Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

gecen hafta tartılmayı unuttum. cuma akşamı 84100düm bu sabah 82600 geldim:) bu spro bana yaradı yahu

Tebrikler öncelikle.
Sen geçen hafta bildirim yapmadığın için kilon bir önceki hafta gibi yazılacak yani 83,6 olarak yazılacak ve bu hafta çıkan sonuç 2 ye bölünecek.

bu arada kilo çizelgemi de güncelledim.ordan da anlaşılacağı gibi an itibariyle vücudumdan iki adet 19 litrelik damacana suyu attım
hatta bu hesabı abartıp margarin muhabbetine girersem bu da 152 adet margarin ediyo

Vayyyyyy muhteşemsin ....
3.takımın en istikrarlısı sensin valla.
152 margarin ne demek ya. Müthiş bir sayı. Sen bence kısa sürede amacına ulaşıp gideceksin buralardan bacım. Sakın motivasyonunu bozma aman.

Kızlar bugün ben deniz geç kaldım geç kalınca da evden bir şey yemeden çıkamıyorum ya ben hemen 1 yumurta yaptım onu yedim. sonra öğlene kadar açlıktan kıvrandım. Sizinde 1 yumurta ile nasıl durduğunuza akıl sır erdiremedim. Tabii sabah az yiyen ben öğlen dışarı çıktım salata falan yerim diye . Bütün yemekler vıcık vıcık yağlı. 3 yemek kaşığı falan yoğurtlu semiz otu salatası aldım. Başkada bir şey almadım. Niy e3 kaşık derseniz burada az yapıyorlar yemekleri ve genelde herkese herşeyden 2 kaşık falan veriyorlar. sonracıma doymadım gidip bir de üstüne böyle patetesli kızarmış, unlu bir şey aldım onu yedim. Patatesinden çok yemesemde yine de yedim yani. Yok yahu bir daha gitmyeceğim dışarı. Şimdi hafta sonunu da saymazsak 5 gün içeriisnde 4 kilo falan diye internetten araştırma yapmam lazım. Anca bulur hafta sonu hazırlık yapar pazartesi de başlarım. Sonra da veremem tabii ama uğraştım derim ne yapayım.

Bacım herkesin metabolizması ayrı işte, ben de geçen tavuk yedikten sonra yemeklere saldırışımdan korktum, öylesine biraz araştırmıştım.Kan grubuna göre beslenme falan diyorlar ya ona bile baktım, ben b grubuyum, b'ler tavuktan kaçınmalıymış (unuttum sebebini) dana ve hindi yemelilermiş, bir kaç tane de benim sevdiğim şeyi sıralamışlar yemesinler diye..Dedim kolaysa sen yeme
Hoş çok inanmadım ama özetle herkes farklı, ben neredeyse 20 gün sabahları süt içtim çok tok tuttu, şimdi de eşim 60 yumurta almış dolabın içi full yumurta, hem de neredeyse bıldırcın yumurtası gibi minicik.Ben de bayatlamasın diye sabahları 2 tane haşlayıp yiyorum.
Bugün mesela 7buçukta yedim yanında yeşil çayla, saat 2 oldu hiç açlık hissetmiyorum.
Ama dün akşam ayıptır yazması ızgarada köfte yedim, sonra eşime yaptığım bulgur pilavından gidip yedim, sonra ona ızgarada patates yapmıştım, bir kaç tanesi yanmıştı, ayırmıştım gittim onları yedim, en son eşim kendine şu vienettalardan almış fırıncı küreği gibi, gittim bir dilim de(4 parmak diyeyim) ondan yedim.Çok şükür evde yiyecek başka bir şey kalmayınca durdum
Bana da et yaramıyor işte bacım, içimdeki vahşi mağaraadamı mı uyanıyor anlamadım.Milleti et tok tutar, beni de inadına acıktırıyor.
Ama yoğurt yesem, yumurta yesem, süt içsem açlık yok.
Hoş, diyeceksin madem seni tok tutan şeyleri bulmuşsun, onları ye işte paşa paşa, ona da gönlüm yok..Hep süt hep süt ne öyle memeye yapışık bebek gibi diyorum
Bu arada öğlen extra yediğin şeyi merak ettim, unlu patatesli kızartılmış demişsin aklıma önce gözleme geldi, sonra poğaça mı dedim, patates kroket falan mı dedim, dedim de dedim Yediğin şey bana dert oldu bacım yani.
Ha bu arada hasımız falan ama 5 günde 4 kilonun sırrını bulursan, bana da bir mesaj atıver pls, parası neyse veririm
Para olmadı sen istemezsin, hmm sana mekik aletimi getiririm cumartesiye, olmadı kargamın tüylerinden sana kalem yaparım, olmadı sana patatesli bir şeyler pişirip getiririm anlaşırız yani

@Ejje, süpersin bacım. Haftada 1.800 şahane. Gerçi sende istikrar, disiplin çok iyi, onca misafirler onca yeri gezerken açık havada onların yediklerine bakmak ama yememek zaten işin püf noktası.Yanında da acuk spor yapınca şahane sonuçlar oluyor işte
Benim de 15 gün sonra kardeşim gelecek, mezeler, yemekler, onun özlediği her şeyi yapıp sofralar donatacağım ve de pişkin pişkin yazıyorum ki ben de yiyeceğim Ben 15 gün sonranın yemek listelerini yapıp, hepsinden yiyeceğim diye şimdiden plan yapıyorum, sen misafirler varken bile kaçamak yapmıyorsun.Sonra da ejje şahane kilo veriyor, winston yerinde sayıp otobüs bekliyor! Ya ne olacaktı ellaaam diyorum ve tebrik ediyorum

ikinizin nezninde herkese çok teşekkür ediyorum.evet bu hafta fazla gitti ama bu her hafta böyle olacak değil önemli olan aynı kaldığın veremediğin zaman da motivasyonunu hiç düşürmemen.ben de bi ara koptum ama sonradan toparladım Allahtan yoksa gidiyodum yani, yeniden 9lu rakamları görmeye bu arada ben de başta diyodum bir bardak sütle veya bir yumurtayla nasıl doyulur diye ama alışınca oluyor valla.evet başlarda midenden değişik sesler geliyo ama

Gırgırına canım seni aynı yazıyorum yada ciddenmi 3 kilo aldı diyemi yazayım bilemedim. herneyse aynı yazıyorum.

ejje, tebrik ediyorum canım. bu arada geçen hafta bildirimde kilon 88,2 olarak yazıyordu. Bu hafta 86,5 kilosun aradaki fark 1,7 oluyor canım.. malesef geçen haftaki bidlirime göre yapmam lazım

suhan nerede? dünden mi bildirdi.. ben bir bakayım

Suhan bu hafta evinde değildi anlaşılan 800 km araba kullandığına göre hiç olmadı ama spor yapiceksin o 800 ü yürüyeceksin deeeermiişim
Suhancım bir kerelik izinde yazamıyorum çünkü her izinli kişi için işlem yapılıyor bir kere olunca aynı yazıyoruz bende öyle yaptım

valla alışılıyor şimdi hırs yaptım haftaya senden fazla kilo vereyim ( arkadaşlar sakın kımzayın böle yazılarıma bu da benim gaz yöntemim ) yoksa nerelerden nerelere gelmiş kızcağız diorum

***3.TAKIM 258. ETAP ***

S.A ( 81,5 / 81,0 / 0,5 / 0,61%)
Fizik ( 67,7/ 67,7/ 0,00 / 0,00%) Diskalifiye edildi...
Yakar76 ( 63,0 / 62,7 / 0,3 / 0,48% )
Se_zen (51,5 / 51,5 / 0,0 / 0,00% )Kilos aynı
Winstonlight (71,8 / 71,8 / 0,00/ 0,00% ) Kilosu aynı
Gölge_çiceği (67,0 / 66,0 / 1,0 / 1,49% )
Suhan2 ( 50,0 / 50,0 / 0,00/ 0,00% ) Kilosu aynı
Ejje89 (88,2 / 86,5 / 1,7 / 1,93 % )
Ozgey ( 71,4 / 70,7 / 0,7 / 0,98 % )
Hatice84 (59,3 / 58,5 / 0,8 / 1,35 % )
Hezaran82 (83,6 / 82,6 / 0,5 / 0,60 ) Geçen hafta bildirimde bulunmamıştı verdiği kilo 2ye bölündü
Gırgırına (75,1/ 75,1 / 0,0 / 0,00 % ) Kilosu aynı
Cerensesil ( 107,8 / 108,7 / -0,9 / -0,83% )

3. Takım Ortalaması: 0,51 %

Gırgırına bacınınki ödemdir yahu.Ben geçen sene 84 kilo ile 10günlük tatile gittim ve abartısız saat başı yedim ve elimde heeep şekerli meyve sularıyla.Gece çorbasını bile bekleyip ekmekle içip, gece sucuk partisinde bile yarım ekmek arası sucuk yemişliğim var, kahvaltılarda hem koca tabak hem yarım ekmek neredeyse yedim.Yani insan olan yiyemez.Bir de benim tuvaletim çok kıymetlidir, onu da tuttum mu...İstanbul'a gelince 84ten 88e fırlamıştım ki bence çok çok azdı Yani gırgırına bir haftada ne yese de yağdan 3 kilo alamaz bence de, ya ödem yaptı vücudu ya da oruçlu ya sahurda yediyse sabah da tartıldıysa vücudu şişmiştir.

valla alışılıyor şimdi hırs yaptım haftaya senden fazla kilo vereyim ( arkadaşlar sakın kımzayın böle yazılarıma bu da benim gaz yöntemim ) yoksa nerelerden nerelere gelmiş kızcağız diorum

Bacım senin rakipler her hafta değişiyor mu ne? hani benimle yarışacaktın, bendim rakibin?
Baktın winston emekli gibi yerinde sayıyor, bari ejjeyle mi kapışayım dedim
Kendimi terkedilmiş dobiş gibi hissediyorummm
Se_zen'in de sesi çıkmıyor, gizli gizli spor mu yapıyor acep?
Pöff yağlarım bir gidin artık ya, bir gidin de yağsız kıyma gibi kalayım yaaa...

3. Takım Geçen hafta toplamda 870,2 Kiloydu

3. Takım bu hafta toplamda 865,1 Kilo

3. Takım bu hafta (18. Mayıs 2012 - 25. Mayıs 2012 arası) Toplamda 5,1 kilo verdi

Hepiniz için uygunsa Haftaya cumaya kadar (1. Haziran 2012) Takımımızın hedefi toplamda 6,5 kilo vermek olsun

Bu demektirki her birimizin ortalama 0,5 kilo vermesi lazım

Kızlar şimdilik paylaşım alanından gözüme ilk çarpan şeyi paylaşıyorum;
eski_bir_masal: ( 55.8 /52.7 /3.1 / 5.56% ) Mezuniyetini istiyor

Yukarıdaki belirtilen durum için ne söylenebilir?
a) Kilosu az kalan, hedefine ulaşmaya yakın olan hele de kilosu az olan hani zor zayıflardı? Hatun 3kilo 100 gram vermiş.Hönk
b) Çiştir o çiş. Sabah çok yapmıştır, ondan azalmıştır kilosu, 2 bardak su içsin 65 çıkmazsa namerdim.
c)Kedidir o kedi, ses etme gider.
d)3.100 vermek ne ki, ben istesem haftada 8 kilo veririm hıh
e)Hasetimden şimdi çatlayacağım.
f)hiçbiri
g)Hepbiri

13.grubun başkanıydı sanırım, emeğine sağlık, maşallah diyorum buradan.Umarım ne yapıp ettiğini bizlerle de paylaşır, bize de gider ayak el verir.Darısı başımıza diyorum.

Son düzenleme:
buraya yazıncada kendimi çok yüzsüz hissediyorum yiyp yiyp buraya yazmak sanki burda olmaktaki amacımı yitirmişim gibi neyse herkese güzel haftasonları dilerim

buraya yazıncada kendimi çok yüzsüz hissediyorum yiyp yiyp buraya yazmak sanki burda olmaktaki amacımı yitirmişim gibi neyse herkese güzel haftasonları dilerim

böyle düşünme canım hepimizin böyle dönemleri oluyor

sende bu hafta topralicaksın inanıyorum ben buna

b şıkkıı diyorum çünkü ilk yapılan rejim daima bereketlii kilo veridirir 3 vermesi şaşırtıcı değil
hatta bi arkad da 58 den 55 e düştüm diye hva ttı bana bi pikniğe giit hepsini geri aldı demkki yağ değilmiş giden
3 kg hedefmi our yaaaa ay çok sinirlendim biz 33 23 13 lerle mücadele ederken hanım 3 kg içinmii yani 2 haftalığınmaı uğruyor hava atmaya ayy sinirlendim paraçlıcam kaıdnı kim lan buu adresi neee

ya benimkii şişko bi bakış açısı belkide hatun 1,5 ayda haftalık garmlarla yağdan vermişte olabilir olsun yinede BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…