Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bende eve gitmek istiyorum artıkya resmen yapıştım masaya artık konuşamıyorumda çok susadım((
eve gidip nasıl yemek yapıcam onuda bilmiyorum hiç yemek yemekte canım istemiyo sadece su ve ağrı kesici istiyorum bide soğuk bişeyler olabilir.
annem aradı fırçaladı beni kendine yemek yap diye hatta menü bile verdi mercimek çorbası-kıymalı makarna-salata nasıl yapcaksam ben bunları((
 
Selam kizlar 2 gün buraya giremedim
Ama
Bomba gbi bir
Sebebim var!!


Is bulduuuuummm!!! cok ama coook
Mutluyum !!!
 
günaydın iftarda çoban salata amerikan salata
sahurda mantar yemeği şeftali

annem anlattıı dün bütün gün komşuya balkonda yemk yedirmişler meyve vermişler sırta minderler falan yaşlı amcaya diyo bi hürmet ettiler millete gösterme yaptılar diyoo neyse göstreme mösterme bi düzelme varsa yeter
 
Herkese günaydın gerçi daha kimse yok ama(
dünkü menümle başlamak istiyorum
İFTAR:
patlıcan salatası
patates salatası
1 kaşık yoğurt çorbası(çok komik oldu ama yiyemedim 1 kaşık aldım bıraktım)
1 kaşık pilav(onuda yiyemedim(( )
1 kase sütlaç(aslında bunu yemesem daha iyi olucaktı ama ne zmandır tatlı yemiyodum iyi geldi)
ARA:
1 erik-1 armut
sahura kalkmadım bugün bide böle bi deniyim bakalım miidem kötü olucak mı dedim şimdilik bi şikayetim yok ama ilerleyen saatlerde ne olur bilemiyorum gece kalkıp bişey yemek bana ölüm gibi geliyo daha sonra mide yanmasından mahvoluyorum bakalım bugün nasıl geçicek
 
iftarda yemek türü şeyler değilde daha çok salata türü ekşili şeyler daha çok hoşuma gidiyo ama onlarda ne kadar tutuyo orası tartışılır tabi yerken çok tok hissediyosun şişiyosun ama sonra ???
 

mineciğim bu mide yanmaları benimde kabusum. sırf bu yüzden genelde sahursuz tutarım. iftardan sonra maalesef herşeyden tırtıklıyıp duruyorum. sahur yapmayınca dayanabiliyorum. yoksa yiyip dolu mideyle uyumak bana eziyet resmen. allah sanada şifa versin
 
yakarcım günaydın nasılsın?

sanada günaydın.
iyiyim kardeş ne olsun benim hal içgüveysinden hallice
sıcak kardeş sıcak yozgat nasıl bilmiyorum ama maraş yanıyor 42 dereceden aşağı düşmüyor. çatlayacağım resmen
sen ne yaptın tayinin çıkmadı mı hala burdayım demiştin yanlış hatırlamıyorsam
 
sağol canımya bakalım inşallah bu şekilde sorun yaşamam zaten iştahım yok bide böle oluncca dahada kötü hissediyorum akşamlarıda içiyorum bi seferde 1 lt suyu sonra hiç kıpırdamadan yatıp kalıyorum şiş mideyle.
yemekten hemen sonra yatıyorum benim buna bi çözüm bulmam gerekiyo acilen ya :44:
 

ne kadar güzel olmuş. göstermelilte olsa o amca rahat etmiş. aslında gördüğümüz her olumsuzluğa böyle tepki versek baya adam olacağız da hepimezde aynı duyarlılık ve sorumluluk yok. yada karşımızdaki çirkef çıkıp seni bastıra biliyor.
 

yatmamak elde değil . bir halsizlik sorma .kolumu kıpırdatacak halim olmuyor. 1 türk kahvesi içiyorum baya iyi geliyor.
 

yozgatta işte 36 derece ama bizim oda güneş alıyo kaçacak yer arıyoruz arkadaşla ama malese yok( öğleden sonra koltuğa yapışmış oluyorum
vallaha yakar tayini hiç sorma bacım dilekçemi verdim ama hala ses seda yok ben kurum değiştirmek istiyorum o yüzdende biraz uzuyo bakalım bekliiyoruz hala inşallah olurya baya bi sıkıldım(( lojmanda çıkmadı daha onada canım sıkılıyo anlıcan herşey üst üste geldi deli olmak üzereyim.hafta sonları Ankaraya gidip geliyorum 3 gün ordayım 4 gün burda öle devam ediyoz bakalım nolcak.
 

kurum değiştirmek istiyorsan maalesef burası türkiye torpilin adı referans olmuş onu soruyorlar . referansınız kim bir arasın genel müdürlüğü diye. bizde 2 yıl önce eşim kurumlar arası geçişe başvurdu bize dedikleri o oldu. 1 milletvekili bulduk öyle çözmüştük . daha sonra maaşın yarı yarıya düşeceğini anlayınca eşim vaz geçmişti . inşallah sessizlikleri bu yüzden değildir.
mu belirsizlik çok kötü olmuş. ne ordasın ne burda. allah yardımcın olsun.
 
Selam kizlar 2 gün buraya giremedim
Ama
Bomba gbi bir
Sebebim var!!


Is bulduuuuummm!!! cok ama coook
Mutluyum !!!

Vayyy çok sevindim bacım. Hadi bakalım. Çookkkk hayırlı olsun işin. İnşallah huzurla çalışırsın en kısa zamanda da kocanı yanına getirisin de bütün dertlerin biter.


Valla sayende bacım ne diyim. Adamcağız rahat etmiş. Yani anlattıklarından göstermelik davrandıkları belli oluyor. Ama olsun öyle bile olsa adam rahat etsin. Ağzına sağlık valla. Sen bağırmasan o adamda rahat edemezdi.
 
kızlar ben kaçayım. bu dönem raporları bitmedi gitti ben azıcık çalışayım hadi herkese kolay gelsin.
 

sağol canım inşallah hayırlısı olur bekliyoruz bakalım hala cevap yok(
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…