Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

evvet sıra geldi kilo bildirimine:
geçen hafta:80.2
bu hafta:79.2
giden:1 kilo :52

ayy o kadar mutluyum ki anlatamam.hem ramazanda bir haftada bir kilo vermiş olabilmek hem bunu kaçamak yaparak başarabilmek ama asıl sevincim sonunda 70lere gelebilmek.Allahım bana bir an önce 60ları da gösterir hayırlısıyla

Gerçekten tebrik ederim bacım. Bu gidişle sen 48 kiloya bile düşersin bizde arkandan el sallarız.

günaydın hanımlar dünkü menüm
iftarda yoğurt makarna salatası hurma
ara 2 muz
sahur 1 dilim ekmek peynir

aslında ben sahura kalkmıyorum bu yediklerimi 1 saat arayla yiyorum saat 12 oluyo zaten uyuyorum

kızlar makarna iftarda midenizi ağrıtmıyomu annem hiç yapmazdı iftarda mideye dokunur die ben zaten evde yapamıyorum eşim sevmiyoda sizde görünce merak ettim...sahura yazmış benim diyetisyende yoğurtlu makarna...

Ejje azmine hayranım tebrikler canımmm bende bir görsem 69ları hemde oruç tutarak bende pazartesiden itibaren orucumu tutmaya başlıycam bölece kaçamakları kısıtlamış olurum

eğer ağustos sonuna kadar gözle görülür bir değişiklik olmazsa takımdan ayrılmayı plalıyorum boşuna yer kaplamayayım diye

Ejje azmine hayranım tebrikler canımmm bende bir görsem 69ları hemde oruç tutarak bende pazartesiden itibaren orucumu tutmaya başlıycam bölece kaçamakları kısıtlamış olurum

eğer ağustos sonuna kadar gözle görülür bir değişiklik olmazsa takımdan ayrılmayı plalıyorum boşuna yer kaplamayayım diye

Arkadaşlar, bugün lütfen kilo bildirimlerinizi erkenden bitirinde listeyi 2 gibi falan yayınlayayım. Yoksa çok panik oluyorum. Başkan bir şey demedi ama muhtemelen bugün gelmeyecek. İşe girdi. Bende öğleden sonra yoğun oluyorum.

Çikolata için bugn geri dönmek üzere ayrıldı yazıyorum kızlar. Haberiniz olsun. Ameliyat olmuştu ne zaman döneceği belli olmaz.

Gırgırına seni 5 haftadır izinde yazmışız. Bugün kilo bildiriminin sonucunu 5'e böleceğiz haberin olsun. birde kızlar çikolatayı da izine ayırıyoruz. Ben bir kişi daha davet edeceğim takıma haberiniz olsun. Başkan bu ara pek giremeyecek gibi o yüzden bir süre ben idare edeceğim gibi gözüküyor.

Bende dün tartıldım ama uçtum havalara çünkü rejimi bıraktığımda en son 75 dim ve ben 84 ekadar çıkmıştım dün tartıldım 77,500 ü gördüm çk sevindim ya
gerçekten tamam dır artık sayın başkan ve başkan yardımcım lütfen iznim, kaldırın artık düzenli kilo bildirimimi yapmaya hazırım çok şükür

kilom 77,500

yok abi yok bu sıcakta okadar yürüme su içme biişe yaramıyor. gecen haftada 76ydım bu haftada 76yım. neolacak bu halim. aha düğüne kaldı 2 hafta .

Vayyy gırgırına bacının müthiş dönüşü. Hadi bakalım. HAftaya bende senin gibi müthiş dönüş yapmak istiyorum artıkın.

iş ortamı huzurlu olmadı mı at çöpe gitsin. ben bundan önceki iş yerimde resmen hasta oldum . ilaç kullandım düşün sene 6500 çiftçi dosyası var hepsini ben ve emekliliği 2. kez doldurmuş bir yaşlı personelle yapmamı istiyorlar ve yaptım ama kafayıda yedim . enson postayı koyup bölüm değiştirdim. değmez sen nerde mutlu olacaksan onu yap . ben hep diyorum kimse açlıktan ölmemiş bu devirde ama stresten ölmüş. değmez kardeş deymez.

Valla bu kilo verdiğini görmek üstüne daha büyük motive yokmuş bi kez daha anladım bence ejenin sırrıda bu hatun düzenli kilo verdiği için motivasyonu hiç düşmüyo

yakar kesinlikle sdana katılıyorum iş stresi başka bişeye benzemiyo ya ruh hali yüzünden çocuğun eşin çevrenle bile aran bozulabiliyo insan bi dengesiz asabi olup çıkıyoo
işe hersabah isteyerek gidenler çok şanslılarr bence

selam kızlar
ben sıcaktan buharlaşmadan bildirimi yapayım
geçen hafta 61,500
bu hafta 61,400
malum hiç dikkat edemedim gene bir 100 gr oynamış.
kilo veren herkesi tebrik ediyorum.

Selam kizlar benim kilom 81,5 cok mutlu oldum bu sonucu goruncr

Ogleden sonra listeyi hazirlayacam ve burayada takim ici derece listesi yapaxam veee ilk basta gecmisi okuyacam haftaya ise baslayacagim icin evde heryeri temizliyorum topluyorum cunku biliyorum kardesim ben yokken isleri istedigim gibi yapmayacak ve

Hepinize süper bir gün diliyorum.. Ogleden sonra burdayim burdayim

Şu ana kadar listemiz, 2 kişi kaldı kilo bildirimi yapmayan.
suhan kesin buharlaşıp uçtu.

*** 3.TAKIM 267. ETAP ***

S_A (/83,6 / 81,5 / 2,1 / 2,51%)
Yakar76 (61,5 / 61,4 /0,1 / 0,16 %)
Se_zen (52,0/52,5 / 0,00 / 0,00% )
Gölge_çiçeği (64,3 / 62,9 / 1,4 / 2,18%)
Suhan2 (49 /
Ejje89 (80,2 / 79,2 /1,0 / 1,25 %)
Ozgey (71,6 /70,6 / 1,0 / 1,40 % )
Hezaran82 (76,2 / 76,0 / 0,2 / 0,26% )
Gırgırına (77,0 / 77,5 / -0,5/ -,13) 5 haftadır izinde 5’e bölündü
cikolata01 ( 72,7 / 72,7 / 0,0 /0,00 ) geri dönmek üzere ayrıldı
cedric20(63,9 /

3. TAKIM ORTALAMASI :

Selam tekrardan kizlar ben bugün is sözlesmesini imzalamaya gidecem adam bugün arayip gel dedi sezencim acaba listeyi hazirlayabilirmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…