Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

slm kızlar bugünü kaçamaksız kapattım şükür
sabah
1 yumurta
1 y.k.lor peynir
söğüş
1 dilim denge ekmek
4 zeytin
ara
1 elma
125 ml kefir
öğle
sebze çorba
et haşlama(patatessiz)
ara
4 erik, 1 kuru incir
1 avuç leblebi
akşam
4 y.k. barbunya
1 dilim denge ekmek
salata
ara
meyve, 1 bardak kefir...

çok fenayım hergün spor agır oluyor. dinelemiyorum . vucudumheryerim agrıyor. okadar yorgunumki ama uyuyamıyorum. bacaklarım şiş resmen.ilaç içtim resmen uyumak için. bu arada fx basladım iştahım aynı bakalım neolacak

günaydın şekerler
geçen hafta: 67,00
bu hafta: 66,00
fark: 1,00 kg
65,90da olsa 65 görmeyi istemiştim ama olmadı artık haftaya inş...bu arada bu hafta 67,50yi bile görmüştüm görüntüde 1 kilo verdim ama esasta 1,50...

he bu arada hedefim görünürde 60 ama aklımdaki 57-58 önce bi 60a ulaşıyım durmayacam dvm edicem insan kilo verdikçe veresi geliyo

GuNaydin kizlar bu ara giremiyorum pek ama inanin o kadar yogunum ki simdi ben bebek yaptim ya bir de tasindik surekli misafir geliyor dun sabah ingilizce ogrt bir final sinavina girdim ordan doktora danismanimin yanina gittim sinav tarihimi kesinlestirmek icin sonra eve geldim evi temizledim iki cocukla temizlik cok zor oluyor bir de dubleks aldik ne gerek vardiysa kocaman ev temizle temizle bitmiyor sonra aksam misafir geldi gec saate kadar oturduk o kadar yorulmusum ki bacaklarim agriyor

Günaydınlaar,
Kızlar sabah sabah çok üzüldüm ya, kendime de kızdım.Bizim kargacık hava alsın diye balkon camını açık tutuyordum,(pencere yüksekte, uçamaz o kadar )sabah 6dan beri balkondan sesler geliyordu, ben de bizim karga gene sabahın köründe itişip, tepişip, oyun oynuyor, uyutmuyor diye yatakta hep söylenip durdum.Uyudum, kalktım, uyudum gene uyandım derken en son "ehh yeter" diye balkona bir baktım ki, kocaman bir karga kanatlarını açmış pike konumunda bizim yavruya saldırmaya hazırlanıyor.Meğer camdan girmiş, bunu ya alıp kaçıp yiyecek ya da zarar verip gidecekmiş. Kargayı bir kovalayışım var anlatamam.Bizim kargada görünen bir sıkıntı yok.Ama kendime çok kızdım.O hayvan orada 2 saat debelendi, ordan oraya kaçtı ama ben yaramazlık yapıyor diye düşünüp uyumaya devam ettim. Ölseydi kendimi hiç affedemezdim sanırım, Allahım çok şükür dedim ama sinirlerim de çok bozuldu.Bir kargaya bile sahip çıkamıyorum, çocuğum olsa demek ohooo...

Elim ayağım titreyerek hemen hayvana su, sütlü ekmek falan koydum, kendime de yumurta kaynattım, ağzıma bir şey sokup hemen sigara yaktım.Aklım yerinden uçtuğu için tartılmayı bırak, günü saati bile unuttum

S_A, beni aynı yazarsın, ya da karga kovalarken tartılmayı unutmuş yemiş , bildirim yapmadı yazarsın bacım
Bu arada dün itibariyle kilom da zaten aynıydı, veremiyorum artık, yalan yok yani ama sen bilirsin.

Neyse bacılar hepimize stressiz ve güzel bir gün olur inşallah.
Kilo veren, koyuyan herkese şimdiden tebrikler.
Veremeyenler de umarım haftaya misliyle güzel sonuçlar alırlar.

Ejje ben bir kez markafoniden abiye elbise aldim cok guzel fiyatlari da uygun internetten alis veris yapiyor musun bilmiyorum ama bir bak istersen
Kaptan senin kilon fazla ama boy da uzun oldugu icin o kadar gostermiyorsun biraz kilo versen fistik gibi olacaksin gercekten

WinstoN uzulme cani ya nerden bileceksin ki buyuk bir karganin zarar vermek icin gelecegini cocuk olunca farkli olur merak etme bizim ev hapishane gibi butun pencereler kapilar kilitli anahtarlar ulasilamayacak yerlerde ister istemez tedbirli oluyorsun cocuk ogretiyor

Ozge meyve yemedigin icin vucut direncin dusuyor olabilir ya bilmiyorum dukani biraksan da normal bir diyete mi gecsen acaba meyve buyuk eksiklik

Kızlar üzgünüm ama benimde kilo aynı bu hafta.
Gerçekten zor bu son kiloları vermek. 1 gün 200 gram eksik çıkıp ertesi gün 300 gram fazla çıkıyorum. Ne olcak bilmiyorum. Aslında bu hafta 3 gün falan spor da yaptım ama demek ki yetmedi. Bu sabahta yataktan çıkamadım. Nasıl yorgunum anlatamam.

Ozge meyve yemedigin icin vucut direncin dusuyor olabilir ya bilmiyorum dukani biraksan da normal bir diyete mi gecsen acaba meyve buyuk eksiklik

canım tamamen de meyvesiz kalmıyorum arada yiyorum zaten çok öle meyve yiyen biri değildim öncedende ama oğluşumun meyve saatlerinden bende nasibimi alıyorum yoksa daha hızlı gidebilir bu kilolar fakat meyve kaçamakları pasta börek kaçamkları yavaş ilerlememi sağlıyor

herkese günaydınlar hanımlar.bugün gayet mutluyum.sağolsun tartı bana sonunda güzel sonuçlar gösterdi hem de bu hafta hiç spor yapmamama rağmen ki spor salonumun üyeliği bitti.artık tatile girene kadar spor yapamıycam.belki dayımların sitenin bahçesinde falan yürürüm sadece.merakınızı arttırdıktan sonra hemen sonucumu yazıyorum efendim.

geçen hafta:88.3
bu hafta:86.5
veee giden:1.8 kg

ejje89 / 88.3 / 86.5 / 1.8 / 2.04%

merhaba beklediğim gibi 3 kg almışım bendeki de ne iştahsaa artıkk
geç yazdım kusura bakamyın iş yerini kapatıyoruz bu sebeple yoğundum hesaplamalar falan
bende motivasyon diplerde kg aldığımı hissediyordum zaten keşke 2 haziranı bu hafta sonuna alsaydıkyaa iyce yiyip pazartesi başlasaydım sizdemorel olurdunuz bana

bu arada kilo çizelgemi de güncelledim.ordan da anlaşılacağı gibi an itibariyle vücudumdan iki adet 19 litrelik damacana suyu attım
hatta bu hesabı abartıp margarin muhabbetine girersem bu da 152 adet margarin ediyo

Winstoncum korku filmi gibi ya bu karga olayi anneee!!!!

Mademki ben bilirim seni 5 kilo aldi olarak yaziyorum isime gelir hahahaha

Ayrica hepinizi almis olarak yazayim ben boylelikle kimse gidemez

Saka bir yana listeyi hazirlic
Bugün 2 saate gelirim

Benim kilom

Gecen hafta 81,5
Bu hafta 81,0

500 gram gitti mutluluktan ictum diyebilirim :)

oo allah kolaylık versin sana en telaşlı dönemlerin senin

merhaba arkadaşlar
dün akşam yürüyüş yapmadım resmen kendimi dövdüm. aman allahım bütün gece uyumadım her yerim ağrıyor kızlar. çok abarttım çok.
neyse kilomu yazayım. 62,700
haftaya daha iyi olur inşallah
kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
ejje kız harikasın valla.sen beni yakalamadan elimi çabuk tutsam iyi olacak. bak hatice geldi geçti bile. ben böyle sallana sallana devam edersem kk dan demirbaş numarası bilem alacam.
sezen winston bacılar vermiyorsunuz ama şükredin almıyorsunuz da. epey böyle gidirse vücut alışır daha sonra verirsiniz inşallah.
hadi kızlar ben kaçayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…