Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ben artık kendime iç çamaşırı takımları almak isityorum bende bi göğüs varr 95 D OLMUYOR TAA KOLTUK ALTINDAN BAŞLIYOR NERDEYSE geçen duş aldım çekmecede alt için iççamaşırı aldım elimee anam 37 ekran tv büyüklüğünde lan dedimm seksiliğii geçtim artık bu neyaaa yanlzı ilginç olan bunu kaç senedir fark etmeyip o kilotun 2 ay önce gözüme büüyk gelmesi

kızlar sabahtan beri yemek bloklarını geziyorum. ne pastası kaldıne çöreği hepsine tek tek baktım.ama hiç canım istemedi eve gideyimde yapayım demedim. acaba ıslah mı oldum .

Islah olmak mı? O, benim için bir hayal işte.
Bu sene eşim yeni işe girdi diye birlikte tatile gidemeyecek gibiyiz, ben de annemle giderim diye şimdiden tatil yeri bakıyorum.
Tatil demek günde 10 kez açık büfe keyfi olduğundan benim için, sürekli yok gözleme saati varmıymış, gece sucuk barı varmıymış diye dolanıyorum 6 ay cefa çektim, bir hafta sefa edeyim hakkım diye düşünüyorum
Hiç öyle ıslah oldum, uslandım yok bende.Hala ekmek arası sucuk için, gözleme için, ekmek için dünyalara verecek bir potansiyelim ve boğazım var yani maşallah
En azından sürekli değil de ödül niyetine az olması gerektiğini öğrendim, kar kardır diyeyim ne yapayım

@Sezen bacım,
Yok bacım özürlük bir şey, dedim ya alınmadım.
Ben baştan kendimi az yemeğe vurdumya, sonra normal insan gibi de yesem kilo aldım, o yüzden bana sık yemek yaramıyor.
Bir de yemekse adı, yemeğe benzeyecek, ben öyle bir hıyar için ağzımı bulaştırmam.
Doydum mu, yok, açlık gitti mi yok ee ne anladım ben o hıyardan
İşte biraz kafa yapısı biraz da metabolizma yapısı.
Kimine sık yemek yarıyor, kimine de az yemek.
Sonuçta ikimizde hedefimize ulaşalım, mutlu olalım da varsın farklı yollardan ulaşmış olalım.
Ot demişken ben de bunaldım.
2 hazirandan sonra bana ıspanak diyenin alnını karışlayacağım, bir sene kadar ıspanak yemeği düşünmüyorum.
Arkadaş bir de bereketli çıktı 5 kilo ıspanak 15 gündür bitmedi, hoş arada her sigara almaya gittikçe ıspanak da aldım stokladım ondan da arttı ya neyse...
Havuçtan turuncu olup, ıspanaktan yeşermeden şu hedefe ulaşsam iyi olacak yani.

ne yazıcaktım ne anlatttımm :)
kg veren hatunlarr göğüs bedeninizde değişme oldumuu

Bacım ben 68-70 kilo arası evlenmeden önce 75 giyiyordum.O cüsseye rağmen bende göğüs yoktu.Kilo alımıyla ve de doğum kontrol hapıyla benim göğüsler 95i buldular.Şimdi 85-90 arası.Valla tek gitmesin dediğim yer orası ama sanki gittikçe küçülüyorlar.
Len löp löp göbek var, bel var, toto var, basen var, körolasıca yağlar oradan gitse ya, illa benim minişler küçülecek pehh diyorum.
Bu konuda biraz dertliyim yani

Son düzenleme:
zaten biz kadın milleti hep böleyiz saçı düz olan dalgalı olana imrenir göğsü büyük olan küçüğe imrenir
büyük göğüs insanı dahada kg lu gösteriyor
göğüs dediğin 80-85 olmalı tam kıvamı ya
zaten ben bekarım bu haldeyim bide evlensem çocuk olsa içi süt dolsa kesin omzuma alıp gezerim
bi gün erke kardeşimle yatıyoz sarılcazz
--- uff ablaya elimi nereye koysam memene değiyo demişti çocuk bi sarılamamıştı bana

benim oldum olası büyüktür çünkü aileden gelen bişey annemin büyük teyzemin büyük birde onlar süt doldu nadide sultana taş çıkardım şimdi yavaş yavaş küçülüyorlar ben 71,5 kiloyum bir arkadaşım 75 o benden daha zayıf duruyor çünkü gögüsleri küçük ama büyük gögüsdede süt çok olmuyor bebek olunca küçükler daha çok mahsul veriyor

ne yazıcaktım ne anlatttımm :)
kg veren hatunlarr göğüs bedeninizde değişme oldumuu

Ben evlenmeden önce 90 falan takardım evlendikten sonra zayıfladım (tam tersi oldu yani) 85 falan takıyordum. Çocuk oldu emdi bitti zayıfladım derken şu an 75 takıyorum. Benim oldum olası çok büyüktü. Daha orta okulda kızların hiç birinde yokken ben sütyen takıyorum ve oldum olası büyüktü bende hep utanırdım. Sonra işte hamilelikten önce normaldi ve o zaman güzeldi ama kızım 2 sene anne sütünü bırakmadı sonra da yine normalde ama ben en son zayıflama deneyimine girdiğimden beri yani şu son 6-7 ayda minnacık kaldılar.

benimkiler fena durumda kg alıp vermekten ve sporda yediği darbelerden yerçekimine tamamen mağlum zaten
ameliyatı bile düşündüm cesaret edemedim sonra bunun içinde değermiki dedim çünkü kg verince küçüldüğünü biliyorum

aklıma ne geldi analtıyım sizede malum bilirisniz kg sorunum olduğunda tv dizi izlerken her yerde ya her kese ilk bakış açım kg dur benim
iş yerindde vaktim olunca açar bikinili hatun resimlerine bakrım vücutlarına göğüslerine basenlerine benimde böle olmam lazım gibisinee gerçi hiç işe yaramdı tam aksine kendimden dahada tiksindim
biizm mutfakçı ablada tabii masa silerken çay getirirken habire görüyo benii ben sapık gibi paso kadın resimlerine bakıyorum
baktım bizm abla bana bi tuaf bakıyooooooo
bakıp bakıp gidiyoo anam dedim bende düştü jeton sevgilimde yoktu bide dedimmi biraz erkek fatmayımdır
sanırım abla benden şüphelendii neyseki artık sevgilim var erkek kendisi adımıı tezmize çıkardım :)

Küçükler çok mahsül veriyor ha ilahi özgey, inek gibi örneklemişsin
Bende kocamanlar iyi süt verir diye düz mantık kurardım nedense.
Hani büyükya, içi full süt dolu olur hesabı.
Ay meme sapığı gibi oldum bugün, neyse ne

Ben de geçenlerde yazmıştım, ecnebi diyetlere merak sarınca youtube'dan izliyordum.Oradaki hatunlar don-sütyenle her gün kamera karşısına geçip konuşuyorlar, ilerlemelerini gün gün kaydediyorlar, bende sabah 4lere kadar zenci, ingiliz, alman hatunları izlerdim.Gece yarısı su içmeye kalkan eşim görmüştü beni, ekranda iç çamaşırıyla bir kadın, ben de ağzımı açmışım (iyi kilo vermiş, şaşırmışım) onu izliyorum hayran hayran Eşim "ne oldu, bayanlara mı ilgi duymaya başladın sen artık? Beni erkenden yatırıp, çıplak kadın mı seyrediyorsun?" demişti
Kafa buna odaklanınca hep öyle gidiyor, şimdi haber bülteni bile izlesem kiloya takılıyorum.Geçen bir haberde bir kadının evi yanmış, yıkılmış ağlaya ağlaya kadın dert anlatıyor bendeki laf şu "basenleri almış başını gitmiş yuhh" .Eşim böyle "Len kadının evi yanmış, basenini mi düşünecek?

Son düzenleme:
göğüs muhabbeti dönmüş burda ben de bunu soracaktım hep kilo verince küçülüyo mu diye de siz hep sayıları yazmışsınız asıl olan harfler.zayıflayınca zaten bedeniniz ufaldığı için sayılar düşer ama asıl harflerin küçülmesi önemli.ben bi ara baya bi takmıştım göğüs işine zayıflayınca küçülür mü diye benimkiler büyük çünkü sinir oluyorum normal insan göğüsleri boyutuna gelseler keşke.ben ilk başta 95d giyiyodum şimdi 85d oldu ama işte harf küçülmüyo offff şöyle bi 80b olsam hadi en kötüsü 80c ye bile fitim ama nerdeee?

şimdi de yediklerimi yazma zamanı bugün gayet güzel yedim valla kalorisepetine baktım 655 kalori.o kadar yemeye az geldi bana mutlu oldum.karnım tok bugün
sabah:1 dilim kepekli ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 fincan yeşil çay
ara öğün:1 bardak süt
öğle:4 yk light yoğurt
ara öğün:10 badem
akşam:4-5 yk ıspanak
3 yk light yoğurt
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:10 adet erik

İyi geceler zayıflayan hatunlaar
Haziranda gitmiş olacağım, buralara yazamayacağım diye yağı bol bulan Arap gibi yazayım dedim (Allahım bir de kalıp bir 6 ay daha debeleniyormuşum burada, o zaman kendime çok gülerim )

Tvde bir şey yok, eşimde içerde pcde takılıyor, netten bir şeyler izleyeyim diyorum hemen içerden "netten bir şey mi indiriyorsun?" diye höykürüyor.Ben de kös kös emekli gibi oturuyorum Sıkıntıdan defalarca parça parça mekik çektim gene de bunaldım

Yarın banka dersinden sonra kendime azcuk test kitabı alacağım malum temmuzda sınava gireceğim.Eşim "acele etme, temmuz ilk haftasında alıp, çalışmaya başlarsın" diyor Yarın güzel güzel bir ders programı yapıp, çalışmalara start vereyim bari.

Şimdi biraz daha mekik çekip, sıkıntıdan saçlarımı düzleştireceğim.
Herkese keyifli bir gece, hafif bir gün dilerim.

Başkan , bu arada sabah erken çıkar da unutursam (ayrıca eve geç geleceğim) beni 71.8 yaz pls, üç aşağı 5 yukarı veriyorum ama cumartesi gelecek regl olayı beni biraz şişirdi.Aşağı yukarı aynı kiloya geri döndüm diyebilirim.

Güzel güzel eksili bir gün bizim olsun inşallah.

Bir önceki hafta grubun hepsi neredeyse izinliydi, o yüzden mesaj sayımı yapmamıştım.
Bu geçen haftaya ait. (Bu arada 4 mayıs cuma günü tarih yazmışız, mesaj sayarken deli oldum resmen )
(Ayrıca yeni katılan arkadaşlara hatırlatma yapalım; pazartesiden cumaya günde 3 mesajla katılım,aktif olma menü yorumlama ya da paylaşım kuralımız var, cumartesi, pazar serbestiz)

30 Nisan-4 Mayıs Haftalık Mesaj Sayım Tablosu

Winstonlight: 65
Suhan2 : 40
Se_zen :39 :125:
Gırgırına :37
Ozgey :30
S_A :23
Yakar :23 :124:
Ejje :18 :128:
Gölge :13 :86:
Cerensesil :10 :111:
Hatice :8 :104:
Heza :6 :94:
Fizik :İzinli

(Se_zen' e özel not; bol mesaj yazmamla yemek yiyen gülücüğün ne alakası var dersen, içimden geldi bacım Seni yemek yerken hayal etmek hoşuma gidiyor Bir de bana bir kez bu gülücüğü eklemiştin, bak yedim içtim o günü unutmadım, iadeyi ziyaret yapayım dedim sana gülücüğümle )

Resting energy expenditure=10* kg + 6.25*boy(cm)-5*yas-161 eger hafif aktivite duzeyiniz varsa 1.5 ile yogunsa 1.6 ile cikan sonuc carpilir gunluk kalori ihtiyaci bulunur
Formulun belki faydasi olur diye paylastim kizlar gece gece uyumadim obezite ve egzersizle ilgili makaleler okuyorum aferin bana:)

Mesajlarİm cok azmis dogrudur bu ara pek katilim gosteremedim ozur dilerim hepinizden gogus muhabbetine ben de katilayim o kadar buyukler ki benden once onlar yuruyor tamam sutum artti mama vermiyorum hic ama bu kadar buyuk olmak zorundalar mi gormek istemiyorum goguslerimi

kızlar günaydın sabaha kadar uyuyamadım bu gün sonunda açıklandı tayinler ANKARA çıktı.
yanlız bu heycanla ben tartılmayı unuttum başkanım bu seferlik mazur gör artık beni bu hafta aynı yaz olur mu?

hayırlı uğurlu olsun.kaç yıl ankaradasınız.
ankarada deniz yok haberin olsun
allahım ne güzel en kısa zamanda bende burdan kurtulurum. bizim mecburi hizmet 6 yıl .5 yıl nasıl geçer burda
tekrar hayırlı olsun.

günaydın kızlar hayırlı cumalar
sabah aç karnına 1 elma üzerine 1 bardak su
yarım lavaş arası peynir domates salatalık 2 dilim salam yedim.1 haşlanmış yumurta.
bugün biraz fazla oldu. öğlene ve akşama telafi ederim.
gelelim kilo bildirimine
başlangıç:68
geçen hafta :63.800
bu hafta :62.500
daha iyi olabilirdi dün hiç kilo verememişim dün sabah ta 62.500 dü neyse önümüzdeki maçlara bakacağız.
kilo veren herkesi tebrik ederim kızlar.

günaydınlar arkadaşlar,,,,

pizzanın cezasını çektim ve kilo veremedim

geçen hafta ; 71,5
bu hafta 71:5

veremedim haftaya kaçamak yapmıycammmmmmmmm

bu hafta yapmadıklarım,

çok yemedim öğün atladım kaçamak yaptım yürüyüş yapamadım kiloda veremedim haftaya inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…