Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İyi akşamlaar,

Eğer terleyerek zayıflama diye bir şey varsa benim bu hafta kesin 10 kilo vermem lazım çünkü kaşları bile bir insanın terler mi, benim terliyor ve gözümün içine bile su giriyor

Bugün çakma dukanıma geri döndüm.
Sabah; bir bardak light süt (yumurta kalmamış)
öğlen; yok
akşam; 1 tavuk göğsü ızgarada, 1 bardak ayran.
Gece; 2-3 dilim karpuz (zamanlama kötü oldu ama tavukla doymadım valla)

Bugün tavuk, ayran ve yumurta stoğu yaptım kendime.En azından 5-6 gün dukan çakmasıyla şu sigara bırakışında aldığım rahat 3 kiloyu vermeye çalışacağım.Sonrası tatil ve umarım tatilde de istikrarlı bir biçimde devam edebilirim.

Şimdi klimayı açıp, mekik çekmeyi planlıyorum.
Öff kışın da sevmezdim şu sporu ama yazın tam eziyet arkadaş yaaa...

Neyse heeerkesee güzel, serin ve hafif bir gece diliyorum.

valla ben bu yaşıma geldim böle bi sıcak görmedim Allahın gücüne gitmesinde anam bu ne münübüse bindim doğal olarak çantamı kucağıma koydum inmeme yakın çantamı toparalarken genelde hep fermarı açık bırakırım anam benim kucağım sırılsıklam abartmıyorum bildiğin işemiş gibi duruyorum münübüsten inince arkama bi bakıyım dedim nası ıslak benim popo yağdan ben fark etmemişim akan teri yada teri hemen çektiği için benim mavi pantolonum neyse yol boyu mahalle aralarını keşfederek bidahamı görcembu insanları diyerek utanmadan eve ulaştım
çok şükür dün bütün gün yediğim 4 elma 2 salata turşusu bol su şu ramazana kadar midemi küçültüp detoks olsun diye çabam he buarada benim svgilim 2 ayda bir görürüm şehir dışı okuduğu için haftaya gelicem dedii ben hazır değilim pardon daha aldığım kg yu vermiş olmadığımdan sevinemedimm

günaydın kızlarrr...
Gırıgırına canım valla sıcak konusunda sana katılıyorum dün bayıldım resmen Allah dışarıda çalışanlara sabır versin...

birde bu 9lu çay hakkındaki fikrimi belirtmek isterim geçen gün herzaman alışveriş yaptığım aktarın camında bir ayda 6 kilo verdiren çay die yazıyodu dayanamadım bir paket aldım içmeye başladım diyetisyene gittiğimde sordum içme dedi onlar bi yeri yaparken bi yeri bozar dedi ama ben paket bitene kadar içiyim dedim geçen hafta o kadar kaçamak yaptığım ve spor yapamadığım halde kilo verdim diyetisyene gittiğimde verdiğim kilonun yağdan gittiğini söyledi ben bu çaya bağlıyorum galiba bu 9lu çay aldığım içinde bayağı bi çeşit var akşam yenisini almaya gidicem sorucam zaten aktarada...

gelelim diyetime arada ciddi iştah patlaması yaşıyorumm kopma noktasına geliyorum sonra bu kadar verdin çoğu gitti azı kaldı bu kötülüğü yapma kendine gölge diyorum baştan alıyorum ramazan diyetinide yazdırdım harfi harfine uymayı düşünüyorum ve istiyorum inş bi aksilik olmazsa ramazan sonunda 60 kilo olmak istiyorumm.....

he birde ramazandan sonra spora yazılmayı düşünüyorum...artık son kilolardayım vücudun biraz toparlanması lazım...

son olarak burdaki hedefim 60 ama hedefi biraz daha aşağı çektim 56-57ye düşmem lazım...önce bir 60a geliyim hedef yenilicem...

birde akşamları bazen yemek yemek gelmiyo içimden abur cubur istiyorum bunuda sordum meyveyle geçiştirsem olmazmı die tabi cipsti bilmem neydi diyemedim...kesinlikle olmaz dedi yemek yemelisin dedi ama sonra acıdı sanırsam halime bir kase yoğurda bir meyve doğrayıp bir dilimde etimek ekleyip karıştırıp yiyebilirsin onu akşam yemeği olarak sayabiliriz dedi...

Selam Kızlar.
Sanırım biraz canlanmaya başladık. Ben fark ettiyseniz liste yazmıyorum yani şunu bunu yedim diye yazmıyorum çünkü bu aralar diyetle falan alakam yok. Kendimi ramazan a şartlandırdım herhalde ondan. Gece yarısı bile yiyorum sürekli. 52,5 kilo oldum ne yazık ki yeniden. Böyle etlenmeye başladım yeniden gıcık oluyorum bu duruma. Ramazan gelsin tam gaz başlayacağım bende. sıcaktan bir şey yiyemem zaten. birde hesapladım da sadece 7 saatlik bir zaman aralığında yemek yenebiliyor. Yani 8:30 iftar 3:40 gibi de sahur oluyor. Zaten 8:30 yemek yiyince de herhalde su içmekten yemek yiyemem.
birde bu ara garip bir yoğunluk var bizde. Ondan da pek giremiyorum ama fırsat buldukça buradayım.
winston yeniden burda olman çok güzel valla bacım. Tatilinide güzel güzel yap sonra yine gel, kilo bildirimi bilmem ne yapmasanda takılırsın bizimle olmaz mı?
Evettt kızlar hadi şu ölü toprağını atalım üstümüzden. (ölü toprağıda çok kötü oldu ya ) Ay birde bize yeni bir arkadaş başladı ya bu adam beni kanser edecek kızlar. 40-45 yaşında falan ama adam bütün gün cak cak cak sakız çiyniyor ya. Ve öyle böyle değil, resmen ağzını iki karış açarak çiyniyor. Sakız sesinden hiç bir şeye konsantre olamıyorum. Ya bir kere deneyeyim dedim nasıl çiyniyor diye inanın beceremedim. midem bulandı kendi çiynediğim sakızdan. Hoş zaten sevmem hiç hele ki erkeğin sakız çiynemesi en nefret ettiğim şeylerden biridir. Napıcam bilmiyorum. Koca adam bir de laf da edilmiyor ki. Etsem zaten acayip sinirli bir tip hani her an kavgaya hazır anında kavya başlar ya. Valla bu adam yüzünden 1 aydır falan işi değiştireyim diye düşünüp duruyorum.

sıcak ha?? sıcak??!!!!

geçen hafta adanadayken bende eriyordum pişiyordum sürekli terliyordum..

şuan ise dışarı çıkarken uzun kollu ince birşey giyiniyorum yanımada hırka alıyorum

burda dışardaki insanlar tişört giyiniyor ama bana göre hava çok soğuk çünkü bugün sadece 20 derececik

--
kursa yürüyerek gidiyorum günde toplamda 1 saat 20 dakika yürümüş oluyorum.. ama bunu spor olarak saymıyorum... eve gelince sporumu yapacağım

bugün şuana kadar yediklerim:

sabah: 1 kücük ekmekcik (3 lokma) azıcık yağsız peynir
öğlen: 1 tabak salata yedim salata hazırdı şu sosuyla beraber satılanlardan ve sosunun yarısını döktüm içine pakette 198 kalori yazıyordu..

suyumuda yanıma almışım bugün 3 litre bitecek

eveeettt sezenim silkelenelim kendimize gelelim.....
erkeğin sakız çiğnemeside pek çirkin oluyo gerçekten...

Ya ben buldum winstonun kilo alması için dua edeceğim ki biizi bırakamasın zaten alttan altan gııcık oluyorum ona kadında bir irade bir karralılıkk buna hasetlenmede neye hasetlenn
bak winston bu uyarı niteliğindeydii yani daha duaya çıkmadım :)gel sözünü ver bize tatilden sonra burdayım dee biizmde motivemizi düşürme eksik asker savaşa çıkmayalım breee

anammmmmmmm nası dayanıyon yaa bence işkence türlerindne biri bile olabilir o derece yanii kılımmm çakçek pat seslerine kimisi nası beceriyosa çiğnerken çıkan tükü
rüğün bile sesini veriyo dışarıyoo

Ayy sorma varya . Benimkide işte bu tükürük sesini, bataklıkta yürüme sesini, insanın kafasına çivi çakılırken çıkan sesi ne bileyim ne kadar kötü ses varsa çıkarabilen bir tür yaratık. Dayanma işine gelince, dayanamıyorum bacım, ama şu sigarayı bırakmak için başladığım ama henüz bırakmadığım sevgili ilaç sayesinde gayet sakinim. Mutlu mutlu çalışıyorum ddiyebilirim. Tabii ki durumun vehametinin farkındayım ama en azından eskiden olsa sinirden kızarıp, bozarırken şimdi hıh deyip gülüyorum. İyi geldi yani.

Evet evet yapalım. Salavat-ı fatih var. onu 100 kere okuyunca, ondan önce de 1000 kere YA LADİF okununca dileğin gerçekleiyor. Gerçekten bunu ben yaptım arkadaşlar bu arada. Aklıma gelmişken söyleyeyim de belki birinizin işine yarar. Çok vakit almıyor. Ve gerçekten oldu. Biz winston zayıflasın ama buradan gitmesin diye dua edelim. Hatta herkes zayıflasında burada form koruma topiği olarak takılalım. Dedikodu falan yaparız.

Ya kızlar bir gün bu satırları yazacağımı düşünmemiştim hiç ama ben 15 yaşındayken 90 sütyen takarken öğlen gidip 75 aldım ya.
Çocukluğum boyunca hep küçülsün istemiştim, hep utanıştım. Orta okulda hiç bir arkadaşımın belli olmazken benim şimdikinden daha da büyüktü. Ayy yakında kayıp olacaklar diye korkuyorum ya. Üstelik 52 kiloyum ya. Ben 45 kiloyken 85 falan takardım. Üstelik o zamanlar bolca sebze çrbası ve yoğurtlu salata dan başka yemek yemezdim nerde kalmış proteindi bilmem neydi. Ama şimdi o kadar protein falan yedim. Ben zayıflayacağıma gögüsler gitti ya. Bu işin proteinle falan ilgisi yok bence kızlar. Bu da tıpkı diyetisyenlerin yavaş verilen kilo alınmaz ya da yavaş alınır yalanları gibi bir yalan. Yine kandırıldık.

Ayy bu arada yazları en çok işimi sevdiğim zaman kızlar. Ohhh mis gibi soğuk soğuk

selam kızlar bugün çok yoğundum sabahtan beri resmen koltuğa yapıştım sadece yemek için kalktım(
Menümü yazayım
sabah:
1 parça ekmek arası peynir ve 1 tane zeytin
ara:
1 fincan t.kahvesi
öğlen:
sebzeli eti bişey vardı bugün yemekte ilk kez yedim türlü değildi birazda ağır bişeydi
2 çatal makarna
2-3 kaşık yoğurt
ara:
çok az dondurma
1 dilim karpuz
akşam:
10 fındık

göğüs konusunda benimde şikayetim var benimkilerde küçükldü ama belime göre hala varlar keşke dahada küçülseler ben sevmiyorum ya göğüs olayını bazıları seviyo herşey yakışıyo falan diye ama benim hoşuma gitmiyo incecik bel göğüsler önden fırlıyo((
dümdüz olsam şikayet etmem heralde ona göre bi çamaşır kullanırsın olur biter ama bunun bi çaresi olmuyo malesef ancak toparlayıcı falan kullanmak gerekiyo zaten benim bütün Çmaşırlarım öle şimdi 75A Kllanıyorum beden ölçüm küçük ama göğüs ölçüm gene fazla malesef(
BİRAZ DAHA KİLO VERSEM DAHADA KÜÇÜLÜRLERMİ ACABA :44:

neee 75A büyük mü?benim bildiğim o en küçük beden değil miydi?sen buna büyük diyosan ben öleyim o zaman

bu arada ben de farkettim bi canlanma var grupta hadi hayırlısı inşallah beöyle devam eder.winston da gelmiş hoşgelmiş bugün resmen öğlene kadar uyudum.dolayısıyla sabha kahvaltı etmeyip direk öğle yemeğinden başladım.
öğle:4 dilim karpuz
1 kk beyaz peynir
ara öğün:1 bardak süt
1 hurma
akşam:5-6 yk patlıcan musakka
1 dilim kepekli ekmek
1 domates
ara öğün:1 şeftali

Selamlar bacılar,

Akşam kedimi de aldım kendimizi salona kitledim , açtım da klimayı ohh püfür püfür uyuduk, eşim de içerde kargayla pişe pişe yattı
Gerçi klima ev sahibinin.Şu ilk icat edilenlerden.Hani soğuk su içip ağzımla hoh hoh yapsam ben odayı daha çabuk ve çok soğuturum ya neyse.Ayrıca gürültülü ve de ayrıca sanırım klima çarpmasın diye öyle bir yere asılmışki, üflediği duvardan koltuklara gelmesi devenin hendek atlamasından bile zor.Neyse gene de nankörlük yapmayayım, sayesinde uyuyabildim dün.

Öğlen anneme gittim, tatil için sağolsun yarım bavul kıyafet almış bana.Bir kaç tanesi kör görse gözleri açılan cinsten, böyle nar çiçeği, mercan, fuşya oyy tam ya kör edici ya körün gözlerini açıcı renkler Tabii esmer olduğumdan aslında bu renkler tenime iyi gidiyor ama gene de fazla cafcaflı geldi bazıları.

Akşama yavaştan bavul hazırlığı yapacağım.Bakalım her yıl olduğu gibi kedim bavula girip gene bana duygu sömürüsü yapacak mı?

Bu arada;
@Gırgırına Bacım; dua mua derken seninki bedduaya kaçacakmış ki neyse yetiştim Buralardayım bacım ya.Hatta 3 kilo aldım.
Hep sigarayı bırakmaya verdiğimden açıkçası sorun etmedim ama yavaştan toparlanmaya başlıyorum.Ya aslında başlayamıyorum çünkü pazar günü tatile gidiyorum, şimdi ev yazlık olunca ben dukan yapacağım gidin et alın demek olmaz, etini de git sen al gel desen, onca insan olur herkese et alma işi yaş olur, onların bana ayrı kendilerine ayrı pişirmesi o sıcakta eziyet.Yani olabildiğince hafif yemeğe çalışacağım.Asıl diyet ve pistelere geri dönüşüm tatil sonrası olacak bacım, o zamanda oruç tutacağım.Oruçluyken de deli gibi spor yapamam, az yesem de bence çok verimli geçmeyecek kilo verme açısından.Sonrasında da bayram.Bayram bitiminde de sorun çıkmazsa annemle istediğimiz gibi bir tatil yapacağız ee yani yiyeceğim bool bol.Bu da demek oluyor ki benim rambo olmam, gözümü diyet ve spor diye karartmam için nerden baksak 45 gün var. Bu arada da hem diyet diyet diye kasmayacağım, hem de sizlere yediklerimle kötü örnek olmayayım diye biraz ara istedim.Ama mesajlaşma işine varım, hem sizleri özlüyorum hem de belki yazarsam yediklerimden utanırım diyorum Cumaları tartılmam baştan söyleyeyim

@Se_zen bacı, sakız işini şöyle düşün.(Öncelikle bırak sakızı, yanımda su içen ve bir şekilde su yutma sesi çıkaran biri bilr olsa o bardağı bademciklerine ek yapmak isterim, o derece cinnetim gelir) Öyle şapır şapır yemek yiyenler, ilk kez yiyormuşçasına sesçıkaranlar, kazma dişleriyle eriği kartkart yiyenler, çekirdekle ilk kez tanışmış maymun gibi limitsizce 5 parmağını ağzına soka soka çıt çıt kendini kaybedip, evladı olsa bir paket çekirdek için evladını takas edecekcesineçekirdek yiyenler, elmayı hart hart yiyenler, ayvayı hört hört ısıranlar,çay kahve höpürtedenler vesaire vesaire bunlar benim cinnet eşiğimdir ve asla bu eşikten atlayamam o derece takıntılıyım) Ama bugün metrobüste yanına oturduğum kızın ağzı o kadar pis kokuyordu ki, resmen gözümden yaş geldi.Ya yemin ediyorum 1 sene diş fırçalama ve sadece çamur ye, bir ağız öyle kokamaz, elimde annemin verdiği 2 dolu poşet olmasa ve de hava o kadar saıcak olmasa yemin ederim ayakta gidecektim, yok böyle bir koku.O an kendimi sakinleştirip "bak winston, belki hastadır, belki bilmemnedir" deyip durdum ama çok çok bir sakız atarsın ağzına en nanelisinden al sana bitti gitti.Bu kadar mı zor ağız hijyeni sağlamak yaa öffff...Yani sakız deyip geçme, bazı durumlarda resmen yokluğu çok acı.
hayır birde şey var ya; insan kendi ağzının koktuğunu anlamaz, kendi terini anlamaz diye.Bu insanlar acaba altlarına yaptıklarında anlıyorar mı yoksa o kokular da mı insanın kendine gelmiyor acaba? Ağız kokusu için en basiti, avcunu yalarsınve avcunu koklarsın toplam 3 saniye, al sana varmı yokmu koku.Ter kokusuna değinmiyorum bile.Öff cinnetim geldi gene, insanlar bu kadar ağzından bile bihaber nasıl yaşıyorlar ya...Pess..O adama da kötü davranma bacım, belki onun da ağzı berbat kokuyordur ve de sırf buyüzden çiğniyordur diyeceğim de bu sefer de caaak caaak caaakukudu cak diye kötü kadınlar gibi de çiğnemez değil mi? Ramazanı bekle bacım, adam oruç tutarsa zaten çiğnemez, yok tutmuyorsa ve çiğniyorsa, bu sefer gider ağzına kürekle vurursun, sonra da "oruç kafama vurdu, çok asabiyim pardon" derdin :1
He bu arada yazdığın dua şeysine bakacağım, ben de zamanında şimdi adını unuttum ama 4444kere okunan şey vardı onu okumuştum ama benimki bir haftayı falan almıştı ve çok şükür zor günleri atlatmışt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…