Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

mira alya
mira sena
mira ada
mira lal
mira naz
mira su

ayyy ben yine çıktım yırtık dondan çıkar gibi ama bizde kuzene isim arayışındayız orda kendimi senin psikolojine çok yakın hissettim:)
aylaklık peşindeyim :)

bana sorarsan mira ada yada mira naz

bu mesaj olayı bitiren mesaj olmuş evet herkesi onların deneyimlerini dinle onları harmanlayıp kendine uyanları yap işte bu kadar sonuçta herkes kendisini biliyo

ben yine çarşıdan yine yorgunlukla döndüm.2 gündür çarşılarda dolaşmaktan fenalık geldi.bugün de ayakkabı çanta ve takı işini hallettik.ayy yeter ya bitsin şu alışveriş işleri.burssaya geldiğimden beri şöyle bi ayaklarımı uzatıp dinlenemedim.tabii evde olmadıkça diyetim de sekteye uğruyo biraz ara öğünlerim falan kaçıyo iki gündür öğlenleri simit yiyiyorum.Allahtan sabah ve akşamları iyi de ordan kurtarıyorum gerçi tam bilemiyorum sabah tartılamadım sanırsam yarın sabah da tartılamıycam.yarın da annemle kuaföre gitcez annem saçlarını boyatcaak.neyse yazayım bugünkü yediklerimi ve de yiyeceklerimi:
sabah:1 dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
domates,salatalık
öğle:yarım simit
1 bardak ayran
ara öğün:1 bardak süt
akşam:5-6 yk patlıcan musakka
1 dilim kepekli ekmek
1 domates
ara öğün:15 kiraz

Ben Mira'yı sevmedim aynı bira der gibi, öyle bir arkadaşım olsa inadına bira diye çağırırdım onu
Ayrıca bir harf değişince zira da olabiliyor, kira da oluyor.

Ben daha klasik isimleri seviyorum.
Bu konuda yazışmamış mıydık yahu?
Ben mi dejavu oldum, hani kumsal mumsal demiştin sen, ben de ne alaka denizdeki kuma çocuk ismimi verilir falan demiştim, kızlar isim yazmıştı sana..Ayy belki de açlıktan ben saçmalıyorum bacım
Neyse ismiyle sağlıkla doğar inşallah.
Bu arada anne baba niye kendileri isim bulmuyorlar onu anlamadım, sen "abuzittin rüknettin" desen, gene koyacaklar mı?
Amaan bu konu sırlar dünyası gibi oldu

He se_zen,ben cumaya sigarayı bırakıyorum gel yarışalım diyecektim
Epey azalttım veee ben bugün dolaşırken ne yaptım? Bir diş hekimine gittim, dedim diş taşını temizle sonra da beyazlat ama bunları da ucuza yap, ben sigarayı bırakıyorum kendime yeni sayfa açıyorum falan dedim Tartar miktarını fazla buldu, 2 seansta yaparız dedi 3-5 gün ağzın şiş olur, yemek yiyemezsin dedi. (Ben bu gidişle 10 gün sonra 50 kiloyum bacılar, bu saate kadar sadece sabah kahvaltısında 2 dilim kaşar attım ağzıma-bu ilaç beni acayip tok yaptı anlatamam) Yani böylelikle istesem de sigara içemem onca eziyetten sonra ve biraz daha beyazlamış dişler beni daha da motive eder diyorum.Ayy çocuk gibi kendime ödül koyuyorum işte.

Neyse herkese şimdiden afiyet olsun.Güzel bir akşam, güzel bir sabah olsun.

Selam kızlar keşke sizinde diziler gibi özetleriniz olsada okusam.. malesef kaç gündür giremedim haftasonu evdeydim.. hava birden acaip sıcak olmuştu o ve o sıcak havanın verdiği mutlulukla ben tunik tayt ve topuklu ayakkabı giyinince diyeti falan unutup kendimi harika hissetmeye başladım.. cuma gününden beri doktorun verdiği hapları kullanıyorum ve dediğim çıktı iştahim çok açıldı malesef.... türkiyeye gitmeme 5 gün kaldı ben zayıflama kelimesini aklımdan silmeye çalışıyorum olmadı veremedim diye kendime söylüyorum ama çıldırmamak elde değilki..

dünden beride saçma sapan bir kursa gidiyorum gitmek mecbur olmasa off off kim gider oraya ya..

bugün yediklerim:

sabah: çok az peynir ve su
öğlen: dondurma
akşam: daha yemedim kızlar bakıcam artık..

ve yarın abim türkiyeye gidiyor. ben babamla kalacam haftaya kadar.. sinir olmamak elde değil.. şimdi ben kurstan öğlenleri eve gelicem babam tutturacak pizza yiyelim döner yiyelim veya bana gene bol yağlı makarnalar yapacak fast food yedirecek ben yemem deyince laf edecek dalga gececek sinirimi zıplatacak oof için şişti..

geçmişi okumalımıyımki çok üşeniyorum neyse göz gezdireyim bari biraz..

--

sezencim isim arayışı daha bitmedimi?? MİRA güzel aslında ama winstonun dediği gibi bende klasik isimleri seviyorum. aslında yeni moda isimlerde severim ama onları çok zor beğenirim yani..

ama miranın yanına yakışacak isimde gelmiyorki aklıma.. çok yardımcı oldum dimi

Kızlar hepinizden şok diyetler istiyorum yarın çarşamba ve ben pazartesi gözle görülür değişim istiyorum

banane ya istiyorum işte ya offfffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffff

reglde olmadım sinir oluyorum eskiden ne güzel düzenliydi hep bilirdim şimdi hiç bilmiyorum karnım şişti kocaman oldu offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Olur mu hiç ya. Öyle düşünme lütfen. Aksine sen yazman benim hoşuma gidiyor bence bir çok arkadaşımızında . Valla sende artık bizden birisin bacım.

Mira naz güzelmiş ama sanırım az önce annesi MİRA NİSA ' yı beğendi.

bihter_ sen herhangi bir takımda yarışmacı değilmisin canım?? bizde boş yer var

İsim konusunda haklısınız ama bizim geline bulabildiğim en normal isim MİRA oldu. Anlamı falan çok güzel aslında. Ben aslında MASAL MİRA olsun dedim ama ona da hık mık yaptı. Neyse işte valla bilmiyorum hamile iken acayip bir isim söylemişti bende bunun adını normal koy bari demiştim o da o zaman sen koy demişti ama benim bulduğum milyonlarca isime bir bahane buldu en sonunda bunu beğendi neyse. Bugün yarın da doğar inşallah sağlıkla. Ve evet diğer kızının adı da kumsal ve bende çok söylendim böyle isim mi olur diye ama bir yere kadar.

Başkan boşver rahat ol, 4 gün hiç yemek yemesen, sadece su içsen bile anca su ve kas kaybı yaşar, taş çatlasın 1,5 kilo verirsin.
Bu yüzden kendini strese sokma boşuna.
Saçını, başını yaptır, git kendine yeni kıyafetler falan al, en azından farklı bir şekilde karşılarına çıkmış olursun.
Geri döndüğünde de artık istikrarlı bir biçimde sıfırdan başlarsın.
Bence dukan sana göre değil zaten, sen çok kaçmak yapan, diyet konusunda sıkıya gelemeyen birisisin.Ama dukan amca özellikle söylüyor bir kaçamak bile o balonu patlatır diye ve ciddi yasakları var ama sen dondurma yiyerek bunları pek önemsemediğini, doğal olarak da kilo veremediğini gözlemliyor, moralini bozuyorsun.
Bence her şeyden yiyerek bir beslenme sistemi ya da diyetisyen eşliğinde bir yöntem seçebilirsin.
Babana bakma, abine takılma, anneni düşünme, onlar sana yağlı şey sunduklarında "hayır" de, otur bir kase yoğurt ye.
Bence onlar seninle dalga geçmiyor, sana inanmıyorlar ,bu konuda başarılı olacağını düşünmüyorlar ve sen diyetteyim dediğin an "kaç senedir aynı hikaye, aynı tas aynı hamam, 3. gün elinde kaçamakla gelir ama benim aldığım pizzayı reddeder şimdi peh" diyorlar.

Onlara en azından dönüşte ders vermek adına, ve bu işi uzatmamak adına ve artık bu gruptan mezun olabilmek adına işlere sıkı sarılırsın ve herkese gereken cevabı iradenle, disiplininle ve giden kilolarınla verirsin.Ama bunu önce senin istemen gerekiyor.Ve de kendine güvenmen.

Neyse şimdiden sana iyi tatiller, iyi eğlenceler.
Dönüşte umarım yeni kararlarla ve kocaman bir iradeyle dönersin.

Anladım bacım.
Masal güzel aslında, bu bizim masalımız, ya da sonu mutlu bitecek, hayatı hep masallar gibi güzel olacak falan diye ile insan açıklama yapıp mutlu olabilir.
Ekiden Miralay lar vardı bu arada Albay demekti galiba.
Bebek belki büyüyünce orduya katılır, subay falan olur belkide
Ben asıl 10 sene sonra ya da daha ilerde torunlarımızın isimlerini falan merak ediyorum.Yani daha ne kadar yeni isim uydurulacak ve onlara uyduruk anlamlar yüklenecek acaba
Önce ateş çıktı, sonra güneş, sonra uzay, sonra su, sonra ada.
Şimdi kuzey de var, Allah aşkına kuzey pusuladaki yön değil mi? Ada işte çevresi su olan yer değil mi ya da güneş tepedeki sıcak top değil mi?
Ne alaka ki isim olarak?
Neyse..Sonuçta herkesin kendi kişisel tercihi.Yalnız 10 sene sonra çocuğa artık koyacak nesne, coğrafi terim kalmayacak ve insanlar "masa, sandalye, çorap, patik, rende" diye isim koyacaklar.
-Pardon rende mi? Ne anlama geliyor? denildiğinde anne sırıtarak;
-Rendenin çok anlamı var, bir anlamı da kendini ezdirmeyen, karşısındakinin canını okuyan, güçlü kuvvetli ve ayrıca ılgıt ılgıt esen havuç kokusunun dalgalandığı yüzey" falan diyecek

Winstoncum dondurmami dukan sitesi den tarifini alip yaptim fenada olmamisti. Ya ben yavas kilo veriyorum yani aslinda iyi olan seyden yakiniyorum ya. Bende dukan bana göre iyidir diye düsünüyordum cünkü tatli kacamaklarimi dukana göre pisiriyorum..

Günaydın kızlar nasılsınız?
Ben iyiye doğru gidiyorum toparlıyorum kendimi yavaş yavaş dün gittim yürüyüşümü yaptım açıldım biraz bu günde regl oldum onun şişkinliğide vardı bu hafta kesinlikle kilo vermiş olucam yani
dün akşam cacık yiyecektim ama sonradan vazgeçtim yağsız süt içtim 1 bardak bu güne gelince
sabah:2 kayısı
2 küçük dilim tam tahıllı ekmek,domates,salatalık,biber,peynir
öğlen ne yiyeceğim belli değil öğleden sonra öğle ve akşamı yazarım artık.

herkese günaydın
çok fene grip olmuşum klima çarptı heralde

isveçin 3. günündeyim
sabah 1kahvemi içtim bugün 1dilim kızarmış ekmek yemem gerekiyordu işyerinde temin edemedim.arkadaşta yulaflı bisküvi varmış 1 tane ondan yedim ama kötümü yaptım ki

Kızlar size haberim var,
HÜRREM zayıflamış yahu. Az önce gazetede gördüm adı Mil... ile başlayan gazetede. Basın bilmem nesi ödül töreninde valla hatun mini siyah bir elbise giymiş bildiğin manken olmuş tabii en zayıflarını düşünmeyin. Kıskandım ya. ne ara verdi bu kiloları en son bölümde bile Annem kadardı hatun, Neredeyse 5 beden küçülmüş ya. Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama epey bir küçülmüş hatun.

Çok geçmiş olsun, klimalar fena valla, burada herkes sırtıma çarpıyor diye açmıyor, mübarek bir benim sırtım yoktu çünkü. Bana da çarpıyor valla.

Bisküvi ile kötü yapmışsın yalan söyleyemeyeceğim, he kilo vermeni engellermi o kısmını bilemiyorum işte. ama şimdiden sonra en ufak kaçamak yapma bence. Bu diyetin özü o zaten metobolizmayı şaşırtmak ve bunun için bire bir uyman gerekiyormuş. Bu diyette çok uzman değilim ama çok araştırdım bacım .

Bide Rihanna da zayıflamış kızlar. Ben ne yapayım, nerelere gideyim, hasetimden çatlıyorum sabahtan beri. Zaten eşimde hastası rihanna nın. Gıcık oluyorum ya. Çok güzel hatun ya. Nefret ediyorum işte. Sıfır beden olmuş hatun fıstık gibi duruyor resmen ya. Hoş ben bile hasta oldum kıza resmen. Nasıl zayıfladılar acaba. Bugün öğrenmek lazım bu işi ve artık uzatmadan bitirmek lazım. 3 kilo için 3 ay daha burada kalacağım yoksa.

herkse günaydın bu saatte bilgisayarı açıp internete girebilmek ne güzel duyguymuş ya bugün evdeyim çok şükür.sabah kalktım kahvaltımı yaptım.tabii annem dışarda olduğundan ben hazırlamak zorunda kaldım ve üşengeçliğimden ve de tabii ki kahvaltıdan önce tartıldığımda kilomu gördüğümden kahvaltımda biraz kısıtlamaya gittim.biraz önce de bir bardak sütümü içtim.pazartesiden itibaren gayet sıkı bir diyetle ve sporumla karşınızda olacağım böyle bir planım var.tabii ki o güne kadar diyetimi bırakmıycam ama o gün spor işini halletmeye karrar verdim.bu arada dün tam anlatamamıştım dün ayakkabımı aldık düğün için.topuğu çok abartılı değil ama yine de var yani.Allahım inşallah düşmem rezil olmam bugünden başladım dualara.bi de evde giyip alıştırma yapıcam her ihhtimale karşı bi tane de çok şeker bi sandalet aldık.halay zamanı geldiğinde ayakkabımı değiştirmeyi düşünüyorum.

ya o zaten zayıf değil miydi?evet dizide çok heybetli falan gözüküyo ama ben de daha önceden magazin programında görmüştüm gayet zayıftı yani tabii ki senin dediğin gibi çok zayıf değil ama en azından dizidekinden kat be kat farklıydı

beni yıllardır çıldırtan seda sayanın zayıflığıdır 50 yaşında kırışık karıyı kskanıyorum yaa
ben perşembe cuma iznliyim işe gelmiycem evde pc de yok sanırım giremeyeceğim kilom zaten halen normale dönmediği için yine bildirimde bulunmadı yazın çünkü kg vermiş olsamda yinede 75e düşmüş olamam velhasıl sizi eksi -lerle etkilmiş olmıyım rejime devam ediyorum bi sıkıntı yok bu ara kötü giden her şey dışında

Kizlar suan otobüsteyimm
Bu haberi size vermeliyimm
Ögle arasinda kurstan eve geldim ve nasilsa daha bisey yemedim diyerek tartildimm vee ne göreYimm

78,3 gözlerimee inananadim yaaa cuma 79,1 dimm cok fark yok ama genede cok mutlu oldum 1 yildir 80 barajini aşamıyordum bile :))

Dün burda hava 29 derece yani buraya görree cooook sicakti hva basikto kendimi turkiyede gibi hissedyirdumm ama simi coook yagmur ygiyor ;( bu nasil bisey yaa !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…