- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Selam Kızlar.
Sanırım biraz canlanmaya başladık. Ben fark ettiyseniz liste yazmıyorum yani şunu bunu yedim diye yazmıyorum çünkü bu aralar diyetle falan alakam yok. Kendimi ramazan a şartlandırdım herhalde ondan. Gece yarısı bile yiyorum sürekli. 52,5 kilo oldum ne yazık ki yeniden. Böyle etlenmeye başladım yeniden gıcık oluyorum bu duruma. Ramazan gelsin tam gaz başlayacağım bende. sıcaktan bir şey yiyemem zaten. birde hesapladım da sadece 7 saatlik bir zaman aralığında yemek yenebiliyor. Yani 8:30 iftar 3:40 gibi de sahur oluyor. Zaten 8:30 yemek yiyince de herhalde su içmekten yemek yiyemem.
birde bu ara garip bir yoğunluk var bizde. Ondan da pek giremiyorum ama fırsat buldukça buradayım.
winston yeniden burda olman çok güzel valla bacım. Tatilinide güzel güzel yap sonra yine gel, kilo bildirimi bilmem ne yapmasanda takılırsın bizimle olmaz mı?
Evettt kızlar hadi şu ölü toprağını atalım üstümüzden.(ölü toprağıda çok kötü oldu ya ) Ay birde bize yeni bir arkadaş başladı ya bu adam beni kanser edecek kızlar. 40-45 yaşında falan ama adam bütün gün cak cak cak sakız çiyniyor ya. Ve öyle böyle değil, resmen ağzını iki karış açarak çiyniyor. Sakız sesinden hiç bir şeye konsantre olamıyorum. Ya bir kere deneyeyim dedim nasıl çiyniyor diye inanın beceremedim. midem bulandı kendi çiynediğim sakızdan. Hoş zaten sevmem hiç hele ki erkeğin sakız çiynemesi en nefret ettiğim şeylerden biridir. Napıcam bilmiyorum. Koca adam bir de laf da edilmiyor ki. Etsem zaten acayip sinirli bir tip hani her an kavgaya hazır anında kavya başlar ya. Valla bu adam yüzünden 1 aydır falan işi değiştireyim diye düşünüp duruyorum.
selam kızlar.
Sanırım biraz canlanmaya başladık. Ben fark ettiyseniz liste yazmıyorum yani şunu bunu yedim diye yazmıyorum çünkü bu aralar diyetle falan alakam yok. Kendimi ramazan a şartlandırdım herhalde ondan. Gece yarısı bile yiyorum sürekli. 52,5 kilo oldum ne yazık ki yeniden. Böyle etlenmeye başladım yeniden gıcık oluyorum bu duruma. Ramazan gelsin tam gaz başlayacağım bende. Sıcaktan bir şey yiyemem zaten. Birde hesapladım da sadece 7 saatlik bir zaman aralığında yemek yenebiliyor. Yani 8:30 iftar 3:40 gibi de sahur oluyor. Zaten 8:30 yemek yiyince de herhalde su içmekten yemek yiyemem.
Birde bu ara garip bir yoğunluk var bizde. Ondan da pek giremiyorum ama fırsat buldukça buradayım.
Winston yeniden burda olman çok güzel valla bacım. Tatilinide güzel güzel yap sonra yine gel, kilo bildirimi bilmem ne yapmasanda takılırsın bizimle olmaz mı?
Evettt kızlar hadi şu ölü toprağını atalım üstümüzden.(ölü toprağıda çok kötü oldu ya ) ay birde bize yeni bir arkadaş başladı ya bu adam beni kanser edecek kızlar. 40-45 yaşında falan ama adam bütün gün cak cak cak sakız çiyniyor ya. Ve öyle böyle değil, resmen ağzını iki karış açarak çiyniyor. Sakız sesinden hiç bir şeye konsantre olamıyorum. Ya bir kere deneyeyim dedim nasıl çiyniyor diye inanın beceremedim. Midem bulandı kendi çiynediğim sakızdan. Hoş zaten sevmem hiç hele ki erkeğin sakız çiynemesi en nefret ettiğim şeylerden biridir. Napıcam bilmiyorum. Koca adam bir de laf da edilmiyor ki. Etsem zaten acayip sinirli bir tip hani her an kavgaya hazır anında kavya başlar ya. Valla bu adam yüzünden 1 aydır falan işi değiştireyim diye düşünüp duruyorum.
anammmmmmmm nası dayanıyon yaa bence işkence türlerindne biri bile olabilir o derece yanii kılımmm çakçek pat seslerine kimisi nası beceriyosa çiğnerken çıkan tükü
rüğün bile sesini veriyo dışarıyoo
Ya ben buldum winstonun kilo alması için dua edeceğim ki biizi bırakamasın zaten alttan altan gııcık oluyorum ona kadında bir irade bir karralılıkk buna hasetlenmede neye hasetlenn
bak winston bu uyarı niteliğindeydii yani daha duaya çıkmadım :)gel sözünü ver bize tatilden sonra burdayım dee biizmde motivemizi düşürme eksik asker savaşa çıkmayalım breee
göğüs konusunda benimde şikayetim var benimkilerde küçükldü ama belime göre hala varlar keşke dahada küçülseler ben sevmiyorum ya göğüs olayını bazıları seviyo herşey yakışıyo falan diye ama benim hoşuma gitmiyo incecik bel göğüsler önden fırlıyo((
dümdüz olsam şikayet etmem heralde ona göre bi çamaşır kullanırsın olur biter ama bunun bi çaresi olmuyo malesef ancak toparlayıcı falan kullanmak gerekiyo zaten benim bütün Çmaşırlarım öle şimdi 75A Kllanıyorum beden ölçüm küçük ama göğüs ölçüm gene fazla malesef(
BİRAZ DAHA KİLO VERSEM DAHADA KÜÇÜLÜRLERMİ ACABA :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?