Suhan kıskandım ya bende iştahsız olmak istiyorum. bende zayıflamak istiyorum. Bu ara 52 kiloya sabitledim neyse en azından. o kadar yiyorum ama neyseki daha fazla çıkmıyorum. Bende şöyle yoğurtlu falan sebze çorbası falan mı yapsam diyorum sıcaklarda iyi gider hem zayıflarım..
Selam kizlar 2 gün buraya giremedim
Ama
Bomba gbi bir
Sebebim var!!
Is bulduuuuummm!!! cok ama coook
Mutluyum !!!
Milliyet - Liseli kızların mezarlıkta işkence dehşeti!
siz bunu duydunuzmu şok oldumya vidyo var resmen 3 liseli kız bi kzızı mezarlığa götürüp işkence yapmışlar ya
gerçekten kıymate günü geliyor
kızlar ben bir karar aldım ya
hem diyet hem tamazan olmuyor bende kızlar . 61-62 arasında gidip geliyorum mümkün mertebe sabitleyip ramazan sonu diyete başlasam diyorum. inanın kızlar dayanamıyorum. hem sıcak hem oruç baya bunalttı . birde diyet telaşı beni baya yoruyor kızlar . diyet fikri bile geriyor. akşamları hafif yemeye çalışıyorum sahur olmayınca sersem gibi oluyorum kızlar ev iş çocuklar hepsi bana ağır geliyor.
fikrimi paylaşmak istedim.oh rahatladım ya. akşam yedim ya sanki size ihanet ediyor gibi geldi.nasıl bir hasta psikoloji benimkisi.hadi kızlar ben kaçayım eve gidip bir duş alacağım ve yatmayı planlıyorum ç. tabi kızım ve oğlum rahat bırakırsa
herkese hayırlı iftarlar.
hem diyet hem tamazan olmuyor bende kızlar . 61-62 arasında gidip geliyorum mümkün mertebe sabitleyip ramazan sonu diyete başlasam diyorum. inanın kızlar dayanamıyorum. hem sıcak hem oruç baya bunalttı . birde diyet telaşı beni baya yoruyor kızlar . diyet fikri bile geriyor. akşamları hafif yemeye çalışıyorum sahur olmayınca sersem gibi oluyorum kızlar ev iş çocuklar hepsi bana ağır geliyor.
fikrimi paylaşmak istedim.oh rahatladım ya. akşam yedim ya sanki size ihanet ediyor gibi geldi.nasıl bir hasta psikoloji benimkisi.hadi kızlar ben kaçayım eve gidip bir duş alacağım ve yatmayı planlıyorum ç. tabi kızım ve oğlum rahat bırakırsa
yine bi sessizleşmiş buralar.bu akşam tartılıcam bakalım iftardan hemen önce yarın da kilo bildirimi var.bu hafta ramazandan dolayı çok veremedim gibi geliyo gün içinde tartılıyorum ama iftardan önce tartılmayı hep unutuyorum inşallah bu sefer unutmam.neyse dün iftarda ve bu sabah sahurda yediklerimi yazayım.
iftar:yarım kase domates çorbası
2 adet çiğ börek(nerdeyse bir yıldır yememişimdir o kadar özlemişim ki doya doya tadını ala ala yedim.ahh eskiden olsa 4-5 tane yerdim.gerçi 2 tane bile çok fazla geldi ama)
ara öğün:2 dilim karpuz
sahur:1 kase special k ve süt
1 şeftali
Vayy sahurda special k yemek iyi fikir. Bende haftaya başlayacağım inşallah. Sahurda bende special k yesem süper olur hakikatten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?