selam kızlar fazla giremiyorum çok yoğunum bu aralar kafamı kaşıycak zamanım yok o yüzden yazamıyorum da nasılsınız bakalım.
bende bi değişiklik yok aynen devam diyete cuma günü bakalım kaç çıkıcam:)
önümüzdeki hafta izne ayrılıcam 1 hafta yokum ankaraya falanda gidicem o yüzden buraya yazamam S_A canım bilgin olsun.
vallaha benim içinde 1. seçenek uygun ama söylediğim gibi izne ayrılıcam ve o hafta belki hiç giremem şimdiden mazaretimi belirteyimde sonradan sorun çıkmasın kızlar.ama daha sonraki günler 5 değil 10 mesaj bile yazabilirim yani sorun olmaz benim için.
İyyiz canım seni merak etmiştik bizde. Bende dedim bu kız açlıktan falan hasta oldu. Neyse önümüzdeki hafta için başkan görmesede biz uyarırız. Bu cuma buradasın ama galiba. Ankaradan da sakın 48 kilo olrak gelme kalp krizi geçiririm.Neyse olacaksan da ol da bende hasedimden zayıflayayım.
Aklıma bu seçenekler geldi, isterseniz bir oylama yapalım.
Alıntılayarak kendi fikrimizi de ekleyip buraya yazalım, cumaya kadar ortak karar çıkacak mı bakalım isterseniz?
*Cumartesi-pazar genelde herkes yoğun olduğu için tüm seçenekler haftaiçi şeklinde düzenlenmiştir.
*Hangisi size en uygunsa numarasını seçiniz.
1-Cumartesi/pazar hariç haftaiçi kendi yaptıklarıyla ilgili bir mesaj, diğer üyelerin mesajlarını yorumlamak adına 2
mesaj ile üye haftaiçi beş gün düzenli katılıp günde en az 3 mesaj yazmalı.
2-Hergün tek mesaj, haftada toplam 5 mesaj yazmak yeterli.
3-Haftaiçi 7 mesaj zorunlu olsun ama her gün girmek zorunlu olmasın.
4-Sadece cumadan cumaya kilomu bildiririm.Başka mesaj yazmaya vaktim yok.
5-Benim başka bir önerim var (açıklayınız lütfen)
S_A ---------
fizik ---------
yakar76 -----1-Cumartesi/pazar hariç haftaiçi kendi yaptıklarıyla ilgili bir mesaj, diğer üyelerin mesajlarını yorumlamak adına 2
se_zen ------
winstonlight---1
gölge-çiçeği --
suhan2 ------
ejje89 ------
ozgey -----
Hatice84---
hazeran82--
çok teşekkürler.keşke ben de pasta sevmeyen biri olsam ama nerde??gerçi pasta fiyatları o kadar pahalı ki diyette olmasam bile yılda yeme sayım elin parmaklarını geçmez o yüzden pasta çok da problem değil diyetimin gidişatı açısından.bi problem çıkmazsa buluşuruz daha önce de demiştim çok merak ediyorum sizi diye resim falan da yok ya.hani kitap okurken kafanda o kişileri canlandırırsın ya resmen öyle oldu ya
bu arada Allah aşkına winstonlight sen nasıl sadece sütle ayakta kalabiliyosun?bu sabah sadece 1 bardak süt içtim başta iyiydi ama sonradan çok acıktım şimdi bir dilim kepekli ekmek domates peynir yiyicem akşamüstü spora gidicem yoksa bayılır kalırım orda sırf sütle
bende 1 diyorum
az evvel netten elbise aldım 40 benden şuan 42-44 giyiyorum ama çok yapık güzel bir elbise görümcemin kınası için içine gireceğim winston taktiği
bende zayıflara bakıp acaba açmı geziyor diyorum .şişmanları görünce kınıyorum. hiçmi rahatsız olmuyorsun halinden öleceksin bak diyorum. (kendim çok zayıfımya )
garip bir piskoloji. bir haftaya yakın oldu tartılamıyorum. tartımın pili bitti.hiç yolumun üstünde saatçi yok. nerdeyse 5 gündür tartılmıyorum (bu benim için büyük bir eksiklik yani)bu sabah içine zor girdiğim pantolum yeni yıkanmasına karşın rahatça oldu. yani bende bir sevinç sormayın gitsin.cumaya kadar pil almam lazım. inşallah kilo vermişimdir. içime bir ümit doğdu.
1-Cumartesi/pazar hariç haftaiçi kendi yaptıklarıyla ilgili bir mesaj, diğer üyelerin mesajlarını yorumlamak adına 2
2-Hergün tek mesaj, haftada toplam 5 mesaj yazmak yeterli.
3-Haftaiçi 7 mesaj zorunlu olsun ama her gün girmek zorunlu olmasın.
4-Sadece cumadan cumaya kilomu bildiririm.Başka mesaj yazmaya vaktim yok.
5-Benim başka bir önerim var (açıklayınız lütfen)
S_A ---------
fizik ---------
yakar76 -----1
se_zen ------ 1. seçenek kabulümdür. Hergün 3 mesaj.
winstonlight---1
gölge-çiçeği --3 diyorum ben ama 1e de uyarım sanırım...
suhan2 ------1
ejje89 ------1
ozgey -----
Hatice84---
hazeran82--1
Son durum şimdilik bu galiba, diğer arkadaşların da fikrini bekliyoruz
kızım hasta olmadıgınca hepsine uyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?