s.a. tatlım bence gir internete görsellerde dekorasyon örneklerine bakk ona göre al eşyalarını
ben şu kahve rengini vazgeçilmezliğini anlayamıyorum herkesin evi son 5 senedir kahve ve beyaz karışımıı aa kırmıızyıda unutmıyım
bende nedense farklı olsun isityorum mesela turkuaz mavi ve beyaz okadar yakışıyoki o kadar ferah gösteriyorkii berna laçinin evinde görmüştüm neyse benimki tavsiyee eşyalrının güzel olması kadar eşyalarının birbirine uyumunu yakalaman önemli Allahım banada nasip etsin şu telaşları inşallah
Tünaydınlar,
@cedric bacı (umarım doğru yazdım nicki); bacım biz ödül işini iki kişiyapmıştık.Ben ve benim yarım kilomdaki se_zen.Kazanan diğerine hediye çeki verecekti, o da yeni yeni kıyafetler alacaktıİkimizde 1 ayda 5 kilo verecektik, sonra o çok zayıf zaten diye ben dedim ki o 5 versin , ben 8 anca eşit oluruz.Öyle oldu, böyle oldu derken o bir ay , 2 ay oldu hoş verdik gene de, ama yine de kazanan olmadı.Bir de çok stres yaptı bubizde.Yani baştan motivasyon verdi ama sonradan epey strese soktu, abidik gubidik diyetler araştırdık, yaptık falan filan.Bir de şey olayı var işte; kimi hızlı veriyor, kimi yavaş, kimi daha zayıf zor veriyor, kimi daha şişman ama ne bileyim zor veriyor, kiminin regli yakaşıyor, kimi zart kimi zurt.Yani hepimiz aynı yaşta, aynı kiloda ve aynı aktif hayat içinde olsak belki makul da herkese uymuyor tabii.
Amaaaa eğer se_zen bacı kabul ederse, ben tartılı, çengili ikinci bir yarışa varım(yenilen pehlivanın güreşe doyamaması )
Beni nedense burada bir tek 50 kiloluk bu bacı acayip gaza getiriyor.90 kiloyla başladığımda da ona hasetlenmiştim, ahanda hala hasetim.50 kilo olabilmem imkansız olsa da, onunla kapışmak beni mutlu ediyor
Grup içi haftalık yarışma yapabiliriz.Bizeskiden lapacılar (lapa kürü yapanlar), dukancılar, mekikçiler, 48likler diye gruplar kurmuştuk grup içinde.Gene öyle yapabiliriz.Başka yarışmalar da olabilir.Ben her türlü yarışmaya, itişmeye, tepişmeye ve fişteklemeye varım
@S_a, bacım inşallah evini barkını kurar eşini yanına tez zamanda alırsın.
Gırgırına bacım; işte senin dediğin de zevk olayı bacım ya.Desp. Housewives izledin mi bilmiyorum da, orada mesela Lynette'in evi mavi beyaz.Görsen umumi tuvaletleri andırıyor.Ne bileyim ben de maviyi severim ama ya oğlan çocuğu odasında ya da banyo fayansında ya da sünnet çocuğu odasında makul geliyor, öyle misafir odası sünnet çocuğu odası gibi mavi-beyaz olsa göz yorar bence.Ha ama zevk işte.Cart turunca, cart fuşya yapanlar da var.
Benimki de kahveli bir salon mesela.Ve içim bulanıyor, afedersin b.ka bakar gibi oldum, halı kahve,perde kahve, tv ünitesi kahve, koltuğun, masanın mobilyası kahve, geri kalanlar da kirli beyaz olunca, kendimi kahveler içinde bağkurdan emekli nine gibi hissediyorum yeminle
Benimde kafamdaki fantastik dizayn şu; bahçe dubleksinde oturacağım, salonun kapısı bahçeye açılacak her yer çimen, börtü böcek, salonum cart beyaz ve çimen yeşili olacak, içinde bambular, küçük bir halı yerine, çimenden halı ya da yapma çimenli halı; duvarın bir kısmı çimen yeşili, kenarda güzel büyük bir akvaryum falan.Kimine de yeşil-beyaz futbol takımı gibi gelebilir yani tamamen zevk işte
Ama kahve olayında hemfikirim,biraz daha 40+ için uygun bence.
Neyse..Eşim bugün evde yarın da tatil vermişler evde, cmt-pazar da evde.Tee Allahım diyorum.Saat başı yemekti, tatlıydı iş yapıyorum.Adamın evde oturanı bu yaşta çekilmiyorsa, Allahım sen ileriki yaşlarda oturan boğa gibi oturan koca çekenlere sabır ver diyorum
Herkese güzel bir gün diliyorum.
Selam kızlar.
Öncelikle her türlü çekişmeye ve iddaya varım. Tabii pazartesi ititbari ile. Yani cuma kilo bildiriminden sonra buralardayım artık. İdda diyince akla ben gelirim. siz şartları söyleyin ben uyarım kızlar. 48'liklerin adını da 47'lik falan mı yapsak bilemedim.. Ya da 45'lik olsa mı ya. 45 kiloda bana yakışıyor.Neyse artık ilk hedefim 47 ve ben şu an 53,5 kiloyum. hu huuuuuu......
S.A sen bilirisin tabii ama kahve rengi hakikkatten çok baydı. Ve evet benim evimde kahve rengi ama ben hiç mutlu değilim kahve rengiler içinde. ne yazık ki benim mobilyalarımı o zamanlar seçme şansım olmadı ama bende winston gibi şimdi bakıyorum da 45 yaşında bir emeklinin evi gibi böyle genç insanların evine hiç benzemiyor. Benim mesela favori rengim mor'dur bacım. Duvarlar açık lila gibi olacak koltuklar mor olacak. Yemek odası olarak kullanılan zımbırtı kadar gereksiz bir icat da yok bence yeryüzünde. Saçma sapan bir şey ya. Her kesin evinde klasik yemek odası var 2 vitrin uzun bir konsol ki kendilerine tuvalet aynası da denir kendilerinin salondaki işlevini pek anlayamam tamam altına usulen yemek takımı falan konur ama yemek takımının salonun içinde ne işi var. Misafir gelince çaktırmadan tabakları alıcam diye insanlar bir sürü ter döker. Hele o uzun iki tane vitrin de neyin nesi anlamam. İçine millete hava atmak için kristal ya da şimdilerde yaldızlı bardaklar konur. "bakkkkk benim kristal bardağım var, biz çok medeniyiz. Kristal takımlarda çayımızı, suyumuzu içiyoruz bir de ayyaşız öyle şarap bardağımız felan var" diye salonda sergilenir ki zaten herkesin evinde aynı muhabbet vardır. Bence çok bayağıı bacım. Biraz param olunca bütün eşyalarımı değiştirmek ilk işim olacak benim de. İnsan evinde kendini mutlu hissetmeli. Evler insanların birbirine hava atma yeri değildir. Neyse bacım işte bence sen biraz renklere falan bak. Yemek takımı da alma bacım biz yaptık o hatayı sen yapma bari.
hey allahım internette mobilya adına renk cümbüşü var da benimmi haberim yoksinir oldum ya hah oldu işte bu renk diyorum sonrada aklım kahverengiye gidiyor. koyu mavi ve beyaz güzel ama mavi koltuk bulabilene aşk olsun ya.
istikbalde yok isviçredeki mağazaların sitelerindede bulamadım
isviçrede oturma odası - salon sistemi yok.
tek bir yer var koltuklar için oda salonmu oturma odasımı adını sen koy
ve bence böylesi daha iyi yahu
Ben de görsellerde bakındım ama anca turkuaz çıktı çıka çıka.
Bir de koltukların arasında kıllı bir herif gördüm.Koltuk altını açmış, kıl fışkırıyor
ne alaka dedim, baktım ki "koltuk" kelimesi geçmiş diye bana çıkara çıkara internet, koltuk altını çıkarmış peeh
Yani pek araştırmamdan sonuç alamadım ama white-blue living rooms diye arattım güzel şeyler çıkıyor dekorasyon fikri için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?