gecen hafta tartılmayı unuttum. cuma akşamı 84100düm bu sabah 82600 geldim:) bu spro bana yaradı yahu
bu arada kilo çizelgemi de güncelledim.ordan da anlaşılacağı gibi an itibariyle vücudumdan iki adet 19 litrelik damacana suyu attım
hatta bu hesabı abartıp margarin muhabbetine girersem bu da 152 adet margarin ediyo
Kızlar bugün ben deniz geç kaldım geç kalınca da evden bir şey yemeden çıkamıyorum ya ben hemen 1 yumurta yaptım onu yedim. sonra öğlene kadar açlıktan kıvrandım. Sizinde 1 yumurta ile nasıl durduğunuza akıl sır erdiremedim. Tabii sabah az yiyen ben öğlen dışarı çıktım salata falan yerim diye . Bütün yemekler vıcık vıcık yağlı. 3 yemek kaşığı falan yoğurtlu semiz otu salatası aldım. Başkada bir şey almadım. Niy e3 kaşık derseniz burada az yapıyorlar yemekleri ve genelde herkese herşeyden 2 kaşık falan veriyorlar. sonracıma doymadım gidip bir de üstüne böyle patetesli kızarmış, unlu bir şey aldım onu yedim. Patatesinden çok yemesemde yine de yedim yani. Yok yahu bir daha gitmyeceğim dışarı. Şimdi hafta sonunu da saymazsak 5 gün içeriisnde 4 kilo falan diye internetten araştırma yapmam lazım. Anca bulur hafta sonu hazırlık yapar pazartesi de başlarım. Sonra da veremem tabii ama uğraştım derim ne yapayım.
Vayyyyyy muhteşemsin ....
3.takımın en istikrarlısı sensin valla.
152 margarin ne demek ya. Müthiş bir sayı. Sen bence kısa sürede amacına ulaşıp gideceksin buralardan bacım. Sakın motivasyonunu bozma aman.
@Ejje, süpersin bacım. Haftada 1.800 şahane. Gerçi sende istikrar, disiplin çok iyi, onca misafirler onca yeri gezerken açık havada onların yediklerine bakmak ama yememek zaten işin püf noktası.Yanında da acuk spor yapınca şahane sonuçlar oluyor işte
Benim de 15 gün sonra kardeşim gelecek, mezeler, yemekler, onun özlediği her şeyi yapıp sofralar donatacağım ve de pişkin pişkin yazıyorum ki ben de yiyeceğimBen 15 gün sonranın yemek listelerini yapıp, hepsinden yiyeceğim diye şimdiden plan yapıyorum, sen misafirler varken bile kaçamak yapmıyorsun.Sonra da ejje şahane kilo veriyor, winston yerinde sayıp otobüs bekliyor! Ya ne olacaktı ellaaam diyorum ve tebrik ediyorum
ikinizin nezninde herkese çok teşekkür ediyorum.evet bu hafta fazla gitti ama bu her hafta böyle olacak değil önemli olan aynı kaldığın veremediğin zaman da motivasyonunu hiç düşürmemen.ben de bi ara koptum ama sonradan toparladım Allahtan yoksa gidiyodum yani, yeniden 9lu rakamları görmeyebu arada ben de başta diyodum bir bardak sütle veya bir yumurtayla nasıl doyulur diye ama alışınca oluyor valla.evet başlarda midenden değişik sesler geliyo ama
valla alışılıyor şimdi hırs yaptım haftaya senden fazla kilo vereyim ( arkadaşlar sakın kımzayın böle yazılarıma bu da benim gaz yöntemim ) yoksa nerelerden nerelere gelmiş kızcağızdiorum
buraya yazıncada kendimi çok yüzsüz hissediyorum yiyp yiyp buraya yazmak sanki burda olmaktaki amacımı yitirmişim gibi neyse herkese güzel haftasonları dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?