Kızlar biliyorsunuz abimin kızı olacak bugün ya da yarın doğar ve eşi benim ismini benim koymamı istedi.
MİRA ismini çok beğendim, ayrıca çok evrensel bir isim. bir sürü anlamı var. ama yanına bir isim daha bulmam gerekiyor. Bir türlü bulamadım. Çok da uzun olmaması gerekiyor. Bu konuda lütfen fikirlerinizi bekliorum. Yardım edin bana ne olur. Çocuk doğdu doğacak.
aklıma gelen NEHİR MİRA
ÖYKÜ MİRA
günaydın hatunlar öncelikle geçmişi okuyorum heh diyorum winston aynen öle sonra ejeyi okuyorum evet yaa gerçekten haklıı sonra yakara geçiyoruım bak buda benim gibi ne kadar mantıklı sebep buymuş demekki falan diyorum hepinize hak veriyorum farklı fikirleriniz olsada velhasıl lafın özü hanımlar bi kere biz prof değiliz bikere biz eğitimini almadık ama biz yaşadık bu gelgitleri alıp vermeleri aşırı iştahı motiveyi yemeden kesilmeyii biz aslında hepimiz bize neyin iyi geldiğini kendi kullanma klavuzumuzu bilmek mesele biz yaşayarak deneyerek tecrübeyle öğrendik ve hepimiz farklıyız bu bi gerçek o yüzden diyorumki ben kendini dinle kendini gözlemle sana amaç edindiğimiz bu yolda hangi yöntem hedefe ulaştıracaksa onu yap yapalım
dünkü menüm
sabah 1 sütlü nescafe
ara yoğurt
öğle salata 2 köfte 1 dilim ekmek
akşam salata peynir
kaçamak(çubuk kraker )
mira alya
mira sena
mira ada
mira lal
mira naz
mira su
ayyy ben yine çıktım yırtık dondan çıkar gibi ama bizde kuzene isim arayışındayız orda kendimi senin psikolojine çok yakın hissettim:)
aylaklık peşindeyim :)
bana sorarsan mira ada yada mira naz
Kızlar hepinizden şok diyetler istiyorum yarın çarşamba ve ben pazartesi gözle görülür değişim istiyorum
banane ya istiyorum işte ya offfffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffff
reglde olmadım sinir oluyorum eskiden ne güzel düzenliydi hep bilirdim şimdi hiç bilmiyorum karnım şişti kocaman oldu offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
İsim konusunda haklısınız ama bizim geline bulabildiğim en normal isim MİRA oldu. Anlamı falan çok güzel aslında. Ben aslında MASAL MİRA olsun dedim ama ona da hık mık yaptı. Neyse işte valla bilmiyorum hamile iken acayip bir isim söylemişti bende bunun adını normal koy bari demiştim o da o zaman sen koy demişti ama benim bulduğum milyonlarca isime bir bahane buldu en sonunda bunu beğendi neyse. Bugün yarın da doğar inşallah sağlıkla. Ve evet diğer kızının adı da kumsal ve bende çok söylendim böyle isim mi olur diye ama bir yere kadar.
herkese günaydın
çok fene grip olmuşum klima çarptı heralde
isveçin 3. günündeyim
sabah 1kahvemi içtim bugün 1dilim kızarmış ekmek yemem gerekiyordu işyerinde temin edemedim.arkadaşta yulaflı bisküvi varmış 1 tane ondan yedim ama kötümü yaptım ki
Kızlar size haberim var,
HÜRREM zayıflamış yahu. Az önce gazetede gördüm adı Mil... ile başlayan gazetede. Basın bilmem nesi ödül töreninde valla hatun mini siyah bir elbise giymiş bildiğin manken olmuş tabii en zayıflarını düşünmeyin. Kıskandım ya. ne ara verdi bu kiloları en son bölümde bile Annem kadardı hatun, Neredeyse 5 beden küçülmüş ya. Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama epey bir küçülmüş hatun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?