günaydın ,
canım gel dukan yap uğraşmaaaaa
bu diyeti 13 gün bi uygulayımda ondan sonrada dukan-5 günde 5 kilo-çorba diyeti....devam edicem
canı sen dukanla ne kadar sürede kaç kilo verdin
bu diyeti 13 gün bi uygulayımda ondan sonrada dukan-5 günde 5 kilo-çorba diyeti....devam edicem
canı sen dukanla ne kadar sürede kaç kilo verdin
Valla winston bacım iştahsızlık olayı ve enerji olayı beni cezbetti acıkcası. Dışarıdan bakınca güzel görünüyor iştahsızlık olayı ayrıca benimde enerjiye ihtiyacım var biraz. Şöyle 2-3 saatlik uyku bana yetse ne güzel olur her şey gibime geliyor, rahat rahat gece yarısı ev temizler, spor yapar sabahta zıpkın gibi yataktan kalkar işime gelirim. Valla masallar diyarı gibi bir şey. neyse bırakta sen bakalım. Ama bence 10 gün sonra etkileri biraz normale döner ilacın ne bileyim vucüt alışır falan o yüzden sigarayı bıraktım gerisini irada ile hallederim diye hemen bırakma bacım. sonra tekrar başlamayasın. Bende mutemelen pazartesi başlayacağım şu mucize ilaca.
bu arada kızlar bu ararlar ben diyet konusunda biraz umutsuzum. aklımda hep şu cacıkla çorba karışımı bir diyet vardı o var. Ama nasıldı içeriği falan bulamadım. Havalar da sıcak ya güzel yapılır gibime geliyor. Serin serin iyi gider sankim. Hatırlayan ya da adını bilen var mı acep.
Kaynanamın zayıfllatan çorbası mı neydi o konuyu mu diyorsun acaba?
1 bardak fasülye, 1 bardak nohut, 1 bardak buğday kaynatılır, suyu süzülür, kenara konur, yiyilecek zaman üzerine sarımsaklı yoğurt dökülür ve yenir.Bu muydu acep?
Pazartesi başlayacak olmana da sevindim.Enerji ve iştahsızlık tamam güzel ama beyninin uyuyor olması ama totonun zıp zıp zıplıyor olması çekilmiyor.Yani uyuyamadığım için beyin dinlenemiyor ama deli gibi enerjim var.Yani bilmiyorum işte bir taraftan iyi, bir taraftan kötü.Amaaan herkeste her etkisi aynı olmazki zaten.Bakarsın seninki şahane olur, benim gibi mızmızlanmazsın.
Valla winston bacım iştahsızlık olayı ve enerji olayı beni cezbetti acıkcası. Dışarıdan bakınca güzel görünüyor iştahsızlık olayı ayrıca benimde enerjiye ihtiyacım var biraz. Şöyle 2-3 saatlik uyku bana yetse ne güzel olur her şey gibime geliyor, rahat rahat gece yarısı ev temizler, spor yapar sabahta zıpkın gibi yataktan kalkar işime gelirim. Valla masallar diyarı gibi bir şey. neyse bırakta sen bakalım. Ama bence 10 gün sonra etkileri biraz normale döner ilacın ne bileyim vucüt alışır falan o yüzden sigarayı bıraktım gerisini irada ile hallederim diye hemen bırakma bacım. sonra tekrar başlamayasın. Bende mutemelen pazartesi başlayacağım şu mucize ilaca.
bu arada kızlar bu ararlar ben diyet konusunda biraz umutsuzum. aklımda hep şu cacıkla çorba karışımı bir diyet vardı o var. Ama nasıldı içeriği falan bulamadım. Havalar da sıcak ya güzel yapılır gibime geliyor. Serin serin iyi gider sankim. Hatırlayan ya da adını bilen var mı acep.
Bacım yanlış anlama da bu diyetler hep şok etkisi yaptıran, ödem atan, ilk diyete başladığında gaz veren, su kaybı olan, bırakınca ya da başka diyete geçince kiloları tekrar aldıran diyetler.
Ben 18 yaşında isveç diyeti yaptım, yalan olmasın 13 günde 10 kilodan fazla verdim, sonra yüzmeydi spordu derken 2 ayda 20 kilo vermiştim ama diyetim ilkti, yeniydi.
Geçen 2-3 ay önce gene isveç yaptım ve harfi harfine uydum.Sonu ne biliyor musun? 1 kilo 300 gram gitti, şaka gibi.
Ve 5 günde 5 kilo diyeti benim bu kasımda diyete ilk başladığım şok diyetti, 21 gün ara vermeden yaptım ve 10 kilo verdim.Sonrasında kilomda tık olmadı ve asla devamı gelmedi.Özetle; diyete ilk başlandığı zaman ne diyetiyapılırsa yapılsın su kaybı, ödem kaybı ve hadi yağ kaybı fazla oluyor ama bir süre sonra vücut yemiyor, ödem atılmış, su gitmiş, sıra yağlara gelmiş oluyor.
Yani bacım, sen de belli süredir diyettesin, abartı yemiyorsun, ödemin falan zaten atılmıştır bu yüzden kısa süreli diyetlerden diyetlere geçmek yerine bir beslenme alışkanlığı oturtsan , uzun vadeli olsa daha güzel olmaz mı? Monti var, dukan olur, karatay olur.
Ben de bu yollardan geçmiş birisi olarak paylaşmak istedim.Ben de çorba diyeti yaptım, detoks yaptım, 5 günde 5 kiloyu yaptım, isveç yaptım ama bunlar onca eziyete değmedi.Şimdi çakma dukan yapıyorum ve kilolarım da gidiyor, aç kalmıyorum, şok diyet yapmıyorum, belli rutine de oturtturdum, alıştım da yani.
Neyse bacım, umarım istediğin sonuçları sağlıkla alırsın.
canım ben şubatta başladım 2 ayda 13 kilo verdim fakat yaz gelip pis boğazlığım tuttuğundan şuan iki ileri bir geri şimdi bencede öle şok diyetler yapma sağlığında bozulur dukan dieti tam uygularsan süper sonuçlar veriyor abartısız
şeker yağ yok bir gün protein birgün sebze et protein
bence sen bırak böle şok şeyleri
selam kızlar
rutin klasik bir pazartesi. tek farkı acayippppp sıcak . bu sıcakta birde köye gittim. haşlandım geldim. eve gidip duş alıp öyle iş yerine geldim.
gelelim bizim diyete çook iyi olmasada çokda kötü değil. hiç olmasa aburcubur yemiyorum.
sabah 1 dilim karpuz domates salatalık maydanoz azıcık peynir ve yarım dilim ekmek
öğlen pasta tabağından da az makarna ve salata
akşama yemek yemeği düşünmüyorum .çok acıkırsam karpuz yerim.
birde akşamları yemek yemeden deneyeceğim.
karpuza baktım 100gr 18 calori diyor baya masum geldi .sizce ?
akşamları yemek yemeyip sadece karpuz yesem diyorum . nasıl iyi fikir mi ? yoksa hatamı yaparım.
isveç diyeti öğlen menüsünde 2 haşlanmış yumurta 1 porsiyon ıspanak 1 adet domates
ama ben sabah ani bir kararla başladığım için vede çalıştığım için bir tek bakkaldan yumurtayı temin edebildim.yumurtanında sadece sarısını yedim.beyazını yiyemiyorum.
Bence karpuz bildiğimiz hıyarla aynı kategoride olamaz kalori bakımından.Neticede içinde şeker var,hem de bol bol.Bir de o 100 gram,kağıt gibi kesilmiş, arkadan baktığında ön tarafı görebilecek incelikte ve 2 çatallık bir parça dilimdir(bence).Karpuz dendimi ben kendimi kaybederim, bayağı bayağı yerim hani 5-10 dilim falan.Bu da çeyrek karpuz eder, bir karpuz diyelim 8 kilo ve biz çeyreğini yani 5-10 dilimcik yedik, yani 2 kilo karpuzu yemiş oluyoruz.Tamam kabuklarını yemiyoruz ama gene de 10-18 kaloriler bence pek makul değil.Bir de karpuz su ve şekerdir zaten, mideyi tok tutmaz, 10 dilim de yesek habire wcye koşar, çabucak da acıkırız.
Bana uymaz bacım ya, bir de meyveyi sabah yiyin anca gece yatarken o şekeri vücuttan atarsınız, gece meyve yemeyin diyorlar.
Neyse eyy bu paragrafta 100 kere geçen "karpuz ", üzgünüm ama benimle değilsin diyorum
canım çok doğru söylüyosunda
benim huyum kötü ağzım yemeğe değdimi ölçü nedir bilmiyorum.
şu an midem küçülsün diye kendimi bu diyete şartladım.bende sizler gibi 70-80 kilo civarı olunca sağlıklı beslenerek ve spor yaparak vermeyi düşünüyorum.
canım beni yanlış anlamazsan sana bi kaç şey söylemek istiyorum.sanırsam bu grupta bir zamanlar senin kilonda olan bi tek ben varım ve yaşadığın duyguları da çok iyi biliyorum.ilk olarak bence bu isveç diyetidir 5 günde 5 kilo,10 günde 8 kilo gibi diyetlerden uzak durmalısın.senin şu andaki düşenceni anlıyorum başlangıçta az yiiyeyim midem küçülsün sonra normalleştiririm diyosun ama bunlarrı yapıp bu kadar az yediğinde metabolizman acayip düşer.evet ilk etapta süper kilolar verirsin bunlar seni mutlu da eder ama bi süre sonra metabolizman çok yavaşladığı için yediklerini ne kadar azaltırsan azalt güzel kilolar vermezsin.bu yüzden verecek çok fazla kilosu olanlar bu yolun çok uzun olduğunun farkına varıp birdenbire aldıkları kalorileri düşürmemeliler.yavaş yavaş azaltmalısın yediklerini.ben mesela hep dengeli beslendim herşeyden ama herşeyden yedim.böyle yaparak verdim ben bu kadar kiloyu.ayrıca sağlıklı diyetlerle de ilk haftalarda süper gidiyo kilolar.ben mesela ilk hafta 2.8 kilo vermiştim.ilk bir ayda da 7.5 kilo vermişim şimdi baktım çizelgelerimden.hee evet ben de bi aralar winstondan özenip bir bardak sütlerle bir yumurtayla yaşamaya çalıştım ve her gün süper gidiyodu kilolar ama bu böyle devam edmezdi ki günde 600 kalori alıyodum resmen.hemen döndüm yanlışımdan evet şimdi haftada 2,5 kilo veremiyorum ama eğer hiç kaçamak yapmazsam 1,5 kilo gidebiiliyo.açıkçası bu da bana yetiyo artık çok da açgözlülüğüm kalmadı.sonuçta her hafta veriyo muyum veriyorum önemli olan o.ha 2 ay önce zayıflamışım ha 2 ay sonra çok da takılmıyorum artık.benim için önemli olan her hafta kilo verebilmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?