Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

EEee ejje ve özgey bugün uğramazsa eğer ne olcak şimdi. Yesem mi o pişmaniyeyi, yemesem mi acep bilemedim. akşama da pasta vardı, bir sürü yemek vardı. Saat 6 olmadan söyleyin kızlar.

Ejje akşam 9dan sonra giriyor genelde, özgey akşamları girmiyor.
Yani yine bize hüsran yine bize açlık var diyorum dostum
Onca hayali menü yaptıktan sonra gidip ıspanak yemek fikri bile sinirlerimi yıpratıyor
Akşamı hafif geçirelim, gece haber gelirse kızlardan, ben ibibik kuşu gibi Kadıköy'den öterim sen Pendikten sesi duyduğunda fırlarsın dolaba, saldırırsın pastaya ve pişmaniyeye.
Yarın da pişman pişman 1 haftada 6 kilo diye diyet ararız baş başa verip

Valla ben bugün o kadar şey yiycem diye düşündüm ki buluşacaksak bilmiyorum cumartesiyi nasıl beklerim. Aksi gibi kızıma da söz verdim akşam pasta yapıp doğum günü kutluycaz diye. Gidip bir de kurabiye yedim ne yapayım aklıma düştü o kadar şey sayınca. Neyse akşam yemeğini de hafif geçireyim bari , pasta için haber bekliyorum artıkın. Dakika başı girer bakarım kızlar yazmış mı diye.

EEee ejje ve özgey bugün uğramazsa eğer ne olcak şimdi. Yesem mi o pişmaniyeyi, yemesem mi acep bilemedim. akşama da pasta vardı, bir sürü yemek vardı. Saat 6 olmadan söyleyin kızlar.

yetiştim mi acaba

açıkçası ben gelmeyi çok istiyorum ama bu sınav olayı gerçekten aklımdan uçmuş dayım söyleyince aklıma geldi.biliyorum önceden kararlaştırdığımız bi gündü.iki üç gün kala sorun yarattığımdan özür dilerim.tabii ki 9 haziran olursa benim için çok iyi olur gelmeme gibi bi olayım olmaz ama eğer sırf benim için ertelerseniz kendimi kötü hissedicem çünkü herkes kendini bu cumartesiye hazırlamıştı.

bu arada nedendir bilinmez bugün bi kendimi kaybettim.tam 918 kalori aldım.
sabah:1 bardak süt
ara öğün:10 badem
öğle:kıymalı domatesli yumurta
1 dilim kepekli ekmek
akşam:2 parça tavuk(yağsız)
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:yarım porsiyon kiraz
10 adet erik

Olur mu öyle şey öğrenci bacım Anca beraber kanca beraber, hepi topu buluşacak 5 kişiyiz zaten eksik gedik olmaz.Madem sınavın çıktı ve buluşmaya gelmeyi de en başından beri çok isteyenlerdensin bu cumartesi değil de haftaya buluşuruz sorun yok.9 Haziran herkes için uygunsa buluşma günümüz artık kesin ve değişmeyecek bir şekilde 9 haziran cumartesi olsun.Sen onaylıyorsun, ben de onaylıyorum.Diğer 3 bacı için de 9 haziran uygunsa online olduklarında yazsınlar da şu iş artık kesinliğe bağlansın
(Bu arada 900 kaloriye çok diyorsun ama millet diyette 1500 kalori yiyor bacım telaşlanma ama benim yediklerinde dikkatimi çeken şey akşam ekmeği oldu, sen eskiden ekmek yemezdin hatta akşam ekmek hiç yemezdin diye hatırlıyorum, farklı bir şey mi uyguluyorsun merak ettim Varsa özel bir sırrın se_zen duymadan benle paylaş pls )

@Sezen bacıııı,
Cama çıktım ibibik gibi öttümmm, ejje geldi, buluşma o da katılabilsin diye son kez değiştirilerek şimdilik 9 haziran.
Sen de pişmaniyeni ve pastanı yiyebilirsin, ne de olsa önünde 10 gün var
10 günde 20 kilo bile veririz biz be heytt..
Gönül rahatlığıyla yiyesin diye haber vereyim dedim

sorma canımya ağaç mağaç yeşillik güzelde bu aralar yeni bi derdimiz var KENE deli oluyorum artıkya gittiğimiz yerlerde bi sürü vaka var hatta dün gittiğimiz yerin sahibinin oğlu şuan hastanede yatıyomuş sürekli oramızı buramızı kontrol ediyoruz tedirgin olduk anlıycan o yüzden bu aralar pek zevkli gelmiyo malesef((

Günaydın tamaıdr 9 haziran olsun bend erajime başlıyım artıkk buluşcaz tekra bozulcakk diye hala yemeğe devam eiyorum yarın başlarımm başlamma lazım aldım kgların yarısınıı

dün öğlen ve akşam yedikelrimi yazmamıştm yazıyım hemen
öğlen:
döner+2 parça lavaş+ayran
akşam:
meyve(2 kayısı+kiraz+1 şeftali+1 yeni dünya)
öğlen yemek yediğim için akşam hafif geçirmek istedim işede yaradı şişlik hissetmiyorum:))
bu gün:
sabah:
1 dilim kepek ekmeği+1 parça peynir+6 tane yeşil zeytin
ara:
meyve(1 kayısı+1 erik)
öğlen ve akşam yine belli değil bi ara yazarım artık
yürüyüşlerimide yapıyorum bu arada.

Günaydın kızlar,

Dün akşam ejjenin mesajını ve winstonun bağırışını duyduktan sonra size cevap yazarak vakit kaybetmeyeyim, hemen elimin altında ne var ne yoksa yiyeyim diye cevap yazmayıp yemek yedim.

9 HAZİRAN BENİM İÇİNDE UYGUNDUR. TABİİ SON KEZ. KİMSE GELMESE BİLE BEN Bİ BAŞIMA GİDİP ORADA KAHVALTI EDİCEM.

Akşamki saçmalamalarım bu sabahta devam etti. Kahvaltı da bir yemişim kafamı kaldırdım kocişim bana bakıyor. Ne var ya ne bakıyon dedim. Kocacım da "öyle bir iştahlı yiyorsun ki bunları da yersin diye bekliyorum korkumdan yiyemedim, ama abartma bak senin kızlara söyliycem seni" diyor. Bu günde böyle geçer benim. Yarın tekrar dönerim aç günlerime.

günaydın kızlar ben acaip şiştim ya patlıcam he nerdeyse şu reglim gelseydi bi....
istanbul buluşması bi hafta daha ertelenmiş valla bende sevindim netten takip edemicektim sizi bu hafta olsaydı malum sınavdan dolayı...

günaydın kızlar,

9 haziran olması iyi olmuş ne yalan söliyim bu haziran ayı benim için çok yoğun olcak malum gelin çıkartcaz ve düğün var bende diyeti saldım iice yarından itibaren kendime çeki düzen veriyorum yapmam gerekli sanırım ben hafta sonları pek biyere çıkmıyorum çünkü oğlumu bırakıp gitmek vicdan azabı gibi geliyor ama söz verdim size o yüzden oğluşumu bir kaç saatliğinide olsa bırakıp gelicem belki minnoşumuda getiririm onsuz bir hiçim ya ben nie böleyim onu biyere bırakmak söz konusu olunca hafta sonu içim parçalanıyor offfffffffff

Günaydın zarif ve hoş hatunlaaar

Günaydın tamaıdr 9 haziran olsun bend erajime başlıyım artıkk buluşcaz tekra bozulcakk diye hala yemeğe devam eiyorum yarın başlarımm başlamma lazım aldım kgların yarısınıı

Bacım buluşup yesek bile hadi o günü komple b.klarız yediklerimizle pazar günüevde herkes +2 kiloyu görüp tırmalamaya başlar ve hemen önlemini almaya bakarız.Ama cumartesi sadece kahvaltıya davetliyiz diye bir hafta öncesinden salıverirsek, pazar günü +5 kiloyu görürüz, bu sefer 10 gün tırmalarız onu vermek için ve 3 ileri 2 geri devam etmiş oluruz yola, bu bize yakışmaz.
Sen koyverecek ya da bir şeyleri bahane edecek bir malkoçoğlu değilsin zaten, sadece bence iş yerindeki stres, sıkıntı seni olumsuz etkiledi ve bu belirsizlik, can sıkıntısı senin motivasyonunu düşürdü diye düşünüyorum.Senin de dediğin gibi bir an önce toparlanırsan daha iyi olur.Hem bu aralar menü de yazmıyorsun, yaz ki oradaki çubuk krakerleri kınayalım, sen de biraz motive olursun belki

herkese günaydın
Günaydınlaaar, bu ara yoğunsun galiba bacım.Menülerini pek göremiyoruz.
Yaz da dost düşman görsün neler yiyorsun, neler yapıyorsun

Valla ben gelirsin, günah çıkarırsın dedim ama desene ona bile fırsat kalmamış Ye bacım ye, afiyet olsun.
Ben de arada kaçamak yaptığımda yanaklarım al al oluyor, eşim geçen eve geldiğinde "sen makyaj mı yaptın?" demişti ki evdeydim , tüm gün temizlik yapmışım ne makyajı Ama yediğim için yanaklarım bile ateş parçası olmuş, gözlerime fer gelmişti Şimdi sarı suratla gezmeye devam ne de olsa 10 gün kaldı Ha bu arada sana kötü bir haberim var; eğer 4 kilo vereceksen onu 6-7 yap.Bir kilosu tamam kıyafet ama diğer 2 kilosu ne dersen? Tataaaaam= regl İlaçlarımı saydım tam 9 haziran cumartesi saat 11de regl oluyorum, senle ben bu konuda kanka olduğumuz için büyük ihtimalle sen de o gün regl olmuş olacaksın ve bu demek ki +2 kiloya yakın şişkinlik o yüzden hedeflerimizi biraz geriye çekmemiz, extradan fazla kilo vermemiz lazım çeki kazanmak için

Online video konferansı mı açsak ne No panik, elimde fotoğraf makinesiyle herkesi erol atar kıvamında çekeceğim, boy boy foto ekleriz sürüsüylen İnşallah bir gün grupça herkes ile de buluşmak mümkün olur.

Günaydın bacım, senin için zor olmazsa istersen oğlunu da getir, se_zen de belki kızını getirmek ister.Ben de çocuk olmayınca hiç planını, programını bile düşünmedim, doğru bırakacak yeriniz olmayabilir, eşler çalışabilir ve ya bakamaz ya da bir haftasonunuz var onda da 2 saat bile olsa evladınızdan ayrı kalmak sizin için sıkıntı olabilir.O yüzden minnoşlar da gelebilir tabii, hem açık hava sanırım gideceğimiz yer, öyle sigara dumanına ya da başka şeye maruz kalmazlar, bebek arabasında ya da çocuk sandalyesinde bizimle otururlar hem daha da eğlenceli olabilir.Tabii siz bilirsiniz.

Bu kötüymüş bacım ya, bir ara çok modaydı ya bu rahatsızlık, o zaman değil çayır çimene çıkmak, evde bile bir yerim kaşınsa kene ısırdı diyordum.Allah korusun ölenler çoktu şimdi tedavisi kesin olarak hemen yapılıyormu bilmiyorum ama yazın günü de çorapları pantolona sokmak, uzun kollu giyinmek, bot, postalla ayakları muhafaza etmek ne kadar mümkün olur ki?
Kendine dikkat et bacım, kolaylıklar dilerim.

Hepimize güzel ve hafif bir gün diliyorumm

Winston kaçma neler yedin neler içtin anlat bakalım. Azıcık vicdanım rahatlasın.

Yok bacım ya yiyemedim valla.Dün en son Burgerking'e bakıyordum, normalde eşim 6da işten çıkar , 7 gibi servisten iner beni arar ne lazım diye, ben de sipariş veririm, ona da hamburger ister mi falan diye soracaktım internette sipariş cerecektim, baktım 7 sularında eve gelmiş eli kolu poşet dolu.Alışveriş yapmış, kendine köfte almış, tiramisu falan, bana da tavuk göğsü ızgaralık.Resmen ağlayacaktım, bana niye muzlu pasta almadın, bana niye köfte almadın diye adamı paraladım.O da artık dayanamadı kızdı: "Alsam, niye aldın ben rejimdeyim diyorsun, almasam niye almadın diye bağırıyorsun, ben sıkıldım bu işten,bırak diyeti miyeti "dedi Sonra da gidip alayım tamam falan dedi, "ben de geçti Bor'un pazarı ohooo" faan diye tribime devam ettim.Oturdum tavuk göğsünü ızgarada pişirdim, yanına da ayran ve eşimin sandviçi için hazırladığım extra salata malzemeleriyle biraz salata yedim. Yedikten sonra da hak tarafından bir şişkinlik oldu ben de oturdum kaldım öyle toto üstü.

Ama merak etme, bu gece Hürrem gecesi.Asıl keyfi bu gece yapacağım.Dünden aklımda olan her şeyi bugün sipariş edip, akşam da güzel bir yemek üstüne güzel bir kaçamak bombardımanı ile tüy dikeceğim Yapmazsam bir yerlerim şişecek gayrı

@Ejje, Püsküüt hedeflerle ilgili liste yapmış, oradan bakarken gözüme çarptı ki hatta çizelgende de var şimdi dank etti.Hedefin 55 miş bacım Senin boyun da 1.80e yakın değil miydi bacım? 55 nasıl bir kilodur ya? Ben sanırım anca orta birde falan o kilodaydım.
Eğer 55 kilolu eski bir fotonu koyarsan çok sevinirim.Ben de bu gidişle 55 e çekerim hedefi, öyle böyle diye diye hedefi bir bakmışım 48e çekip se_zen'in mezuniyetinin arkasından 48likleri yaşatırım burada ne yapalım

Ay hedefi 55e çeksem düşünsene 20 kilo vermem gerekecek neredeyse, sil baştan gibi olur, ee bu zamana kadar da 20 kilo vermişim, demek benim verecek 40 kilom mu varmış yaaaa...Kızlar hedeflerimizi az ben gibi dobişleri de düşünerek makul yapalım ya, 55 nedir bu boya rağmen yaa..Bu haksızlık valla...Bir ben miyim 38 bedene gireyim, göbeğim gitsin yeter diyen iradesiz, azla yetinmeyi seven, ezik, pasif kişilik Banane ya ben de 55 olacağım o zaman.

(Başkana özel not; Allah rızası için gruba 40 kilo hedefi olan birini alma bacım, bu gidişle ben hedefi ona inat 30a çekerim, ölümüm sıskalar ve hedefleri 40-50lilerde olanlardan olur valla Bak çok rica ediyorum )

Selam kızlar nasılsınız iyimisiniz bakalım dün giremedimmaalesefff..

Bugün sabahtan kalktım sağolsun tadilatlar.. Saat 10 da yürüyüşe gittim eve geldim mekik çektim kalça ve bacak egzersizleri yaptım.

Bu aradagidiş tarihimde belli oldu kısmetse inşallah 22haziranda gidiyorum türkiyeye :))

Eşim tarihi 29 haziran diye biliyor süpriz olacak yani ve bu süpriz beni dahada gaza getirdi..

Dün gittim pahalı mahalı demeden aldım protein ürünlerimi :)) birtek yumurtayla olmuyorki..

------------------

bu sabahki kahvaltım: 1 haşlanmış yumurta + 1 haşlanmış yumurtanın beyazı, çok az light peynir ve 1 bardak light süt
neden ikinci yumurtanın sade beyazını yedin derseniz çünkü o sırf protein bende zararın neresinden dönsen kardır diyerek onu yemedim.

-------------

Ve bugünkü sporum da tamamlandı

Yürüyüş:
8858 adım atmışım
7,517 km yürümüşüm
513,6 kalori yakmışım

200 mekik çektim ( çok şükür artık çok zorlanmıyorum çekerken)

3 farklı bacak ve kalça egzersizleri yaptım
40 tane göğüs ve kol sıkılaştırıcı hareket yaptım..

henüz tartılmadım inşallah tartı beni hüsrana uğratmicak bu hafta 79 lu bir sayı göreyim varya benden mutlusu olmayacak ya

Bu arada kızlar fikirleri alayım

saçlarımı ne renk boyayım? Ben koyu kızıl düşündüm çok seviyorum bu rengi 1 yıl öncesine kadar kızıldı sonra kendi rengime koyu kahveye döndümm

ne yakışır sizceee??

gözlerim yeşil saçlarım koyu kahve kaşlar kirpiklerde öyle yani valla koyu kahve

açık renk hiç yapmadım daha önce kaşlar başka diye kötü durur

winstonnn hay allah ya bende takıma şöyle çok kilolu olan birini almak istiyordum hemen bırakıp gidemesin diyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…