Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

o zaman bi maşallah da sana o yememe azmin ve çektiğin binlerce mekikler için

evet ya sahi çok yakın bi ilişkimiz vardı çubukla dışarı çıkarken muhakak çantamda yerini alırdı neyseki yemiyorum artık pek bakın pek diyorum hala tam olarak ayrıldığımızı sölüyemem

öğlen pancar kavurmamı yedim bende üstünede sarımsaklı yoğurt döktüm off süperdi ama öğleden sonra nescafe içtim(şekerli) napayımya arkadaş yapmış getirmiş geri çeviremedim
stresimden ikide sigara içtim safi zararım bugünya

neydi öyle çubuk kraker ve dokuzkat yer dururdun. az malzeme vermemiştin mekikçilere

öğlen pancar kavurmamı yedim bende üstünede sarımsaklı yoğurt döktüm off süperdi ama öğleden sonra nescafe içtim(şekerli) napayımya arkadaş yapmış getirmiş geri çeviremedim
stresimden ikide sigara içtim safi zararım bugünya

Gırgırına bacım hala yaşıyorsan vurmaya devam edelim Tamam bacılar adam öldü daha vurmayın
Şaka maka da belki kızıyorsundur kaynana gibi taktılar benim çubuğuma diye de inan seni ne kadar sevdiğimi biliyorsun, hepsi senin de kilolarını güzelce vermen için.Benim bu azimlei istikrarla, bunca mekik aşkıyla 6 aydır burada debeleniyor oluşumun tek sebebi bu tarz şeyler, yok regl oldum profiterol yiyeyim, yok 1 kilo verdim ödül niyetine bunu yiyeyim yok şu yok bu.
Eğer saçmalamamış olsaydım şimdi 38 bedende geziyor ve bunları yapmıyor olacaktım.
O yüzden sevdiklerime nazım geçer diye biraz üzerine gelmişim, alınmaca inşallah olmamıştır.
Burada sen yokken bir Bahçeli bir se Suhan püskevitçiydi, vura vura kızı öldürdük se_zen'in de dediği gibi
Şimdi bak menülerine, magnum yer ama püskevüt yemez
Her şey hedefimize daha kısa sürede ulaşmak için bacım, umarım bu sözlerimize kızmazsın.

Küsüz tabiii..
Sen zayıfla zayıfla gel winstona leptin hormonu salgılatan sürekli uyuyan, az yiyen ayı de, sonra winston küs müyüz?
Akrep burcu sen olabilirsin ama kindar deve benim burada üleeeyn...
Ben 5 yaşında ilkokula başladım.O zaman babamın göreviyle van'ın başkale ilçesindeyiz.
Ben de o zaman sümüklü, ibiş, zayıf bir tipim.Çocuklar da İstanbullu ibiş diye beni sevmemişlerdi
Hoş onlar kürtçe ben Türkçe zaten anlaşamıyorduk.
Benim her beslenme saatinde Cabbar diye bir çocuk beslenme çantamı kaçar, sınıfta tur atardı, ben de sümüklü sümüklü ağlardım peşinden
Üstünden 25 yıl geçti, hala yattığımda yatağa Cabbar'ı anarım, "oğlum bulacğım seni" derim
Gel sen bendeki kini anla yani

Şimdilerde t-shirt tasarlamaya taktım.Beyaz bir t-shirt alacağım, üstüne yazacağım:Leptinci dediler, püskevüt ve çubuk kraker düşmanı dediler, rambo diye güldüler, en son ayı bile dediler ama ben 68 kilo oldum üleeyn" diye Sokak sokak gezip sonra 2 haziranda yanınıza geleceğim

Şaka maka bir yana, küs değiliz bacım.Bana istinaden yazmadığını zaten biliyorum.

Yediklerim hep aynı gibi.Sabah limon, havuç, salatalık sıktım.
Şimdi de bir kase pul biberli yoğurt yiyip Hürrem keyfi yapacağım.
Akşama da ıspanak+yoğurt.

Aaaaaaaa lütfen ama ben takıma ilk girdiğimde kendimi tanıtırken utanmaz geniş birazda yüzsüz olduğumu yazmadımmı yavvv :)
kesinlikle bana doğruyu gerçeği söledikten sonra herşeyi söleyebilirsiniz benim için niyet öenemlidir her konuda fazla rahatımdır
o yüzden gırgırınayımya
bu arada dediğim gibi etkiniz varki üzerimde dün paketi yarım paket yaptım
sezenide dinleyip elma ylşa ara öğün yaptım yanii uyarılarınızı kaaleye alıyorum ben
mekikte çekiyorum hergün ama sizn gibi 1000 leri aşamadığım için utanıyoum 250 falan yazmaya hiç yazmıyım daha iyi diyorum :)

bakın ben sezen bacının dediği şeye girerim yarından itibaren 2 hazirana kadar gırgırına ejje ben kilolar yakın zaten iddalaşalımmı bacılar en çok kim kilo vercek

yaz bacm 250 mekik azmı ben hiç çekemiyorum hocamsız yapamıyorum

Günün sorusunu soruyorum belki anlatmışsınızdır ama bende merak ediyorum işte
sizi bu amaca yönlendiren mi diyeyim tetikleyenmi diyeyim gerçek sebep ne
ne oldudaa yeter artık dediniz

herkes yazmış bende yazıyım ben 14-15 yaşımdan beri hep kiloluydum biraz alışmıştımda ama şöle yaşım hakkında yorum yaptıklarında acaip bozuluyordum çünkü yaşımdan büyük gösteriyodum bende pco var onun için kullandığım ilaç biraz daha kilo yaptı sonra bebek için tedavi gördüm bir süre birazda öle aldım artık aynaya bakmak istemiyordum alışveriş yapamıyordum hoş halende yapamıyorum ama fazla bişi vermesemde ayna karşısında zayıfladığımı görmek yada insanların sen kilomu verdin yorumları hoşuma gidiyo artık yavaş yavaş belli ediyo zayıfladığım başta zayıflayım bebeğim olsun die istiyordum ama şimdi kendim içinde istiyorum çünkü hergeçen gün kendime güvenim biraz daha yerine geliyo kendimi daha çok seviyorum ve daha mutluyum...inş önce çıtır olcam sonra anne olucam...

inşallah canım tez zamanda inşallah Rabbim kollarında çiçekler açtırsın

kızlar sabahtan beri yemek bloklarını geziyorum. ne pastası kaldıne çöreği hepsine tek tek baktım.ama hiç canım istemedi eve gideyimde yapayım demedim. acaba ıslah mı oldum .

[/QUOTE]
Küsüz tabiii..
Sen zayıfla zayıfla gel winstona leptin hormonu salgılatan sürekli uyuyan, az yiyen ayı de, sonra winston küs müyüz?
Akrep burcu sen olabilirsin ama kindar deve benim burada üleeeyn...
Ben 5 yaşında ilkokula başladım.O zaman babamın göreviyle van'ın başkale ilçesindeyiz.
Ben de o zaman sümüklü, ibiş, zayıf bir tipim.Çocuklar da İstanbullu ibiş diye beni sevmemişlerdi
Hoş onlar kürtçe ben Türkçe zaten anlaşamıyorduk.
Benim her beslenme saatinde Cabbar diye bir çocuk beslenme çantamı kaçar, sınıfta tur atardı, ben de sümüklü sümüklü ağlardım peşinden
Üstünden 25 yıl geçti, hala yattığımda yatağa Cabbar'ı anarım, "oğlum bulacğım seni" derim
Gel sen bendeki kini anla yani

Şimdilerde t-shirt tasarlamaya taktım.Beyaz bir t-shirt alacağım, üstüne yazacağım:Leptinci dediler, püskevüt ve çubuk kraker düşmanı dediler, rambo diye güldüler, en son ayı bile dediler ama ben 68 kilo oldum üleeyn" diye Sokak sokak gezip sonra 2 haziranda yanınıza geleceğim

Şaka maka bir yana, küs değiliz bacım.Bana istinaden yazmadığını zaten biliyorum.

Yediklerim hep aynı gibi.Sabah limon, havuç, salatalık sıktım.
Şimdi de bir kase pul biberli yoğurt yiyip Hürrem keyfi yapacağım.
Akşama da ıspanak+yoğurt.[/QUOTE]

Winston bacım yeminle öyle bir niyetim yoktu yahu. Ben o lafa ilk karatay hocayı dinlerken takılmıştım. Kadın leptin hormonunu biz ayılarda bulduk diye başlamıştı. Yok yiyorlarmış yiyorlarmış sonra kışın uyuyorlarmış ama yaza bir kalkıyorlarmış bir deri bir kemik, neden işte o arada leptin çalışıyormuş. Ben o zamandan tilt oldum (o da neyse işe) Biz ayı gibi kardeş 6 ay uyumuyoruz diye. He ama yinede kandım. Aylarca o leptinin peşinden koştum ama en sonunda ehhhh dedim. sürekli karnım guruldadı durdu açlıktan, birde yıllarca sık ye derlerdi diye alışmışım ben durmuyor çenem. Atıştıramadıkça daha sonra daha çok yedim. Karatayda yaptım 1 hafta falan kilo alıp bıraktım. Sonra dedim kardeşim sen bırak ayı gibi aç gezmeyi bari inek gibi otla dur. (yani burada ben kendime dedim) He otla falan zayıf olunsaydı inekler olurdu ama napayım bana ayı olmak yaramadı, inek olucam ben. (bak kendime olan lafı ettim. üzüldüm bacm aklından bile geçtiyse öyle bir şey çok özür dilerim)

bakın ben sezen bacının dediği şeye girerim yarından itibaren 2 hazirana kadar gırgırına ejje ben kilolar yakın zaten iddalaşalımmı bacılar en çok kim kilo vercek

datlım daha bendeki bu kuyruk acısını unutmamışken bana idda demeyin yaaaaaa kredi kartı ekstremde her ay kıza aldığım 230 tl ayakkabı ve yemeklerin hesabını ödediğim 60 tl nin taksit tutarları unuturmuyoo
ucunda param gitmesin çünküü artıık param kalmadı
ama elimden geleni yaparım kg vermek için kalmış 3 hafta zaten

valla parasına değil dondurmasına olsun bacım lakin benim kocada yeni girdi işe bendede para nanay yani :)

kızlar sabahtan beri yemek bloklarını geziyorum. ne pastası kaldıne çöreği hepsine tek tek baktım.ama hiç canım istemedi eve gideyimde yapayım demedim. acaba ıslah mı oldum .

Yakar bende de alışkanlık oldu bende hergün simla nın blogunda ne var tarif diye bakıyorum. dukan blogunda yani. dukanı bir daha ömür billah yapmam diye düşünüyorum ama simlanın yemeklerine bayılıyoum resmen. Neler neler yapıyor ya nasıl lezzetli görünüyor hepsi. Yahu maşallah kadına o samandan ne mucizeler yapıyor öyle her yeni yemek tarifinde yok artık diyorum ya.

ben akşam kek yaptım öğkkk iğrençti bir dilim kestim aman kek die sonra tükürdüm attım giden yulaf kepeğim yumurtalarım süt tozum rezil ettim malzemeleri olmadı sevmedim krebe devam en iisi :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…