Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

süper ya ayarlasak olmazdı yani bu sonuç.baya güldüm ama tabii acınacak halimize napmalı ne etmeli ne güzel geçen hafta birinciydikbişey diim mi ben bizim takımı milli takıma benzetiyorum istikrar yok bi ara gaza geliyolar süperler sonra bi bakıyosun diplerde sürünüyolar.bence bi hafta 2.5-3 kilo verip sonraki hafta bunun 1 ya da 1.5 kilosunu almaktansa her hafta 500 gram bile versek daha iyi bi sonuç olur bu

Valla herkesin kendi isteği, motivasyonu, amacı önemli başkan.
Genel olarak yaşını başını almış tipleriz, yani boncuktu, eşleştirmeydi, alkıştı, tebrikti yemez bu saatten sonra
Herkes kendine göre bir yol tutturmuş zaten, bu saatten sonra pek bir yenilik olmaz gibi.
Fikri olan varsa tabii ki oylarız, düşünür, taşınırız.

Hepimize iyi haftasonları diliyorum.

günaydın arkadaşlar
gece biraz serindi. bende dayak yemiş gibi kalkmadım yataktan. biraz dinlenmişim.
sabah 1 bardak maydanoz suyu ile güne başladım.
2 adet haşlanlış yumurta yedim.
inşallah aldığım kararları bozmadan bu hafta 1-2 kilo veririm.
herkese güzel bir haftasonu diliyorum.

herkese günaydın.ben de nedense dün gece uyuyamadım bi ara beyaz showu izliyodum sonra yattım ama uyku tutmadı saat 3ü falan gördüm artık ne zaman sızdım bilmiyorum.sabh da 8de kalktım kuzenim bugün sınava giriyo giderken uğradılar görmüş oldum onu da.bu arada bu sıcaklar bana çok kötü bişeyi getirdi:KOLA.ya ben ne güzel çıkarmıştım hayatımdan bunu gene nerden çıktı üstelik sevmeye sevmeye içiyorum light olanının tadını hiç sevmem.be manyak madem sevmiyosun niye içiyosun derseniz bilemiycem ben de bunu soruyorum kendime.bugün babamın doğumgünü akşam bir dilim pastaya izin var artık yanında da içer kolamı ve zirvede bırakırım diyorum.annemin doğumgününe kadar ki o da ağustosta içmem inşallah bugün bi daha giremeyebilirim malum yolculuk var.hepinize güzel bir haftasonu diliyorum kendinize iyi bakın

Tünaydınlar,

Sabaha karşı 5te yattım, sıcakta söylene söylene gezdim resmen.Eşimde babasıyla balığa gidecekmiş, onu kaldırıp ben yattım.Tembihledim de "sakın bana b.klu balık getirme" diye Sanırsın teknelerle açık denizlere açılıyorlar, kanlıca'da dikilip oltayla kanalizasyon suyunda yüzen balıkları tutuyorlar ıyy.
Şimdi de o yattı, ben kalktım.
Evde yedi uyurlar gibi gündüzleri mütemadiyen uyuklayıp,geceleri sıcaktan geziniyoruz
Herkese güzel bir cumartesi diliyorum.

oooselam kızlar
anacım bu ne sıca. ben şaşkaloz bu sıcakta kalktım küçük bir halım vardı onu yıkayayım dedim. mahvoldum .
azıcıkta yediklerimi yazayım
1 kase yoğurt 1 dilim ekmek ve kahvaltıdan arta kalam domates ve salatalık.
adam olana çok bile deyip sıcaktan bayılma moduna geçeceğim.
benim babam tam bir balık hastasıydı. her haftasonu balık tutmaya giderdi aras nehrine. aman allahım artık ailecek nefret eder olduk balıktan. enson annem resti çetki balığı bir daha eve getirma tuttuğun yerde pişir ye . allahtan eve nadiren getirmeye başlamıştı. balıktan bu kadar nefret ederken ilk tayin yerim balık üretme enstitüsü olmuştu. yani sevmediğin ot burnunun ucunda bitermiş.
neyse kızlar azıcık bayılıp geleceğim.

Hayırlı kandiller kızlar.
Sıcaklarla ve regliyle uğraşırken hiç diyet modum yok kızlar. Zaten olduğunda buraya daha çok yazıyorum. Olmayınca yazasım gelmiyor hiç. İyice dağıldım bu ara. Kendimi bir mutsuz hissediyorum bu aralar. Sanki sürekli beynim uyuşuk gibi geziyorum. Eşime karşı çok sinirliyim. Durduk yere ağlıyorum. Herhalde sıcaklardan. Winston şu ilaç nasıl etkilerinden bahsetsene, depresyona da iyi geliyorsa sanırım bu ara gerçekten ihtiyacım var.

Bugün 6. günü bacım.Ben de bir enerji fazlalığı ve de uykusuzluk yaptı ama belki uykusuzluk, sıcaklardan da olabilir ilaca suç atmayayım. Öyle mutluluk, ağız kulaklarda gezme falan yok, her şey normal ama dur eşimin başının etini yemiyorum, ota b.ka saldırmıyorum, sıcaklardan iyice agresif de olmadım hımm belki bu açıdan daha sakin yapıyor insanı bilemedim şimdi.

Sigara için de 10 gün içip, 11. gün bırakacağım dedim, cuma günü bırakmış olacağım yani.Çeyrek paket azalttım, eskisi gibi içesim yok ama öyle sigaradan tiksinme, görünce kusmaya başlama falan gibi etkileri henüz olmadı Umutla bekliyorum

Hayırlı kandiller bende bugün niyetliydim ama iftarım ağır olmadı salata beyaz peynir 1 dilim ekmek tamam işte
çok şükür diyet moduna girdimm bi sıkıntı yokk spor da yok bı sıcakta düşünürken bile oyy diyorum
herkese hayırlı geceler

selam kızlar
dün ve bugün iyiydi . herşey iyiydi akşam yemeği olarak evde yaptığım veteteryan pizzanın 1 dilimi dışında.
sezen sanırsam regl , sıcak havalar üstüste gelince seni baya yıpratmış. normal zamanlarda bile regl insanı psikopata bağlar ki .hele bu sıcaklar ve uykusuzluk insanı perişan ediyor. kardeş sen zaten zayıf bir insansın. kendini fazla hırpalamadan hedefine ulaşırsın.
hava harbiden çook sıcak. herkese güzel bir pazar diliyorum kızlar.

Tünaydın Hatunlar,

Kullandığım hapın günlük 2 alımına geçtim.Aralarında en az 8 saat olacakmış ve ben ilk hapı öğleden sonra aldığım için, diğer hapı gece yarısı alıyorum ve de doğal olarak uykusuzluk etkisiyle oturuyorum Dün sabah 6ya kadar oturdum sonra yattım, uyumam 7yi buldu ve saat 10da gözlerimi belerterek uyandım hem de fişek gibi 3 saat uyku değil de sanki 13 saat uyumuş gibiyim. O yüzden se_zen bacı, hapı kullanmaya başladığında 8 saatlik dilimleri iyi ayarla, ben gibi mongol şeklinde başlama diye uyarayım dedim

Tabii saat 6lara kadar oturuyorum ama diyet namına da çalışıyorum.Gece yarıları mekik çekiyor, ipoddan müzik dinleyip fazla hareket etmeden dans ediyorum.Havanın sıcak olması ve dışardan görebilecek birilerinin beni sapık, hasta, şizofren sanma ihtimaline karşı da cam kapı kapalı olunca direkt sauna etkisi yapmış oluyor bende Velhasıl kelam, uykusuzluk yaşıyorum ama zindeyim, mutluyum ve sabahlara kadar spor yapıyorum üleeeyn Ha bu arada akşam 7 de yediğim şeyden sabah 7ye kadar da bir şey ağzıma sürmüyorum, yani sabahlıyorum diye eskilerde olduğu gibi tıkınmıyorum habire.

Neyse epey gaz doluyum yani.
İnşallah uzun soluklu gider.
Herkese güzel , hafif, spor dolu bir pazar diliyorum.

@Se_zen bacı,
Bugün ilacın 7.günü.Hani 7.günden sonra inanılmaz değişim diye bağırıyorlardı ya, bacım aynen öyle oldu.
Bu saate kadar 2 sigara içtim ve içesim yok, sigaranın tadı hani boğazın şişer, grip falan olursun hiç tadını alamazsın, berbat acı gelir ya, aynen öye şu an ve içmek tam bir işkence.Ben cuma gününü bırakma günü diye seçmiştim ama bu şekilde devam ederse erkene de çekebilirim çünkü sigara berbat bir şey olmaya başladı.

Amaaaa...Sabahtan beri hani zayıf not alırsın, ya da bir kabahat işlersin de itiraf etmen gerekir o an nasıl karnın ağrır, kalbin atar, rahatsız, huzursuz olur, elin ayağın birbirine dolaşır hafif çarpıntın olur ya (bilmem anlatabildim mi) işte öyle bir haldeyim.
Kalbim ara ara hızlı atıyor, karnım hep ağrıyor, sanki birazdan öss sınavına girecek öğrenci gibiyim, ahanda tam öyleyim işte.

Neyse demem o ki, kendini hazır hissediyorsan hiç ramazanı falan bahane etme bacım.Başla ve sonunu getir diyorum.
İlaç cidden etki yapıyor yani.
Hoş, sonuç önemli ya neyse, inşallah sonucu da iyi olacak.

Herkese huzurlu ve sakin bir pazar diliyorum.

WİNATON KISa bilgi verirmisn ilaç hakında sen memnunsun madem sevgilim için alıcam fiyatı ne kadar adı ne kaç ay yetiyo 1 kutusu

Anam kız winston aklımı çeldin şimdi. Bende mi hemen başlasam ama ben yine de bir önümüzdeki haftayı görmek istiyorum. Sen cuma bırakırsan cumartesi pazarı da güzel atlatırsan bende haftaya pazartesi başlayayım diyorum. İştah ne durumda bu arada onu da merak ediyorum hoş sen zaten iştah da olsa yemezsin biliyorum ama normalden daha fazla acıkmıyorsun değil mi?

WİNATON KISa bilgi verirmisn ilaç hakında sen memnunsun madem sevgilim için alıcam fiyatı ne kadar adı ne kaç ay yetiyo 1 kutusu

Bacım ilacın ismi zyban.İçinde 60 tane var.Bir aylık.İlk 3 gün birer tane tok karnına kahvaltıdan sonra içiyorsun.4. günden sonra bir sabah bir akşam içiyorsun.7. günden sonra diğer 7 günde sigarayı bırakma tarihi belirliyorsun ve o gün bırakıyorsun.
İlaçtan tiksindirip, tadını berbatlaştırıyor, sakinleştirici etkisi olduğu içinde agresif olmuyormuşsun, rahatrahat 14 gün içinde bırakıyorsun.Ama sigarayı bıraktım diye ilacı bırakmıyormuşsun.2-3 ay daha kullanmaya devam ediyormuşsun.
Fiyatı 63 ya da 68 di bacım unuttum şimdi.

Eşim de "sen bırak 4 ay da içme ben de denerim" diyor
Bacım iştah hiç kalmadı.Dün mesela yumurta bile istemedim, bu sabah da yemedim.Çayın yanında şu petibör bisküvilerden 3 tane yedim, kalktım.Akşam da 3 çiğköfte ve ayran yedip/içtim ve dünle bugün arasında 400 gram oynamış, kilo vermişim.
İştah miştah yok, olanı da kapattı, bu yüzden memnunum ama bugün öss öğrencisi gibi yerimde duramıyorum, babamı aradım, annemi aradım.Huzursuz, heyecanlı, mal mal evde dolaşıyorum.Şimdi dışarı çıkıp hava alacağım, biraz yürürsem bu heyecanım geçer inşalah diyorum.Hoş yan etkilerinde; çarpıntı, tansiyon düşüklüğü, panik hareketler vs vs yazıyordu ama 6 gün bir şey olmadı bugün ne kadar etkisi varsa toptan oldu

Son düzenleme:
Selamlar,

Sabah yediğim 3 bisküviyle duruyorum ve uykusuzluk sebebiyle daha da duracağım desem ne dersiniz bilmem ama bu çok garip
Hadi 12 gibi 3 bisküviyi yedim ve de öğlenleri zaten yemek yemiyorum diye öğlen yemedim ama akşam eşim mantı yerken bile tadına bakmadım, üstüne çiğköfteyedi ben de hala tık yok.Yürüyüşe gittik, dondurma alayım, profiterol dedi ben hala yok mok.Öyle bir şey oldu ki bugün, yemek yemeyi unutan sıskalar gibi oldum.Biliyorum bu sağlıksız ama ilacın etkilerinden biri de iştah kapamasıymış.1 haftada beş kilo veren kişiler bile varmış,Bu yüzden endişeli değilim ama ne bileyim işte bugün biraz garipti her şey.Her şey şu lanet zıkkımı bırakmak için işte ama uyuyamamak ve bugün itibariyle acıkma mekanizmasının çalışmaması beni epey streslendirmekte.

Neyse yurttan haberler böyle.Yarın erkenden dersim var, sonra da alışveriş merkezinde aylak aylak gezmek, vücudumu yormak, eve geldiğimde de halı, koltuk silip, akşamın dokuzunda yorgunluktan zıbarmayı planlıyorum (Tüm bu gezme ve ızdırap dolu temizlik planları tamamen yorgunluktan erken uyumak amacıyla yapılacaktır )Ama sabah da iştahsız olur 1 yumurtayı bile yiyemezsem bu dediğim işler açlığın verdiğiienerjisizlikle nanay olur.

Neyse kızlar, işte böyle.
Gece saçmalamamı yaptığımza göre gidebilirim.
Hepinize güzel bir pazartesi diliyorum şimdiden.

Vayyy sen bu ilacı böyle anlatırken sanırım duramayacağım bacım. İştah evet yok ama sigara ne durumda. Birde canımız hep istediğinden değil bazen de alışkanlıktan falan da içeriz ya onu nasıl engelliyor acaba bu meret ben onu merak ediyorum. Çünkü ben çoğunlukla alışkanlıktan içiyorum bu zıkkımı tabii canım da istiyor ama içtiğim sigaraların yarısı alışkanlık aslında. Sen bu hafta sanırım 68 kilo olursun bacım.

günaydın kızlar bir kaçgündür hastaydım gelemedim.diyet falanda yapamadım.
dün eşimle alışverişe gittik.52 beden pantolon denedim olmadı.
ayakkabılar bile ayağıma olmadı.eşim isyanlarda tabi.
hiçbirşey almadan eve geldik.
bugün sabah tartıldım 109,9
ve ben isveç diyetindeyim.
sabah 1 tane türk kahvesi 1 kesme şekerimi yedim.
Allah bana sabırsın versin

günaydın ,

canım gel dukan yap uğraşmaaaaa

günaydın kızlar,

dün çeyiz götürdük yoruldum kendime elbisede aldım çok yorucu olacak son iki haftam çook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…