Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın arkadaslar. Allahım ya yanlışlıkla 8.takıma girmişim. bakıyorum kimse yok . bunlar kim diye bir 5dakka sayfayı inceledim ki sonunda 8de oldugumu farkettim. ysuf yusuf oldum attılar beni diye. hatalıyım hiç girmedim bu haftalar. düğün telaşı hastalık derken bahane buldum daha dogrusu. birde gecen hafta 82 bu hafta 80200gramım giden 1800gram. yalnız söyle bişey var biliyorsunuz fx15 almıştım. abi acıkmıyorum. sadece su zorlada ayran falan içiyorum. yemek görmeye dayanamıyorum sankşi öküz yemiş gibi tokum.yan etki olarakta uyuyamıyorum. 4 5 saatlik uykuyla geziyorum ama hala dinçim. 2 haftadır kullanıyorum bakalım 2 hafta daha kulllanıp tahlil yaptıracagım ona görede 1 ay daha devam edeceğim. 70li rakamları görmeyeli seneler oldu cok heyecanlıyım :)

hazaren canım biliyosun yeni takım arkadaşınızım sen yoğun olduğun için pek yazışmadaık ama sana nacizana tavsiyem var
bende çok kulandım hap ve bütün haplarlada verdim 15-20 kg arsı ama ilacı bıraktığım an varya sana anlatamam bir iştah patlaması oluyo niye hapı bıraktın ya normal dengene döndüğün için sakın yok almam o kadar kiloyu vermişim daha yemem demem yiyosun arkadaşım manda gib yiyosun bak ben 13 kg verdim maurers almıştım hapı bıraktım ilk hafta yoo dedim gayet iyim yaa iştahım yok azyiyom sonra 2. hapsız hafta inan 1 er saat arayla ana öğün gib çatlaya çatlaya yedim ve 6,5 kg almış olarak devam ett,im alt üsüt oldu dengem şuan başladım kendime hakim olmaya hapsız sakın arkadaşım bu ilacı sakın bi anda bırakma verdiğinin 2 katını alırsın

günaydın son 3 gündür diyet yapabiliyorum buna rağmen 81,5 dum bu sabah 79,700 çıktım 1,800 gram
ama tabi listede en son 75 le bıraktığım bildirimde bulunmadığım için istersenbaşkanım benii 75 e düşene kadar yok say

nediyim özrüm kabahtımdan büyük

dünkü menüm
sabah türk kahvesi
öğlen yoğurt
ikindi 2 salatalık
akşam 2 haşlanmış yumurta

herkese günaydınlar.biliyorsunuz ki bu hafta diyetim biraz kötü geçti haftasonu ve pazartesi yedim de yedim bi ara +1.5 kiloyu bile gördüm.yarın bursaya dönüyorum dolayısıyla evde de doğru düzgün yenecek bişeey kalmadı idare ediyorum resmen.artık yarından itibaren annemin yemekleryle herşey daha güzel olacak inşallah.eylül sonunda istanbula döndüğümde hedefim 70 falan olmak.umarım olabilirim
neeyse yapayım bildirimimi
geçen hafta:84.4
bu hafta:84.1
giden:300 gram (buraya yazmaya bile değmez ama napalım yedim sonuç da bu oldu işte)

wınstoooooooooon lüffen lüffen şu pastalar nasıl yapılıyor bunu senden dinlemeye çok ihtiyacım var hadi anlat nolurrrr :)
senin için küçük ama biz dobikler için çok güzel bir iş yapmış olacaksın

bu arada dün Allah sizi inandırsın anneme gittim ve ne yapmıştı hadi bilin bilin hadi bilin bilin :)

SÜTLAÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ :)

ne temiz kalpliymişim beeee:) 1 tatlı kaşığı yedim ama salyasız kısmından :) amaaaaan dedim sonra olsa olsa babamın salyası olabilir olsada hiç dert etmeye gerenkk yok :) hehehehehe

Winstoncum simdi sôyle oluyor o lülûk sacli cocuk fatmagüle tecavüz etmedi sadece izlemisti sapik

Öyle bir gecer zamankide kadinin adi cemile tecavüzden sonra hamileydi bebek noldu bilmiyorum

Iffet i izlemiyorum en sacma dzilerden biri o

Bide pasta icin ne dersen de sanirim ondan asla tiksinmicem :d

Bu arada kilom 79,1 (

MERHABA ARKADAŞLAR
UTANARAK YAZIYORUM.
geçen hafta :62,500
bu hafta:63,600
ben ne yapacağım. akşamları yemek yeme olayını çözmem lazım. allahtan sporu bırakmıyorum. yediğim de hep meyve dondurma . yemek yemiyorum bunlara saldırıyorum. kendimi frenlemem lazımmmmm.

Kizlar ya benim 8 ay oldu cenemde baloncuk gibi lekeler vardi.. Renkleride ten rengimden daha koyu.. Son 2 gündür burnumda var.. Bu sabah farkettim dudagimin üstündede var..

Acaba cok fazla yumurta ve protein yedigim icinmi oldu

Kizlar ya benim 8 ay oldu cenemde baloncuk gibi lekeler vardi.. Renkleride ten rengimden daha koyu.. Son 2 gündür burnumda var.. Bu sabah farkettim dudagimin üstündede var..

8 ay diyorsun ya az bi zmanmı geçmemiş hemen bi cildiyeye git sağlık buu bizm basit gördüğümüz şeyler bazı kötü hastalıkların habercisi olabilir bu verdğim örnek doktora gitmen için yoksa abartma inşallah önemli bişey değildir ama beslenmenin okadar çok etkisi varki vücudumuzda sağlığımızda kesin bunla alakalıdır bence

Tünaydınlar,

Pasta konusuna hiç girmeyeyim ısrar olmuş olsa da (Kendimi Uğur Dündar gibi hissettim he) Benim en nefret ettiğim şeydir pasta, kendi doğumgünümde bile yiyemem, öyle de garip bir tipim.Ama siz arada da olsa yiyin bacılar, ayda bir dilim pasta kime zarar verir ki değil mi?

Fatmagül açıklamaları için teşekkürler.Ben o herif Fatma'nın yolunu kesti, ilk o yakaladı diye biliyorum.Şimdi Fatma bacının ona aşık olmasını, aşkından gebermesini anlamadım, neyse diğer diziler gibi saçma işte.

Kilo veren, koruyan herkese tebrikler.

Benim kilom:72.200.
Sanırım geçen hafta 74tüm.
Regl şişkinliği gelmişti, şimdi gitti işte.
Öyle ahım şahım bir başarı yok yani.

Haftaya hedefim tam 70i görmek.Onun için disiplini bozmadan, istikrarlı çalışmaya devam diyorum.
Hepimize güzel bir gün diliyorum.

ooooooo hemen baş rakibeme biraz sataşayım aramızda bir kilocuk var bende 71,200 um bak sevindim şimdi senden önde olduğuma haftaya 70 i tam görmek istiyorum yaşasın kilo vermek

Benim fikrime göre fazla protein evet karaciğeri yoruyor, karaciğer de genelde alerjik reaksiyonla bunu gösteriyor.Bu da genelde göbekte ve yüzde kızarıklık gibi oluyor. (Fazla yumurta yediğimde bende böyle oluyordu en azından) Proteine abanmayı kesmezsen daha şiddetli olmaya devam ediyor, kurdeşen gibi.Yani 8 ay idare edebileceğini, kaşınmadan, delirmeden durabileceğini sanmıyorum.

Belki çok özel olacak ama yüzünde ağda kullanıyorsan, bazen dönem dönem ağda kararma yapabilir, benim aklıma o geldi.Ya da kullandığın makyaj ürünleri cildine uymamış, tonuyla oynamış olabilir.Gırgırına bacıya katılıyorum, ilk etapta cildiyeye gidersin, onlar zaten bir şey bulamazsa karaciğer enzimlerinin ölçümü için seni teste yollarlar.

Umarım önemsiz bir şeydir bacım, geçmiş olsun şimdiden.

yumurtaya alerjisi varsa gördüğüm kadarı ile bazen 2 yumurta yiyor sabahları bendede çıktı ama öncedende vardı bende bir süredir yumurtayı kestim sabahları yemiyorum peynir le idare ediyorum

yumurtaya alerjisi varsa gördüğüm kadarı ile bazen 2 yumurta yiyor sabahları bendede çıktı ama öncedende vardı bende bir süredir yumurtayı kestim sabahları yemiyorum peynir le idare ediyorum

Alerji kararmadan çok kızarıklık yapar diye biliyorum ben.Ve de adamı cidden ayar eder, dayanılmazdır.
8 ay alerji olup da durmak imkansız bence
Uğur Dündar'dan sonra doktor da oldum he
En iyisi işin ehline gitmek, biz yorumlayarak yüzdeki kara lekeyi reflü başlangıcı bile yapabiliriz

Haftaya 70 oluyoruz o zaman, güzel, anlaştık.
Benim için kolay , seni bilemem (ay havamı yesinler )

Ben de bir kaç gündür trendyoldan kıyafet bakıyorum, dar küçük bedenli bir elbise alıp içine gireyim diye çalışayım diye.
Anam hepsi düdük kadar, mankende bile diz üstündeyse, ben de topuklularla don altında kalacak diye bir türlü seçemedim.
Kim giyiyyor o kadar düdük gibi elbiseleri, etekleri ya, şunu insanı boyutta yapsanıza arkadaşım
Ya süper mini ya yerleri süpüren süpürge modeli etekler, elbiseler..
Kimse beni düşünmüyor üleeyn.
Bu sıcakta da hışır hışır pantolon da istemiyorum.Söylene söylene bakıyorum yani

Kizlar doktordan hemen randevu aldim aile hekiminden yani bakalim gerek duyarsa cildiyeye gonderir beni.

8 ay boyunca hic kadmsinmadiki son 1 haftadir kasiniyor (

anlaştık bacım hafta 70 iz görcez bakarım yiycem haftaya o havanı :) o elbiseleri hiç sorma hatunlar giyiyor minicik elbise diye o ancak tunik olur onunların totlarına gelen benimde 1 karış altıma gelir 163 boyum neticede fakat kociş bacak konusunda pek hassas çok kısa etekler elbiseler giyince mırıldanıyor o nedenle yaklaşmıyorum bile onlara benim için diz üstü ideal yarın bende pazar gitcem alcam bakalım fakat ne alcam muamma bende bu koca ve bu kaynana ile iş zor

Se_zen nerelerde?
48 falan olup, buharlaşıp uçtu mu?
Yoksa bunlar 60lara 70lere inmeye uğraşıyor,şimdi ben 48 kilo oldum demiyeyim diye bize mi üzülüyor bir yerlerde?

ahh ahh kızlar sabahtan beri bakıyorum belki beni fark etmezler diye ama söylemeye yüzüm yok kilomu ondan erteliyorum.
Belki ne bileyim beni aynı kabul ederler diye.
bu kadar yemeğe normal gerçi ama üstelik regli de olucam (bahanelerim hemen hazır gördüğünüz gibi)
geçen hafta 49,9
bu hafta: 50,8

Çizelgen kaybolmuş bacım.
Aman onda ne var, zaten zayıfsın diyeceğim de insanın istediği bir kilo, bir hedef var ya.Böyle demeyeceğim artık.Sen zayıflığı seviyorsun, hedefin de 48, her kafasına koyduğunu da yapan birisin, ben inanıyorum ki en fazla 2-3 hafta içinde hedefe ulaşıp mutlu olacaksın.
Geçen cumartesi, pazar yedin, regl de olacakmışsın, işte tamam.Bu süreyi daha sportif geçirirsin, regl bitince de hoop 2 kilo kendiliğinden gider, kalır bir kilo, onu da havada karada verirsin bacım, dert etmeye gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…