyüş
bu sabah
1 dukan lavaşı arası peynir 1 yumurta
öğlene karnabahar yemeğim var yanına yoğurt yerim akşama salata yapıp içine birkaç tavuk parçası atmayı planlıyorum.
sabah tartıldım kızlar 600 gr gitmiş. süper moral oldu kızlar.
hadi herkese kolay gelsin.

desene kardeşine kız isterken şenlik var sizde. baya malzeme çıkar sana .

günaydın kızlar

akşam sölediğim gibi bol pul biberli yoğurdumu yedim offf çok iyi geldi sabah bidemdeki gurultularla uyandım bu hafta böle devem edicem ama pek değişiklik olcanım sanmıyorum çünkü hala regl olamadım garip bi şişkinliğim var neyse olduktan sonra ani bi iniş olur kesin:)))
sabah kahvaltıda
1 dilim kızarmış ekmek
3 dilim domates,salatalık,3 zeytin ve peynir yedim 1 fincanda çayiçtim gayet iyiyim şuan.
ara:
1 kupa bitki çayı(limon-maydanoz)
öğlen:
pancar kavurması/yoğurt
akşam:
1 kase yoğurt
1.5 lt su
spor yapamıyorum bu ara göreve gidiyorum orda yürürüm artık bol bol (

günaydın

aksamdan beri benimde midem gurulduyor
sımdı yumurta haşlıyorum , dukancılara peynır ve yogurt ıcın dün bimdeki ürünleri tavsiye ettı arkadasım
bugun ugruycam
ordan pazara
önce 1 saat hızlı tempoda yürüycem
kendımı haşlanmış tavuğa verip hızlı zayıflayabilirmiyim acaba :)

Günaydınlaar,

Onca diyet bıdıbıdısından sonra anladım ki ben aç yatınca, "açım üleyn" diye evde sızlanınca ve hatta açlıktan uyuyamayıp çit üstünden atlayan koyun yerine yemek çeşitleri sayarak uyuyunca güzel kilo veriyorum.

Şimdi hergün az yiyeceğim, akşamları daha da az.3 litre suyu da önüme dizdim.Mekik, bisiklet, twist ve bel hareketi planları yaptım.Eşim de nisan gelir gelmez (havalar ısınınca) bizim yazın aletlere bindiğimiz parka gitmeye ve spora başlamaya karar verdi.Sonuç olarak kendime 41 gün verdim.Artık onca diyet,spor, su, istikrar işe ya yarayacak ya da yarayacak yani

Herkese hafif, mutlu, ve de sağlıklı bir gün dilerim.

@Se_zen, rüyamda seni gördüm bacım.Kabus gibiydi valla.Senle eşim aynı bankada çalışıyormuşsunuz, ben de eşimi ziyarete geliyorum, seni görüyorum, ama sen beni tanımıyorsun, ben seni tanıyorum, böyle bakıyorum içimden "ayy ne zayıf, ne sıska biriymiş, bizim grupta 53-52 yazıp duruyor ama 45 gösteriyor neredeyse, ıyyy, sıskaaaa, piss zayıfff" diyorum Sonra, olur da beni tanırsın ve beni şişko bulursun diye sıvışırken eşim adım yerine bana "winstonliiighhhttt" diye sesleniyor ve sen bir anda bana bakıyorsun, ben de vııınn bankadan kaçıyorum. Eşim arkamdan koşuyor, sen onun arkasından...Ayy ne kabustu yaa..Ter içinde kaldım yeminle
...

Winston kız çok güldürdün beni sabah sabahi ama haberin ola öyle kaçarsan benden kadıköye kadar gelirim peşinden haberin ola.
Bak zayıflamazsan her akşam gelirim kabuslarına
Tabii benimde o rüyandaki gibi olmam lazım. ayyy sıska, zayıf olmalıyım.

Kızlar benim selülitler bayaa bir azaldı bu arada haberiniz ola. Çok sevindim. Manyak gibi sürekli ayna karşısında kenidme bakıp duruyorum. ama benimde göbiş şöyle bir porsumuş duruyor ya. Herhalde 9 ay boyunca fazla elastik oldu ondan, şöyle kaslı bir göbiş istiyorum bende. Bende bundan böle kalkayımda tubacımla spor yapayım. Leslie falan yanlız tubanın ynında hafif kalıyor kızlar. nOrmalde hftada 3 gün falan leslie yapıyorum vücudum spora alışık olmalı diye düşündüm ama hafta sonu tuba ile aerobik yaptım hala heryerim ağrıyor. Sanırım o daha fazla çalıştırıyor.

Bende sabah 53 kilo geldim yine. bugün bende akşam yemeğini azaltıcam artık. Sanırım ondan gitmiyor benimde kilolar. Akşamları çok yiyorum. bugün süper ekşili köftem var, yanına da kefir içerim. Akşam üzeri de şekersiz limonatam var. tatlı ihtiyacımı da oradan karşılıycam artıkın. daha güzel olur. her akşam meyveli yoğurt yiyorum ya, hemde gece 11 de ondan sonra da sabah bakıyorum aynıyım. Akşamları azaltıyım bende artıkın.

günaydın hatunlar.sabah peynirle yımırta yedim ekmeği yemedim.öğlende mahalle ziyaretine gidecem. hava cok güzel.sonrada kızımı alıp alçılı kolla parka gideceğiz. bu arada sabah sabqah eşoğluinek tartı canımı sıktı. demek oluyorki limon detoksu bi halta yaramadı. normale dönünce hemen geri alıverdim .tabi yarısın ı. yememem lazım

Ozge islak hamburgeri seviyorum demistin ayni Simlanin tarifindeki gibi mi yapiyorsun katkisiz salcayi nerden bulcam salcalarda cok tuz oluyor olca marka kullaniyorum o da oldukca tuzlu sossuz mu yapsam guzel oluyor mu gercekten

selam kızlar yorgun düşmüş bir vutla bu gün işteyim canım deli gibi abur cubur yemek istiyor düzgün kahvaltı yapmadım ondan olsa gerek zar zoruna verdiğim 19 kilo yordu beni sanırım artık kiloların en zor katına geldim onlar fos kiloydu sanırım kolay olarak belki 69 a inerim ondan sonrası çok zor temmuz sonu gibi artık zayıf olmak istiyorum çok yoruldum aşmamaya çalışıyorum direniyorum ama aklım diğer yiyeceklerden geçmiyor ama sbır diyorum temmuz sonun akadar zabır tam ağustosda havuza cup diye atlıycam yağsız vücudumla

Ozge islak hamburgeri seviyorum demistin ayni Simlanin tarifindeki gibi mi yapiyorsun katkisiz salcayi nerden bulcam salcalarda cok tuz oluyor olca marka kullaniyorum o da oldukca tuzlu sossuz mu yapsam guzel oluyor mu gercekten

canım onun tarifini aldım ama yapmak nasip olmadı onun yerine helva yapıp yemiştim ama bende normal salça kullancam bulamazsan domatesi kaynat yap katkısız satılıyormuş domates püresi bence domates kullan varsa aynı ordaki tarif gibi uygullıycam bende ama hala yapamadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…