bu arada tanıtayım kendimi..
34 yaşında,evli mutlu ve çocukluyum..ingilizce öğretmeniyim.. birkaç ay önce 1.takımdaydım ama diyeti bırakınca sildirdim kendimi..şimdi ipin ucunu yakalayayım dedim biryerlerden..kilom 63 küsürlerde ama küsürünü izninizle yarın tartılıp yazayım
madem grupta yer var,o halde hoşbuldum
S_A,eşinin klasik bir eş olduğunu düşünüyorsan ayarlamayı sen yapmalısın;çünkü erkekler böyle şeylere fazla kafa yormayı sevmezler...
düşündüğün hediye,eşinden sana gelse eminim bunun harika birşey olduğunu düşünürsün ama erkekler böyle bir günlük okumayı bile külfet sayarlar..
tabii bu yazdıklarım,çoğu eş için geçerlieğer sen eşinin çok farklı,çok düşünceli,çok detaycı vs. olduğunu düşünüyorsan o başka
klasik bir erkeğe verilebilecek en güzel hediye,tv kumandasını ona verip tvnin önünden çekilmektir
S_a bacım,
Dürüst olayım mı? Öyle şiirdi, şarkıydı, günlüktü, fotoğraftı hatta "içimden geldi sana 625 sayfa roman yazdım" de, adam tınlamaz ve içinden küfreder o derece altına imzamı atarımEğer senin eşin Türkse tabii ve de milyarda bir olan farklı genetiğe sahip bir erkek değilse
O yüzden hediye dediğin işe yarayacak, kullanacak, elinin altında olacak ve zevklerine hobilerine hitap edecek.
Mesela benim eşim tanıştık tanışalı bir 6 senedir işte sürekli özel günlerde benden darbuka ve uzaktan kumandalı helikopter ister.
he bu adam müzisyen falan değil, ama içine ciguli mi kaçmış bilmem illa darbuka ister.Ya da 35 yaşındadır ama uzaktan kumandalı helikopter görse bir yerde bir çocuğun elinde, çocuğu ağlatır da elinden alır kumandayı kendi oynar.
He eşine darbuka al demiyorum tabii ama fanatik x takımını tutuyordur onun forması ya da maçına bilet (birlikte), x filminin oyununun karakterini seviyordur onun bir şeysi, ne bileyim sigara içiyorsa çakmak, kravat takıyorsa kravat, yani ya onun hobilerine, zevklerine hitap edecek absürt bir şey (misal darbuka) ya da günlük hayatta hep kullanacağı, yani işine ciddi yarayacağı bir şey.Gerisi bence fasa fiso.
Yıldönümü için de tavsiyem erkektir, o yapsın diye topun atılmaması.Çünkü bunu ben de çok yaptım, işte sevgililer günü gelir, ben karışmam sen günü planla, sen süpriz yap, sen et falan filan adil değil ayrıca bazen de karşı tarafın hoşuna gitmeyebiliyor.
Bence ortak planlayın.Sen restoranı seç, o sonrasında gidilecek yeri seçsin,ne bileyim sen kahvaltıyı planla, o başka şeyi falan filan.Hem paylaşım olur hem güzel fikirler çıkabilir.
İstanbul için de Ağva taraflarını düşünebilirsiniz.Çok romantik börtü böcek, nehir kenarında hamaklar falan.Hem ekonomiktir hem de tam balayı çiftleri için gibidir.Otel ve akşam yemeği derken de illa otelde kalıyorsunuz diye yemeği de orada yemek zorunlu değil ya istediğiniz yere gidersiniz.Oteldeysen içki içiyorsanız odaya süpriz bir şeyler söyleyebilirsin, yok içmiyorsanız çikolatalı pasta alırsın oda servisine verirsin içeri getirir.Ne bileyim.Romantik biri olmadığımdan çok parlak fikrim yok.
Umarım istediğin, düşlediğin gibi geçer bacım.
Hoşgeldiniz ya da rahat olayım hoşgeldin bacım
Ben winston, 31 yaşındayım, ben de ingilizce öğretmeniyim.Evliyim, çocuksuzum.Bir kedim bir de kargam var. (Kızlar bu arada kargamız büyüdü, yakında uçacak gidecek ben de arkasından gözümde bir damla yaş ile el sallayacağım- dile kolay 8 ay olmuş neyse inşallah uçup gidecek sağlıklı bir şekilde)
Bana da nickin tanıdık geldi, sanki yarışmalardan gözüme çarptı dediydim ki 1. takım demişsin.
Boyunu merak ettim, sakıncası yoksa.
63 şu an benim için uğruna halaylar çekilesi bir kilo olduğu için ciddi ciddi boyunu merak ettim.
Hoşgeldin tekrardan, umarım hep birlikte istediğimiz kilolara ineriz.
Öncelikle takıma hoşgeldin. canım ben eşimle henüz kavuşamadım yani şöyle diyeyim o türkiyede ben ise yurt dışındayım. kısmetse sene sonu aynı evi paylaşabilecez. daha öncede ben ona günlük yazıp vermiştim ve oda geriye kalan sayfalarına yazmıştı. bu yüzden böyle bir hediye seçtim. ama tabii tek hediyem bu olmayacak başka hediyede olacak bu günllüğü evlilik yıl dönümü hediyesı adı altında vermem belkide aynı gün veririm ama hediye başka alacam.
takım forması hmm olabilir ama pek giyineceğini sanmıyorum, fenerbahçe maçına bilet hmm zor bir ihtimal ama güzel fikir. kravat hediye ettim şimdiye kadar 2 tane.
ama şu otelde içki fikrine bayıldım yani güzel olur aslında. otelde sadece istek üzerine yemekte içki veriyorlardı ama orda bir sorarım olmazsa pasta söylerim odamıza. veya marketten alır odada içerim falan
işte dediğim gibi günlük olayı önceden gelen birşeydi. oda yazdı bana . ve mutlaka kullanabileceği bir hediye alacam ona.
balböcü hoş geldin bende 1.takımdan gelmeyim ama seni hatıralayamdım yada sen takım üyesi olarak benden önceydin sanırım gerçi ben hiç bişeyi hatırlayamıyorum hafızam çok kötü
neyse dün akşamki menümü üüzmle kapattım dün meyve günümdü bugün yoğurt yiyeceğim
s.a kızların fikirlerine katılıyorum en iyi hediye takım forması takımın donuda olabilir sen gece giyin göriyim dersin al sana ekşinli bi hediye olur
dün mekiği uyuyrken çektim diyim şok uykusuzdum direk uydum yaptığım tek spor eve iş çıkışı dönüüm oluyo 20 dk yürüyüş bugüne mekik niyetliyim için inşallah
Günaydın bu arada
12 dakika yürüyüş yaptım bu sabah.. e daha ilk günüm..her gün 1er dakika artırıp maksimum 40 dakikada sabitlenmek hedefim..
Çörek otu yağımı içtim 2 su bardağı soğuk suyla..
kızlarım uyandı şimdi,kahvaltı zamanı
Kızlar size birşey soracam. 20 ekim bizim evlilik yıl dönümümüz. ve ben büyük ihtimalle tatile gidecem. evlilik yıl dönümünde ne yapacağımıza dair herşeyi eşime bıraktığımı söyledim. Biz balayında bi termal otele gittik. tekrar 4 gün için oraya gitmeye karar verdik. fakat sonradan düşündümde tekrar aynı yere gitmesekmi keşke istanbula gitsek ben orayı gezmeyi istiyorum dedim. ama tabii gittiğimiz otel hataydaydı eşim hatayı az çok bilir bazı yerlerini güzelce gezebilmiştik. İstanbula gitsek otel nerede nereyi gezecez uçakla gitsek dünya bir taksi parası diye ben vazgeçtim ve planlamayı ona bıraktım. ama şimdide içimde bir kaygı var ya güzel olmazsa tatilimiz acaba evlilik yıl dönümünde ne yapacaz diye sorun etmeye başladım. yani beni aynı otele götürse kabulüm ben çok beğenmiştim oraları fakat otelin restoranında yiyeceksek akşam yemeğimizi sinir olurum yani.
ya siz nasıl yapmıştınız? yani eşinizmi ayarladı herşeyi? ben bi restoran beğendim eşime o akşam orda yemek yemeye gitmemizi teklif etmelimiyim?
yoksa bunları erkekmi ayarlar:
Çok soru sordum değilmi? ama ne yapayım son tatilimde yaşadıklarımdan sonra artık eşimin güzel bir planlama yapabileceğine pek inanasım gelmiyorda...
ve hediye olarak sizce ne almalıyım? 1 yıldır yazdığım bir günlük var onu çok güzel deri kaplı bir deftere temize çekip hediye edecem ona. peki başka ne?
suhan bacım hoş geldin. Neyse seni bir hafta daha izinli yazarız. ama sonra hemen buralara dönüyorsun haberin olsun bak. Yoksa biz winston la siz gelene kadar çifte kumrulara dönücez burda haberiniz olsun.
Balböcüüü takıma hoş geldin yeniden. Bende 30 yaşındayım. Bankacıyım. 3 yaşında bir kızım var. Kısa boylu hatunun tekiyim. Ondan 48 kilo olmak istiyordum ama artık 47 kilo olcam inşallah. Takımın derman ana'sıyım. Ya da lokman bacı sıyım. Her türlü ot, çöp benden sorulur buralarda. He bi de ingilizce bilmediğimden eziğim ben.
winston demek isveç he. Çok pis aklımı çeldin şimdi bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?