Seze sekiz gun cok degil mi ya catlar cocuk benim buyuk oglanin en fazla uc dort gun suruyordu o yuzden panikledim ben simdi kac yasinda cocugun canim belki yazmissindir ama hatirlamiyorum ben ikinciyi ne zaman dusunuyorsun
Benim dukan yalan oldu aksam Allah ne verdiyse yedim yeme krizi geldi resmen sonra da oturdum agladim sinirimden kendime ofkemden ne ola ak beni bu halim zayif olmak istiyorum incecik siska olmak istiyorum en az bir kilo almisimdir binbir cabayla bir kilo ver bi Aksamda fazlasiyla al biktim artik kabus gibi ya
Hatice canım kendini bu kadar üzecek ne var, senin o yaptığını bu takımda defalarca yapan yok mu sanıyorsun, Zaman zaman hepimiz yapıyoruz bunu.
Hemen kilo bildiirmi yapayım.
Geçen hafta: 53
Bu hafta:52,5
Benim dukan yalan oldu aksam Allah ne verdiyse yedim yeme krizi geldi resmen sonra da oturdum agladim sinirimden kendime ofkemden ne ola ak beni bu halim zayif olmak istiyorum incecik siska olmak istiyorum en az bir kilo almisimdir binbir cabayla bir kilo ver bi Aksamda fazlasiyla al biktim artik kabus gibi ya
haticem üzme kendini normal beslenmene devam et 1 dilim kepek ekmeğini ye ne bileyim meyveni ye sütünü iç ama porsiyonlarını azalt senin özel bi diyet yapmana gerek yok zaten çocuk emziriyosun bu sana bi avantaj sağlıyo daha hızlı kilo veriyosun bırak başka diyet yapmayı.
bol bol yeşilliklerini ye sen ne yersen bebişinde ondan alıyo kendinide hırpalama boşuna.
sezeninde sölediği gibi hepimiz aynı şeyleri yapıyoruz sana özel bi durum değil bu tatlım.
efendim herkese günaydınlar...hemen kilo bildirimimi yapayım
geçen hafta:96.5
bu hafta:94.5
giden:2 kg
spor:460 dk
evett çok mutluyum demek ki sıfır kaçamak ve bol sporla ben kilo verebiliyormuşum.bu arada 94.5 olmamın benim için ayrı bir önemi var an itibariyle tam 30 (OTUZ) kilo vermiş bulunmaktayımAllahım bana bir 30 kilo daha vermeyi nasip eder inşallah.bu akşam uzun zamandır beri canımın istediği tavuklu pilav yiyicem.sanırım bunu hakettim artık.hepinize kaçamaksız ve bol sporlu bir haftasonu diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?