hahhh tamam renklere karar verdimmm..
koltuklarım: koyu mavi olacak mümkünse parlament mavisiii
geri herşey beyaz olacak :)) ve eğer biryerde lacıvert sandalye bulursam benden iyisi olmayacak.
istikbalde bile lacıvert koltuk yok renklerin çoğu kahverengi beyaz siyah.. 1 tane mor beyaz var oda çok güzel ama keşke lacıvert beyaz olsaydı.
[HTML]
şu nette ideal kilo hesaplama şeylerı oluyo ya benım ıdeal kılo 52.4 cıktı yaa 52 kılo olsam erırım kaybolurm heralde benhedef kılom 58 dı mezun olmam ıcın 2 kg kaldı ama sıtedekı gbı yapıp 52 53 leremı duscem acep sıtedekı ıdeal kılo hesaplamalarına ınanıomsunuz kızlar [/HTML]HTML:[HTML]
canım ya cıdden cok guzel bır suratın var cok guzelsın ıstedıgın kadar da zayıflarsın ıns.ama gecenlerde de konustugumuz gbı 5 gunde 5 kılo dıyetı fılan onlar anca sudan fılan werdırıyo bırakınca 2 gunde gerı alıyosun kendıne soyle adam gbı 2 ay fılan wer sabırlı sekılde saglıklı bır dıyetle ayda 5 kg dan 10 kg rahat werırsn .o bir turlu sok dıyetlerle werdıgını hemen gerı alıyosn yerınde sayıyosn sende bılıyosunkilomu yazıcam yazıcam unutuyorum unutulmıycak gibide değil baya bi alıştayım regliyimde sonuç olarak 82 yi gördümmü gördüm
yine kendime acımalarım başladıı feste bakıyrum resimlerime dönem dönem şişip indiğim için senelere bağlı görüşüm değişmemiş benim tamamen kiloma bağlı görüntüm değişmişbi resmim var şu anki halime benzer bildiğin 32 gibi duruyorum hemn 1 sene sonrasında vermişim bi 17 kg 26 olmuş yaşım sankii, tabi bunun yanında kendime güvenin gelmesiyle süslenilmişş bir foto velhasıl sevgilim gelicek 1 ay sonra ve gezi planlarımız var 1,5 senedir yaptığımız palnlar bunlar ama bende geleceğine sevinç değil aksine of puflar başladı
lafın özü hanımlar ben iddaya giremem zamanında iyi kaybetmişiliğim var ama en azından buluşmamızda bende bu kadar verdim demeye niyetim buluşma gününe kadar aralıksız 5günde 5 kiloyu yapma niyetindeyim bugün meyveyle başlıycam
şeftalilerimi aldım yanıma bu hafta almış olduğum 3 kiloyla takıma vermiş olduğum zarar için özür ama telafisini edicem önümüzdeki haftalar inşalah
Beyaz iyidir hoştur bacım. amma velakin çabuk kirlenir haberin ola. Hele ki çocuk olduktan sonra daha çabuk kirlenir. benim koltuklar sarıya kahve rengi tam 8 yıl boyunca ne çizik oldu ne başka bir şey hani mağazaya koysan yeni diye satılırdı ama kızım olduğundan beri koltukların üstünde olmayan sulu boya rengi, olmayan kalem izi ve olmayan yemek lekesi yok. Kızım ki öyle çooookkk döküp ne bileyim kalem alıpta hiç bir yeri çizmez. Ve etrafımda ne kadar beyaz ve krem koltuk alan varsa ya da açık renk hepsi koltuklarını kaplattılar daha sonra. Ama tabii beyaz da asil duruyor. Krem rengi konusunda da benim tüller krem rengi. ama şimdi yıkıyorum yıkıyorum sanki temizlenmiyor gibi geliyor bana. Ayyy zor iş ne bileyim.
Masa konusunda elbetteki evde masa olacak. Ama 1 salonda ben hiç hoş bulmuyorum masayı. En azından benimkisi gibi 25 metre karelik salonlarda. Şöyle büyük bir evin olacak masayı ya da yemek odasını ayrı bir yere koyacaksın öyle salonun dört köşesinde bardak sergilemeyeceksin. Ya da evin küçük ise çok güzel duvar üniteleri var. şahsem taşınırsam salonuma şöyle rahat ve renki koltuklar alıcam bir de duvar ünitesi o kadar. Artık kristal bardaklarımı göstermek istemiyorum kimselere. Üstelik onlardan nefret ediyorum.Ayyyy amma doluymuşum beee... Ama masa yine de olacak tabiii.. Tabiii nereye konur bilemedim. Benim yerim dar olduğu için holde duruyor masa. Hol biraz büyükçene.
Mutfakta ay bende yeşile bayılıyorum. hatta uzun zamandır her bir şeyi yeşil yapmaya çalışıyorum. Ama eski evde ne kadar olabilirse işte. Benim yeşil sevdamda yeşil tost makinası alarak başlamıştı. Sonra yeşil tuzluk, yeşil meyvelik, yeşil sürahi diye devam etti. Ama yine de çok olamadı tabiii..
Valla benim mantık şöyle; en rahat, en iyi, en hoşuna giden oda senin odan olmalı yani yaşam odası olmalı.İngilizcedeki living room çok mantıklı, adam yaşam odası demiş, içinde yaşamının geçtiği oda.Yaşanılan oda.Ama Türklerde genelde en şık, en güzel, en janjanlı oda misafir odası olur, orada kesme bardaklar, kristaller olur.Kendinin oturma odası vardır, daha ucuza, daha döküntü, yayı çıkar, tahtası batar ama olsun orada 5 çocuğunu bile büyütür, ama misafir odası 5 ayda da bir gelse o misafire aittir çünkü misafirin totosu kendi totosundan daha güzeldir, daha kıymetlidir.Kendi kenarı çizilmiş, orası dökülmüş bardaktan ve kuponla alınmış yemek tatabağından yemek yer ama misafire bilmemne serisinden yemek takımı ve kesme bardak saklanır.kendi 24 tanesi20 liraya aldığı paslanmaya meyilli çatal bıçağı kullanır, ama misafire çatal bıçak seti vardır.
Ve böyle böyle hayatı geçer, ölür gider.
Bunları yıllarca anneme dedim.Vitrindeki bardaklardan biz de keyif yapalım dedim.Misafir tabağı olmasın biz yiyelim dedim zart dedim, zurt dedim.
Şimdi kendi evimde 3 odam bir salonum var.Salonum aynı yaşam odası.Diğer odam oyun odası diğer odamı ayakkabı rafları ve kiler olarak kullanıyorum diğeri yatak odası zaten.En pofidik koltukta ben oturuyor, yemek takımımda yemek yiyor, kenarı bilmemne işli çatal takımımı kullanıyor, misafir bardağı diye alınmış kesme şarap kadehinden akşamları kola içiyorum
Bana gelen misafir de kusura bakmasın, benim yediğimden içtiğimden içecek.Öyle misafire ait diye ne onca para veririm ne de misafire en bilmemnelerini ayırıp kendim sefil gibi daha az kaliteli de yerim.Kaç kere geleceğiz şu dünyaya yahu
Misafir odası, misafir tabağı, misafir kaşığı,misafir terliği, misafir koltuğu, misafir yatağı, misafir yorganı...Te ellam oldu olacak bir oda kirala şu misafire onca eşyası var diyeceğim de , zaten "misafir odası" diye bir oda her evde zorunluluk gibi baştan kiralanıyor
Öff çok dertliymişim
s.a. tatlım aynen benim hayelimde bu ama dediğim gibi interneten bi örneklere bakk bazen aklımızdaki hayelde çok beğenirken gerçekleştiğinde çıkan resmi beğenmeyiz o yüzden hayaline benzer bi resim bul malısın ben mavi kahve demişsin bak buda çok yakışırr buda ban bi fikir oldu türkiyede artık senin istediğin renge dönüştürüyor mobilyacılar bu arada duvar kağıtları da çok hoşşş bayılıyorum
yada tek duvar koltuk rengiyle aynı olabilir yine dekorasyon örneklrinde görmüştüm neyse kızlarında dediği gibi sen kedni istediğin gibi döşee
http://www.kadinlarkulubu.com/salon...u/264760-masmavi-salonlar-oturma-odalari.html
s.a tatlım bu sayfaya bi bakarsın ama seçtiğin rengi abartılı kulanma gözü yoruyo resimlere bakarken bi ara maviden sıkıldım siyah beyaz daha iyimi ne dedim :)
S.A ben evdeyim canım. Listeyi yaparım bu gün.
Sayfaya bende baktım mavi hoş duruyor. Karar vermene sevindim şekerim.
Cedric bacı ideal kilo olayına ben katılıyorum çünkü benim için gerçketen idedal çıkıyor. Benim ideal kilom tüm hesaplamalarda 48 çıkıyor ve benim olmak istediğim kilo da o zaten. ama tabii vucut yağısına göre falan fark eder bu ideal kilo olayı.
Winston hadi idda için ne diyorsun. Bak ben 53,5 kiloyum. Ekimin ilk cumartesine kadar 48 kilo olacağım bacım. Yani 5,5 kilo gibi kilo vereceğim inşallah. Sen ne diyorsun. Kaç kilosun ve kaç kilo vericen bacım. Ve bu sefer nesine iddaya giriyoruz.
suhanla ejje ızınlıydı dgerlerını bılmıyorum ama.yakarda coktandr yok sıtede buyuk ıhtımal ızınlıdır odaKızlar listemiz hazır sayılır ama yakar, gölge, suhan ve ejje izinli değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?