Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ayy valla callaneticsle ilgili birazcık birşey okudum ve hemen ikna oldum daha resimleri bile görmeden

Callaneticsle birlikte diyet yaparsanız 5 kilo verseniz 10 kilo gibi görünür..

ben araştırmaya devam edeyim

Valla öyle ben bayaa sardım bir dönem. Ama benim yapmaya vaktim yok. Havalar biraz daha ısında sabahları kalkıp yaparım diyorum ama havalar soğuk olunca yataktan çıkamıyorum.

Nice mutlu, fit ve de sağlıklı yıllaraaaa o zaman
Bir dilim pasta için acı çekme bacım, sen yılda bir olan en özel günde yemişsin ama özel gün dinlemeyip sürekli güpletenler var (Ben belkide dünyada pasta yiyemeyen, tiksinen tek insanım, kendi doğumgünümde bile pasta yemem o yüzden rahat rahat yiyenlere laf çarpıtıyorum hehehe )
Afiyet olsun, löp löp olmadan çıksın gitsin inşallah
Vay bir İstanbuldan üye daha.Desene 19 mayısta 4 kişi olacağız o zaman.
Şahane olacak şahane
Halkalıdan yol tarifi veremem, o kadar navigasyon beyinli olmadım daha ama o güne kadar ortak bir nokta belirler, yol çalışmalarına bir hafta önceden başlarız bacım.
Tekrar nice yıllara.

Bana uyar, ben pazarları genelde emekli gibi evdeydim, vaktim de oluyor, çoluk çocuk da yok bende.
Herkese uyarsa pazardan pazara ben mesaj sayabilirim.Benim için sıkıntı olmaz.
Gene oylamaya da sunabiliriz, bence haftada 7 mesaj zorunluluğu da ekleyebiliriz.
Diğer gruplarda 7 mesaj günde yazılıyor, biz her gün bir mesaj diyebiliriz mesela.
En azından her gün tek mesaj atıp "bunu yedim, bu sporu yaptım" yazmak zor olmasa gerek.
Ha derdimiz tek mesaj değil, motivasyon olsun, akış olsun ama hergün düzenli girip yazmayanlar da var.
Başlangıç için günde en az bir mesaj, haftada 7 mesaj bence makul.
Siz ne dersiniz?
Herkes fikrini belirtirse oylamaya sunabiliriz.

ben hafta sonu hariç hergün hemen hemen 5 msj yazıyorum ama hafta sonu iptalim

günaydın hanımlar
dün akşamdan başlayayım. karnabahar haşladım içine knorun şu sebze çeşnilerinden çok az attım onunla haşladım. akşam 1 tabak karnabahar ve 1 bardak ayranla onu yedim. çok hoşuma gitti. yoğurtlama ihtiyacı hissetmedim. benimkiler gene coştular her akşam tatlı istiyorlar .bende öğlenden mozaik pasta yapmıştım. hepsi yerken ben evde oraya buraya gittim. kazasız belasız atlattım.
sabah 1 ince dilim pastadan yedim.225 kalori
1 simitten 1-2 lokma ondanda 150 kalori
yani sabah sabah 375 kalori ile güne başladım .
3 gündür hiç spor yok. sınav tarihi çok yaklaştı ders çalışıyorum. hava gündüz güzel akşama çıkar yürürüm diyorum akşama bir rüzgar çıkıyor planlar suda.
gelelim mesaj sayımına bana uyar kızlar paylaşım çooook azaldı. geldi bahar ayları gevşer gönül yayları modunda herkes.
takım olarak motive edemeyeceksek ne gereği var ki. bazen tamamen kendimizi saldığımızda birimizin bir lafı bir sporu veya verdiği kilo bizi kendimize getiriyor. ya allah diyip bir yerden başlıyoruz.
inanın kızlar sizler olmasaydınız ben tek başıma bırak kilo vermeyi alıp birde üstüne depresyona girerdim. çünki diyetlerim 1 hafta sürecekti ilk kaçamakta aman ben bu işi yapamıyorum der yer yer sonra kilo aldıkça üzülecek moralim bozulacaktı. ama çok defa kiloda aldım ama sizlerin sayesinde hemen toparlanıp geri vermeye uğraşıyorum.
farkettimde eskisi gibi çok yemiyorum.atıştırmıyorum. alışveriş yaparken büyük çikolatalardan almıyorum en küçüğündan alıyorum çocuklara da fazla yüklemeyelim diye . bu büyük bir gelişme benim için.
yazımın meali bol paylaşım ve mesaj saymaya evet diyorum.birazda özveri arkadaşlar.

Günaydın kızlar,
Günde bir mesaj bana az geldi. Yine girip liste yazıp çıkılabilir gibi. E o zaman günlük tutulsun madem. Zaten biz sürekli yazıyoruz. Yani yazan yazıyor zaten sürekli. Amaç birbirimize bir şeyler katabilmek. Günde en az 3 mesaj yazılsın bari. Ne bileyim listeyi yazdıktan sonra üzerine de 2 kişinin menüsüne yorum yapılsın bari. Yani en azından yaptığımız diğer şeyleri de paylaşalım. Tabii ki hergün giremeyen olabilir ama bunu bir şekilde telafi eder zaten. Ya da hani bir çoğumuz hafta sonu giremiyoruz evet ama hafta içi günde en az 5 mesaj yazıyoruz ve bu şekilde telafi ediyoruz. Bunu herkes yapmalı kızlar. Valla bu hafta ben paylaşıma çok taktım.
Tek kişi üstünde de olmasın. Sağolsun winston ben yaparım demiş ama her hafta olmaz ona da yazık ve bir süre sonra sıkılabilir. Her hafta sırası ile birimiz saysak olur biter bu iş. Zaten 11 kişi falanız 3 ayda falan ancak sıra gelir.

Kahvaltım

güne harika bir tost ile başladım yine
Dukan ekmeğine kaşarlı ve sucuklu tost
1 tabak da maydonoz, nane, dereotu, roka, ekşi kulak doğramadan ot kıvamanında üstüne limonu sıkıp yedim.

Birde dün elma sirkesi aldım kızlar. Bu sefer hakikisini. normal marketlerde 3-5 lira bir şey %100 falan yazıyor ama aktardakilerle alakası yok. Dün aktardan aldım 18 TL'ydi acıdım ama bayaa bir elma sirkesi. Tadı bile farklı rengi bulanık.
Bu sabah 2 kaşık elma sirkesi 1 çay kaşığı da bal ile koca bir bardak su içtim. Gece yatarkende deneyeceğim. Umarım işe yarar.

oy oy ne hoş bir kahvaltı. bende bu aralar bol yeşillik getiriyorum sofraya ve bol limonla harika oluyor.
18 lira iyi paraymış. şimdi aklıma takıldı marketten aldıklarımız ne acaba gerçek sirke 18 marketteki 2 lira orantı kurunca marketten aldığım ne acaba diyorsun.
ben bu aralar semt pazarlarına taktım. tozlu mozlu ama hiç olmasa markettekiler gibi kimyasl madde içermiyorlar. tozu vücut sindirip atıyor ama kimyasla vücutta birikip kalıyor.okadar çok kanser vakası duymaya başladım ki aslında hiç şaşırmamamız lazım. her yediğim şey kimyasal.labaratuarda et bile üretmişler yuh artık dedim.

günaydın kızlar paylaşım konusunda haklısınız ama bazen yoğunluk oluyo bazen insan kendini ii hissetmeyebiliyo paylaşımı az olabiliyo o yüzden haftalık mesaj sayısını günde 1 olarak ayarlarsanız bence daha ılımlı olur gibi ben kendi adıma konuşuyum yeme düzenimi hala yoluna koyamadım kendime çok kızıyorum ve buraya yazmaya yüzüm olmuyo çok zaman bir haftadır sporada yeme içmeyede dikkat ediyordum mesela ama dün akşam yine bozdum akşamdan beri kendime kızıyorum spor yapmadım üstüne birde gittim bisküvi yedim meyvesuyu içtim

Evet işte zaten mesaj saymayı bu yüzden yapalım diyorum. buraya yazmıyorum utanıyoruz, kendimize kızıyoruz ee iyi mi ediyoruz hayır. Yine bozuyoruz belki yemeyeceğimiz şeyi bile yiyoruz. buraya yazarsak bir şekilde birbirimizi motive ediyoruz. ne bileyim denediğimiz şeyleri paylaşıyoruz belki fikir veriyor birbimize. Gruptki herkesin fikri önemli ortak karar verelim diyorum mesaj sayısına. Sonuçta istenmiyorsa yapmayız zaten. ayrıca tabii ki yazmadığımız zaman olacak ama bu genel toplamı etkilmez zaten. Bir gün , iki gün yazamayız belki işimiz olur, hastalığımız olur falan ama sonra kaldığımız yerden devam edebilmeliyiz.

Evet valla pazar en iyisi. Ben artık ordakilerinde doğallığından şüpheliyim ya neyse. Evin olacak önünde bahçesi bulunan yetiştirebildiklerini evinde kendin yetiştir ye mis gibi. Geçen nette gördüm benim kızım çilekli sütü çok seviyor. Adamlar çilekli sütün içine carmin diye bir madde katıyorlar bu karminde bildiğimiz karafatma . Afrika mı ne bi yerde yetiştirip dezenfekte edip ezerek renklendirici diye kullanıyorlar. Koyu pembe rengi var ve özellikle çilekli herşeyin içinde var. Dün markette bütün çilekli sütlere baktım hepsinin içinde var. Kiminde adı E120 olarak geçiyor. Şimdi gelde içir bu böceği çocuğuna. Çilekli değil, kakolu alayım dedim baktım onun içinde de başka adlı bir renklendirici kim bilir o da salyongozdur kesin. Meyve suyu alıyorum %100 portakal diye içinde glikoz şurubu var. Çubuk krakerin içinde glikoz şurubu var. Gelde al çocuğa. Yavrum öğrenmiş bir şey alıp uzatıyor anne içinde glikoz şurubu var mı diye. Var diyince masum masum bırkaıyor. Yazık çocukda öğrendi artık.

ben yıllarca yeşillik yiyemedim. ziraatçiyim tarla bahçe geziyoruz . adam tutmuş bildiğin foseptiği çekmiş tarlaya vermiş maydanoz tarlası değil sanki yonca tarlası. uzun yıllar maydanoz dahi eve yeşillik sokmadım. birtek migros ve köylü pazarından alıyorum.yani insanlar para için bize örüncek böcek b.k bile yediriyorlar.
elimden geldiğince evde herşeyimi evde yapmaya çalışıyorum.ama nereye kadar. biz baya dikkat edeceğim elden başka şey gelmez.

Tünaydınlaaar,

Site bakımdaymış sanki ösymden sonuç alacak öğrenci gibi sürekli sayfayı yeniledim durdum nihayet bakım bitti
Kahvaltım; 2 yudum süt, limonlu yeşil çay.
Bugün full evdeyim, yarın full dışarda, bu yüzden bugün sporun canına okuyacağım, suyu da tuvalet sıkıntım olmayacağı için damacanayla içeceğim Hoş, hava soğuk, doğalgaz yakıp oturuyorum, hiç su içesim yok ama zorlayacağım kendimi.

Gene aktar muhabbeti dönmüş Derse giderken yol üzerinde bir aktar var ama kocaaaman, kapısına "1 ayda 10 kilo zayıflamak ister misiniz?" yazmış eşek kadar puntoyla.Otobüsle her geçişimde "kim istemez ki?" diyorum İçinde de bir hatun var, hep aklıma se_zen geliyor.O da aktar falan açsa mutlu mesut çalışırmış gibi geliyor içinde.Bana gene de çok sağlıklı gelmiyor kızlar.Çuvalın içine otları koyuyorlar, artık ne zaman satılırsa hesabı bekliyor onca ot orada.Arada böcekleniyordur bilmemne, daha önce dediğim gibi pis elleriyle o otları boş kaldıkça mıncıklıyordur falan.Diyeceksiniz senin fabrika çıkışlı bitki çayların çok mu sağlıklı, değil tabi ama gene de el değmeden fabrika usulü makinalarla poşetleniyor diye daha rahat içiyorum Dağa bayıra gidip ot toplayıp kurutamayacağıma göre şimdilik satın alıyorum marketten

Mesaj konusuna anket yapabiliriz ya da oylama.Diyeti savsaklayınca yazamama kısmını boşverin kızlar, ben valla çok mu yüzsüzüm ne çooook da güzel yazıyorum Ha yüzüm kızarıp belki utanıyorum ama gene de yazıyorum.Sonuçta cuma gelip 1 kilo aldım desem, "yuh nasıl becerdin?" dersiniz, ama ben haftaiçinde "onu da yedim, bunu da yedim, spor da yapmadım"deyince en azından buradakiler de anlıyor sebebini.Ayrıca hemen uyarı geliyor, bu beni motive ediyor ve kendimi düzeltiyorum.Yoksa kimse ne yemiş ne içmiş kimseyi özel bir meraka sokmuyor burda, maksat iyi gidiyorsa desteklemek şevk almak, kötü gidişatta ise uyarıp tekrar motivasyon sağlamak.O yüzden rahat olalım ve yazalım derim ben.

Tek mesaj, beş mesaj, 115 mesaj için bir şey diyemem.
Henüz bu mevzuyu bile okumamış kişiler var.
Bu ara Hatice bacı kayıp, o gelsin fikrini belirtsin.
Başkan bu ara az giriyor, o da bildirsin.
Fizik adlı arkadaş sadece cumaları girip kilosunu yazıyor, cuma gelsin eğer geçmişi okursa o da fikrini belirtir.
Suhan bugün yoğun galiba, o da bir şeyler söyler.
.

Kizlar naber ben bugun kurstayim su ana kadar 1 dilim ekmek 1 bardak sütle duruyorum vee 1 bucuk litre suyumu ictim bile..
Mesaj sayimi iyi fikir winston saysan harika olur bence. Ben bir ara sayiyordum sonra bir ara burasi okadar canlandiki 1-2 kere sayip birakmistim günde 1 mesaj az ama baslangic icin iyi.. :))

Bugün kurszam cikinca parfüm almaya gidiyorum jupiiioi :)))))

Bide adette oldum gitsin siskinliigim gitsinnnn

Aksama callanetics veya pilates mutlaka yapacagim kendime spor programi hazirlicam

Gözün aydın başkan, şişkinlik gider yanında da yağlar da gider inşallah
Ben sayarım bacım, se_zen beni düşünmüş yük biner falan demiş ama eğer zorlanır, bunalır, sıkılır ya da işim olursa ona göre başka arkadaştan da yardım isterim, benim için sıkıntı olmaz.
Bu cuma günü kesin karar almış olalım, pazartesi devreye girer ben de pazartesiden pazara kadar sayarım.
Sana şimdiden iyi sporlar, bol kalori yakmalar.

Aklıma bu seçenekler geldi, isterseniz bir oylama yapalım.
Alıntılayarak kendi fikrimizi de ekleyip buraya yazalım, cumaya kadar ortak karar çıkacak mı bakalım isterseniz?

*Cumartesi-pazar genelde herkes yoğun olduğu için tüm seçenekler haftaiçi şeklinde düzenlenmiştir.
*Hangisi size en uygunsa numarasını seçiniz.

1-Cumartesi/pazar hariç haftaiçi kendi yaptıklarıyla ilgili bir mesaj, diğer üyelerin mesajlarını yorumlamak adına 2
mesaj ile üye haftaiçi beş gün düzenli katılıp günde en az 3 mesaj yazmalı.

2-Hergün tek mesaj, haftada toplam 5 mesaj yazmak yeterli.

3-Haftaiçi 7 mesaj zorunlu olsun ama her gün girmek zorunlu olmasın.

4-Sadece cumadan cumaya kilomu bildiririm.Başka mesaj yazmaya vaktim yok.

5-Benim başka bir önerim var (açıklayınız lütfen)

S_A ---------
fizik ---------
yakar76 -----
se_zen ------
winstonlight---1
gölge-çiçeği --
suhan2 ------
ejje89 ------
ozgey -----
Hatice84---
hazeran82--

İyi yıllar. Çoook mutlu ve zayıf bir yıl geçir (şişman dileği işte mazur gör) :118:
bu arada bende halkalıda doğdum büyüdüm annemler hala orada. Evlnedikten sonra geldim buraya.
çok teşekkür ederim.ben de 2 senedir burada oturuyorum normalde bursalıyım ailem orda burda kuzenimle kalıyorum.ömrüm yollarda geçiyo valla okulum beşiktaşta düşünün artık

çok teşekkürler.keşke ben de pasta sevmeyen biri olsam ama nerde??gerçi pasta fiyatları o kadar pahalı ki diyette olmasam bile yılda yeme sayım elin parmaklarını geçmez o yüzden pasta çok da problem değil diyetimin gidişatı açısından.bi problem çıkmazsa buluşuruz daha önce de demiştim çok merak ediyorum sizi diye resim falan da yok ya.hani kitap okurken kafanda o kişileri canlandırırsın ya resmen öyle oldu ya

selam kızlar fazla giremiyorum çok yoğunum bu aralar kafamı kaşıycak zamanım yok o yüzden yazamıyorum da nasılsınız bakalım.
bende bi değişiklik yok aynen devam diyete cuma günü bakalım kaç çıkıcam:)
önümüzdeki hafta izne ayrılıcam 1 hafta yokum ankaraya falanda gidicem o yüzden buraya yazamam S_A canım bilgin olsun.

*Cumartesi-pazar genelde herkes yoğun olduğu için tüm seçenekler haftaiçi şeklinde düzenlenmiştir.
*Hangisi size en uygunsa numarasını seçiniz.

1-Cumartesi/pazar hariç haftaiçi kendi yaptıklarıyla ilgili bir mesaj, diğer üyelerin mesajlarını yorumlamak adına 2
mesaj ile üye haftaiçi beş gün düzenli katılıp günde en az 3 mesaj yazmalı.

2-Hergün tek mesaj, haftada toplam 5 mesaj yazmak yeterli.

3-Haftaiçi 7 mesaj zorunlu olsun ama her gün girmek zorunlu olmasın.

4-Sadece cumadan cumaya kilomu bildiririm.Başka mesaj yazmaya vaktim yok.

5-Benim başka bir önerim var (açıklayınız lütfen)

S_A ---------
fizik ---------
yakar76 -----
se_zen ------ 1. seçenek kabulümdür. Hergün 3 mesaj.
winstonlight---1
gölge-çiçeği --
suhan2 ------
ejje89 ------
ozgey -----
Hatice84---
hazeran82--

açıkçası ben çok fazla giremiyorum gerçekten vaktim olmuyo ama vaktim olunca da soluğu hemen burda alıyorum.çünkü internet bulmak bazen problemli oluyo benim için ama ben her gün menümü ve sporumu yazmaya gayret ediyorum paylaşım artsın diye bundan sonra günde 3 mesaj atmaya varım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…