Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

s.a. tatlım aynen benim hayelimde bu ama dediğim gibi interneten bi örneklere bakk bazen aklımızdaki hayelde çok beğenirken gerçekleştiğinde çıkan resmi beğenmeyiz o yüzden hayaline benzer bi resim bul malısın ben mavi kahve demişsin bak buda çok yakışırr buda ban bi fikir oldu türkiyede artık senin istediğin renge dönüştürüyor mobilyacılar bu arada duvar kağıtları da çok hoşşş bayılıyorum
yada tek duvar koltuk rengiyle aynı olabilir yine dekorasyon örneklrinde görmüştüm neyse kızlarında dediği gibi sen kedni istediğin gibi döşee

şu nette ideal kilo hesaplama şeylerı oluyo ya benım ıdeal kılo 52.4 cıktı yaa 52 kılo olsam erırım kaybolurm heralde ben hedef kılom 58 dı mezun olmam ıcın 2 kg kaldı ama sıtedekı gbı yapıp 52 53 leremı duscem acep sıtedekı ıdeal kılo hesaplamalarına ınanıomsunuz kızlar
HTML:
[HTML]
[/HTML]

yok canım ya ben hiç inanmam kas yapısına bağlı olarak değişir misal bi arkadaşımla aynı kilodayız ama ben ondan 8 kg az gibi gözükürüm zamnında yaptığım spordan dolayı kas ağırlığım arkadaş göre fazla daha ince gözüküyorum
gerçi bunların sonuna dum dum ları ekliyim artık bende porsduğum sarktığım için o arkadaşa benziyor artık görüntüm

kilomu yazıcam yazıcam unutuyorum unutulmıycak gibide değil baya bi alıştayım regliyimde sonuç olarak 82 yi gördümmü gördüm
yine kendime acımalarım başladıı feste bakıyrum resimlerime dönem dönem şişip indiğim için senelere bağlı görüşüm değişmemiş benim tamamen kiloma bağlı görüntüm değişmiş bi resmim var şu anki halime benzer bildiğin 32 gibi duruyorum hemn 1 sene sonrasında vermişim bi 17 kg 26 olmuş yaşım sankii, tabi bunun yanında kendime güvenin gelmesiyle süslenilmişş bir foto velhasıl sevgilim gelicek 1 ay sonra ve gezi planlarımız var 1,5 senedir yaptığımız palnlar bunlar ama bende geleceğine sevinç değil aksine of puflar başladı
lafın özü hanımlar ben iddaya giremem zamanında iyi kaybetmişiliğim var ama en azından buluşmamızda bende bu kadar verdim demeye niyetim buluşma gününe kadar aralıksız 5günde 5 kiloyu yapma niyetindeyim bugün meyveyle başlıycam
şeftalilerimi aldım yanıma bu hafta almış olduğum 3 kiloyla takıma vermiş olduğum zarar için özür ama telafisini edicem önümüzdeki haftalar inşalah

canım ya cıdden cok guzel bır suratın var cok guzelsın ıstedıgın kadar da zayıflarsın ıns.ama gecenlerde de konustugumuz gbı 5 gunde 5 kılo dıyetı fılan onlar anca sudan fılan werdırıyo bırakınca 2 gunde gerı alıyosun kendıne soyle adam gbı 2 ay fılan wer sabırlı sekılde saglıklı bır dıyetle ayda 5 kg dan 10 kg rahat werırsn .o bir turlu sok dıyetlerle werdıgını hemen gerı alıyosn yerınde sayıyosn sende bılıyosun

Ya bende yemek odası takımlarına baktımda, masa sandalye, konsol üzerine aynası (ben orda makyaj yaparım be tualet aynasıı) 1 vitrin var yetmezmiş gibi ince bir vitrin daha var bırak iticiliği yer olmayacak benim evimde ne yapayım tualetemi koyayım vitrini dizerim mavi pembe karışık renklerde pamukları kağıtları

evet beyaz çok çabuk kirlenir biliyorum. masada tv ünitesinde beyazdan korkmadım ama kumaş veya deri farketmez beyaz koltuğun temizliği gözümü korkutuyor. dediğin gibi çocuk olunca kimbilir ne resimler yapar oraya ya

yemek odası konsuunda şuna karar verdim, mademki istikbalde ayrı ayrı alamıyorum ürünleri burdakiler paket halinde satıyor başka yerden alırım.
bide konsol olacak okadarcık ben vitrin istemiyorum yaaa

haaa yeşil konusuna gelince, su bardaklarım, sarımsak sıkacağım, rendem, plastik kap kacaklarım, bir tencerem, ekmek sepetim, bıçaklarım, mutfak bezlerim, fırın eldivenim, önlüklerim, ve sanırım şuan aklıma gelmeyen bazı şeylerin hepsi yeşil. 4 yıl önce karar vermiştim öylede oldu

yaahu anlamıyorum şu misafir mantığını. ha biryere kadar hoş, ama ben kendimde çok beğendiğimi misafire saklamak zorundaysam ne anlamı kaldı. 2 yemek takımı alındı bana ve 2 çatal bıçak takımı. yemek takımlarından birinin deseni biraz yaşlı işi gibi yani çok klasik onu misafirlere itelerim diğerini mutfağıma dizerim. haaaa misafir için su bardağım yok bak aklıma geldi şimdi mutfaktakiler yakışmaz çünkü hepsi yeşil ve cocacola desenli amblemi var

bi ara annem çok güzel bir nescafe takımı aldı kendine çok şık birşey. türkiyeden getirdi ertesi gün bir baktım vitrine dizmişler. hiç söylemeden çıkardım onları ordan sen bunları kim için aldın? kendimeeee demesini bildi ay işte kızım kırılır diye koymadık mutfağa eee kırılsın dedim bende ya madem kendine aldın vitrinde niye duruyorlar. zaten tozlanıyor bi güzel ıykk o gün bugündür onlar mutfakta ve daha bitanesi kırılmadı ama şimdi ben bunu buraya yazdım mutlaka kırılır bugün bitane

hıı salon veya oturma odası, ben bu uygulamayı sevmiyorum ya. hergün daha güzel olan yerde ben oturamayacaksam ne anlamı var. düşünsene salonum var süper güzel falan ve gıcık aldığım insanlar geliyor misafirliğe ay kıyamam koltuklarımaaa

ya canım hayalime benzer resim bulsamda mobilyasını nereden bulacağım. isviçrede türkiyedeki kadar çok seçenek yokki. hele duvar kağıdı sistemide yok. burdaki evlerin duvarları heepp beemmbeyaz boyatmak istersen evden çıkarsan gene beyaza boyatman gerekir. türkiyeden almak imkansızbenim için nasıl getirecemki buraya

tamam canım bakarım birazdan sayfaya ve şu renk işine karar vereyim bide günlerce bunu düşünmek istemiyorum.

ve sıra geldi kilo bildirimime..

geçen cuma tartıldım 83,5 kiloydum

dün tartıldım 80,4 kiloydum, içimden sevinç çığlıkları yükseldi yarın mutlaka 79 lu bir sayı görecem dedim. ve bugün sırf bu yüzden yataktan fırladım.

tartıya çıktım ve sonuça deliye döndüm..

80,0 kiloyum ne bir gram aşşaya ne bir gram yukarı. sinir oldum ya. ha 1 haftada 3,5 kilo muhteşem birşey biliyorum. ama son bildirimde benim kilom 82ydi. ve sadece 2 kilo olarak yansıyacak.

bugün 79,bilmemkaç sayısını tartıda göremeyeince fenaaaa hırslandım yaa. artık 1 hafta tartıya çıkmak yok dedim kendime umarım yarın sabah soluğu tartıda almam.

hepinize merhaba malum ben bu hafta izinliyim ve de tatildeyim ama sabha burdaki tartıya bi çıkayım dedim hay demez olaydım bildiğin kilo almışım ya tabii normal bu kadar yemeyle almasam şaşardım.pazar sabahı dönüyorum bursaya pazartesi sabahı da artık yemelerime son vermeyi planlıyorum inşallah yapabilrim malum ramazanın başından beri yani yaklaşık 1.5 aydan beri yemelere doyamıyorum midem büyüdü onu nasıl küçültücem acaba?

Kızlar öğleden sonra ben dışarı çıkacağım yani 1-2 saat içinde.

yaa umarım herkes kilo bildirimini yapar..

sezen bana yardım edersin dimi

Kızlar size nekadar teşekkür etsem az. ben normalde kendim için yapacağım alacağım birşeyde dışardan karışılmasını istemem. gelinliğimden beri asla derim bana karışmasınlar. ama iyikide evim kahverengi olacak demişim size.

bana iyiki fikir vermişsiniz.

hepinize teşekkür ediyorum.

evimin rengine sanırım ksin karar verdim. çok güzel koltuklar buldum beyaz ve koyu gri, ve gerisi sadece beyaz sandalyelerimde koyu gri olacak, halım ve evime alacağım dekorasyonlar süsler saks mavisi olacak

3 renkte karar kıldım.

gırgırına o başlığa baktım benim 3 renk evmi olurmuş söylemlerimin tam aksine çok hoş renkler kombine edilmişti. ve çok beğendim gerçekten çok yardımcı oldu.

S.A ben evdeyim canım. Listeyi yaparım bu gün.
Sayfaya bende baktım mavi hoş duruyor. Karar vermene sevindim şekerim.

Cedric bacı ideal kilo olayına ben katılıyorum çünkü benim için gerçketen idedal çıkıyor. Benim ideal kilom tüm hesaplamalarda 48 çıkıyor ve benim olmak istediğim kilo da o zaten. ama tabii vucut yağısına göre falan fark eder bu ideal kilo olayı.

Winston hadi idda için ne diyorsun. Bak ben 53,5 kiloyum. Ekimin ilk cumartesine kadar 48 kilo olacağım bacım. Yani 5,5 kilo gibi kilo vereceğim inşallah. Sen ne diyorsun. Kaç kilosun ve kaç kilo vericen bacım. Ve bu sefer nesine iddaya giriyoruz.

harika canım süper çok teşekkür ederim bitanesin

Tünaydınlar,

@Cedric bacı, bacım boyun kaçtı senin bilmiyorum.Gırgırına'ya da katılıyorum kas durumu falan var.Birisi atıyorum 60 kiloda 38 giyer, diğeri 40 giyer.Hani eti sıkı falan deriz ya, öbürü jöle gibidir, kemik kısmı farklıdır falan filan.Ama bazen de kişi 1.60dır, 60 kiloyu ya da 65i kendine yakıştırır, daha ötesine inersem ölürüm der, halbuki kiloludur, kendini kandırıyordur, çevresindeki anası, danası işte onakıyamayan bunu gazlamıştır o da kraliçe gibi gezer halbuki 10 kilo verse anca o zaman yağları gider.Yani biraz göreceli bacım, biraz da fizikle alakalı, biraz kas yapısı falan filan işte.Bir de proporsiyon derler ya, mesela benim kuzenim benden 10 kilo eksiktir ama yapı olarak bir kalçası vardır görsen yanımda koca totolu durur.Kolları ince, beli ince, göbek yok ama kalça kapılardan içeri giremez o derece kocaman.Kendini bildi bileli de diyet ve spor yapar ama olmayınca olmuyor malesef.O yüzden hele ki görmeden, test etmeden, bakamdan yapılan internet bıdıbıdılarına inanma bacım.

@Gırgırına bacım; o zaman bir ay sonra buluşuyoruz.Son günlerde iki ayağımız bir pabuca girmesin diye şimdiden başlıyoruz.Haydin bakalım, hepimiz birbirimizi şaşırtalım, kiloları verelim inşallah.

@Se_zen bacı; dün gece yazdıydım ama kaçırmışsın demek bacım.Kilom 73 gibi.Bugünün verdiği regl ile ve sabahki kahvaltı ile 75 de çıksa şaşırmazdım Valla öncelikli hedefim 68 olmak.Yani 5 kilo vermek.Yapabilirsem de 65e düşmek.
Ödül için bilemiyorum.Geçen gün toz alırken kitaplığın rafında maskeyi gördüm, hani senin verip benim ters takıp foto çektirdiğim
Gülümsedim durdum, onu da silip geri yerine koydum Güzel bir anı oldu sağolasın bacım. (Anıya bak, çocuğun maskelerini çaldık resmen ) O yüzden baktıkça seni hatırlayayım yeter (Kazanan ben olacağım için ödül seni hatırlatsın yeter ) ne bilem kalıcı olsun felan filan.Kıyafet çeki dersen ona da varım ama süpriz olsun diye kiloları söylemeyeceğiz ee çeki de almamış olacağız, sonra buluş, tartıl, kazananı bul, sonra git çek al, sonra evine yolla ya da bir sonraki buluşmada ver falan ne bilem şöyle buluşmada verilebilecek bir şey olsa..Bu sefer de kazanan nasıl belli olacak ki olay süprizken?
Özetle yarışmaya varım ama ödül konusunda yeni bir fikrim yok bacım.
He bu arada ekimde hava soğuk olur, üstümüzde ceket altta bot neyin derken istermisin o kıyafetler bizi +2 kilo fazla çıkarsın?
Bir de regl haftamda buluşmam, sonra mızıktı demeyin, şu an göğüslerimden klavye tuşlarını bulamıyorum +2 kilo oldular. (Allahım ne erotik gacıyım ya )

Herkesi verdiği kilodan dolayı da tebrik ederim bu arada bacılar.
Güzel birgün ola hepimize inşallah.

yaa özür dilerim ben bildirimi unuttum gitti kafam hiç yerinde değil bu aralar inş geç kalmamışımdır
geçen hafta 62,50
bu hafta 61,70
fark 800 gr

S_A (82,0 / 80,0 / 2,0 / 2,44%)
Yakar76 (63,0 /63,0 / 0,00% ) izinli
Se_zen (52,0 / 53,5/-1,5/ -2,88)
Gölge_çiçeği (62,5 / 61,7 / 0,8 / 1,28%)
Suhan2 (49,5 / 49,5/ 0,0 / 0,00% ) izinli
Ejje89 (79,0 /79,0 / 0,00/ 0,00%) izinli
Gırgırına (78,0 / 82 / -4 / -5,13%)
cedric20(61,3 / 60,0/ 2,12%)

3. Takım ortalaması : -0,27%

Yakar tatile mi gitti yahu?
En son kilo aldım diye söyleniyordu ama gideceğini, bırakacağını ya da tatil falan durumunu hatırlamıyorum.
Meraklandım da he, hiç bu kadar afk kalmamıştı neredeyse bir haftadır ses yok.
İnşallah iyidir.

Bu hafta kilo verenler iyi vermiş, kilo alanlar da iyi almış ha.Ben dediydim merkür venüs bir şeyler bir şeylere girmiş diye işte.
Bir dengesizlik var insanlar arasında, ilişkiler arasında vs vs..
ya da benim işler biraz ters gidiyor bu ara, ben de suçu merküre atıyorum

he bir de kesin gezegenlerin iştah üzerinde etkisi vardır değil mi kızlar ya? Ya da ayın halleri bile etkiler sanırım.Bir ara burada da topik vardı, dolunayda kıllarınızı alın, zamanla kaybolur diye.yani kıla kadar etkisi varsa, iştaha da vardır.He kıl demişken aa tabii ya kurtadamların kılları ne zaman fışkırır delirip ulumaya başlarlardı tabii ki dolunayda..Hımm o zaman dolunayda kıl fışkırıyorsa buradaki hatunlar niye dolunayda kıl alıyor? hımm neyse diyeceğimi unuttum kıldı tüydü yündü derken

kIZLAR ya benimde bir aydır saç diplerim acayip ağrıyor. Öyle çok toplamıyorum da ya da topladığımda çok gevşek falan toplarım. Ama böyle elledim mi falan ya da bir yerden bir yere atarken saçlarımı kökleri acıyor ya. Ve felaket derecede dökülüyor. günde 2-3 acuç resmen dökülüyor. Bir de ben bahsetmiştim daha önce kızıl rengi çok severim. Bugün aklıma geldi kına yaksam mı diye. Baktım netten bayaa güzel kızıllar elde etmişler. Bende acaba kına mı yaksam diyorum kızlar. Ne dersiniz. hem saça da iyi geliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…