- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Bu arada kızlar fikirleri alayım
saçlarımı ne renk boyayım? Ben koyu kızıl düşündüm çok seviyorum bu rengi 1 yıl öncesine kadar kızıldı sonra kendi rengime koyu kahveye döndümm
ne yakışır sizceee??
gözlerim yeşil saçlarım koyu kahve kaşlar kirpiklerde öyle yani valla koyu kahve
açık renk hiç yapmadım daha önce kaşlar başka diye kötü durur
winstonnn hay allah ya bende takıma şöyle çok kilolu olan birini almak istiyordum hemen bırakıp gidemesin diyeee
Sporuna maşallah başkan, hadi bakalım neredeyse bir ay var, eminim güzel güzel sonuçlar alacaksın.
İstersen gözlerini falan kapatıp ayrı renklerle fotolarını koy biz görerek daha iyi yorum yapabiliriz.
Kızıl yeşil gözlülerde şahane oluyor tabii neden olmasın?
Kızılın sadece sakat noktası (bana göre) tonuna bağlı yaş katıyor bu bir.Yani koyuya çalan , patlıcan moru giib kızıllar anne/teyze saçı oluyor genelde insanı fazla yaşlı gösteriyor oyüzden tonunu iyi ayarlaman lazım.İkinci sinir tarafı da çabuk akması, havlu , yastık, yorgan hep kızıl rengine bulanması
Umarım içine sinen bir renk bulursun, farklı da deneyebilirsin sonuçta sen gençsinBen her rengi denedim şimdi doğal rengime yakın olsun, dip boya derdim olmasın, doğal dursun, yaşıma uygun olsun falan diye çikolata kahve kullanıyorum.Her ay tepemde ibik gibi çıkan ve tokayla bile yatmayan 3-5 tel beyazım olmasa boya bile yapmayacağım ama el mahkum işte Bir de Karameli falan da sevdim hele yazın bronzken bence güzel olur, yeşil gözle de şahane olur karameli de düşünebilirsin.Ama benim saçlar hem gür hem maşallah ayda 10 cme kadar uzuyorlar o yüzden 10 günde bir dip boyası yapmak bana zor geldi bacım
Amma uzattım ha; özetle güzel bir kızıl ya da dediğim gibi karamel olabilir.Ha açık tenliysen simsiyah saç ve renkli gözler beyaz tende şahane duruyor vesselam o da olabilir.Karar senin bacım
Hatice canım senin hedef kilon püsküüte bildirilmemiş senin hedefin nedir?
Hatice gruptan ayrıldı.
aaa nieeeeeeeeee
Hatice gruptan ayrıldı.
@Ejje, Püsküüt hedeflerle ilgili liste yapmış, oradan bakarken gözüme çarptı ki hatta çizelgende de var şimdi dank etti.Hedefin 55 miş bacımSenin boyun da 1.80e yakın değil miydi bacım? 55 nasıl bir kilodur ya? Ben sanırım anca orta birde falan o kilodaydım.
Eğer 55 kilolu eski bir fotonu koyarsan çok sevinirim.Ben de bu gidişle 55 e çekerim hedefi, öyle böyle diye diye hedefi bir bakmışım 48e çekip se_zen'in mezuniyetinin arkasından 48likleri yaşatırım burada ne yapalım
Ay hedefi 55e çeksem düşünsene 20 kilo vermem gerekecek neredeyse, sil baştan gibi olur, ee bu zamana kadar da 20 kilo vermişim, demek benim verecek 40 kilom mu varmış yaaaa...Kızlar hedeflerimizi az ben gibi dobişleri de düşünerek makul yapalım ya, 55 nedir bu boya rağmen yaa..Bu haksızlık valla...Bir ben miyim 38 bedene gireyim, göbeğim gitsin yeter diyen iradesiz, azla yetinmeyi seven, ezik, pasif kişilikBanane ya ben de 55 olacağım o zaman.
(Başkana özel not; Allah rızası için gruba 40 kilo hedefi olan birini alma bacım, bu gidişle ben hedefi ona inat 30a çekerim, ölümüm sıskalar ve hedefleri 40-50lilerde olanlardan olur vallaBak çok rica ediyorum )
@Se-zen Bacım,
Dünkü sözümü tuttum ve de yedimBak bir de pişkin pişkin sırıtıyorum.
Sabah; iki minik haşlanmış yumurta, yeşil çay
öğlen; yok
akşam;1 tavuk göğsü ızgarada, yarım tabak kuskus, 10 tane patates kızartması, bir bardak ayran.
üstüne; fıstıklı kornet
Bu arada magnum fıstıklı 230 kalori, kornet 250 kaloriymiş kızlar.Ben Magnum hepsini döver diyordum ama sanırım kornetlerin külahları kaloriyi şişiriyor.
Bakın hep sizler için, kalori araştırması için yiyorumYoksa pis boğazlılıktan değil, bu arada sabah düne göre 900 gram az çıkmıştım, o kadar sevinmiştim ki, sanırım yediklerimle yarın dön başa yapacağım bu yüzden içimde bir acı var ama olsun, buluşma bu cumartesi olacak diye çok kendimi şartamıştım, haftaya ertelenince o kadar aç kalamam diye nefis köreltme çalışması yaptım (bahaneye gel Winston şuna ben bir pis boğazlı dobişim desene )
Hürrem de çok sıkıcı bu gece, haftaya da sezon finali yapacaklarmış, kesin haftaya bir kaç fit sokar heyecan yaparlar ama bu gece hiç bir şey olmadı pöff sıkıcıydı.
Neyse hepimize güzel ve hafif bir sabah diliyorum.
Se-zen ve winston kızlar siz yeyin yeyindee benimde canım çekiyor ama yemeyeceğim ya..
bugün okadar az yedimki şimdi hiç bozamam valla!!
hürremde gerçeten birşey olmadı ya sinir oldum burda daha son sahne oynamadı reklam hala nigar evden çıktı ve reklam irdi pööööfff
Se-zen ve winston kızlar siz yeyin yeyindee benimde canım çekiyor ama yemeyeceğim ya..
bugün okadar az yedimki şimdi hiç bozamam valla!!
hürremde gerçeten birşey olmadı ya sinir oldum burda daha son sahne oynamadı reklam hala nigar evden çıktı ve reklam irdi pööööfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?