3. Takım 261. Etap
S.A (79,5 / 79,1 / 0,4 / 0,50 %)
Yakar76 ( 62,5 / 63,6 / -1,1 / -1,76 % )
Se_zen (49,9 / 50,8 / -0,9 / -1,80% )
Winstonlight (74,0 / 72,2 / 1,8 / 2,43% )
Gölge_çiceği (66,0 / 65,50 /0,0 / 0,00 % ) izine ayrıldı
Suhan2 ( 52,0 / 52,0 / 0,00 / 0,00% ) Kilosu aynı
Ejje89 (84,4 / 84,1 / 0,3 / 0,36 % )
Ozgey (71,4 / 71,2 / 0,2 / 0,69 % )
Hezaran82 (82,0 / 80,2 / 1,8 / 2,19 % )
Gırgırına (75,1 / 77, / -2,0 /-2,66% )
Cerensesil (109,4 / 108,5 / 0,0 / 0,00% ) bildirimde bulunmadı
3. Takım ortalaması 0,00
Kızlar takım ortalamamızın toplamı budur yani şaşırmayın sakın..
Hayırlı kandiller kızlar.
Sıcaklarla ve regliyle uğraşırken hiç diyet modum yok kızlar. Zaten olduğunda buraya daha çok yazıyorum. Olmayınca yazasım gelmiyor hiç. İyice dağıldım bu ara. Kendimi bir mutsuz hissediyorum bu aralar. Sanki sürekli beynim uyuşuk gibi geziyorum. Eşime karşı çok sinirliyim. Durduk yere ağlıyorum. Herhalde sıcaklardan. Winston şu ilaç nasıl etkilerinden bahsetsene, depresyona da iyi geliyorsa sanırım bu ara gerçekten ihtiyacım var.
WİNATON KISa bilgi verirmisn ilaç hakında sen memnunsun madem sevgilim için alıcam fiyatı ne kadar adı ne kaç ay yetiyo 1 kutusu
Anam kız winston aklımı çeldin şimdi. Bende mi hemen başlasam ama ben yine de bir önümüzdeki haftayı görmek istiyorum. Sen cuma bırakırsan cumartesi pazarı da güzel atlatırsan bende haftaya pazartesi başlayayım diyorum. İştah ne durumda bu arada onu da merak ediyorum hoş sen zaten iştah da olsa yemezsin biliyorum ama normalden daha fazla acıkmıyorsun değil mi?
Selamlar,
Sabah yediğim 3 bisküviyle duruyorum ve uykusuzluk sebebiyle daha da duracağım desem ne dersiniz bilmem ama bu çok garip
Hadi 12 gibi 3 bisküviyi yedim ve de öğlenleri zaten yemek yemiyorum diye öğlen yemedim ama akşam eşim mantı yerken bile tadına bakmadım, üstüne çiğköfteyedi ben de hala tık yok.Yürüyüşe gittik, dondurma alayım, profiterol dedi ben hala yok mok.Öyle bir şey oldu ki bugün, yemek yemeyi unutan sıskalar gibi oldum.Biliyorum bu sağlıksız ama ilacın etkilerinden biri de iştah kapamasıymış.1 haftada beş kilo veren kişiler bile varmış,Bu yüzden endişeli değilim ama ne bileyim işte bugün biraz garipti her şey.Her şey şu lanet zıkkımı bırakmak için işte ama uyuyamamak ve bugün itibariyle acıkma mekanizmasının çalışmaması beni epey streslendirmekte.
Neyse yurttan haberler böyle.Yarın erkenden dersim var, sonra da alışveriş merkezinde aylak aylak gezmek, vücudumu yormak, eve geldiğimde de halı, koltuk silip, akşamın dokuzunda yorgunluktan zıbarmayı planlıyorum(Tüm bu gezme ve ızdırap dolu temizlik planları tamamen yorgunluktan erken uyumak amacıyla yapılacaktır )Ama sabah da iştahsız olur 1 yumurtayı bile yiyemezsem bu dediğim işler açlığın verdiğiienerjisizlikle nanay olur.
Neyse kızlar, işte böyle.
Gece saçmalamamı yaptığımza göre gidebilirim.
Hepinize güzel bir pazartesi diliyorum şimdiden.
günaydın kızlar bir kaçgündür hastaydım gelemedim.diyet falanda yapamadım.
dün eşimle alışverişe gittik.52 beden pantolon denedim olmadı.
ayakkabılar bile ayağıma olmadı.eşim isyanlarda tabi.
hiçbirşey almadan eve geldik.
bugün sabah tartıldım 109,9
ve ben isveç diyetindeyim.
sabah 1 tane türk kahvesi 1 kesme şekerimi yedim.
Allah bana sabırsın versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?