Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

en sevmediğim şeydir sütlaç bizim burda dondurma yapan biyer var kendi yapıyor adam biz ordan alıp yiyoruz bol süt limon çok güzel oluyor hımmmmmmmmm

şu anda benim de düşündüğüm tek şey tatil.biz de kesin yine halamların yazlığına gideriz marmarise.aslında biz annemle hiç gitmek istemiyoruz ama klasik işte babam bayılıyo ben aslında gemiyle yunan adaları turunu çok istiyodum ama bilmem bu sene de olamayacak gibi

Kızlar ne o öyle sütlaçlar falan. gidip 2 dilim karpuz yiyin şöyle serin serin ya da soğuk bir soda için.Bana uymayın ama benim bu hafta böyle olacağım belliydi. Neyseki öyle 3 kilo falan almadım daha. Benimde canım sürekli tost istiyor Halbuki hem sabah hem öğlen yedim. İkindi içinde dolapta bekliyor belki 5 gibi falan da onu yerim. Gerçi kesin yerim dayananam. Hatta 5 e kadar nasıl beklerim bilmem, ben dolapta durdumu rahat duramıyorum, onu yiyorum anca öyle rahata eriyorum.

Acaba ben 2 hafta falan yazmasam mı ya. izine mi çıktı yazsan başkan beni 2 hafta falan. Hem sizin şurada aklınızı çelmem tosttu, bilmemneydi diye. :26:

neyse kriz anını atlatmış bulunuyorum

2 adet etiform yulaflı bisküvi ve sütlü nescafe ile :)

40-50 kalori ile kurtardım sanırım :)

ve bir daha hayatım boyunca ne zaman sütlaç yesem wınston bacımın dedikleri aklıma gelecek :)

çok güldüm yaaaaaaaa :)

zaten tam o fruttare almaya iniyodum çekmeceyi açtım zulalamışım bisküviyi kriz anı için valla çok iyi denk geldi.

sen cidimisn yoksa benim yine saflığımmı tutu nası yani yoksa tamamen kendi fantazinmi

Niye 2 hafta mı sürekli yiyeceksin bacım?
Ya da biz 2 hafta sonra mı mezun olmalıyız?
Valla birisi tost yazdı diye eli ayağı titreyip, tosta koşacak kadar iradesiz olduğumuzu düşünmüyorum.Buralarda neler neler yazdık, hatta unutmam bir keresinde suya sokup çıkarılmış yağsız, tuzsuz ıspanak yedim yazmıştım da gölge bacı "canım çekti" yazmıştı
Yani can bu elbet çeker de, bizim yazdıklarımızın abartı bir iştah patlaması yarattığını düşünmüyorum.
Hele ki tost yani.
İzinli olmak falan ne ya, zaten sayfalar akmıyor, hepimiz sıcaklardan bayılayazmışız, bir de sen izinli, ben izinli olmaz bu iş.
He mezun olup gideyim dersen yakışır, ona lafım yok tabii.

sen cidimisn yoksa benim yine saflığımmı tutu nası yani yoksa tamamen kendi fantazinmi

Evet bacım, hatta pirinçli yoğurt çorbaları da kalmış pilavlardan yapılır, ilk kez mi duydun?
Ha her restoran yapmaz tabii ama yapan çoktur yani.
O yüzden ben dışarda sütlaç ve pirinçli yoğurt çorbası içmem.

Edit; sütlaç içmek ne yaa, ay bugün kendimden nefret ettim.Kıbrıs Türkçesi mi, orta anadolu türkçesi mi anlamadım.Ah sıcaklar ahhh..

Son düzenleme:
Hanımlar bildiğiniz üzer sıkıntıdayım işyerim faaliyeti durdurdu ama muhaseb ben beklmedeyim bi hareketlenme olabilir diye piyasalarda neyse lafın özü biizm firmayı ihracat yaptığımız firma kiralıycak ve elemanınıda getiricek muhasebecisini bende dedimki ben okadar aptal değilim sözde ikimzide madur etmek için çalıştırıcaklar sözde herkesin kendi patronu ödiycek maaşı ama işin gerçeği gelen kız sekreter zaten hiç bi muahesebe bilgiis yok ben yapıyorum bütün herşeyii onların niyeti bana kıza işi öğretip ayağımı kaydırmak benmi art niyetli düşünüyor olabilirm benim patronum demiş çıkar sen kendi elemanını diye oda yok diyo zaten elemanına düşkünlüğüde var gece 5 kadar uyuyamadım dedim bugün ben iki firma yan yana idare edemem illakii benden yardım isitycekler ben kimseye iş öğretemem çıkarım dedim diğe4r firma sahibinede diyin dedim işin kötü tarafı kız la sabah akşam beraber gidip geliyoruz arabasıyla evlerimiz yakın

Kizlar gercekten istanbul bukadarmi
Sicak yani normalde olmazdi diE biliyorum ben bugün perdeleri yikadimm ütememek icin makinafa sıktırmadim perdelerri hepsini yerine asincada kapi pencere actimki ev deterjan kokmasin kuzlar samimi söylüyorum demin bulasik yikiyordum ve üsümekten titriyordum ya (

Allahtan perdeler cabuk kurududa kapadim camlarii
Hava günesli ama serin ya en azindan yagmur yagmadi bugünn :

Aman allahim yazimdaki hatalari yeni farkettim telefondan yazinca biraz acele edince boyle oluyor ya

Valla ben de öyle düşünürdüm bacım ama şöyle bir şey var, şimdi ben gelsem o firmaya çalışmaya, sen bana ne kadar da işi öğretsen ben muhasebeci olabiir miyim? yani senin kadar her şeye hakim olabilir miyim? Bu ii sıfırdan öğrenebilir miyim kısa sürede? bence bu imkansız.O yüzden belki sana yardımcı diye çalışacaktır yanında.
Bacım bir de başka işlere baksana, şart mı illa burası?
Ben muhasebeciler hep çok aranılır ve iyi para alırlar diye biliyorum, el üstünde de tutulurlar malum tüm para işleri onlardadır.
O yüzden güzel bir işin var, yanındaki sekretere iş öğreteceğine biraz iş bakınsan daha iyi olur gibime geldi.

Dün hissedilen sıcaklık 42 dereceymiş, gerisini sen düşün.
Evde klima açtım dün, kedi direkt klimanın altına yatıp sırt üstü, göbeğini falan açtı
Hayvan bile bunalmış sıcaktan.

Winston ben sütlac sevmiyordum sindi nefret ediyorum ya öğ!!

Hain winston işte

bugün yediklerimi yazayım hoş canım sıcaktan hem bişey yemek istemiyo hem de deli gibi istiyo bi acayibim bu aralar
sabah:1 dilim kepekli ekmek
1 kk beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
1 domates
öğle:2 yk makarna
4 yk yoğurt
akşam:5-6 yk tavuk sote
1 dilim kepekli ekmek
veee 1 bardak diet kola(evet kalorisizdi ama ben kolayı bayadır içmiyodum evde de su kalmayınca susuzluğumu kolayla giderdim ne yazık ki )
ara öğün:1 şeftali

winstonn.. neeee 42 derecemi valla canım Allah yardımcınız olsun ne diyim..

--

Kızlar.. ben delircem ya.. bugün sırf protein yemişten yediklerimden memnunken akşam markete gittim amacım tereyağ margarin ve sıvıyağ almak bu 3 silahşör evde bitmiş.. e benim için olmasasa abime pişirdiğim yemeklerde hepsine gerek oluyor..

yağ almaya gittiğim marketten kocaman poşetle çıktım abimin sevdiği 2 çeşit hamurlu peynirli sebzeli şeyler aldım börek gibi!!! e abimin sevdiğide bende seviyorum :26::26:

ne yapıcam ben..

sakin olucam ve yemicem evet evet.. ben değilmiydim yakınan kısa zamanda nasıl zayıflanır diye... hatta sırf bu yüzden tatile erken gitmek istememiştim.. geç gidiyorumda neoldu??

kızlar ben bu akşamı yumurtayla kapatıcam..

böreklerden yemicem tanesi 126 kalori!!

Neyseki o böreklerden ağzıma sürmedim abim maşallah 6 tane yedi ama ben tam 6 tane kızarttım bilerek gerisinide attım buzluğa.. yemeyecem dedim kendime.. yemeyecem yemeyecem yemeyecem :1

bugün yediklerimide yazayım:

sabah: 1 dilim dukan ekmeği, 1 bardak yağsız süt
öğlen: fırına file balık attım onu yedim
akşam: haşlanmış tavuk eti

tuz dışında baharat attım tavuklara.. birde migrostan doğranmış tavuk eti almıştım süper pratik ve harika bir yemek oldu..

Sıcaktan bayılazaaaam.Nem fazla demek ya, oturduğum yerden klavyeye ter damlıyor yahu, sanki sauna etkisi
Hem sıkılıyorum hem de "terlemek iyidir, yağlar gidiyor" diyorum seviniyorum

Yarına sırf terleyerek bile bir kilo vermişimdir kesin İnşallah güzel sonuçlar alırız, gene birinci oluruz.
Herkese serin bir gece diliyorum.

Kızlar... ben Fatmagülün suçu ne? sorusunun cevabını buldum!!

Fatmagülün suçu bir sürü güzel yemek yapıp bunları insanların gözüne sokması, ve ayrıca tek suçlu fatmgülde değil kerimde suçlu oda pasta almış fatmagüle dallıgüllü ne güzel...

kızlar bende pasta yemek istiyorum

Dur hemen sana pastaların nasıl yapıldığını anlatayım
Şaka şaka, şimdi bir şeyler yazıcam, pastadan ömürboyu tiksineceksin kalsın en iyisi

Fatmagül'e hiç bakmadım ama şu uzun lülük saçlı adamla sevgililer galiba ve o adam buna tecavüz etmemiş miydi?
Öyle bir geçer zamanki de de başroldeki kadına Ali kaptan tecavüz etmemiş miydi, kadının adını unuttum hamile de kalmıştı o tecavüzden, sonra bebeğe ne oldu anlamadım.Şimdi de Ali kaptan nurlar aka aka geziniyor, utanmasa o kadın "aliiii" diye kollarına atlayacak.
iffet diye dizide de kadına tecavüz edildi, kadın şimdi cemil de cemil diyor başka bir şey demiyor.Evlendiler hatta galiba.

Bu diziler tecavüze uğrarsanız abartmayın, gün gelir tecavüzcünüze aşık olur, onunla evlenirsiniz fikrini mi bize alttan alta veriyorlar bilmiyorum ama benim bu tarz senaryolar midemi bulandırıyor.

Neyse pastadan girdim tecavüzden çıktım ne yapayım hava çoook sıcak
Herkese keyifli bir cuma sabahı diliyorum.

günayın kızlar,

gramajlı günlere geri döndüm ama olsun buda iyidir

geçen hafta 71,400
bu hafta 71,200

giden 200 gramcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…