Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Seze sekiz gun cok degil mi ya catlar cocuk benim buyuk oglanin en fazla uc dort gun suruyordu o yuzden panikledim ben simdi kac yasinda cocugun canim belki yazmissindir ama hatirlamiyorum ben ikinciyi ne zaman dusunuyorsun

Çok değilmiş yani, o zaman bende panikliyordum ama normalmiş. Kızım Nisanda 3 yaşında olacak. İkincisini de bu yaz hamile kalsam diye düşünüyorum gene Nisan gibi doğsa diye istiyorum ama bakalım kısmet. Kızıma da kayınvalidem bakıyor , bu yaz sonunda doğru onu da kreşe vermek istiyorum hoş bana kalsa hemen vericem ama kocam karşı çıkıyor. Daha küçük diyip duruyor.

Kızlar bugünkü listem
Sabah
tost (kaşarlı)

Öğlen
Ekşili köfte ama 2 tabak falan yedim herhalde koca bir kase yedim rahat 2 tabak çıkardı

Aralarda
goji berr sürekli atıştırdım

Akşam
2 yk çiger sote
2 yk yoğurt (yoğurtun içine karamel aroması ve çok az tatlandırıcı kattım tatlı yedim )

bugün çok geç kalktım dolayısıyla kahvaltımı 11.30da ettiğimden öğle yemeği yemedim.
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
2 çeri domates
3 yeşil zeytin
1 bardak süt
ara öğün:3 yk light yoğurt (nane ve kırmızı biberle tabii ki )
akşam:1 kase domates çorbası
1 parça tavuk göğsü
2 çeri domates
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 kivi

spor:bugün gitmedim spora birazdan 100 mekik çekicem sadece.

Benim dukan yalan oldu aksam Allah ne verdiyse yedim yeme krizi geldi resmen sonra da oturdum agladim sinirimden kendime ofkemden ne ola ak beni bu halim zayif olmak istiyorum incecik siska olmak istiyorum en az bir kilo almisimdir binbir cabayla bir kilo ver bi Aksamda fazlasiyla al biktim artik kabus gibi ya

Hatice canım kendini bu kadar üzecek ne var, senin o yaptığını bu takımda defalarca yapan yok mu sanıyorsun, Zaman zaman hepimiz yapıyoruz bunu.

Günaydınlar,
Evden çıkmadan vahim sonucu yazayım,öğleden sonra eve gelene kadar beni kınayın istedim
Geçen hafta 75.600 bu hafta 76.200
+600 gram. (Regl bıdıbıdısı ve wc olayı diyorum, inşallah da öyledir, haftaya göreceğiz :44: )

Dün akşam gece 10buçukta eve geldik, ve ben köfte, soğan halkası, patates kızartması, çiğköfte ve de patates köftesi yedim :26:
Bugün dukan atak 1.
Pööff ilk günü atlatamıyorum bir türlü.
Ama akşama evdeyim ve her şey daha kontrollü olacak.

Akşama dersim olduğunda öğlen genelde acıkmıyorum ben ve en son kahvaltı yapmış oluyorum, evden 4te çıkıp eve sonra 9-10 gibi geliyorum.O vakte kadar da acımdan ölüyorum resmen.Eve gelince de saldırıyorum
Arada ayran, süt falan içsem belki daha kolay olacak.
Şu diyet işini akşam geç saatlere göre ayarlamam lazım ya da kahvaltıyı erkene çekip, öğle yemeği eklemeliyim.
Yoksa ne diyeti yaparsam yapayım, gece 11 de yiyeceğim akşam yemeği bana zarar verecek.

Neyse bugün düzenli spor çalışmalarım başlıyor.
Şu yulaf kepeği ve de diğer malzemeleri de alıp geleceğim.
İnşallah bozmadan uzuuuuun bir süre yapar, incelirim.
Canıma yetti gayrı dobişlik.
Herkese hafif bir gün dilerim.

Hatice canım kendini bu kadar üzecek ne var, senin o yaptığını bu takımda defalarca yapan yok mu sanıyorsun, Zaman zaman hepimiz yapıyoruz bunu.

Sezen oyle tuhaf biseydi ki bi anda kendmi cikolatalari yerken buldum kitliktan cikmis gibi kendimi kOntrol edemedim sonrasinda da rahatsiz oldum karnim agridi beyaz ekmek de yedim hayir evde cikolata da yoktu usenmeden gidip markete aldim dukani birakiyorum bana yaramadi bildigim saglikli yoldan her besin grubundan yiyecegim alti ogun ayni seyleri yemekten sikildigim icin ac kaliyordum dukanla

günaydın kızlar bu gün gene göreve çıkıyorum sabahtan bildirimi yapayım dedim:))
geçen hafta:52.6
bu hafta:52.5
regl olmadım hala şişlerimde inmedi ama genede 100 gram vermişim he he he çok büyük başarı gibi

haticem üzme kendini normal beslenmene devam et 1 dilim kepek ekmeğini ye ne bileyim meyveni ye sütünü iç ama porsiyonlarını azalt senin özel bi diyet yapmana gerek yok zaten çocuk emziriyosun bu sana bi avantaj sağlıyo daha hızlı kilo veriyosun bırak başka diyet yapmayı.
bol bol yeşilliklerini ye sen ne yersen bebişinde ondan alıyo kendinide hırpalama boşuna.
sezeninde sölediği gibi hepimiz aynı şeyleri yapıyoruz sana özel bi durum değil bu tatlım.

günaydın kızlar
dün gerçekten çok kötü oldum eve gittim baygınlıkmıydı sızmamıydı olduğum yerde kalmışım. açlık hissetmiyordum ama aşırı halsizdim. kolum bile ağırlıktı bana. bir şeyler yedim .eşim geldi o halimi görünce ona gün doğdu. bu nehal öleceksin . mankenmi olacaksın .yapma etme 2 haftadır adam gibi birşey yemedin bıdı bıdı .....
evet maalesef haklıydı 2. haftam ben aşırı az yiyorum. ağzıma tatlı ve meyve niyetine bir şey sokmamıştım. tavuklu yemekten biraz yedim .en son hatırladığım kızım oğlumun eşimin tabakların dan yemek aşırmaya başladığım dı.
haticeciğim yani yalnız değilsin. resmen kendimi kontrol edemedim. eşim en son bir tabağa kurufasulye pilav koydu önüme adam gibi yemeğini ye.dedi yedim valla.pişmanmıyım değilim.uyumuşum yemekten sonra elimin titremesi ve o yorgunluk gitmişti.
demek ki kendimi çok hırpalamışım.
bu sabah hiç bir şey olmamış gibi diyetime devam ettim.
dukan kavaşı arası peynir salam
öğlene güzel bir çılbır yemeğidüşünüyorum . öğle arası gidip şu gojiden alacağım.
neyse bildirime gelelim.
geçen haftayı hatırlamıyorum
bu hafta 62.400
hadi herkese kolay gelsin

günaydın dietdaşlar dukancanlar,

bu hafta dünyayı yedim kaçamaklar yaptım zaten kocişte işsiz morel 0 dı nitekim fazla kilo veremedim ama haftaya kendimi düzeltmeye karar verdim emeklerime yazık dedim ve nisan sonuna kadar hiç bir kaçamak yapmadan tartıda 69 u görmeye karar verdim bu haftaki skorum berbat zaten bu hafta sporuda baştan sağma yaptım ama yarından itibaren müthiş geliyorum haberiniz olca zaten sporumun bir günü cumartesiye alındı iyide oldu winstoncuğum senle atağın bittikten sonra kapışalım tatlım atağın haftaya cuma biter sonra savaş başlar bu hafta kilo almışsın ama dukanla çok iyi verirsin merak etme

geçen hafta 76,00
bu hafta : 75,600

verilen 400 gram ama haftaya süper olucam emin olun

günaydın kızlar benim halim herhafta birazdaha vahimleşiyor birde bu hafta yediklerimi liste yaptım utanmadan pazar günü ne yüzle diyetisyene göstercem bilmiyorum...
geçen hafta 70,70
bu hafta 71,00

Yakarcim bende biraz halsizlik var ama senin kadar degil esime oglumayemek yapiyordum kendimi onemsemiyordum tavuk gormekten sikildim ama bu dukan bagimlilik yapiyorr sanirim ben de birakcam dedim sabah krep yaptim yiyorum simdi guclendirmeden devam edecegim sen de oyle yap istersen kotulesiyorsun baksana yavas verelim sagligimizdan olmayalim dun aksami odul yemegi kabul ediyorum

efendim herkese günaydınlar...hemen kilo bildirimimi yapayım
geçen hafta:96.5
bu hafta:94.5
giden:2 kg
spor:460 dk

evett çok mutluyum demek ki sıfır kaçamak ve bol sporla ben kilo verebiliyormuşum.bu arada 94.5 olmamın benim için ayrı bir önemi var an itibariyle tam 30 (OTUZ) kilo vermiş bulunmaktayım Allahım bana bir 30 kilo daha vermeyi nasip eder inşallah.bu akşam uzun zamandır beri canımın istediği tavuklu pilav yiyicem.sanırım bunu hakettim artık.hepinize kaçamaksız ve bol sporlu bir haftasonu diliyorum

Haklisin canim ya vucudum meyveyi ariyor normalde cok meyve seven biriyim biliyorum biraz dikkat etsem de veriyorum ama hizli kilo vermek istedim o yuzden oldu bunlar yeni evimize tasinincacok misafirim gelecek okul arkadaslarim isyerinden arkadaslarim akrabalar herkes tasinmamizi bekliyor istedim ki gelenler beni eski kiloma donmus olarak gorsun nisanin ortasinda ya da sonunda tasinacagiz o zamana kadar 5 kilo verebilsem 55 le hamile kaldim zaten

Tebrik ederim canim supersin once sonra foto koysana biraz motive olalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…