Se_zen , Suhan derken sen de gizli bir 48lik üyesi çıktın demek he
Biz burada kilosu 48-52 olanları sevmeyiz dostum
(Gerçi 48 kiloyu bize tartıda çekilmiş fotoyla daha kanıtlayan biri çıkmadı burada ama neyse)
vallaha winstoncum ben görsem sanada göstericem ama bu gidişle pek göreceğimi sanmıyorum
Görürsün bacım ya şu ev işin bitsin hele.Ev taşıyorsun, ev kuruyorsun öyle her besin grubundan her bilmemneyi kim kaybetti de sen bulacaksın bu dönemde?Etrafta neci varsa ondan yemeye el mecbur işte.Olsun sen ev işini hallettikten sonra yemene içmene dikkat edip, dağ bayır dolandınmı ohh hemencecik gider.Ben bayram haftası yedim bir hafta da hepsini atıverdim, sen 3 günlük pideyle, lahmacunumu atamayacaksın!
Kim derdi bir gün gelecek, 48likleri anlayacağım onları gazlayacağım
Se_zen nerelerdeysen gel, herkes kendi grubunu desteklesin , hoş mekikçiler diye grup da pek kalmadı galiba
Neyse işte; pis sıskalar da olsanız sizi destekliyorum, 48i inşallah en kısa sürede görür bizlere de örnek olup gösterirsiniz.
selam kızlar nasılsınız ben kilo vermenin dışında herşeyi yapıyorum bu aralar hızla verdiğim kiloları geri alıyorum canım sıkkınya sürekli dışardan yer oldum bu aralar yanlızlık bana yaramadı sanırım(
48 kiloda benim için ayrı bi hayal oldu artık tartıya çıkmaya bile korkuyorum şuan.
ev yerleştirme merasimim henüz bitmedi çok yoğunum hafta sonları ancak evle uğraşabiliyorum bu yüzdende bitmiyo malesef(
fazla takılamıyorum burayada nolur beni affedin
şeftalıde bır hıkmet mı var wınston bacı kac gundur seftalı yıyosunTünaydınlar,
Dün apartmanın bahçesine 3-5 boru gibi bir şey koymuşlardı sabah 8de kalktım ki tüm apartmanın dışını borularla, kalaslarla döşemişler.Şu ısı yalıtımı bıdıbıdısından yapılıyor.Sabah 8den beri matkaplar, camlara tırmanan adamlar.
Karga balkonda panikten uçuşuyor, kedi yatağın altında titriyor, ben panjurları kapatıyorum derken güne aksiyonla başladık.
Millete de para çok geliyor he, bizim bina güneye bakıyor, bir de panjurlu artı pimapenli falan.Kışın sadece panjuru bile indirsen rüzgarı soğuğu kesiyor.İlk defa kışın bu kadar az doğalgaz parası ödedik ki ben çok üşüyen, doğalgazı sonuna kadar yakıp kışın şortla dolaşan bir tipim.Neyse, neymiş çok soğukmuş binayı kaplasınlarmış bıdı bıdı.Hoş ev sahibi olmadığımız için bizi etkileyen bir şey yok ama onca pisliği, herif gürültüsünü ve görüntüsünü, matkabı bilmemneyi biz çekeceğiz.
Şimdi evin tüm panjurlarını indirdim, alacakaranlık kuşağında gibi oturuyorum
Sabah kahvaltısı; 2 şeftali, papatya çayı.(Se_zen geleydi de şu papatya çayını anlataydıYeşil çay kalmamış geçen, ben de bunu aldım bitki çayı babında da benim bildiğim papatya çayı delileri sakinleştiren bir çay yani tam benlik aslında )
Se_zen demişken, inşallah kızıyla ilgili bir rahatsızlık olmamıştır.Bu kadar yazmamazlık yapmazdı hiç :18:
Yakar bacı da yok ortalıkta, merak ettim bacıları valla.
Hepimize güzel bir gün olur inşallah.
bacılar ya bıse sorcam 7 kılo werdıkten sonra bnm gobek gttı ama yan sımıtler fılan gtmedı gobeksızım ama belım kalın duruyorsımıtlerı erıtmek ıcın ne yapmam lazım
şeftalıde bır hıkmet mı var wınston bacı kac gundur seftalı yıyosun
ankaralı oldun yani
oglen salata ve yanında 1 tane baget aksamda sutlu turk kahvesı bıraz cevız badem yedım 1 saat once fılanda erık hosafı ıctım gunumu tamamladım regl oldugumdan spor yapmıyorum yoksa gunde 1 saat yuruyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?