ne yazıcaktım ne anlatttımm :)
kg veren hatunlarr göğüs bedeninizde değişme oldumuu
kızlar sabahtan beri yemek bloklarını geziyorum. ne pastası kaldıne çöreği hepsine tek tek baktım.ama hiç canım istemedi eve gideyimde yapayım demedim. acaba ıslah mı oldum .
zaten biz kadın milleti hep böleyiz saçı düz olan dalgalı olana imrenir göğsü büyük olan küçüğe imrenir
büyük göğüs insanı dahada kg lu gösteriyor
göğüs dediğin 80-85 olmalı tam kıvamı ya
zaten ben bekarım bu haldeyim bide evlensem çocuk olsa içi süt dolsa kesin omzuma alıp gezerim
bi gün erke kardeşimle yatıyoz sarılcazz
--- uff ablaya elimi nereye koysam memene değiyo demişti çocuk bi sarılamamıştı bana
benim oldum olası büyüktür çünkü aileden gelen bişey annemin büyük teyzemin büyük birde onlar süt doldu nadide sultana taş çıkardım şimdi yavaş yavaş küçülüyorlar ben 71,5 kiloyum bir arkadaşım 75 o benden daha zayıf duruyor çünkü gögüsleri küçük ama büyük gögüsdede süt çok olmuyor bebek olunca küçükler daha çok mahsul veriyor
aklıma ne geldi analtıyım sizede malum bilirisniz kg sorunum olduğunda tv dizi izlerken her yerde ya her kese ilk bakış açım kg dur benim
iş yerindde vaktim olunca açar bikinili hatun resimlerine bakrım vücutlarına göğüslerine basenlerine benimde böle olmam lazım gibisinee gerçi hiç işe yaramdı tam aksine kendimden dahada tiksindim
biizm mutfakçı ablada tabii masa silerken çay getirirken habire görüyo benii ben sapık gibi paso kadın resimlerine bakıyorum
baktım bizm abla bana bi tuaf bakıyooooooo
kızlar günaydın sabaha kadar uyuyamadım bu gün sonunda açıklandı tayinler ANKARA çıktı.
yanlız bu heycanla ben tartılmayı unuttum başkanım bu seferlik mazur gör artık beni bu hafta aynı yaz olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?