Selam kizlar 2 gün buraya giremedim
Ama
Bomba gbi bir
Sebebim var!!
Is bulduuuuummm!!! cok ama coook
Mutluyum !!!
Herkese günaydın gerçi daha kimse yok ama(
dünkü menümle başlamak istiyorum
İFTAR:
patlıcan salatası
patates salatası
1 kaşık yoğurt çorbası(çok komik oldu ama yiyemedim 1 kaşık aldım bıraktım)
1 kaşık pilav(onuda yiyemedim(( )
1 kase sütlaç(aslında bunu yemesem daha iyi olucaktı ama ne zmandır tatlı yemiyodum iyi geldi)
ARA:
1 erik-1 armut
sahura kalkmadım bugün bide böle bi deniyim bakalım miidem kötü olucak mı dedim şimdilik bi şikayetim yok ama ilerleyen saatlerde ne olur bilemiyorum gece kalkıp bişey yemek bana ölüm gibi geliyo daha sonra mide yanmasından mahvoluyorum bakalım bugün nasıl geçicek
yakarcım günaydın nasılsın?
günaydın iftarda çoban salata amerikan salata
sahurda mantar yemeği şeftali
annem anlattıı dün bütün gün komşuya balkonda yemk yedirmişler meyve vermişler sırta minderler falan yaşlı amcaya diyo bi hürmet ettiler millete gösterme yaptılar diyoo neyse göstreme mösterme bi düzelme varsa yeter
sağol canımya bakalım inşallah bu şekilde sorun yaşamam zaten iştahım yok bide böle oluncca dahada kötü hissediyorum akşamlarıda içiyorum bi seferde 1 lt suyu sonra hiç kıpırdamadan yatıp kalıyorum şiş mideyle.
yemekten hemen sonra yatıyorum benim buna bi çözüm bulmam gerekiyo acilen ya :44:
sanada günaydın.
iyiyim kardeş ne olsun benim hal içgüveysinden hallice
sıcak kardeş sıcak yozgat nasıl bilmiyorum ama maraş yanıyor 42 dereceden aşağı düşmüyor. çatlayacağım resmen
sen ne yaptın tayinin çıkmadı mı hala burdayım demiştin yanlış hatırlamıyorsam
yozgatta işte 36 derece ama bizim oda güneş alıyo kaçacak yer arıyoruz arkadaşla ama malese yok( öğleden sonra koltuğa yapışmış oluyorum
vallaha yakar tayini hiç sorma bacım dilekçemi verdim ama hala ses seda yok ben kurum değiştirmek istiyorum o yüzdende biraz uzuyo bakalım bekliiyoruz hala inşallah olurya baya bi sıkıldım(( lojmanda çıkmadı daha onada canım sıkılıyo anlıcan herşey üst üste geldi deli olmak üzereyim.hafta sonları Ankaraya gidip geliyorum 3 gün ordayım 4 gün burda öle devam ediyoz bakalım nolcak.
Selam kizlar 2 gün buraya giremedim
Ama
Bomba gbi bir
Sebebim var!!
Is bulduuuuummm!!! cok ama coook
Mutluyum !!!
günaydın iftarda çoban salata amerikan salata
sahurda mantar yemeği şeftali
annem anlattıı dün bütün gün komşuya balkonda yemk yedirmişler meyve vermişler sırta minderler falan yaşlı amcaya diyo bi hürmet ettiler millete gösterme yaptılar diyoo neyse göstreme mösterme bi düzelme varsa yeter
kurum değiştirmek istiyorsan maalesef burası türkiye torpilin adı referans olmuş onu soruyorlar . referansınız kim bir arasın genel müdürlüğü diye. bizde 2 yıl önce eşim kurumlar arası geçişe başvurdu bize dedikleri o oldu. 1 milletvekili bulduk öyle çözmüştük . daha sonra maaşın yarı yarıya düşeceğini anlayınca eşim vaz geçmişti . inşallah sessizlikleri bu yüzden değildir.
mu belirsizlik çok kötü olmuş. ne ordasın ne burda. allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?