bende 1 diyorum
az evvel netten elbise aldım 40 benden şuan 42-44 giyiyorum ama çok yapık güzel bir elbise görümcemin kınası için içine gireceğim winston taktiği
Akşam yemeğinde bol yağlı ciğer ve dolma vardı ama merak etmeyin yemedim
1 kase (kocaman) ton balıklı ve lor peynirli salata yaptım onu yedim. Ohh tokum mutluyum.
günaydın kızlar
sabah yediklerim
1 dilim ekmek
1 greyfurt
az sucuklu yumurtatoplam 306 cal.
spor yine yok su hiiiç yok
kızlar motivasyonum düşmeye başladı. yeni birşeyler bulmam lazım.sapıtırım diye ödüm kopuyor.
neyse kızlar azıcık çalışayım.
günaydın kızlar
sabah yediklerim
1 dilim ekmek
1 greyfurt
az sucuklu yumurtatoplam 306 cal.
spor yine yok su hiiiç yok
kızlar motivasyonum düşmeye başladı. yeni birşeyler bulmam lazım.sapıtırım diye ödüm kopuyor.
neyse kızlar azıcık çalışayım.
ben daha alma işine girmedim de eski pantolonlarımı birer birer getiriyorum bursadan.canım sıkılınca hepsini tek tek deniyorum.çok eğlenceli oluyo içine girebilince daha bi motive oluyo insan.bollaşınca da hooop daralttırıp giymeye devam ediyorum.geçenlerde diyete başlamadn önce giydiğim pantolonumu giydim böyle bi şey olamaz ya kendi kendime dedim ben o kadar şişman mıydım diye ve evet o kadar şişmandım hala da şişmanım.ama gidicek bu kilolar inşallah
menün gayet iyi yakarcım ben beğendim vallaha sucuk azsa dahada iyi.motivasyona gelince sormaya çok kastığım zamanlarda bende sıkılıyorum bi süre sonra ne var ne yok yiyesim geliyo :26:
ayy şu kadarcık şey 306 kalorimi ya ben o zaman eskiden 2500-3000 kalori aldığım oluyomuş günde...
günaydın kızlar,
hemen dün yaptıklarımı yazıyorum
sabah 1 yumurta yedim sadece
öğlen tavuk
akşam 2 yumurta
ve akşam yarım saat önceki durakta inip yürüdüm ciddi bacaklarım ağrıyor ama süper oldu ve migrosdan kendime süper şeyler aldım ve ekmek yaptım harika oldu
önce maşallah diyor 1 günde 3 yumurta çok değil mi diye sormadan edemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?