- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
EEee ejje ve özgey bugün uğramazsa eğer ne olcak şimdi. Yesem mi o pişmaniyeyi, yemesem mi acep bilemedim. akşama da pasta vardı, bir sürü yemek vardı. Saat 6 olmadan söyleyin kızlar.
Ejje akşam 9dan sonra giriyor genelde, özgey akşamları girmiyor.
Yani yine bize hüsran yine bize açlık var diyorum dostum
Onca hayali menü yaptıktan sonra gidip ıspanak yemek fikri bile sinirlerimi yıpratıyor
Akşamı hafif geçirelim, gece haber gelirse kızlardan, ben ibibik kuşu gibi Kadıköy'den öterim sen Pendikten sesi duyduğunda fırlarsın dolaba, saldırırsın pastaya ve pişmaniyeye.
Yarın da pişman pişman 1 haftada 6 kilo diye diyet ararız baş başa verip
EEee ejje ve özgey bugün uğramazsa eğer ne olcak şimdi. Yesem mi o pişmaniyeyi, yemesem mi acep bilemedim. akşama da pasta vardı, bir sürü yemek vardı. Saat 6 olmadan söyleyin kızlar.
yetiştim mi acaba
açıkçası ben gelmeyi çok istiyorum ama bu sınav olayı gerçekten aklımdan uçmuş dayım söyleyince aklıma geldi.biliyorum önceden kararlaştırdığımız bi gündü.iki üç gün kala sorun yarattığımdan özür dilerim.tabii ki 9 haziran olursa benim için çok iyi olur gelmeme gibi bi olayım olmaz ama eğer sırf benim için ertelerseniz kendimi kötü hissedicem çünkü herkes kendini bu cumartesiye hazırlamıştı.
Günaydın Zayıflyan Zarif Hatunlar,
Bugün hava düne göre güneşli yağışsız, oley oley diyorumBunu anneme söylediğimde "hayrola yüzme havuzun var da yüzecek misin?, yağmur olsa ne oluyor, güneş olsa ne oluyor?" diyor Ama güneş bize lazım, hem spor aşkıveriyor , hem su ihtiyacımız artıyor, hem pozitiflik veriyor hem de ince kıyafetler ortaya çıktıkça bizi diyetlerimize daha da bağlıyor
Sabah kahvaltım; 2 minik haşlanmış yumurta ve yeşil çay.
Birazdan derse gideceğim, geldiğimde spor yapacağım inşallah hava bozmaz
@Suhan,bacım sen o 2 kiloya hiç üzülme, dağ bayır bunca yoğunluk için koşturduğun müddetçe bence çoook rahat gidecektir.Arazi marazi, dağ bayır diyorsun ya bana böyle manzaralı güzel güzel yerler geliyor aklıma, ne güzel trafikle falan uğraşmıyor, dağ bayır, kuş böcek içinde bol oksijenle geziyor diyorum.Ama tabii yaşayan bilir, belki de ızdıraptır senin için.Neyse bacım sana kolaylıklar diliyorum.
Herkese hafif bir gün diliyorum, cumaya az kaldı, tutulsun boğazlar, oynasın totolar, bu hafta gülsün yüzler diyorum.
Günaydın tamaıdr 9 haziran olsun bend erajime başlıyım artıkk buluşcaz tekra bozulcakk diye hala yemeğe devam eiyorum yarın başlarımm başlamma lazım aldım kgların yarısınıı
Günaydınlaaar, bu ara yoğunsun galiba bacım.Menülerini pek göremiyoruz.herkese günaydın
Günaydın kızlar,
Dün akşam ejjenin mesajını ve winstonun bağırışını duyduktan sonra size cevap yazarak vakit kaybetmeyeyim, hemen elimin altında ne var ne yoksa yiyeyim diye cevap yazmayıp yemek yedim.
9 HAZİRAN BENİM İÇİNDE UYGUNDUR. TABİİ SON KEZ. KİMSE GELMESE BİLE BEN Bİ BAŞIMA GİDİP ORADA KAHVALTI EDİCEM.
Akşamki saçmalamalarım bu sabahta devam etti. Kahvaltı da bir yemişim kafamı kaldırdım kocişim bana bakıyor. Ne var ya ne bakıyon dedim. Kocacım da "öyle bir iştahlı yiyorsun ki bunları da yersin diye bekliyorum korkumdan yiyemedim, ama abartma bak senin kızlara söyliycem seni" diyor. Bu günde böyle geçer benim. Yarın tekrar dönerim aç günlerime.
günaydın kızlar ben acaip şiştim ya patlıcam he nerdeyse şu reglim gelseydi bi....
istanbul buluşması bi hafta daha ertelenmiş valla bende sevindim netten takip edemicektim sizi bu hafta olsaydı malum sınavdan dolayı...
günaydın kızlar,
9 haziran olması iyi olmuş ne yalan söliyim bu haziran ayı benim için çok yoğun olcak malum gelin çıkartcaz ve düğün var bende diyeti saldım iice yarından itibaren kendime çeki düzen veriyorum yapmam gerekli sanırım ben hafta sonları pek biyere çıkmıyorum çünkü oğlumu bırakıp gitmek vicdan azabı gibi geliyor ama söz verdim size o yüzden oğluşumu bir kaç saatliğinide olsa bırakıp gelicem belki minnoşumuda getiririm onsuz bir hiçim ya ben nie böleyim onu biyere bırakmak söz konusu olunca hafta sonu içim parçalanıyor offfffffffff
sorma canımya ağaç mağaç yeşillik güzelde bu aralar yeni bi derdimiz var KENE deli oluyorum artıkya gittiğimiz yerlerde bi sürü vaka var hatta dün gittiğimiz yerin sahibinin oğlu şuan hastanede yatıyomuş sürekli oramızı buramızı kontrol ediyoruz tedirgin olduk anlıycan o yüzden bu aralar pek zevkli gelmiyo malesef((
Winston kaçma neler yedin neler içtin anlat bakalım. Azıcık vicdanım rahatlasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?