ayy valla callaneticsle ilgili birazcık birşey okudum ve hemen ikna oldum daha resimleri bile görmeden
Callaneticsle birlikte diyet yaparsanız 5 kilo verseniz 10 kilo gibi görünür..
ben araştırmaya devam edeyim
hepinizden çoook özür dilerim günlerdir yazamıyorum yazmadıkça da cozutup yiyiyorum.ama artık son veriyorum bu işe ve çok sıkı bir diyete başlıyorum haftaya cumaya kadar 90 olmalıyım yeni hedefim bu.tabii bunları yazdıktan yaklaşık 5 dakika önce kocaman bir dilim pasta yemem nolacak bilmiyorum :18: :18: ama beni mazur görün bugün benim doğumgünüm ne yazık ki artık 23 yaşındayımşaka bi yana inşallah seneye doğumgünümde zayıflamış olucam aaa bak keşke bunu da dileseydim mum üflerken
bu arada buluşma düşünmüşsünüz ben de gelmeyi çok isterim acayip merak ediyorum hepinizi.benim oturduğum yer biraz(!)uzak (halkalı) size ama yine de bi yolunu bulup gelmeye çalışırım
Evet mesaj sayabiliriz bence de. ama bu işin bir kişinin üstünde kalmasını istemiyorum ben bu güne kadar hep aklıma geldi ama bir kişiye kalır diye bir şey demedim. Her hafta sıra ile yapabiliriz ama herkes isterse. Ve ne bşleyim belirli bir sayının altında kalırsa 1 ay boyunca o zaman ceza verebiliriz. Tabii bunlar benim aklıma gelenler. Herkes bir fikrini söylesin bakalım.
Bana uyar, ben pazarları genelde emekli gibi evdeydim, vaktim de oluyor, çoluk çocuk da yok bende.
Herkese uyarsa pazardan pazara ben mesaj sayabilirim.Benim için sıkıntı olmaz.
Gene oylamaya da sunabiliriz, bence haftada 7 mesaj zorunluluğu da ekleyebiliriz.
Diğer gruplarda 7 mesaj günde yazılıyor, biz her gün bir mesaj diyebiliriz mesela.
En azından her gün tek mesaj atıp "bunu yedim, bu sporu yaptım" yazmak zor olmasa gerek.
Ha derdimiz tek mesaj değil, motivasyon olsun, akış olsun ama hergün düzenli girip yazmayanlar da var.
Başlangıç için günde en az bir mesaj, haftada 7 mesaj bence makul.
Siz ne dersiniz?
Herkes fikrini belirtirse oylamaya sunabiliriz.
Kahvaltım
güne harika bir tost ile başladım yine
Dukan ekmeğine kaşarlı ve sucuklu tost
1 tabak da maydonoz, nane, dereotu, roka, ekşi kulak doğramadan ot kıvamanında üstüne limonu sıkıp yedim.
Birde dün elma sirkesi aldım kızlar. Bu sefer hakikisini. normal marketlerde 3-5 lira bir şey %100 falan yazıyor ama aktardakilerle alakası yok. Dün aktardan aldım 18 TL'ydi acıdım ama bayaa bir elma sirkesi. Tadı bile farklı rengi bulanık.
Bu sabah 2 kaşık elma sirkesi 1 çay kaşığı da bal ile koca bir bardak su içtim. Gece yatarkende deneyeceğim. Umarım işe yarar.
günaydın kızlar paylaşım konusunda haklısınız ama bazen yoğunluk oluyo bazen insan kendini ii hissetmeyebiliyo paylaşımı az olabiliyo o yüzden haftalık mesaj sayısını günde 1 olarak ayarlarsanız bence daha ılımlı olur gibi ben kendi adıma konuşuyum yeme düzenimi hala yoluna koyamadım kendime çok kızıyorum ve buraya yazmaya yüzüm olmuyo çok zaman bir haftadır sporada yeme içmeyede dikkat ediyordum mesela ama dün akşam yine bozdum akşamdan beri kendime kızıyorum spor yapmadım üstüne birde gittim bisküvi yedim meyvesuyu içtim
oy oy ne hoş bir kahvaltı. bende bu aralar bol yeşillik getiriyorum sofraya ve bol limonla harika oluyor.
18 lira iyi paraymış. şimdi aklıma takıldı marketten aldıklarımız ne acaba gerçek sirke 18 marketteki 2 lira orantı kurunca marketten aldığım ne acaba diyorsun.
ben bu aralar semt pazarlarına taktım. tozlu mozlu ama hiç olmasa markettekiler gibi kimyasl madde içermiyorlar. tozu vücut sindirip atıyor ama kimyasla vücutta birikip kalıyor.okadar çok kanser vakası duymaya başladım ki aslında hiç şaşırmamamız lazım. her yediğim şey kimyasal.labaratuarda et bile üretmişler yuh artık dedim.
Evet valla pazar en iyisi. Ben artık ordakilerinde doğallığından şüpheliyim ya neyse. Evin olacak önünde bahçesi bulunan yetiştirebildiklerini evinde kendin yetiştir ye mis gibi. Geçen nette gördüm benim kızım çilekli sütü çok seviyor. Adamlar çilekli sütün içine carmin diye bir madde katıyorlar bu karminde bildiğimiz karafatma . Afrika mı ne bi yerde yetiştirip dezenfekte edip ezerek renklendirici diye kullanıyorlar. Koyu pembe rengi var ve özellikle çilekli herşeyin içinde var. Dün markette bütün çilekli sütlere baktım hepsinin içinde var. Kiminde adı E120 olarak geçiyor. Şimdi gelde içir bu böceği çocuğuna. Çilekli değil, kakolu alayım dedim baktım onun içinde de başka adlı bir renklendirici kim bilir o da salyongozdur kesin. Meyve suyu alıyorum %100 portakal diye içinde glikoz şurubu var. Çubuk krakerin içinde glikoz şurubu var. Gelde al çocuğa. Yavrum öğrenmiş bir şey alıp uzatıyor anne içinde glikoz şurubu var mı diye. Var diyince masum masum bırkaıyor. Yazık çocukda öğrendi artık.
Kizlar naber ben bugun kurstayim su ana kadar 1 dilim ekmek 1 bardak sütle duruyorum vee 1 bucuk litre suyumu ictim bile..
Mesaj sayimi iyi fikir winston saysan harika olur bence. Ben bir ara sayiyordum sonra bir ara burasi okadar canlandiki 1-2 kere sayip birakmistim günde 1 mesaj az ama baslangic icin iyi.. :))
Bugün kurszam cikinca parfüm almaya gidiyorum jupiiioi :)))))
Bide adette oldum gitsin siskinliigim gitsinnnn
Aksama callanetics veya pilates mutlaka yapacagim kendime spor programi hazirlicam
çok teşekkür ederim.ben de 2 senedir burada oturuyorum normalde bursalıyım ailem orda burda kuzenimle kalıyorum.ömrüm yollarda geçiyo valla okulum beşiktaşta düşünün artıkİyi yıllar. Çoook mutlu ve zayıf bir yıl geçir (şişman dileği işte mazur gör) :118:
bu arada bende halkalıda doğdum büyüdüm annemler hala orada. Evlnedikten sonra geldim buraya.
çok teşekkürler.keşke ben de pasta sevmeyen biri olsam ama nerde??gerçi pasta fiyatları o kadar pahalı ki diyette olmasam bile yılda yeme sayım elin parmaklarını geçmez o yüzden pasta çok da problem değil diyetimin gidişatı açısından.bi problem çıkmazsa buluşuruz daha önce de demiştim çok merak ediyorum sizi diye resim falan da yok ya.hani kitap okurken kafanda o kişileri canlandırırsın ya resmen öyle oldu yaNice mutlu, fit ve de sağlıklı yıllaraaaa o zaman
Bir dilim pasta için acı çekme bacım, sen yılda bir olan en özel günde yemişsin ama özel gün dinlemeyip sürekli güpletenler var(Ben belkide dünyada pasta yiyemeyen, tiksinen tek insanım, kendi doğumgünümde bile pasta yemem o yüzden rahat rahat yiyenlere laf çarpıtıyorum hehehe )
Afiyet olsun, löp löp olmadan çıksın gitsin inşallah
Vay bir İstanbuldan üye daha.Desene 19 mayısta 4 kişi olacağız o zaman.
Şahane olacak şahane
Halkalıdan yol tarifi veremem, o kadar navigasyon beyinli olmadım dahaama o güne kadar ortak bir nokta belirler, yol çalışmalarına bir hafta önceden başlarız bacım.
Tekrar nice yıllara.
Aklıma bu seçenekler geldi, isterseniz bir oylama yapalım.
Alıntılayarak kendi fikrimizi de ekleyip buraya yazalım, cumaya kadar ortak karar çıkacak mı bakalım isterseniz?
*Cumartesi-pazar genelde herkes yoğun olduğu için tüm seçenekler haftaiçi şeklinde düzenlenmiştir.
*Hangisi size en uygunsa numarasını seçiniz.
1-Cumartesi/pazar hariç haftaiçi kendi yaptıklarıyla ilgili bir mesaj, diğer üyelerin mesajlarını yorumlamak adına 2
mesaj ile üye haftaiçi beş gün düzenli katılıp günde en az 3 mesaj yazmalı.
2-Hergün tek mesaj, haftada toplam 5 mesaj yazmak yeterli.
3-Haftaiçi 7 mesaj zorunlu olsun ama her gün girmek zorunlu olmasın.
4-Sadece cumadan cumaya kilomu bildiririm.Başka mesaj yazmaya vaktim yok.
5-Benim başka bir önerim var (açıklayınız lütfen)
S_A ---------
fizik ---------
yakar76 -----
se_zen ------
winstonlight---1
gölge-çiçeği --
suhan2 ------
ejje89 ------1
ozgey -----
Hatice84---
hazeran82--
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?