Selam kızlar, nasılsınız bakalım.
Burası günlerdir kadınların sessizliği kıvamında ya. Bu ne hal ya. Herkes çok sessiz. Sıcaklardan valla benimde yazacak halim yoktu kaç gündür neyseki bugün klimalar iyi çalışıyor günlerdir ilk kez rahat nefes alıyorum. Sıcaktan yemek yiyesim olmasa da görünce dayanamıyorum kaç gündür, dünkü menüm acayip değişiti, akşam tavuk suyuna çorba içecektim onun yerine yağlı yağlı patlıcan salatası yedim ama ne yalan söylüyeyim sıcakta iyi gitti.
bu arada ben bu sene tatile gitmeyeceğim sözde ama havalar ısındıkça benim tatil yapasım depreşti ya. Bu sene muhtemelen eşimin memleketine gidecegiz.:26: Kocam kardeşini özlemiş orada yaşıyor da. Kızımda oralarda gezsinmiş, oynasın mış, hiç de gidesim yok ama. Ya da gitsem de oradan da bir yere mi kaçsam diyorum şöyle bir kaç gün ölü denize gidesim var. Tabii bunun içinde bayramı beklemem lazım ramazan bayramında çıkmayı düşünüyorum izine.
Eee siz napcanız tatilde.
ben sıcakta yemek yiyemiyorum ya tatlı da öyle, çikolatalar bile eriyor dıbık dıbık.
Ama dondurma aklımı çeliyor.
Dün yazdığım 55 kaloriliği alabilirsin bacım, bir dilim ekmeğe eş değer, hem serinletir, hem nefsini köreltir.
Zaten magnum gibi şekerli ve bol kıvamlı dondurmalar yenmez bu sıcakta ya, ya da bana ağır geliyor yiyemiyorum.
Sütlaça da hiç bulaşma, şunu söyleyeyim sana sadece; dışardan alınan sütlaçların çoğu önceki gün tabaklarında pilav bırakan insanların kalmış, tükürüğü salyası değmiş pirinçlerinin kazana atılmasıyla yapılıyor.ay ne iğrencim değil miArtık bu grupta reçelden sonra yenmeyecek 2. şey tükürüklü sütlaçtır
Kızlar ne o öyle sütlaçlar falan. gidip 2 dilim karpuz yiyin şöyle serin serin ya da soğuk bir soda için.Bana uymayın ama benim bu hafta böyle olacağım belliydi. Neyseki öyle 3 kilo falan almadım daha. Benimde canım sürekli tost istiyorHalbuki hem sabah hem öğlen yedim. İkindi içinde dolapta bekliyor belki 5 gibi falan da onu yerim. Gerçi kesin yerim dayananam. Hatta 5 e kadar nasıl beklerim bilmem, ben dolapta durdumu rahat duramıyorum, onu yiyorum anca öyle rahata eriyorum.
Acaba ben 2 hafta falan yazmasam mı ya. izine mi çıktı yazsan başkan beni 2 hafta falan. Hem sizin şurada aklınızı çelmem tosttu, bilmemneydi diye. :26:
sen cidimisn yoksa benim yine saflığımmı tutu nası yani yoksa tamamen kendi fantazinmi
Hanımlar bildiğiniz üzer sıkıntıdayım işyerim faaliyeti durdurdu ama muhaseb ben beklmedeyim bi hareketlenme olabilir diye piyasalarda neyse lafın özü biizm firmayı ihracat yaptığımız firma kiralıycak ve elemanınıda getiricek muhasebecisini bende dedimki ben okadar aptal değilim sözde ikimzide madur etmek için çalıştırıcaklar sözde herkesin kendi patronu ödiycek maaşı ama işin gerçeği gelen kız sekreter zaten hiç bi muahesebe bilgiis yok ben yapıyorum bütün herşeyii onların niyeti bana kıza işi öğretip ayağımı kaydırmak benmi art niyetli düşünüyor olabilirm benim patronum demiş çıkar sen kendi elemanını diye oda yok diyo zaten elemanına düşkünlüğüde var gece 5 kadar uyuyamadım dedim bugün ben iki firma yan yana idare edemem illakii benden yardım isitycekler ben kimseye iş öğretemem çıkarım dedim diğe4r firma sahibinede diyin dedim işin kötü tarafı kız la sabah akşam beraber gidip geliyoruz arabasıyla evlerimiz yakın
Kizlar gercekten istanbul bukadarmi
Sicak yani normalde olmazdi diE biliyorum ben bugün perdeleri yikadimm ütememek icin makinafa sıktırmadim perdelerri hepsini yerine asincada kapi pencere actimki ev deterjan kokmasin kuzlar samimi söylüyorum demin bulasik yikiyordum ve üsümekten titriyordum ya(
Allahtan perdeler cabuk kurududa kapadim camlarii
Hava günesli ama serin ya en azindan yagmur yagmadi bugünn :
Winston ben sütlac sevmiyordum sindi nefret ediyorum ya öğ!!
Kızlar... ben Fatmagülün suçu ne? sorusunun cevabını buldum!!
Fatmagülün suçu bir sürü güzel yemek yapıp bunları insanların gözüne sokması, ve ayrıca tek suçlu fatmgülde değil kerimde suçlu oda pasta almış fatmagüle dallıgüllü ne güzel...
kızlar bende pasta yemek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?