evvet sıra geldi kilo bildirimine:
geçen hafta:80.2
bu hafta:79.2
giden:1 kilo :52
ayy o kadar mutluyum ki anlatamam.hem ramazanda bir haftada bir kilo vermiş olabilmek hem bunu kaçamak yaparak başarabilmek ama asıl sevincim sonunda 70lere gelebilmek.Allahım bana bir an önce 60ları da gösterir hayırlısıyla
günaydın hanımlar dünkü menüm
iftarda yoğurt makarna salatası hurma
ara 2 muz
sahur 1 dilim ekmek peynir
aslında ben sahura kalkmıyorum bu yediklerimi 1 saat arayla yiyorum saat 12 oluyo zaten uyuyorum
selam kızlar çok sessiz gene burası:)
dünkü iftarımı yazayım size
-domates soslu ve sarımsaklı yoğurtlu makarna(1 çorba kasesi kadar)
-1 adet kuru incir-4 tane hurma-1 tane kuru kayısı
-kavun
ara:
-1 tane şeftali
gece sahura kalkmıyorum kendimi daha iyi hissediyorum mide yanmalarım geçti.
Bende dün tartıldım ama uçtum havalara çünkü rejimi bıraktığımda en son 75 dim ve ben 84 ekadar çıkmıştım dün tartıldım 77,500 ü gördüm çk sevindim ya
gerçekten tamam dır artık sayın başkan ve başkan yardımcım lütfen iznim, kaldırın artık düzenli kilo bildirimimi yapmaya hazırım çok şükür
kilom 77,500
Selam kızlari Hakikatten ne kadar sessiz buralar böyle. Bugün hiç giremedim acayip yorgundum. Kızlar artık bu işi bırakmak istiyorum. Vallahi sinirlerim bozuldu artık kızlar. Bu iş sürekli yapılmaz. sürekli çekilmez bu hayat. İnsanların başkalarını kullanmalarına dayanamıyorum. .hele ki bu ben olunca daha bir çıldııyorum. Finansa falan geçeyim diyorum şöyle büyük bir şirkete. sonra da mali müşavirlik sınavalarına gireyim bir yer acayım diyorum. Mutlu mutlu kendi işimi yapayım diyorum. İnanın ben işime aşık biriydim eskiden ama artık çok zor geliyorum işe ve bütün gün somurtarak çalışıyorum.
iş ortamı huzurlu olmadı mı at çöpe gitsin. Ben bundan önceki iş yerimde resmen hasta oldum . Ilaç kullandım düşün sene 6500 çiftçi dosyası var hepsini ben ve emekliliği 2. Kez doldurmuş bir yaşlı personelle yapmamı istiyorlar ve yaptım ama kafayıda yedim . Enson postayı koyup bölüm değiştirdim. Değmez sen nerde mutlu olacaksan onu yap . Ben hep diyorum kimse açlıktan ölmemiş bu devirde ama stresten ölmüş. Değmez kardeş deymez.
Valla bu kilo verdiğini görmek üstüne daha büyük motive yokmuş bi kez daha anladım bence ejenin sırrıda bu hatun düzenli kilo verdiği için motivasyonu hiç düşmüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?