Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Akşam yemeğinde bol yağlı ciğer ve dolma vardı ama merak etmeyin yemedim
1 kase (kocaman) ton balıklı ve lor peynirli salata yaptım onu yedim. Ohh tokum mutluyum.

Kızlar bende 1 e olur diyorum.. günde 3 mesaj olmalı bencede..

Kızlar adetten sabahtan beri belim ağırıyor :26:

1-2 saat sonra kalkıp spor yapacağım. ısınmak için on dakika bisiklet çevireceğim.. ardından pilates yapacağım.. kaç hareket yaparım daha karar vermedim.

şimdi callaneticsi araştırayım videosunu indirmiştim.. merak ettiğim şey callaneticsin videosu 57 dk falan.. ben hepsini birdenmi yapacam? onu bir araştırayım

bende 1 diyorum

az evvel netten elbise aldım 40 benden şuan 42-44 giyiyorum ama çok yapık güzel bir elbise görümcemin kınası için içine gireceğim winston taktiği

ben daha alma işine girmedim de eski pantolonlarımı birer birer getiriyorum bursadan.canım sıkılınca hepsini tek tek deniyorum.çok eğlenceli oluyo içine girebilince daha bi motive oluyo insan.bollaşınca da hooop daralttırıp giymeye devam ediyorum.geçenlerde diyete başlamadn önce giydiğim pantolonumu giydim böyle bi şey olamaz ya kendi kendime dedim ben o kadar şişman mıydım diye ve evet o kadar şişmandım hala da şişmanım.ama gidicek bu kilolar inşallah

valla spora gittim kendime geldim kaç günden beri ne spor vardı ne diyet.şimdi yeniden full motive olmuş bir şekilde diyetime devam ediyorum.ve de bugün yediklerim:
sabah:1 bardak süt
ara öğün:1 fincan yeşil çay,5 badem
öğle:1 dilim kepekli ekmek,domates,peynir
ara öğün:1 adet mısır patlağı(eti formun)
akşam:4-5 yk light yoğurt
ara öğün.1 kivi

spor:105 dk spor salonu + 100 mekik

bi kaç gün böyle geçireyim de vücudum afallasın sonra yeniden normal yemeklerime dönücem ve şunu da belirtmek istiyorum ki çok açım!!!

slm kızlar...
akşam zorda olsa sporumu yaptım 5km yürüdüm
bugünkü menüm
sabah
2 kk peynir, 2 dilim ekmek, 4 zeytin,
ara
1 çubuk kraker
öğle
1 kabak dolma, fasulye piyazı
ara
1dilim börek
akşam
6-7 mantar, 2 dilim ekmek
ara
1kase yoğurt
su 3,5-4 lt

İyi akşamlaaar,

Youtubedan easy sewing bakıyorum (kolay dikiş) Her işi beceren winston'un bir terziliği eksik kaldıydı değil mi ama
Bilmem dikişle uğraşan varmı ama bu ecnebi videolarda 5 dakikada elbise dikiliyor, eskimiş erkek gömleklerinden bluzlar yapılıyor, eski t-shitten bikini yapıyorlar falan filan.Tabii göründüğü gibi kolay değildir ama izlerken "amaaan ben de yaparım ne varki diyor insan"
Malum yaz geliyor, basit elbiseler bile 40-50 lira. 2-3 liraya kumaşını alsam 5 liraya mal eder rengarenk elbiseler dikerim 5 dakikada diyorum Ha bu arada kopmuş düğmeyi dikmek için, önce iğneyi ipliğe geçirmek için 10 dakika cebelleşir, sonra düğmeyi 10 dakikada diker, bu arada elime iğneyi kesin batırır, yara bandı arar, en sonunda da düğmeyi dikerim.Yani çok elim yatkın bu işlere
Bir de pek alakalı olmasa da en son 6 yaşında elbezi örmüşlüğüm var, yani örgü, biçki konularında uzun yılların deneyimi var bende
O yüzden pek de güvenemiyorum kendime.Ama heves de ettim.
Aranızda dikişten anlayan biri olursa "o işler için 40 fırın ekmek yemen lazım, boşver" derse sevinirim.
Ya da "çok kolay yaaa tabii yaparsın" diyenler olursa onlara daha çok sevinirim

Neyse Hürrem başladı, ben kaçar.
Herkese iyi geceler.

selam kızlar
winston ben az biraz anlarım dikişten . ben liseyi ev ekonomisi lisesinde okudum. ben mezuniyet kıyafetimi kendim diktim . evde nevresim çarşaf ne varsa ben dikerim. ama o ecnebi videolarındaki gibi hayatta dikemem .illa pafta kalıp falan olacak. ama annem pratik olarak keser ve dikerdi. yani azıcık dikiş bilgin varsa birazda heves ve zamanın varsa neden olmasın.ama şunu belirteyim dikiş çok zevklidir. ama bana okulda hep zorla yaptırdıkları için ben pak yanaşmıyorum. iş yerinden bir arkadaşım çok meraklıydı kız 1 sene uğraştı kursa falan gitmeden burda dergisi var .onun her sayısını aldı şu an da bir dikiş bloğu var ve harika şeyler dikiyor. benim gibi hemen sıkılan biriysen hiç bulaşma derim.

günaydın kızlar
sabah yediklerim
1 dilim ekmek
1 greyfurt
az sucuklu yumurtatoplam 306 cal.
spor yine yok su hiiiç yok
kızlar motivasyonum düşmeye başladı. yeni birşeyler bulmam lazım.sapıtırım diye ödüm kopuyor.
neyse kızlar azıcık çalışayım.

menün gayet iyi yakarcım ben beğendim vallaha sucuk azsa dahada iyi.motivasyona gelince sormaya çok kastığım zamanlarda bende sıkılıyorum bi süre sonra ne var ne yok yiyesim geliyo :26:

ben çok kötü bişey yaptıım kızlar akşam oturuyoruz eşim ben kayınvaldem onların yöresel bi bişeyleri varmış iç anadolulu olan varsa bilir (ovmaç) gecenin 9 buçuğunda aklımıza düştü gittik yufka aldık yaptık (yumurtalı ve tereyağlı) yedik buna ne diyosunuz şimdi ay çok sinir oldum kendime.dün akşam üstü bide 1.5 saat yürümüştüm boşa gitti yani gece batırdım herşeyi

bu sabahta yufka ekmeğinin içine beyaz peynir ve domates koydum onu yedim (dürüm yaptım ) inşallah yufka ekmeği fazla kalorili değildir baya doyurucu oldu çünkü.
öğlen ve akşam hafif yerim artık.akşam üstüde yürüyüşümü yaparım.

ayy şu kadarcık şey 306 kalorimi ya ben o zaman eskiden 2500-3000 kalori aldığım oluyomuş günde...

bencede vericez sende kolay bir kilodan inmemişsin bence kilo cetvelin takdire şayan

günaydın kızlar,

hemen dün yaptıklarımı yazıyorum

sabah 1 yumurta yedim sadece
öğlen tavuk
akşam 2 yumurta

ve akşam yarım saat önceki durakta inip yürüdüm ciddi bacaklarım ağrıyor ama süper oldu ve migrosdan kendime süper şeyler aldım ve ekmek yaptım harika oldu

menün gayet iyi yakarcım ben beğendim vallaha sucuk azsa dahada iyi.motivasyona gelince sormaya çok kastığım zamanlarda bende sıkılıyorum bi süre sonra ne var ne yok yiyesim geliyo :26:

sucuk azdı canım. mümkün mertebe az yemeye çalışıyorum. bende öyle olmaktan çok korkuyorum. işin kötü tarafı haftasonu geliyor ve eşim evde . allahım sen yardım et bana ve cümle tombiş arkadaşlarıma( perşembe duamızı yaptık)

ayy şu kadarcık şey 306 kalorimi ya ben o zaman eskiden 2500-3000 kalori aldığım oluyomuş günde...

maalesef öyle. ben geçenlerde 4 lokma tatlısı yedim diye yazdım. ben 4 tane adı gibi 1 lokma sanırken meyer onlar herbiri 400 cal mış . yaa herbiri 400 cal.bir günde 3 öğün almadığım kaloriyi 4 lokmacıktan hooop almıştım. maalesef durum bu .

önce maşallah diyor 1 günde 3 yumurta çok değil mi diye sormadan edemiyorum.

Günaydınlaaar,

Sabah sabah deli gibi kalktım.Rüyamda eşimin çalıştığı şirkette bir de Çinli kadın çalışıyormuş, eşim de bir gün gelip bana "ben çinliye aşık oldum" diyormuş.Allahım ne kabus ama.Şirkete gidiyorum sözde Çinli'nin saçını yolmaya Kadın sadece çince konuşuyor ben ona Türkçe bağırıyorum falan.Eşim geliyor "benim çinlime bağıramazın" diyor, kadını bırakıyorum bu sefer eşime ingilizce bağırıyorum.Kadının adı da "tutu"ymuş, ne alakaysa. "Tutuuuu Allah belanı versin tutuuuu" derken uyandım
Biraz ayılayım eşimi arayıp paralayacağım, tutu kimmiş bir sorayım bakayım
Bazen burada bir derdim var köşesini okuyorum, aldatma hikayeleri demek bilinçaltına girmiş.
Aaa dün tabii çinli,japon hatunların dikiş videolarını izledim, belki de ordan girdi aklıma, neyse gene de sinir bozucuydu.
Tek artısı zımba gibi uyanmak oldu, hiç mahmurluk yok üstümde, saçlarım bile diken diken uyandım sinirden, bomba gibiyim

Kahvaltım; bir bardak süt.
Bu arada yarım kilo vermiştim dün, bugün 200 gram vermiş olduğumu gördüm.Sanırım cumartesi regl bıdıbıdısının şişkinliği.100 gram 200 gram vermiş olayım da gene şükür diyeceğim, yeter ki almayayım.

Birazdan banka dersine gideceğim, sonra akşam dersi var.Eve de gene 10da geleceğiz.Şu salı-perşembe gecelerine çözüm bulamıyorum valla.Evden en son 4te çıkıyorum, o saatte bir şeyler yesem bile akşam 10da kulaklarım açlıktan düşmüş oluyor, eve gelip hiç süt içeyim, yoğurt yiyeyim olmuyor valla.O açlıkla saldırıyorum.Yanıma bir şey de götüremiyorum, zaten tenefüs falan da yapmıyoruz, hangi arada çıkarıp yiyeyim.O yüzden bu 2 gece beni deli ediyor üleen.

@Yakar bacım dikiş için yazdıklarına teşekkür ederim.Kalıplı falan değilde, benim izlediklerim genelde kumaşı katlıyorlar üstüne eski bir elbise koyuyorlar, kenarlarından kesip, kenarlarını dikiyorlar sonra, kenara köşeye bir lastik dikiyorlar ya da kemerle kombinleyip al sana elbise,O tarz şeylerdi.Onlar da zannederim ki uyduruk olurlar, onun için dikiş makinasıydı bilmemneydi masrafa gerek yok, biraz daha beklesin bu hevesim bakalım.

Neyse ben derse hazırlanıp çıkayım.
Herkese hafif bir gün diliyoruuum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…