Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sporuna maşallah başkan, hadi bakalım neredeyse bir ay var, eminim güzel güzel sonuçlar alacaksın.
İstersen gözlerini falan kapatıp ayrı renklerle fotolarını koy biz görerek daha iyi yorum yapabiliriz.
Kızıl yeşil gözlülerde şahane oluyor tabii neden olmasın?
Kızılın sadece sakat noktası (bana göre) tonuna bağlı yaş katıyor bu bir.Yani koyuya çalan , patlıcan moru giib kızıllar anne/teyze saçı oluyor genelde insanı fazla yaşlı gösteriyor oyüzden tonunu iyi ayarlaman lazım.İkinci sinir tarafı da çabuk akması, havlu , yastık, yorgan hep kızıl rengine bulanması

Umarım içine sinen bir renk bulursun, farklı da deneyebilirsin sonuçta sen gençsin Ben her rengi denedim şimdi doğal rengime yakın olsun, dip boya derdim olmasın, doğal dursun, yaşıma uygun olsun falan diye çikolata kahve kullanıyorum.Her ay tepemde ibik gibi çıkan ve tokayla bile yatmayan 3-5 tel beyazım olmasa boya bile yapmayacağım ama el mahkum işte Bir de Karameli falan da sevdim hele yazın bronzken bence güzel olur, yeşil gözle de şahane olur karameli de düşünebilirsin.Ama benim saçlar hem gür hem maşallah ayda 10 cme kadar uzuyorlar o yüzden 10 günde bir dip boyası yapmak bana zor geldi bacım

Amma uzattım ha; özetle güzel bir kızıl ya da dediğim gibi karamel olabilir.Ha açık tenliysen simsiyah saç ve renkli gözler beyaz tende şahane duruyor vesselam o da olabilir.Karar senin bacım

winstonnn hay allah ya bende takıma şöyle çok kilolu olan birini almak istiyordum hemen bırakıp gidemesin diyeee

Yok yanlış anlaşıldım, 40 kilo vermek isteyen biri tabii olsun, ne kadar kilo fazlası var o kadar motivedir ve uzuncaaa bizimledir.
Benim dediğim hedefi 40 kilo olmak olmasın, yani ben 40 kilo olmak istiyorum boyum da 1.80 falan diye birini görürsen hemen oku geç demek istedim 80 kilo olsun 60 kilo olunca mezun olsun eyvalah ama boyu 1.80 olmak istediği kilo 40 ise bunlar beni depresyona iteliyor üleeeyn Ben de 40 kilo olacağım o zaman diyorum, kendi kendimi yiyorum

Karamel rengini bende çok seviyorum ama işte kaşlarım koyu kahverengi diye çok çekiniyorum..

Ben hiç açık kızıl yapmadım hep böyle orta derecede veya biraz koyu yaptırdım patlıcana yakın yani demekki nene gibiymiş bunuda öğrenmiş oldum iyi oldu kızılın çabuk akması malesef çok gıcık evet sırf o yüzden koyu kahveye dönmüştüm

siyahta olabilir siyahı favorilerime ekleyebiliirm açık kızılıda ekleyeyim

karameli düşnmem lazım ya ben biraz karamel rengi saçların modellerine bakayım

evet kızlar bu ara çok yoğunum
sabah az bir şey tulum peyniri - 1 dilim ekmek
öğlen 1 kase arabaşı çorbası
akşam belli değil

Hatice canım senin hedef kilon püsküüte bildirilmemiş senin hedefin nedir?

Evet haticenin mesajını gördüm.. ayrılmış tkımdan tüh ya :44: şimdi 11 kişi kaldık

bugün yediklerim:

sabah (09:0): 1 haşlanmış yumurta ve 1 haşlanmış yumurtanın beyazı çok az light peynir 1 bardak light süt
akşam(18:30): Dukan ekmek ve somon füme balık

ahh nerde bende 1.80 boy?ben bu diyet işlerine başlarken boyumun 175 olduğunu düşünüp hani BMI değerleri de18 ile 25 arası normal ya değerim 18 olsun demiştim(ne güzel ya sanki deyince oluyo ) neyse epey bi zaman sonra boyumun 1.70 olduğunu öğrendim ve kahroldum.kilo hedefi de böylece daha makul bi değer olmuş oldu.eğer Allah izin verir de o günleri görürsem BMI değerim 19 olacak.gayet zayıf ama çok sağlıksız da olmayan biri olmuş olucam sana 55 kiloluk resmimi gösteremem çünkü hiç olmadım.lise 1de diyetisyene gittiğimde 65 kilo olmuştum o zaman da 40 bedene anca giriyodum.yani kısacası ben artık gerçekten zayıf olmak istiyorum.ben de yaşıtlarım gibi giyinmek istiyorum ben de 36 beden olmak istiyorum len

bu arada buluşmayı 9 hazirana aldığıız için mutlu oldum ben de se_zen gibi kimse gelmese de oraya gidip kahvaltımı edeceğim.hem ileri alınması iyi oldu böylece içinde cebelleştiğim 44 beden yeni pantolonuma daha rahat girerim o zamana.ayrıca da özgey çocuğunu getirirsen şahsen ben çok sevinirim.sevmiş oluruz biraz

ve de bugün yediklerimi yazayım.
sabah:1 adet activia kahvaltı zamanı(kuzenim almış ben de denemek için yedim bi tane gayet güzel tavsiye ederim )
öğle:3-4 dilim kadar karpuz(karpuz tıkadı başka da bi şey yiyemedim)
akşam:2 parça tavuk göğsü
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:10 adet erik

yahu bütün gün yemekten yazamadım size.
Ama varya dünyayı yedim bu kadar yedim karnım şiş ama ben mutsuzum ya. Yemek beni hiç mutlu etmedi kıslar.

@Se-zen Bacım,
Dünkü sözümü tuttum ve de yedim Bak bir de pişkin pişkin sırıtıyorum.

Sabah; iki minik haşlanmış yumurta, yeşil çay
öğlen; yok
akşam;1 tavuk göğsü ızgarada, yarım tabak kuskus, 10 tane patates kızartması, bir bardak ayran.
üstüne; fıstıklı kornet

Bu arada magnum fıstıklı 230 kalori, kornet 250 kaloriymiş kızlar.Ben Magnum hepsini döver diyordum ama sanırım kornetlerin külahları kaloriyi şişiriyor.

Bakın hep sizler için, kalori araştırması için yiyorum Yoksa pis boğazlılıktan değil, bu arada sabah düne göre 900 gram az çıkmıştım, o kadar sevinmiştim ki, sanırım yediklerimle yarın dön başa yapacağım bu yüzden içimde bir acı var ama olsun, buluşma bu cumartesi olacak diye çok kendimi şartamıştım, haftaya ertelenince o kadar aç kalamam diye nefis köreltme çalışması yaptım (bahaneye gel Winston şuna ben bir pis boğazlı dobişim desene )

Hürrem de çok sıkıcı bu gece, haftaya da sezon finali yapacaklarmış, kesin haftaya bir kaç fit sokar heyecan yaparlar ama bu gece hiç bir şey olmadı pöff sıkıcıydı.
Neyse hepimize güzel ve hafif bir sabah diliyorum.

Aman bacım sen bunlarla 1 kilo fazla çıksan ben yediklerimle kesin 10 kilo çıkarım. Ne var ne yok deli gib yedim bütün gün ya. Öff ya öfffff.... Yemediğim hiç bir şey kalmadı. Bir hafta yemek yemesem acıkmam herhalde o derece yani.

Se-zen ve winston kızlar siz yeyin yeyindee benimde canım çekiyor ama yemeyeceğim ya..
bugün okadar az yedimki şimdi hiç bozamam valla!!

hürremde gerçeten birşey olmadı ya sinir oldum burda daha son sahne oynamadı reklam hala nigar evden çıktı ve reklam irdi pööööfff

Ay hatice sultan gördü bende rahatladım ya. yanlız önümüzdeki hafta güzel olacağa benziyor. Bende Daye hatuna üzüldüm ya.

Yeme sakın yeme. Valla karnım aç iken kendimi daha çok seviyorum ben. midemden sesler geldikçe mutlu oluyordum. Şimdi patlayacağım resmen çıkarsan rahatlıycam ama çok çok mutsuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…