Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ahh ahh ingilizce anlamıyom ama sanırım 80 gün mü ne dolmuş. Hemen yenisini yapayım. Bari hiç olmaya orada görüce üstüne çıkmamaya çalışırım. Sağol bacım.

slm arkadaşalr ben kardeş takımın kaptanıyım sürenin bitmesine az kaldı ama hala listeniz yayınlanmamış

bu konudan tam bende dert yanıcaktım bi baktım yazmışsın şok oldum ya bende girmediğim site kalmaıd almak istediğim bir elbise aa hepsimi kısa olur ya zaten bedenler l yada 42 oluyor olsun küçük alıp hani motive yapıcaktım senin metod ama nerdeee beğendiğim modeller oldu ama çok kısalar yaaaaaaa ne açığım çok minii askılı giyemem nede kapalıyım çok kapalı giyemem oartsı elbise yok ya bir elbise bulamadım istediğim gibi eğer bulan olursa benide bi dürtün

8 ay öncesini düşünüyorumda ozamanlarda çok yumurta yiyordum.. yok canım özel değil bu forumda daha neler yazılıyor özel Yüzüme ağda yapmıyorum yani bıyıklarımı alıyorum

hmmm her ihtimali düşünüyorum makyaj ürünleri.. bir ara bi değiştirmiştim fondoteni belkide o yaptı neyseki artık onu kullanmıyorum hep kullandığıma döndüm..

yumurtaya alerjisi varsa gördüğüm kadarı ile bazen 2 yumurta yiyor sabahları bendede çıktı ama öncedende vardı bende bir süredir yumurtayı kestim sabahları yemiyorum peynir le idare ediyorum

yumueraya alerjim yok benim yani varsada ben bilmiyorum ya birde alerjide kaşıntıdan duramam diyorum yani 1 haftadır kaşınıyor ama o 8 ay görüntü dışında hiçbir rahatsızlık yoktu.. bende yumurtayı yemeyeyim bir süre :26:

canım ne yapacam ben şimdi ( sen en son 75,1 kiloymuşsun.. şimdide 4,6 lık bir artış var... nasıl yapalım bilemedim..... bu haftada aynı yazayım seni... haftaya hiç olmazsa 2 kilo versen +2 kilo,, + 4 kilodan iyidir diye düşünüyorum..

umarım diğer takım arkadaşlarımda benimle aynı fikirdedir haksızlık olsun istemiyorum :26:

slm arkadaşalr ben kardeş takımın kaptanıyım sürenin bitmesine az kaldı ama hala listeniz yayınlanmamış

S.A (79,5 / 79,1 / 0,4 / 0,50 % )
Yakar76 (62,5 / 63,6 / -1,1 / -1,76 % )
Se_zen (49,9 / 50,8 / -0,9 / -1,80% )
Winstonlight (74,0 / 72,2 / 1,8 / 2,43 % )
Gölge_çiceği (65,50 / 0,00 / 0,00 / 0,00 % ) Bildirimde bulunmadı
Suhan2 ( 52,0 / 52,0 / 0,00 /0,00% ) Kilosu aynı
Ejje89 (84,4 / 84,1 / 0,3 / 0,36 % )
Ozgey (71,4 / 71,2 /0,2 / 0,28 % )
Hezaran82 (82,0 / 80,2 / 1,8 / 2,20 % )
Gırgırına (75,1 / 79,7 / -4,6 / -6,13 % )
Cerensesil (108,5 / 0,00 / 0,00 / 0,00 % ) Bildirimde bulunmadı

3. Takım Ortalaması: -0,36 %

amanın nasıl panikle hazırladım 5 dakikada listeyi var ya.
klimanın altında terledim yeminle. Neyse varmış daha. Başkan sen barsın artık yapmadıysan.
Ben kalp atışlarımı normale çevireyim bir süre.

Başkan ben olduğu gibi yapmıştım ama tabiii sen dediğin gibi gırgırna yı 2 kilo almış gibi yazarsın istersen, bence mantıklı yani. Zaten hızlı aldığı için kolay verir diye düşünüyorum. 2 haftada tamamlar böylece. Hem kendini de sorumlu hisseder bize karşı nasılım ama.

juppiii 2 listemiz oldu ama daha 1 saat var yani... ben karıştırmıyorum dimi.. burda saat 14:33 Türkiyede 15:33 listenin hazır olmak zorunda olduğu saat 16:30...

problem yok yani..

bu arada gölge çiçeği ve cerensesile ne yazdın??

evet ozaman gırgırınayı 2 kilo aldı yazalımmm... ben henüz hesaplamayı tam bitirmemiştim.. sen bitirdiysen yap bildirimi istersen

evet ozaman gırgırınayı 2 kilo aldı yazalımmm... ben henüz hesaplamayı tam bitirmemiştim.. sen bitirdiysen yap bildirimi istersen

Sen yayınlayabilirsin başkan benim için sorun değil. Ben zaten bir giriyorum o sayfaya rengi yazıyı ayarlayacağım diye yarım saatte çıkamıyorum ha bire bozuyorum düzeltiyorum falan. Sen yap en iyisi. Hem kontrol etmiş olursun.

3. Takım 261. Etap

S.A (79,5 / 79,1 / 0,4 / 0,50 %)
Yakar76 ( 62,5 / 63,6 / -1,1 / -1,76 % )
Se_zen (49,9 / 50,8 / -0,9 / -1,80% )
Winstonlight (74,0 / 72,2 / 1,8 / 2,43% )
Gölge_çiceği (66,0 / 65,50 /0,0 / 0,00 % ) izine ayrıldı
Suhan2 ( 52,0 / 52,0 / 0,00 / 0,00% ) Kilosu aynı
Ejje89 (84,4 / 84,1 / 0,3 / 0,36 % )
Ozgey (71,4 / 71,2 / 0,2 / 0,69 % )
Hezaran82 (82,0 / 80,2 / 1,8 / 2,19 % )
Gırgırına (75,1 / 77, / -2,0 /-2,66% )
Cerensesil (109,4 / 108,5 / 0,0 / 0,00% ) bildirimde bulunmadı

3. Takım ortalaması 0,00

Kızlar takım ortalamamızın toplamı budur yani şaşırmayın sakın..

Doktora gittim... 45 dakika bekledim.. 5 dakikada muayne olup çıktım..

bi hap verdi bide krem verdi en geç 2 haftaya yüzüm normale dönermiş.. o lekeler baloncuklar gidermiş.. inşallah gerçekten giderler..

bana deseydiki bu haplar kilo yapıyor genede içerdim onları fiziğim zatenberbat bide yüzümmü berbat olsun :26:

selam kızlar
takım ortalaması sıfır demek. doğru bende kendime sıfır verdim.ama klasik cuma . yine kararlar aldım bakalım kaç gün uyacağım.

kızlar yeni bir fikir buldum... eşleştirme yapacağız Şakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

yeni bir fikir yok. Ama bu haftanın hepimiz açısından verimli olması için bir fikri olan varmı?

kızlar yeni bir fikir buldum... eşleştirme yapacağız Şakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

yeni bir fikir yok. Ama bu haftanın hepimiz açısından verimli olması için bir fikri olan varmı?

benim bir fikrim var ama yapması çoook zor. süper bir irade istiyor.
açıklıyorum. az sonra
biraz sonra
10 dakika sonra
evet açıklıyorum
az yemek bol hareket
hava 41 derece (yazdıklarımdan anlaşıyıor)
hadi kızlar ben kaçar. herkese hafif kaçamaksız bir haftasonu diliyorum.
havalar nasıl olursa olsun sizin havanız güzel olsun

Bravoooo harikasın...

kızlar zayıflama yöntemlerinde en yenisini yakar buldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…