Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

vallaha benim içinde 1. seçenek uygun ama söylediğim gibi izne ayrılıcam ve o hafta belki hiç giremem şimdiden mazaretimi belirteyimde sonradan sorun çıkmasın kızlar.ama daha sonraki günler 5 değil 10 mesaj bile yazabilirim yani sorun olmaz benim için.

İyyiz canım seni merak etmiştik bizde. Bende dedim bu kız açlıktan falan hasta oldu. Neyse önümüzdeki hafta için başkan görmesede biz uyarırız. Bu cuma buradasın ama galiba. Ankaradan da sakın 48 kilo olrak gelme kalp krizi geçiririm. Neyse olacaksan da ol da bende hasedimden zayıflayayım.

bu arada Allah aşkına winstonlight sen nasıl sadece sütle ayakta kalabiliyosun?bu sabah sadece 1 bardak süt içtim başta iyiydi ama sonradan çok acıktım şimdi bir dilim kepekli ekmek domates peynir yiyicem akşamüstü spora gidicem yoksa bayılır kalırım orda sırf sütle

Mazeretlerimiz tabii ki hepimizin olacaktır. Sorun olmaz yani.

ay bilemiyorum sezencim artık istesemde yiyemiyorum eşimin gözü benim üstümde ne yesem kontrol ediyo kendi yiyemiyo ya bende inadımdan yemiyorum :)
yani bi cuma aniden ben 48 oldum kızlar diyebilirim
bu arada bu cumaya kadar burdayım.

S_A ---------
fizik ---------
yakar76 -----1-Cumartesi/pazar hariç haftaiçi kendi yaptıklarıyla ilgili bir mesaj, diğer üyelerin mesajlarını yorumlamak adına 2
mesaj ile üye haftaiçi beş gün düzenli katılıp günde en az 3 mesaj yazmalı.

se_zen ------
winstonlight---1
gölge-çiçeği --
suhan2 ------
ejje89 ------
ozgey -----
Hatice84---
hazeran82--[/QUOTE]

ben 1 seçenek diyorum

Son düzenleme:
selam kızlar
1 tabak etli sebze yemeği 1 bardak ayran 350 cal civarı
suhan bende bu kız 48 oldu sevinçten bize veda etmeden gitti dedim
neyseki iyiymiş ve hala 48 değilmişsin( eski günlerden kalma bir hasetlik ne yapayım can çıkar huy çıkmaz)
inşallah en kısa zamanda hedefine ulaşır bizimle vedalaşır allah kurtarsın dersin bize
hadi kızlar ben azıcık çalışayım.

*Cumartesi-pazar genelde herkes yoğun olduğu için tüm seçenekler haftaiçi şeklinde düzenlenmiştir.
*Hangisi size en uygunsa numarasını seçiniz.

1-Cumartesi/pazar hariç haftaiçi kendi yaptıklarıyla ilgili bir mesaj, diğer üyelerin mesajlarını yorumlamak adına 2

2-Hergün tek mesaj, haftada toplam 5 mesaj yazmak yeterli.

3-Haftaiçi 7 mesaj zorunlu olsun ama her gün girmek zorunlu olmasın.

4-Sadece cumadan cumaya kilomu bildiririm.Başka mesaj yazmaya vaktim yok.

5-Benim başka bir önerim var (açıklayınız lütfen)

S_A ---------
fizik ---------
yakar76 -----
se_zen ------ 1. seçenek kabulümdür. Hergün 3 mesaj.
winstonlight---1
gölge-çiçeği --3 diyorum ben ama 1e de uyarım sanırım...
suhan2 ------
ejje89 ------
ozgey -----
Hatice84---
hazeran82--

1-Cumartesi/pazar hariç haftaiçi kendi yaptıklarıyla ilgili bir mesaj, diğer üyelerin mesajlarını yorumlamak adına 2

S_A ---------
fizik ---------
yakar76 -----1
winstonlight---1
suhan2 ------1
ejje89 ------1
ozgey -----
Hatice84---
hazeran82---

Son durum şimdilik bu galiba, diğer arkadaşların da fikrini bekliyoruz.

selam analar bacılar 2 satır okuyup buraya bakıyorum. bu arada mesaj sayımıda doldurdummmm.

Aynen, misal sokakta nerde sıska birini görsem "ahanda se_zen böyle biri olmalı" diyorum Hasetimden çatlıyorum o anda
Geçen banka dersi denilince ilk aklıma se_zen gelmişti valla
Ama müdireyi görünce 100 kiloya, 1.70 dedim bu se_zen olamaz
Birbirimizi az çok tanıdık burda, güzel bir grup olduk.
Ben normal arkadaşları bile ayda bir zor görüyorum bu koşkoşta ama burada kim gününü nasıl geçirmiş, kim neye üzülmüş, kim neyle neşelenmiş daha fazla birlikte olup paylaşıyoruz, o yüzden yüz yüze geldiğimizde belki görsel olarak ilk tanışma olacak ama biz zaten birbirimizle çoktan kaynaşmış olacağız.

Kafada bitiyor her şey bacım Ben 5 günde 5 kilo diyetini yaparken bir gün boyunca; sabah 1 portakal öğlen bir portakal, akşam bir portakal yerdim.Ha acımdan ölürdüm ama durulunca duruluyor yani.O zaman 20 günde 10 kilo vermiştim.
Evet sağlıksız belki ama bence aç kalmadan, spora abanmadan, su içmekten boğulmadan güzel sonuçlar alınmıyor.
Herkesin metabolizması farklı ama bende bu böyle işliyor.
Ne zaman tok yatsam ben ertesi güne kilo verememiş oluyorum.
O yüzden sütle akşama kadar aç oluyorum, halsiz oluyorum tabii ama bu işi uzatmamın anlamı yok, o yüzden bir ay açlık çekerim bu iş biter diyorum.Öbür türlü herşeyden yiyerek gıdım gıdım gidip bu işi uzatmaktan başka benim işime yaramıyor.
Bir de şu var; şimdi oturup ekmek yesem, yumurta yesem, onu bunu yesem 2 saat sonra gene aç mıyım? Evet gene açım.
Onca şeyi yiyip 400-500 kalori alıp gene acıkacaksam, bir bardk sür içer 100 kalori alır gene acıkırım.
Ne bileyim işte alıştım süte, açlık yok Rocky, acı yok Rocky ince bir vücut var diyorum
Beyin gücüyle zayıflıyorum

Geçen bende tuzla da sahilde geziyoruz. böyle toplucana bir ablam spor aletlerine biniyor ama bayaa spor yapıyor, bende kızımla falan yanından geçiyorum. İçimden diyorum ki sorsam mı kadınlar kulubüne üye mi acep, acaba kaçıncı takımda yarışıyor.
Sabahta araba ile gelirken kaza yapacaktım kızın birinin bacaklarına bakarken. :1. Sapıkmıyım neyim.
Hayır değilim kız incecik tayt giymiş üzerine de çizme bacakları sütün gibi bende onun bacaklarına bakarken bir fren yapmışım dalıp sormayın. İçimdede diyorum acaba callaenteics mi yaptı diye. Sonra da güldüm salak salak konuşma belki allah vergisidir. Herkes ince olmak için özel bir çaba sarf etmiyor ki.

bende 1 diyorum

az evvel netten elbise aldım 40 benden şuan 42-44 giyiyorum ama çok yapık güzel bir elbise görümcemin kınası için içine gireceğim winston taktiği

bende zayıflara bakıp acaba açmı geziyor diyorum .şişmanları görünce kınıyorum. hiçmi rahatsız olmuyorsun halinden öleceksin bak diyorum. (kendim çok zayıfımya )
garip bir piskoloji. bir haftaya yakın oldu tartılamıyorum. tartımın pili bitti.hiç yolumun üstünde saatçi yok. nerdeyse 5 gündür tartılmıyorum (bu benim için büyük bir eksiklik yani)bu sabah içine zor girdiğim pantolum yeni yıkanmasına karşın rahatça oldu. yani bende bir sevinç sormayın gitsin.cumaya kadar pil almam lazım. inşallah kilo vermişimdir. içime bir ümit doğdu.

bende 1 diyorum

az evvel netten elbise aldım 40 benden şuan 42-44 giyiyorum ama çok yapık güzel bir elbise görümcemin kınası için içine gireceğim winston taktiği

Şimdiden güle güle giy bacım.
Ben de geçen lcw'den 7 liraya gri 40 beden dar etek aldım.
Evde giydim, düğmesini, fermuarını kapattım ama görüntü kabustu
Ortada eteği delecekmişçesine fırlayan bir göbek
Şimdi onun içinde insani bir görünüm sergilemek için çalışıyorum.

Ben de geçen otobüs durağında otobüs bekliyorum (cümleye gel, otobüs durağında vapur mu beklenir zaten ) neyse karşıda da market önünde dondurma kasası var."Dondurma sezonu da açılmış, ben hala bir magnum hüpletemedim, bu gidişle de uzun bir süre yemeyeceğim" derken, koca dondurmayı yalana yalana yiyen bir dobiş gördüm.Adam 1.90 falan var ama 150 kilo falan, 4 kapılı buzdolabı gibi enine boyuna ama epey şişman hatta obez yani.Almış eline dondurma hala mutlu mesut yalaya yalaya yiyor.İçimden dedim " a be dobiş, tut şu boğazı, 3lü koltuğa otursan tek başına kaplarsın, hala dondurma yiyorsun"
İçimden bile birilerine önyargıyla yaklaşırken kendimi suçlarım, hani bilmediğimiz bir şey vardır hemen yaftalamayayım diye ama 150 kilo insan kişisi hala dondurma yer mi arkadaş ya, kan şekeri düştü desem kesmeşeker bile işe yarar dondurmaya gelene kadar.
Sonra da kendime diyorum sen 75 kilosun 150 kiloyu kınıyorsun, 55 kilo olanda sana bakıp "a be dobiş, hala yiyorsun, az ye"
diyordur Yani bu döngü hep devam eder bence.Özetle; şişmanın sokakta bir şey yemeğe hakkı yok

ya hatunlar ben gene regl oldum. offff. ara kanama zannettim ama bildiğin adet oluyorum. acayip çikolata istiyorum. markete ugramadan eve gitmem lazım. demek oluyoruki bugün yürümeyeceğim dolmuşa bineceğim.

S_A ---------
fizik ---------
yakar76 -----1
winstonlight---1
suhan2 ------1
ejje89 ------1
ozgey -----1
Hatice84---
hazeran82---1

Son durum şimdilik bu galiba, başkan, fizik ve de Hatice'nin fikirleri kaldı.
Bu arada Hatice 2 gündür yok, inşallah bir sıkıntı yoktur, kendisi düzenli girer hergün yazardı.

haticeyi bir ara gördüm geri kaçmış bir şey yazmadam. demek ki kaçamak yapıyor (beni yanılt hatice)
inşallah başka sıkıntısı yoktur.
ders çalışmaya başlamadan kızlara bir bakayım dedim. herkese güzel bir akşam diliyorum.

Bende artık evime gideyim. Bakalım kayınvalidem ne yapmış bu akşam. Öff sevmiyorum bu belirsizliği. Evet tahminin patates kızartmasından yana. Ya da börek olabilir. Hadi beni yanlışsın ltf. HErkese hafif yemekler. Yemeğiniz hafif, karnınız tok, kilonuz az olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…