- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
kIZLAR ya benimde bir aydır saç diplerim acayip ağrıyor. Öyle çok toplamıyorum da ya da topladığımda çok gevşek falan toplarım. Ama böyle elledim mi falan ya da bir yerden bir yere atarken saçlarımı kökleri acıyor ya. Ve felaket derecede dökülüyor. günde 2-3 acuç resmen dökülüyor. Bir de ben bahsetmiştim daha önce kızıl rengi çok severim. Bugün aklıma geldi kına yaksam mı diye. Baktım netten bayaa güzel kızıllar elde etmişler. Bende acaba kına mı yaksam diyorum kızlar. Ne dersiniz. hem saça da iyi geliyormuş.
Yorgunluktan mı acep bacım, hani derler ya saçımın dibi bile ağrıyor diye ilk aklıma o geldi he.
Döküntü mevsim geçişinde beni panikletmez, ahanda yazan sonbara geçiyoruz işte ondandır.
Ha ben doktora gideceğim diye korkudan oturur dökülen saçları kafama geri koyar gene de gitmem ya, sen daha iyi bilirsin çok fazlaysa gene de bir görün istersen bacım.
He bir de stres aklıma geldi, stres de bazen döker ya.
Kına için ben de burada bir kaç tarif okumuştum, daha çok yabancı makaleler forumlara bakmıştım.
Yok soğan renginin bilmemneye dönen ışıltılı bilmemne renginden, yok şundan yok bundan acayip güzel şeyler çıkmış.
Hani kına deyince insana koyuya çalan tek tip kına rengi gelir ya işte içlerine kattıkları bilmemneler ile o rengi 100lerce ton farklıya dönüştürmüşler.
Bir de kına saçı toplar, güç verir, can verir falan derler ya iyi olabilir.
He bir de hamile kalınca da devam edebilirsin, sonuçta kimyasal değil, hem saçların da iki renk olmaz hamilelikte.
Ne bilem sen bilin bacım.Ama sonrasında geri dönmek, o kınadan kurtulmak, onun kokusundan kurtulmak, o rengi iyi tutturmak, kınalı yapıncak olmadan işin üstesinden gelebilmek.. ne bilem bunlar da negatif şeyleri.
Aslında güzel kızıl boyalar var, kimyasal diye mi istemiyorsun? Kınadan daha kesin, garanti ve belki daha güzel sonuçlar çıkarabilir.
bu hafta takım ortalaması eksılere ınmıs berbat yaw
Öfff kızlar ya. Yarın sınavım var ve ben anca 2 derse yarım yamalak hazırlandım. Şimdi de ekonomiye bakıyorum. Ama çok kazık ya. Bir sayfa zor çalışıyorum dikkatim dağılmadan. 4 dersim var. 2 sini yarın versem 2 sini de aralıkta versem Allahın izni ile bitecek sınav işim sonra da bekle beni ingilizce. Sonraki hedefimde ingilizce öğrenmek. Zor iş yanlız belli bir yaştan sonra ders falan çalışmak. Almıyor insanın kafası.
Ders çalışmamak için yapılan hareketler sankim bunlar
Ben de gece yarısı ütü yaptığımı hatırlıyorum sırf ders çalışmayayım diye
Yaparsın sen bacım, yaparsın.Hırslı, çalışkan, azimli birisin sen.
Sen ki rejim spor yapıp sıska bilem oldun, ekonomiyi mi halledemicen alla alla..
ahha ahh şu sondaki yaparsın sözlerine içerledim şimdi. Nerdeee eski bennn. Seninle olan iddam benim ilk başarısızlığım bacım ve peşinden gelen sigara bırakma girişimimim başarısız olması ikinci oldu. Sanırım sonra her şey peş peşe geliyor. Benim yapacağım deyipte yapamayacağım şey yoktu oysa eskiden. Ben hırsımla biliniridim. Ve evet hep yapardım. Ama artık öyle değilim sanıırm. Yani yapamadığım şeyler üst üste geldikçe bir umutsuzluk oldu bende. Hele şu sınav bitsin de önümüzdeki 1 ay içinde eski enerjime kavuşup hem zayıflama işini hem sigarayı bitiricem bacım. Kendime yeni bir ben lazım. İşimi de değiştirebilirim belki ya.
Okuyunca pis pis sırıttım çünkü şunu hatırladım " winston ya, ben senle tanışmadan önce marlboro içerdim şimdi winston içiyorum, senden önce xbin dolar aylık alırdım hatta kendi işim vardı şimdi eleman oldum, senden önce 70 kiloydum şimdi 100, senden önce saçlarım omuzlarımdaydı şimdi arkam açılmaya başladı, senden önce şuydum, buydum.." bunu nedense haftada bir söyler benim odun koca ya.
Sanırsın adamın başına gelen felaketim ben.Millet karısına senden sonra hayatım düzene girdi, şahane şeyler oldu der benimki bana deprem olsa suçlu muamelesi yapıyor.
Sende senle olan iddiam, senle olan sigara bırakma maratonum deyince tutamadım kendimi
Seni o sıska halinle gördükten sonra senin bu ağlamalarını, 53 kilo oldumlarını yemez bu gözler(Yani ister 60 ol, o sıskalığı gördüm ben, boşa sızlanıyorsun anlamında yemez dedim)
Sigara kısmı da biraz farklı bir olay, kafada bitiyor, aniden bitiyor, bazen bitmiyor, bazen gecikiyor.En kötü hamile kalmayı düşünüyorsun, hamilelikte içemeyeceksin, o vesile olabilir diye umutluyum.
Yani ben rakibeme güveniyorum.
Yalnız Yakar gelince benim senle olan bu Aşk_ı Memnu halime şaşıracak.Körlerle sağırlar hesabı kaç zamandır birbirimizi kostikliyoruz he.Ya sen yakın zamanda mekik aleti al olmayan karnını iyice yok et, böyle önden sana bakanlar ince porselen gibi arkandakileri görsün incelikten ya da ben kemikleri törpüleyip 48lik hedefine yol alayım.Böyle iki düşman ailenin çocuğu gibi gizli gizli buluşup, koklaşıp, birbirimize gaz vermek yanlış anlaşılabilir
kIZLAR ya benimde bir aydır saç diplerim acayip ağrıyor. Öyle çok toplamıyorum da ya da topladığımda çok gevşek falan toplarım. Ama böyle elledim mi falan ya da bir yerden bir yere atarken saçlarımı kökleri acıyor ya. Ve felaket derecede dökülüyor. günde 2-3 acuç resmen dökülüyor. Bir de ben bahsetmiştim daha önce kızıl rengi çok severim. Bugün aklıma geldi kına yaksam mı diye. Baktım netten bayaa güzel kızıllar elde etmişler. Bende acaba kına mı yaksam diyorum kızlar. Ne dersiniz. hem saça da iyi geliyormuş.
evettt benim tüm bahanelerim tükendi kızlar. Diyetime, sporuma, sağlıklı yaşamıma, ve sigarayı bırakmaya geri dönüyorum. Bugün evde salatalık malzemem ve yapılmış çorbam olmadığından oburluğumun son günü. Yarın itibari ile menülerimi ve sporlarımı yazıp herkesi kıskandırmaya başlayacağım.Sayemde mekikçiler de belki aletlerini kullanmaya başlar. Ama kızlar benden tavsiye yavaş yavaş başlayın. şimdi bir yeriniz tutulur felan eee ne zamandır hareket etmediniz.
ya bıse dcem ama kızmayın 2 aydr bu takımdayım 2 aydrda bı motıvasyon yok zaten kımse ne yedını ıctını yazmıyor duzenlı paylasım yapılmıyor fılan amacına uygunlugu kalmadı grubun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?