günaydın kankişlerim.ben neyaptım biliyormusunuz. sihirli limonata diyetini:) beceremedim elime yüzüme bulaştırdım. ama 2 gündede 2300 gidince ve ben yıllar sonra 86lı kiloları görünce mide bulantımın yanısıra havalara uctum :) bugün aşkım balım peteğim çavdarımla peynirimi afiyetle yedim. yanınada yeşil çay içtim.ohhhh sefam olsun.
Nisan sonu el ele gidek, var mısın?
Yok ben kalacağım dersen, onu bilemem
Teklif var, ısrar yok
günaydın kankişlerim.ben neyaptım biliyormusunuz. sihirli limonata diyetini:) beceremedim elime yüzüme bulaştırdım. ama 2 gündede 2300 gidince ve ben yıllar sonra 86lı kiloları görünce mide bulantımın yanısıra havalara uctum :) bugün aşkım balım peteğim çavdarımla peynirimi afiyetle yedim. yanınada yeşil çay içtim.ohhhh sefam olsun.
hindi salam jambon yada yumutra ye. en tok tutan seyler
selam ızlar şükürki görev iptal oldu bende öğlen yemeğine eve gittim kerevizimi yedim çok güzeldi:)) yanındada 1 bardak ayran içtim.
akşama kesinlikle yemek yemiycem ya 1 bardak ayran yada 1 kase yoğurt yiycem Allahım bu hafta kesinlikle kilo vermek istiyorum eşim hafta sonu geliyo o şimdi benim bütün hafta yaptıklarımı mahveder ama neyse artık dayanmaya çalışıcam.
bide işin kötü tarafı bu hafta adet olucam acayip bi şişkinlik var bakalım cumaya bu tartıya nasıl yansıycak
Salam ya jambon almamıştım. Onlarında fümesini alıyorduk galiba atakta. Kitabıma bakayım. Yumurta yemiyorum çünkü sabhaları beyazını yiyorum diğerini de köfteme falan katıyorum diye günde 1 tane tavsiye ediyordu. Yumurta yı fazla yediğimde benim kilo vermem yavaşlıyor zaten. Sarısı biraz yağlı ya ondan. Ajkşam gideyimde alış veriş yapayım. bu bankcaı maaşımla nasıl yetişecem bilmiiyorum bu dukana, bunun güçlendirmesi var daha, iki ay falan kilomu versem. sonrada 50 gün falan güçlendirme evresi var daha. Off offf. Çok pahalı bu dukan işi yahu.
selam kızlar.
ben her zaman ki gibi guguklu saat erkenden kalktım.
eşim görevden döndünce sabah kahvaltısı erken oldu.
sabah
d.lavaşı arası peynir 3 dilim h.salamı
sabah tartıldım dünle aynıyım. ama falaket. bağırsak problemim var. form çayı içtim ama hakgetire.
öğleni geç yiyip akşamla birleştireceğim.(devir ekonomi devri)
az yağlı kıyma ve bol sebzenin kıyıp yaptığım bir tava yemeğim var onu yapar yanına 1 bidon ayranla yerim.
akşam acıkırsam 1 kase yoğurt
neyse ben seyir kısmına geçtim biraz araştırma yapayım.
herkese güzel güneşli (en çok suhana )diliyorum kızlar.
akşam 1 kase yoğurt gayet güzel .canım bu haftada böyle olsun boşver.
bende bu yöntem kesinlikle işe yarıyo yakarcım bakalım son çare buna başvurdum 2 haftadır yeterince saçmaladım yeter artık yaz geliyo ben hala yerimde sayıyorum.
akşamı hafif geçirmek kesinlikle işe yarıyor. ben ne zaman akşam aç yatıp sabah aç kalktıysam tartıda eksileri görüyorum.gündüz kendini fazla hırpalamadan yap diyetini akşam hafif geçirsen sana yeter. verecek kilon az çünki. bana bakarmısın aynı boydayız ben 63 kiloyum. resmen obezim yanii. ama lopez olmaya az kaldıııııı
yanlız farkımız var sen bana göre daha iradelisin bacım bende irade falan yok sen 50 kilo olursun ben hala yerimde sayarım dedi dersin baksana 1 yıldır cebelleşiyorumya yok benim gibi biri daha burda
iradeli olsam 72 kiloyu görmezdim. insanların beni eleştirmesi ve kırması beni çok etkiledi. çok kırıldım. şunlara bak dedim hayatta hiçbir başarısı olmayan hiç bir şekilde kendini ispatlamamış insanlar beni eleştiriyor. eleştiriyi bırak resmen aşağılıyor. çok hırslandım.
ama o insanlar şimdide aa hastamısın niye zayıflıyon demiyor mu ağız burun dalasım geliyo o derece yani . azimli olmak zorundayım. canını okuyacağım 2 kişi var . onları zayıf çıtır totomla döveceğim.
ay sorma yakar benimde öle uyuz olduğum biri var hatta kim olduğunuda söliyim kayınvaldem kadın deli ediyo beni sırf ona inat zayıfladım biliyomusun.
1 yıldırda gitmiyorum her hafta arıyo bu hafta gelin diyo ben 48 e düşmeden gitmek istemiyrum.kadın resmen bi ara benle yarışıyodu yemeden içmeden kesildi 75 kilodan 5o küsürlere düştü 55 yaşında kadın başka işi gücü yok ay neyse ya bu yaz eşim gelince bi kaç günlüğüne gitmeyi düşünüyoruz ama ben hala kararlıym kilo vermeden gitmiycem(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?