günaydın arkadaslar. Allahım ya yanlışlıkla 8.takıma girmişim. bakıyorum kimse yok . bunlar kim diye bir 5dakka sayfayı inceledim ki sonunda 8de oldugumu farkettim. ysuf yusuf oldum attılar beni diye. hatalıyım hiç girmedim bu haftalar. düğün telaşı hastalık derken bahane buldum daha dogrusu. birde gecen hafta 82 bu hafta 80200gramım giden 1800gram. yalnız söyle bişey var biliyorsunuz fx15 almıştım. abi acıkmıyorum. sadece su zorlada ayran falan içiyorum. yemek görmeye dayanamıyorum sankşi öküz yemiş gibi tokum.yan etki olarakta uyuyamıyorum. 4 5 saatlik uykuyla geziyorum ama hala dinçim. 2 haftadır kullanıyorum bakalım 2 hafta daha kulllanıp tahlil yaptıracagım ona görede 1 ay daha devam edeceğim. 70li rakamları görmeyeli seneler oldu cok heyecanlıyım :)
Dur hemen sana pastaların nasıl yapıldığını anlatayım
Şaka şaka, şimdi bir şeyler yazıcam, pastadan ömürboyu tiksineceksin kalsın en iyisi
Fatmagül'e hiç bakmadım ama şu uzun lülük saçlı adamla sevgililer galiba ve o adam buna tecavüz etmemiş miydi?
Öyle bir geçer zamanki de de başroldeki kadına Ali kaptan tecavüz etmemiş miydi, kadının adını unuttum hamile de kalmıştı o tecavüzden, sonra bebeğe ne oldu anlamadım.Şimdi de Ali kaptan nurlar aka aka geziniyor, utanmasa o kadın "aliiii" diye kollarına atlayacak.
iffet diye dizide de kadına tecavüz edildi, kadın şimdi cemil de cemil diyor başka bir şey demiyor.Evlendiler hatta galiba.
Bu diziler tecavüze uğrarsanız abartmayın, gün gelir tecavüzcünüze aşık olur, onunla evlenirsiniz fikrini mi bize alttan alta veriyorlar bilmiyorum ama benim bu tarz senaryolar midemi bulandırıyor.
Neyse pastadan girdim tecavüzden çıktım ne yapayım hava çoook sıcak
Herkese keyifli bir cuma sabahı diliyorum.
Kizlar ya benim 8 ay oldu cenemde baloncuk gibi lekeler vardi.. Renkleride ten rengimden daha koyu.. Son 2 gündür burnumda var.. Bu sabah farkettim dudagimin üstündede var..
Acaba cok fazla yumurta ve protein yedigim icinmi oldu
Tünaydınlar,
Pasta konusuna hiç girmeyeyim ısrar olmuş olsa da(Kendimi Uğur Dündar gibi hissettim he) Benim en nefret ettiğim şeydir pasta, kendi doğumgünümde bile yiyemem, öyle de garip bir tipim.Ama siz arada da olsa yiyin bacılar, ayda bir dilim pasta kime zarar verir ki değil mi?
Fatmagül açıklamaları için teşekkürler.Ben o herif Fatma'nın yolunu kesti, ilk o yakaladı diye biliyorum.Şimdi Fatma bacının ona aşık olmasını, aşkından gebermesini anlamadım, neyse diğer diziler gibi saçma işte.
Kilo veren, koruyan herkese tebrikler.
Benim kilom:72.200.
Sanırım geçen hafta 74tüm.
Regl şişkinliği gelmişti, şimdi gitti işte.
Öyle ahım şahım bir başarı yok yani.
Haftaya hedefim tam 70i görmek.Onun için disiplini bozmadan, istikrarlı çalışmaya devam diyorum.
Hepimize güzel bir gün diliyorum.
Kizlar ya benim 8 ay oldu cenemde baloncuk gibi lekeler vardi.. Renkleride ten rengimden daha koyu.. Son 2 gündür burnumda var.. Bu sabah farkettim dudagimin üstündede var..
Acaba cok fazla yumurta ve protein yedigim icinmi oldu
Benim fikrime göre fazla protein evet karaciğeri yoruyor, karaciğer de genelde alerjik reaksiyonla bunu gösteriyor.Bu da genelde göbekte ve yüzde kızarıklık gibi oluyor. (Fazla yumurta yediğimde bende böyle oluyordu en azından) Proteine abanmayı kesmezsen daha şiddetli olmaya devam ediyor, kurdeşen gibi.Yani 8 ay idare edebileceğini, kaşınmadan, delirmeden durabileceğini sanmıyorum.
Belki çok özel olacak ama yüzünde ağda kullanıyorsan, bazen dönem dönem ağda kararma yapabilir, benim aklıma o geldi.Ya da kullandığın makyaj ürünleri cildine uymamış, tonuyla oynamış olabilir.Gırgırına bacıya katılıyorum, ilk etapta cildiyeye gidersin, onlar zaten bir şey bulamazsa karaciğer enzimlerinin ölçümü için seni teste yollarlar.
Umarım önemsiz bir şeydir bacım, geçmiş olsun şimdiden.
yumurtaya alerjisi varsa gördüğüm kadarı ile bazen 2 yumurta yiyor sabahları bendede çıktı ama öncedende vardı bende bir süredir yumurtayı kestim sabahları yemiyorum peynir le idare ediyorum
Alerji kararmadan çok kızarıklık yapar diye biliyorum ben.Ve de adamı cidden ayar eder, dayanılmazdır.
8 ay alerji olup da durmak imkansız bence
Uğur Dündar'dan sonra doktor da oldum he
En iyisi işin ehline gitmek, biz yorumlayarak yüzdeki kara lekeyi reflü başlangıcı bile yapabiliriz
Haftaya 70 oluyoruz o zaman, güzel, anlaştık.
Benim için kolay , seni bilemem (ay havamı yesinler)
Ben de bir kaç gündür trendyoldan kıyafet bakıyorum, dar küçük bedenli bir elbise alıp içine gireyim diye çalışayım diye.
Anam hepsi düdük kadar, mankende bile diz üstündeyse, ben de topuklularla don altında kalacak diye bir türlü seçemedim.
Kim giyiyyor o kadar düdük gibi elbiseleri, etekleri ya, şunu insanı boyutta yapsanıza arkadaşım
Ya süper mini ya yerleri süpüren süpürge modeli etekler, elbiseler..
Kimse beni düşünmüyor üleeyn.
Bu sıcakta da hışır hışır pantolon da istemiyorum.Söylene söylene bakıyorum yani
ahh ahh kızlar sabahtan beri bakıyorum belki beni fark etmezler diye ama söylemeye yüzüm yok kilomu ondan erteliyorum.
Belki ne bileyim beni aynı kabul ederler diye.
bu kadar yemeğe normal gerçi ama üstelik regli de olucam (bahanelerim hemen hazır gördüğünüz gibi)
geçen hafta 49,9
bu hafta: 50,8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?