kızlar ben pek yazamıyorum kusuruma bakmayın kafam hiç ii değil bu aralar acaip bi depresyon halindeyim Rabbim sonumu hayretsin inş...
selam hatunlar dün gitiğim düğünde benim gibi 80 üzeri kg su olan bir geline bakıpp bakıpp beyaz gelinlik yakışmıyor şişman hatuna diyerekten bay bi motive oldum artık menülerimi yazcağım mekiğede başlayacağım
herkese bol iradeli haftalar dilerim
Aslında gelinlik yakışır herkese ama bööyleeee zayıf olunca kuğu gibi oluyor insan gelinlikle. Çok zarif duruyor bence.
kızlar ben pek yazamıyorum kusuruma bakmayın kafam hiç ii değil bu aralar acaip bi depresyon halindeyim Rabbim sonumu hayretsin inş...
GÜNDE 3 MESAJ YAZILMASI İLE İLGİLİ OYLAMA
....
merhaba,takımda yer var mı?
S_A .......................
Yakar76 .................
Se_zen ..................KABUL
Gölge_çiçeği ...........
Suhan2 ..................
Ejje89 ....................
Gırgırına .................
cedric20..................
Winstonlight............KABUL
Ayrıca bu cuma kilomla listeye girmek istiyorum.Madem eskisi gibi yazıp duruyorum burada vakit geçiriyorum,o zaman kiloyu yazmadan burada işim ne
Mesaj zorunluluğuna katılıyorum, daha başka şeyler olursa fikir bazında dile getirip oylamaya sunabiliriz.
Takım ya canlanmalı ya da canlanmalı, aksi halde ne birbirimize faydamız olur ne de takıma.
merhaba,takımda yer var mı?
bncede kabul ya gunde 3 mesaj atmalı herkes artık kımsede ızınlı olmasın yaS_A .......................
Yakar76 .................
Se_zen ..................KABUL
Gölge_çiçeği ...........
Suhan2 ..................
Ejje89 ....................
Gırgırına .................
cedric20..................kabul
Winstonlight............KABUL
Ayrıca bu cuma kilomla listeye girmek istiyorum.Madem eskisi gibi yazıp duruyorum burada vakit geçiriyorum,o zaman kiloyu yazmadan burada işim ne
Mesaj zorunluluğuna katılıyorum, daha başka şeyler olursa fikir bazında dile getirip oylamaya sunabiliriz.
Takım ya canlanmalı ya da canlanmalı, aksi halde ne birbirimize faydamız olur ne de takıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?