Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

çiştir o çiş.

kusura bakma canım yanlış hatırlamışım.bi daha geçen haftaki bildirimimi kontrol edip öyle yazıcam

valla alışılıyor şimdi hırs yaptım haftaya senden fazla kilo vereyim ( arkadaşlar sakın kımzayın böle yazılarıma bu da benim gaz yöntemim ) yoksa nerelerden nerelere gelmiş kızcağız diorum

arada gaza gelmek gerek hatta hep gaz olmak gerek yoksa gitmiyo bu kilolar bekliyorum seni haftaya kapışalım ama yüzdeyle haksızlık olmasın

bana kızmazsanız size bişey paylaşıcam ama lütfen iyi ki bi kilo verdi bi yerleri kalktı demeyin gezinirken buldum.amacım sadece farkındalık yaratmak.bu benim gruba ilk katıldığım zamanki çizelgemiz.bu da şimdiki
30 ARALIK/6 OCAK
3. Takım 238. Etap

S_A ( 81,0/ 81,0 / 0,0 / 0,00% )
fizik ( 70,5 / 68,6 / 1,9 / 2,70% )
yakar76 ( 65,5 / 64,4 / 1,1 / 1,68% )
destinam ( 80,5 / 81,2 / -0,4 / -0,50% ) 237. Etapta izindeydi verdiği kilo 2 ye bölündü..
se_zen ( 55,0 / 55,7 / -0,7 / -1,27 % )
winstonlight ( 79,4 / 80,0 / -0,6 / -0,76 % )
gölge-çiçeği ( 70,7 / 70,6 / 0,1 / 0,14%)
mattika ( 57,5 / 58,5 / -1,0 / -1,74 %)
suhan2 ( 51,0 / 52,0 / -1,0 / -1,96% )
ejje89 (108,8 / 108,8 / 0,0 / 0,00% ) yeni üye hedefi 55 kilo
zencefiil ( 63,0 / 63,0 / 0,0 / 0,00 ) yeni üye hedefi 54 kilo

***3.TAKIM 258. ETAP ***

S.A ( 81,5 / 81,0 / 0,5 / 0,61%)
Fizik ( 67,7/ 67,7/ 0,00 / 0,00%) Diskalifiye edildi...
Yakar76 ( 63,0 / 62,7 / 0,3 / 0,48% )
Se_zen (51,5 / 51,5 / 0,0 / 0,00% )Kilos aynı
Winstonlight (71,8 / 71,8 / 0,00/ 0,00% ) Kilosu aynı
Gölge_çiceği (67,0 / 66,0 / 1,0 / 1,49% )
Suhan2 ( 50,0 / 50,0 / 0,00/ 0,00% ) Kilosu aynı
Ejje89 (88,2 / 86,5 / 1,7 / 1,93 % )
Ozgey ( 71,4 / 70,7 / 0,7 / 0,98 % )
Hatice84 (59,3 / 58,5 / 0,8 / 1,35 % )
Hezaran82 (83,6 / 82,6 / 0,5 / 0,60 ) Geçen hafta bildirimde bulunmamıştı verdiği kilo 2ye bölündü
Gırgırına (75,1/ 75,1 / 0,0 / 0,00 % ) Kilosu aynı
Cerensesil ( 107,8 / 108,7 / -0,9 / -0,83% )

3. Takım Ortalaması: 0,51 %

Ejje tebrik ederim canim fark acmissin benim de bundan sonra rakibim sensin yakardan umidimi kestim :) bundan sonra seni gecmeye caliscam sevdim seni dostum

Girgirina kardesim 3 kilo almak da ne demek gadi bir iki gun yedin sonra dikkat etseydin ya ben winston gibi dusunmuyorum bir haftada uc kilo gayet de guzel alinir odem modem tanimam ben cuma gunkerini unutma bundan sonra persembeden ac yat bana kizma dist aci soylermis
Kaptan hedefimizi belirledi kizlar hepimiz en az yarim kg veriyoruz haftaya

kilo veren arkadaşlara ve koruyanlara tebrikler veremeyenlerde haftaya acısını çıkaracaklar biliyorum...

valla helal olsun...

Bacım bu arkadaş 13. grubun kaptanı, uzun zamandır kilo veriyor yani malesef ilk kilosu değil, son kiloları o yüzden de hayret edip, takdir ettim ya, yoksa ilk diyet kilosu olsa ben bile bir haftada 5 kilo vermiştim yani, çabuk gider eyvallah ama bu onun son kilosu, o yüzden çook hasetlendim, darısı başıma diyorum.
Herkese iyi haftasonları diliyorum.

bugünkü menüm
sabah
1 yumurta, 1 y.k. lor peynir, 4 zeytin, 1 dilim denge ekmek, söğüş
ara
1 elma, 1 çay bardağı yoğurt
öğle
1/3 çorba, 4 köfte, 2 kaşık pilav, salata,ayran
ara
2 kayısı, 2 malta eriği
akşam
barbunya, salata, 1 dilim denge ekmek
ara
az kuruyemiş(erken ve yanlış oldu ama çok canım istedi :44: )

Ejjeeciim tebrik ederim..

bu arada hatice seni rakip seçti fakat bende seçiyorum

ya kızlar hiç utanmam sıkılmam yok

size paylaşayım ne yediklerimi böhü

sabah: 2 haşlanmış ymurta
öğlen: dün yanın yarısını
akşam: dünyanın geriye kalan yarısını

Şimdi Adını feriha koydm var

bende alayım ojemi manikür takımımı el ayak bakımı yapayım hıhıhıhıhıh

iyiymiş ya dünyanın yarısı
bu arada herkes beni rakip seçti bu hafta çok göze battım galiba

İyi geceler hatunlar,
Bu akşam tv resmen şov yaptı.Yüzüklerin efendisinin ik bölümü vardı ki kendisini 3 kez sinemada, 20 kez de evde izlemişliğim vardı, gene izledim ve gene haz alıp, Gandalf'ın geri geleceğini bile bile düşüş sahnesinde duygulandım
Aynı anda yalan dünya vardı, ona da reklam arasında baktım hatta star ile kanal d aynı anda reklama girince Feriha'ya da aylar sonra baktım.Yani bir yandan Orçun saçmalarken, bir yandan gandalf büyü yapıyor aynı anda Feriha gene sümsük sümsük konuşuyordu

Haftanın birincisi arkadaş tam 20 kilo vermiş kızlar ve son kilolarını dukanla ve stresle vermiş.70lerden 50lere inmiş ve mezun oluyor.Onu okuyunca "vay be" dedim, "winston sen de mezun olup git artıkın" dedim şimdi kendimi mekiğe vuracağım Çok pis gaza geldim.

Bugünkü yediklerim (hazır iftar yapılmışken yazayım)
sabah; haşlanmış yumurta ve yeşil çay
öğlen; yok
akşam;2 salatalık üstüne 2 kaşık yoğurt (çakma cacık diyelim)

Suyu da 2 litreye tamamlayıp az mekik çekip yatacağım.
Sabah ben de çok streslendim, birinci olan stresle kilo vermiş ya, acep sabahki stres de bende 3 kilo verdirmiş midir? (Süpersonik zeki winston )
Valla stres bende ters tepiyor yahu, millet düğün öncesi stres yapar, heyecandan yiyemez ben düğüne kadar bile kilo almayı başarmış insanım.Benim kafam rahat olunca motive oluyorum, stres beni yemeğe itiyor adeta.O yüzden evlerden uzak diyorum.Hepimiz sağlıkla, huzurla mutlulukla zayıflayalım inşallah.

Herkese hafif ve itirafsız geçecek bir cumartesi-pazar diliyorum.Aman dikkat edelim kızlar, 2 gün yiyoruz sonraki 5 gün onları yakacağız diye paralıyoruz kendimizi sonra gene aynı gene aynı.

@Ejje, yaptığın tablo güzel olmuş bacım.Ben de geçen excellde kim her ay kaç kilo vermiş diye ay ay döküman yapmıştım, sonra can sıkmaya gerek yok dedim, biraz duygusal baktım işe Ama sen mantıklı düşünmüşsün ve bence güzel olmuş. Ara ara hatırlatmakta fayda var.Günler çabuk geçiyor, ömür hızla akıyor insan bazen farkında olmuyor.Ben de bugün hesapladım karga bize geleli 5 ay olmuş ama sanki dün gibi "kızlar bir karga bulduk" diye yazmışım gibi geliyor.Yani zaman akıp geçiyor, bir yıl daha şişman gezmenin alemi yok.Tamam grup şahane ama zayıflayalım gene burada muhabbet ederiz.Millet mezun olup giderken ben burda 6 aydır varım, 6 ayda bir mezun veremedik.Artık 3. takım da şaha kalksın, mezunlar verilsin.Koltuk kapmış kodamanlar gibi koltuklarımıza yapışmayalım derim ben Gençlerin önünü açalım

Neyse güzel bir haftasonu dilerim herkese.

Bende yeterince koltğuma yapıştım aralık 2010 dan beri buradayım hiç hareket olmadı 80 le başladım bugün 81 kiloydum

evet kargayla ilgili ilk yazını yazdığında ben türkiyedeydim.. ve o gece adanada çok yağmur yağdı gök gürledi. bir kedi ciyak ciyak bağırıyordu.. senin yazdıklarının etkisinde kalmıştım ve bende gök gürlemesinden çok korkmama rağmen camı açıp bakmıştım hiçbirşey görememiştim.. sonra inşallah başını sokacak bir yer bulur diye dua edip yatmıştım

iyiymiş ya dünyanın yarısı
bu arada herkes beni rakip seçti bu hafta çok göze battım galiba

ejjecim madem sende çok beğendin dünyanın yarısını acık sende ye ama bak rakibimsin sen şimdi yemen lazım ejje

göze batmadın başarını çekemiyoruz biz senin şaka bir yana yarışmak bana gaz veriyor.

demekki cart diye ikiye bölündüm. ama ben yeni baslıyorum ulen 12 agustosta 70 olmazsam topitop olayım.hadi bismillah. bu arad yemede kısma yapmıyorum ilaç işe yaracakmı anlamak için

Dün çok yorucu ve yoğun bir gündü kızlar pek uğrayamadım.
Bugünde her hafta sonu yaptığımı yapıp yedim bol bol.
Bu saate kadar
simit, domates, salata , 3 çeşit peynir, karpuz, bir brownie.
Şimdi de pişmanlıkla nasıl eritirim acep diye düşünüyorum.

Günaydınlar,
Sabah kahvaltısı 2 küçük haşlanmış yumurta ve normal çay, birazdan yeşil çay keyfi yapacağım.
Eşime de gene yumurtalı ekmek kızarttım.İlk defa sabah sabah canım çekmedi, hatta yağlı yağlı görünce kafamı çevirdim, sanırım ben adam olacağım Bilmiyorum belki de yumurta yiyorum ya benimki de kahvaltı diye canım çekmiyor başka şeyleri.
Yukardaki manyak 10da süpürgeyle parkeleri döve döve uyandırdı bizi, evde cinnet eşiğine geldim.
Onlar gaz çıkardığında bile biz duyuyoruz, ayıp oldu belki ama barım barım bağrındım duysunlar diye.
Hastası olan var, eşi tatilde olan var, bugün cumartesi üleeen parkeleri kırıp sen erken saatte uyanmak zorundasın diye bizde mi uyanacağız diye evde bağrındım ve bingo süpürge kapatıldı
Şu hergün sabah sabah süpürge çalıştırmazsa ölecek hastalığına tutulmuş insanlar için çok üzülüyorum.
Bırak bir gün de süpürme arkadaş ya, ölmezsin elbet.

Neyse kızlar stresli güne başladım valla, İstanbul da hava da kapalı pöff diyorum yani.
Umarım ilerleyen saatlerde içime malkoçoğlu kaçar da yürüyüşe falan giderim.

Herkese hafif bir haftasonu dilerim.

Selam kizlar su an pencwre tadilatindan dolayi berbat görûnen evin salonunda oturmusum elimde telefon size
Yaziyorum....
Ben belki haftaya belki haziranin sonunda türkiyeye gelirim. Esimi görürüm. Henüz kesin degil ama ben bir kez daha diyorum esim
Beni zayif gorecek. Bu yüzden insallah haziranin sonuda giderim. Ne
Zaman gidersem
Gideyim ben bugünden itibaren diyetime sariliyorum haftayaa insallah gitmem
Neler olur bilmiyorum.. Haftaya gidersem bu cok kisa bir süre ben kahvaltidan sonra kendime güzel bir spor ve yemek programi yazayim cok spor yaparsam en azindan vücudum sıkılaşır oda zayif gösterir

Yaaa kizlar ben esime ve kendime söz vermistim budahaki gelisimde senide götürecem duye ama olmadii is bulamadim
Ben sözümü tutup gitmeyeyimmi yada gideyimmi onda bile kararsizim

slm kızlar nasılsınız
ben bugün rüyamda dördüz bebek doğurmuştum.ne demek acaba
neyse kızlar şey diyorum ımmm şöyle 38 beden bir elbise alsam yatakodama assam.beni motive edermiki:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…