Çizelgen kaybolmuş bacım.
Aman onda ne var, zaten zayıfsın diyeceğim de insanın istediği bir kilo, bir hedef var ya.Böyle demeyeceğim artık.Sen zayıflığı seviyorsun, hedefin de 48, her kafasına koyduğunu da yapan birisin, ben inanıyorum ki en fazla 2-3 hafta içinde hedefe ulaşıp mutlu olacaksın.
Geçen cumartesi, pazar yedin, regl de olacakmışsın, işte tamam.Bu süreyi daha sportif geçirirsin, regl bitince de hoop 2 kilo kendiliğinden gider, kalır bir kilo, onu da havada karada verirsin bacım, dert etmeye gerek yok.
Alerji kararmadan çok kızarıklık yapar diye biliyorum ben.Ve de adamı cidden ayar eder, dayanılmazdır.
8 ay alerji olup da durmak imkansız bence
Uğur Dündar'dan sonra doktor da oldum he
En iyisi işin ehline gitmek, biz yorumlayarak yüzdeki kara lekeyi reflü başlangıcı bile yapabiliriz
Haftaya 70 oluyoruz o zaman, güzel, anlaştık.
Benim için kolay , seni bilemem (ay havamı yesinler)
Ben de bir kaç gündür trendyoldan kıyafet bakıyorum, dar küçük bedenli bir elbise alıp içine gireyim diye çalışayım diye.
Anam hepsi düdük kadar, mankende bile diz üstündeyse, ben de topuklularla don altında kalacak diye bir türlü seçemedim.
Kim giyiyyor o kadar düdük gibi elbiseleri, etekleri ya, şunu insanı boyutta yapsanıza arkadaşım
Ya süper mini ya yerleri süpüren süpürge modeli etekler, elbiseler..
Kimse beni düşünmüyor üleeyn.
Bu sıcakta da hışır hışır pantolon da istemiyorum.Söylene söylene bakıyorum yani
Benim fikrime göre fazla protein evet karaciğeri yoruyor, karaciğer de genelde alerjik reaksiyonla bunu gösteriyor.Bu da genelde göbekte ve yüzde kızarıklık gibi oluyor. (Fazla yumurta yediğimde bende böyle oluyordu en azından) Proteine abanmayı kesmezsen daha şiddetli olmaya devam ediyor, kurdeşen gibi.Yani 8 ay idare edebileceğini, kaşınmadan, delirmeden durabileceğini sanmıyorum.
Belki çok özel olacak ama yüzünde ağda kullanıyorsan, bazen dönem dönem ağda kararma yapabilir, benim aklıma o geldi.Ya da kullandığın makyaj ürünleri cildine uymamış, tonuyla oynamış olabilir.Gırgırına bacıya katılıyorum, ilk etapta cildiyeye gidersin, onlar zaten bir şey bulamazsa karaciğer enzimlerinin ölçümü için seni teste yollarlar.
Umarım önemsiz bir şeydir bacım, geçmiş olsun şimdiden.
yumurtaya alerjisi varsa gördüğüm kadarı ile bazen 2 yumurta yiyor sabahları bendede çıktı ama öncedende vardı bende bir süredir yumurtayı kestim sabahları yemiyorum peynir le idare ediyorum
günaydın son 3 gündür diyet yapabiliyorum buna rağmen 81,5 dum bu sabah 79,700 çıktım 1,800 gram
ama tabi listede en son 75 le bıraktığım bildirimde bulunmadığım için istersenbaşkanım benii 75 e düşene kadar yok say
nediyim özrüm kabahtımdan büyük
dünkü menüm
sabah türk kahvesi
öğlen yoğurt
ikindi 2 salatalık
akşam 2 haşlanmış yumurta
slm arkadaşalr ben kardeş takımın kaptanıyım sürenin bitmesine az kaldı ama hala listeniz yayınlanmamış
slm arkadaşalr ben kardeş takımın kaptanıyım sürenin bitmesine az kaldı ama hala listeniz yayınlanmamış
Başkan ben olduğu gibi yapmıştım ama tabiii sen dediğin gibi gırgırna yı 2 kilo almış gibi yazarsın istersen, bence mantıklı yani. Zaten hızlı aldığı için kolay verir diye düşünüyorum. 2 haftada tamamlar böylece. Hem kendini de sorumlu hisseder bize karşı nasılım ama.
ben saati 16.30 a yaklaşıyor sanıyorum ya
evet ozaman gırgırınayı 2 kilo aldı yazalımmm... ben henüz hesaplamayı tam bitirmemiştim.. sen bitirdiysen yap bildirimi istersen
kızlar yeni bir fikir buldum... eşleştirme yapacağızŞakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
yeni bir fikir yok. Ama bu haftanın hepimiz açısından verimli olması için bir fikri olan varmı?
benim bir fikrim var ama yapması çoook zor. süper bir irade istiyor.
açıklıyorum. az sonra
biraz sonra
10 dakika sonra
evet açıklıyorum
az yemek bol hareket
hava 41 derece (yazdıklarımdan anlaşıyıor)
hadi kızlar ben kaçar. herkese hafif kaçamaksız bir haftasonu diliyorum.
havalar nasıl olursa olsun sizin havanız güzel olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?