Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Suhan kıskandım ya bende iştahsız olmak istiyorum. bende zayıflamak istiyorum. Bu ara 52 kiloya sabitledim neyse en azından. o kadar yiyorum ama neyseki daha fazla çıkmıyorum. Bende şöyle yoğurtlu falan sebze çorbası falan mı yapsam diyorum sıcaklarda iyi gider hem zayıflarım..

soğuk yoğurt çorbası yap tok tutar hemde serinletir :)
salata türü şeyler yap bol yeşillikli onlarda tok tutuyo
makarna-pilav gibi şeyler yeme çeşit çeşit salata yap onlardan ye ben biliyom zaten bunları diceksin ama:)))

Selam kizlar 2 gün buraya giremedim
Ama
Bomba gbi bir
Sebebim var!!

Is bulduuuuummm!!! cok ama coook
Mutluyum !!!

hayırlı olsun canımm..

geçen gün okudum ben bu haberi yazık ya nereye gidiyo böle bu gençler nası eğitim terbiye veriyo aileleri anlamıyorumm...

kızlar ben bir karar aldım ya
hem diyet hem tamazan olmuyor bende kızlar . 61-62 arasında gidip geliyorum mümkün mertebe sabitleyip ramazan sonu diyete başlasam diyorum. inanın kızlar dayanamıyorum. hem sıcak hem oruç baya bunalttı . birde diyet telaşı beni baya yoruyor kızlar . diyet fikri bile geriyor. akşamları hafif yemeye çalışıyorum sahur olmayınca sersem gibi oluyorum kızlar ev iş çocuklar hepsi bana ağır geliyor.
fikrimi paylaşmak istedim.oh rahatladım ya. akşam yedim ya sanki size ihanet ediyor gibi geldi.nasıl bir hasta psikoloji benimkisi.hadi kızlar ben kaçayım eve gidip bir duş alacağım ve yatmayı planlıyorum ç. tabi kızım ve oğlum rahat bırakırsa
herkese hayırlı iftarlar.

canım sahursuz tutmayın diolar zaten mutlaka sahur yapın dio diyetisyenler...

Bence iyi yapıyorsun. en azından sabitlersin bir süre o bile bir şey. Ve evet sahura kalkmadan çok zor oruç tutmak. Açlık değil belki ama susuzluk mahvediyor insanı.

zaten ramazanda kilo vermek çok zor.çok sıkı diyet bile yapsan normal zamankinden az kilo veriyosun.o yüzden kafana diyeti takmadan ramazanı geçirmen güzel bi fikir.zaten bi noktadan sonra yiyemiyosun bile kendini kötü hissediyo insan.gayet bilinçlisin zaten en kötü kilonu korursun ramazanda.verirsen de ne güzel

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar :) Evet yakında eşimide getirebileceğim. Yıl sonuna burda olur inşallah.

Tam 7 aydır işsizdim. Çok bekledim çok uğraştım iş bulmak için.

kızlar düşündümnde benim gibi takım kaptanı ne biçim oluyormuş kendimi eleştirdim durdum 2 gündür buraya giremedim. sanki benim görevim sadece cuma günleri listeyi hazırlayıp gitmek.

işe rapor vermeden başlayayım.

cumartesi gününden beri yediklerime çok dikkat ediyorum dün sabah tartı 81,5 i gösterdi ve ben havalara uçtum çünkü cuma günü 83,6ydı. bugün misafir gelecekti diye börek yaptık ve benim en sinir olduğum şey sürekli börek yedim. şu an burda saat 7ye geliyor bugünlük yemek faslını kapatıyorum. daha hiç birşey yemicem sadece su içeçem.

ara öğünlerime çok dikkat ediyorum. buraya hergün ne yediğimi yazamıyorum çünkü ertesi güne ne yediğim aklmda kalmıyorki.

günaydın hanımlar dünkü menüm
iftarda yoğurt makarna salatası hurma
ara 2 muz
sahur 1 dilim ekmek peynir

aslında ben sahura kalkmıyorum bu yediklerimi 1 saat arayla yiyorum saat 12 oluyo zaten uyuyorum

selam kızlar çok sessiz gene burası:)
dünkü iftarımı yazayım size

-domates soslu ve sarımsaklı yoğurtlu makarna(1 çorba kasesi kadar)
-1 adet kuru incir-4 tane hurma-1 tane kuru kayısı
-kavun
ara:
-1 tane şeftali
gece sahura kalkmıyorum kendimi daha iyi hissediyorum mide yanmalarım geçti.

Selam kızlar,

bende çok hafif besleniyorum henüz oruç tutmaya başlamadım pazartesi başlıyacağım inşallah herkes tutabiliyor bende yaparım sanırım inşallah diyetim gayet ii gidiyor gene sınırları zorluyorum bu sefer atlarım inşallah o sınırlardan aşağıya

yine bi sessizleşmiş buralar.bu akşam tartılıcam bakalım iftardan hemen önce yarın da kilo bildirimi var.bu hafta ramazandan dolayı çok veremedim gibi geliyo gün içinde tartılıyorum ama iftardan önce tartılmayı hep unutuyorum inşallah bu sefer unutmam.neyse dün iftarda ve bu sabah sahurda yediklerimi yazayım.

iftar:yarım kase domates çorbası
2 adet çiğ börek(nerdeyse bir yıldır yememişimdir o kadar özlemişim ki doya doya tadını ala ala yedim.ahh eskiden olsa 4-5 tane yerdim.gerçi 2 tane bile çok fazla geldi ama )
ara öğün:2 dilim karpuz
sahur:1 kase special k ve süt
1 şeftali

yine bi sessizleşmiş buralar.bu akşam tartılıcam bakalım iftardan hemen önce yarın da kilo bildirimi var.bu hafta ramazandan dolayı çok veremedim gibi geliyo gün içinde tartılıyorum ama iftardan önce tartılmayı hep unutuyorum inşallah bu sefer unutmam.neyse dün iftarda ve bu sabah sahurda yediklerimi yazayım.

iftar:yarım kase domates çorbası
2 adet çiğ börek(nerdeyse bir yıldır yememişimdir o kadar özlemişim ki doya doya tadını ala ala yedim.ahh eskiden olsa 4-5 tane yerdim.gerçi 2 tane bile çok fazla geldi ama )
ara öğün:2 dilim karpuz
sahur:1 kase special k ve süt
1 şeftali

Selam kızlari Hakikatten ne kadar sessiz buralar böyle. Bugün hiç giremedim acayip yorgundum. Kızlar artık bu işi bırakmak istiyorum. Vallahi sinirlerim bozuldu artık kızlar. Bu iş sürekli yapılmaz. sürekli çekilmez bu hayat. İnsanların başkalarını kullanmalarına dayanamıyorum. .hele ki bu ben olunca daha bir çıldııyorum. Finansa falan geçeyim diyorum şöyle büyük bir şirkete. sonra da mali müşavirlik sınavalarına gireyim bir yer acayım diyorum. Mutlu mutlu kendi işimi yapayım diyorum. İnanın ben işime aşık biriydim eskiden ama artık çok zor geliyorum işe ve bütün gün somurtarak çalışıyorum.

Vayy sahurda special k yemek iyi fikir. Bende haftaya başlayacağım inşallah. Sahurda bende special k yesem süper olur hakikatten.

günaydın,

işte tartıdaki güzel rakam

geçen hafta 71,600
bu hafta 70,600

1 kilo

geeellll 69 gel nerelerdesinnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…