Kızlar şimdilik paylaşım alanından gözüme ilk çarpan şeyi paylaşıyorum;
eski_bir_masal: ( 55.8 /52.7 /3.1 / 5.56% ) Mezuniyetini istiyor
Yukarıdaki belirtilen durum için ne söylenebilir?
a) Kilosu az kalan, hedefine ulaşmaya yakın olan hele de kilosu az olan hani zor zayıflardı? Hatun 3kilo 100 gram vermiş.Hönk
b) Çiştir o çiş. Sabah çok yapmıştır, ondan azalmıştır kilosu, 2 bardak su içsin 65 çıkmazsa namerdim.
c)Kedidir o kedi, ses etme gider.
d)3.100 vermek ne ki, ben istesem haftada 8 kilo veririm hıh
e)Hasetimden şimdi çatlayacağım.
f)hiçbiri
g)Hepbiri
13.grubun başkanıydı sanırım, emeğine sağlık, maşallah diyorum buradan.Umarım ne yapıp ettiğini bizlerle de paylaşır, bize de gider ayak el verir.Darısı başımıza diyorum.
Gırgırına canım seni aynı yazıyorum yada ciddenmi 3 kilo aldı diyemi yazayım bilemedim. herneyse aynı yazıyorum.
ejje, tebrik ediyorum canım. bu arada geçen hafta bildirimde kilon 88,2 olarak yazıyordu. Bu hafta 86,5 kilosun aradaki fark 1,7 oluyor canım.. malesef geçen haftaki bidlirime göre yapmam lazım
suhan nerede? dünden mi bildirdi.. ben bir bakayım
valla alışılıyor şimdi hırs yaptım haftaya senden fazla kilo vereyim ( arkadaşlar sakın kımzayın böle yazılarıma bu da benim gaz yöntemim ) yoksa nerelerden nerelere gelmiş kızcağızdiorum
***3.TAKIM 258. ETAP ***
S.A ( 81,5 / 81,0 / 0,5 / 0,61%)
Fizik ( 67,7/ 67,7/ 0,00 / 0,00%) Diskalifiye edildi...
Yakar76 ( 63,0 / 62,7 / 0,3 / 0,48% )
Se_zen (51,5 / 51,5 / 0,0 / 0,00% )Kilos aynı
Winstonlight (71,8 / 71,8 / 0,00/ 0,00% ) Kilosu aynı
Gölge_çiceği (67,0 / 66,0 / 1,0 / 1,49% )
Suhan2 ( 50,0 / 50,0 / 0,00/ 0,00% ) Kilosu aynı
Ejje89 (88,2 / 86,5 / 1,7 / 1,93 % )
Ozgey ( 71,4 / 70,7 / 0,7 / 0,98 % )
Hatice84 (59,3 / 58,5 / 0,8 / 1,35 % )
Hezaran82 (83,6 / 82,6 / 0,5 / 0,60 ) Geçen hafta bildirimde bulunmamıştı verdiği kilo 2ye bölündü
Gırgırına (75,1/ 75,1 / 0,0 / 0,00 % ) Kilosu aynı
Cerensesil ( 107,8 / 108,7 / -0,9 / -0,83% )
3. Takım Ortalaması: 0,51 %
Kızlar şimdilik paylaşım alanından gözüme ilk çarpan şeyi paylaşıyorum;
eski_bir_masal: ( 55.8 /52.7 /3.1 / 5.56% ) Mezuniyetini istiyor
Yukarıdaki belirtilen durum için ne söylenebilir?
a) Kilosu az kalan, hedefine ulaşmaya yakın olan hele de kilosu az olan hani zor zayıflardı? Hatun 3kilo 100 gram vermiş.Hönk
b) Çiştir o çiş. Sabah çok yapmıştır, ondan azalmıştır kilosu, 2 bardak su içsin 65 çıkmazsa namerdim.
c)Kedidir o kedi, ses etme gider.
d)3.100 vermek ne ki, ben istesem haftada 8 kilo veririm hıh
e)Hasetimden şimdi çatlayacağım.
f)hiçbiri
g)Hepbiri
13.grubun başkanıydı sanırım, emeğine sağlık, maşallah diyorum buradan.Umarım ne yapıp ettiğini bizlerle de paylaşır, bize de gider ayak el verir.Darısı başımıza diyorum.
b şıkkıı diyorum çünkü ilk yapılan rejim daima bereketlii kilo veridirir 3 vermesi şaşırtıcı değil
hatta bi arkad da 58 den 55 e düştüm diye hva ttı bana bi pikniğe giit hepsini geri aldı demkki yağ değilmiş giden
3 kg hedefmi our yaaaa ay çok sinirlendim biz 33 23 13 lerle mücadele ederken hanım 3 kg içinmii yani 2 haftalığınmaı uğruyor hava atmaya ayy sinirlendim paraçlıcam kaıdnı kim lan buu adresi neee
ya benimkii şişko bi bakış açısı belkide hatun 1,5 ayda haftalık garmlarla yağdan vermişte olabilir olsun yinede BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB
Ejjeeciim tebrik ederim..
bu arada hatice seni rakip seçti fakat bende seçiyorum
ya kızlar hiç utanmam sıkılmam yok
size paylaşayım ne yediklerimi böhü
sabah: 2 haşlanmış ymurta
öğlen: dün yanın yarısını
akşam: dünyanın geriye kalan yarısını
İyi geceler hatunlar,
Bu akşam tv resmen şov yaptı.Yüzüklerin efendisinin ik bölümü vardı ki kendisini 3 kez sinemada, 20 kez de evde izlemişliğim vardı, gene izledim ve gene haz alıp, Gandalf'ın geri geleceğini bile bile düşüş sahnesinde duygulandım
Aynı anda yalan dünya vardı, ona da reklam arasında baktım hatta star ile kanal d aynı anda reklama girince Feriha'ya da aylar sonra baktım.Yani bir yandan Orçun saçmalarken, bir yandan gandalf büyü yapıyor aynı anda Feriha gene sümsük sümsük konuşuyordu
Haftanın birincisi arkadaş tam 20 kilo vermiş kızlar ve son kilolarını dukanla ve stresle vermiş.70lerden 50lere inmiş ve mezun oluyor.Onu okuyunca "vay be" dedim, "winston sen de mezun olup git artıkın" dedim şimdi kendimi mekiğe vuracağımÇok pis gaza geldim.
Bugünkü yediklerim (hazır iftar yapılmışken yazayım)
sabah; haşlanmış yumurta ve yeşil çay
öğlen; yok
akşam;2 salatalık üstüne 2 kaşık yoğurt (çakma cacık diyelim)
Suyu da 2 litreye tamamlayıp az mekik çekip yatacağım.
Sabah ben de çok streslendim, birinci olan stresle kilo vermiş ya, acep sabahki stres de bende 3 kilo verdirmiş midir? (Süpersonik zeki winston)
Valla stres bende ters tepiyor yahu, millet düğün öncesi stres yapar, heyecandan yiyemez ben düğüne kadar bile kilo almayı başarmış insanım.Benim kafam rahat olunca motive oluyorum, stres beni yemeğe itiyor adeta.O yüzden evlerden uzak diyorum.Hepimiz sağlıkla, huzurla mutlulukla zayıflayalım inşallah.
Herkese hafif ve itirafsız geçecek bir cumartesi-pazar diliyorum.Aman dikkat edelim kızlar, 2 gün yiyoruz sonraki 5 gün onları yakacağız diye paralıyoruz kendimizi sonra gene aynı gene aynı.
@Ejje, yaptığın tablo güzel olmuş bacım.Ben de geçen excellde kim her ay kaç kilo vermiş diye ay ay döküman yapmıştım, sonra can sıkmaya gerek yok dedim, biraz duygusal baktım işeAma sen mantıklı düşünmüşsün ve bence güzel olmuş. Ara ara hatırlatmakta fayda var.Günler çabuk geçiyor, ömür hızla akıyor insan bazen farkında olmuyor.Ben de bugün hesapladım karga bize geleli 5 ay olmuş ama sanki dün gibi "kızlar bir karga bulduk" diye yazmışım gibi geliyor.Yani zaman akıp geçiyor, bir yıl daha şişman gezmenin alemi yok.Tamam grup şahane ama zayıflayalım gene burada muhabbet ederiz.Millet mezun olup giderken ben burda 6 aydır varım, 6 ayda bir mezun veremedik.Artık 3. takım da şaha kalksın, mezunlar verilsin.Koltuk kapmış kodamanlar gibi koltuklarımıza yapışmayalım derim ben Gençlerin önünü açalım
Neyse güzel bir haftasonu dilerim herkese.
iyiymiş ya dünyanın yarısı
bu arada herkes beni rakip seçti bu hafta çok göze battım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?