Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bi kadına bu zahmetlere sokup yaptıracak erkeği bulmak mesele demmki sen şanslısın hala aşk kalmış içinizde

bi kadına bu zahmetlere sokup yaptıracak erkeği bulmak mesele demmki sen şanslısın hala aşk kalmış içinizde

Evet bacım aşk tabii ki kaldı ama asıl mesele benim süprizlerden çok hoşlanmam. Bayılıyorum böyle şeyler yapmaya. Bir tek ona değil ne bileyim ablama, kızıma falanda yapmayı çok severim. Kızıma meyveyi bile bir saat uğraşır o elmadan ne bileyim karga falan yaparım öyle veririrm. HAfta sonları illaki kahvaltı da çook değişik bir tabak hazırlarım onu birdenbire önüne koyarım, uykudan uyanınca yeni aldığım bebeği karşısına koyarım falan. O da bayılır. Yani ben süpriz insanıyım.

ozman desene senin sevdiklerin asıl şanslı olan

2 bardak yeşil çayımı içtim yoğurdumu yedim kapılar kapalı olunca merdivende in çık in çık yapıyom 15 dk bi wc ye gidiyom bu dabi hareket sayılır

sezen şu kerdi çeknelere dosy msaraf iadesi konusu varyaa tv çıktı senin bilgin varmı iade ediyoarmı gerçekten yoksa mahkeme falan uğraşmaya değmezmi

Gırgırna öyle iade falan yok bacım.Tabii bankaya kalmış bir konu birazda. Ama bize henüz o yönde bir uygulama gelmedi. Genel bir şey olsa mutlaka haberimiz olurdu.

Kızlar valla dün yine markete gidemedim alamadım sebzelerimi. Sabahtan beri o yüzden menümü yazamıyorum. Ama olsun gene de yazayım da belki utanırım. Benimkide bahane işte markete gidemedim deyip duruyorum halbuki alakası yok düşününce millet bir yumurta yiyor ama ben markete gidemedim diye yumurtanın yanına tost yiyorum. Yok böyle bahane kızlar.

Sabah
1 yumurta
tost
5-6 çeri domates

Öğlen
1 şinitsel
1 kaşık makarna
yarım kabak (soslu)
1 kaşık amerikan salata
yarım da biküvi pastası

ahh ahh iki gün aç dursam da fayda etmez. Üstelik sabah 54,4 kiloydum ben ya. Kızlar ne oluyor bana ya. Başlayamıyorum gene bir türlü

bahaneleri ortadan kaldırarak başla
önce diyetinde e yemek istediğine karar ver hazırda dursunlar mutfağa uğrama

Karga meselesi yavru, sakat ve dolu yağarken o havada bulunan ve eve alınan bir meseleydi bacım,yoksa karga fanı değilim şansıma da 8 ay büyümedi karga, yedi kıymayı, eti, peyniri, sütü, yüzdü havuzunda oturdu da oturdu neyse şimdi büyüdü epey, inşallah en kısa sürede uçup gidecek.Bir daha ben almayayım, alana da mani olmayayım diyorum

Okul konusunda da ben özelde çalışıyorum bacım.Şirketlere iş ingilizcesi eğitimindeyim.Benim öğrenciler minimum +45 yaşında
O yüzden pek mebi, bürokratik şeyleri bilmiyorum.
İstiklal marşının bile asılmasının 40 tane kuralı olduğu gibi, kesin sınıf düzenlemesinin de vardır bacım.
Ha burası artık ingilizce sınıfı, el birliğiyle düzenleyelim, içini dayayalım döşeyelim gibi fantastik ve ütopik bir durum varsa, beyin fırtınası da yapabiliriz, yeni fikirler de bulabiliriz hep birlikte diye düşünüyorum.
Ama dediğim gibi çocuktu, sınıftı bana uzak kavramlar.

Boy konusunda da 1.80e yakın boyum var.Sizdeki diyete başlama kiloları bile beni öldürüyor üleeynn diyerek isyanla mesajımı bitiriyorum.

hanımlar aramızda günübirlik turlara katılan varmı hiç bana tavsiye edeceğğniz bi yer
yedigölleri bi duydum methini onu düşünüyorum başka ?
tavsiye alabilirim

Tünaydınlaaar,

Sabaha vücudum çok hamlamış olur, sürünürüm diyordum ama çok rahat kalktım.Dün teyze ve arkadaşlarına boşuna laf
söylemişim Bugün de yapacağım.Bu bacakları ve totoyu insani hale sokmadan sporu bırakmayacağım huleeeeynnn

Uzun zamandan sonra masadan aç kalkmak, yatana kadar aç gezmek, yatakta yiyecek hayali kurmak ve sabah olsa da tek şekerli kahvemle kahvaltımı yapsam kısmı çok güzeldi

@Se_zen; hiç şaşırmadım sen tam organizasyon ve süpriz adamısın Sen pek bir yay gibisin, eğlenceli falan süprizli yanar dönerli meyve gibi.Akrep niye olmuşun bilmiyorum lafa bak yani akrep gibi gelmiyorsun bir türlü diyelim bana.
Bende deli süprizler, organizasyonlar yaparım hala ama senle tek farkım ben de isterim.Keşke bana da yapılsa derim yani.Kendi yaptığım şeylere aşık olurum, ben de aynısından istiyorum flan derim.Öyle bir şizofrenim ben
Bu arada şu sebze yok bahanesi çok uzadı, adresi ver x marketinin online reyonundan ben alıp size yollayayım.
Hayır rakibiz tamam ama az arada çekişme olsun, ben kazanacaksam ne anlamı var değil mi
Valla bende de dolap boş, yani eşimlik şeyler var ama bana göre bir şey yok.Dün 2 yumurta, ıspanak, domates vardı listede öğlen için, ne ıspanağım ne domatesim vardı yerine 2 sivribiber yedim hem daha az kalorili oldu, hem de sebzeyse sebze işte.
Bugün gidip alışveriş yapacağım, eşimin de siparişi üzerine pasta tabanı, damla çikolata ve bunun gibi antin kuntin bol kalorili şey alıp ona pasta yapacağım.Len tamam benle diyet yapma , benle spor yapma ama bari insan gibi yemek ye, pastaydı, mantıydı, bilmemneydi siparişi verme değil mi..Yokk inat yapıyor sanki..Neyse az kaldı, o dobişe dersini vereceğim.

@Suhan bacım, sen şu taşınma işin bitinceye kadar izinli olursun bacım, sorun olmaz sonuçta taşınıp yerleşiyorsun nerden bulacan interneti.O kısım idare edilir.

@Gölge; bacımm şenlik ateşleri yakıp seni mezun edecektik yakınlarda.Son durum nedir? takımımız bir senede ilk mezununu verecek.
Gelişmelerle bizi bilgilendir pls.

@Gırgırına; Ahanda diyete başlamış bir cengaver daha heyt bee, başlamayanlar utansın (hain winston fişteklemeye başlar)

He bu arada se_zen öğlen yemeğini önce görünce, yemediğini bırakmamış kalem kalem yazmış, paragraf oluşturmuş höööh falan dedim de okuyunca yok yarım kaşık, yok onda bir ölçek, içimden peeeh dedim Gene de karbonu, şekeri, eti herşeyi bir öğünde bir tabakta almışsın ve gerek yokmuş ama sonuçta rakiniz, o yüzden ben bir şey yazmadım bil

Hepimize güzel bir gün olur inşallah.

hanımlar aramızda günübirlik turlara katılan varmı hiç bana tavsiye edeceğğniz bi yer
yedigölleri bi duydum methini onu düşünüyorum başka ?
tavsiye alabilirim

Bacım bu sevgiliyle takılınacak bir gün mü, yoksa içime tarzan kaçtı az bir bayır bayır dolanam olayı mı?
Sevgili ile geziyse bence döt döte onca kişinin peşine takılmayın, itiş tepiş, kalabalık, durmak bilmezler, ha bire tırmanırlar, gezerler, itiş tepiş otobüsler, ter kokmuş grup insanları falan.

Biz 10 sene karadenizde yaşadık, yedigöller ve şu abant gölü kabusumdu.Nisan olur olmaz ekime kadar her haftasonu ya annemler pikniğe diye götürür olmadı okul gezi düzenler sonraki hafta da okul bizi oraya götürürdü.Yedi göllere 700 kere gittim desem abartmış olmam, minik minik göller kenarında ağaçlar işte.Abantgölü daha da vahim.Bir göl çevresi ot böcek işte hepsi bu.

Ben ağva, şile, polonezköy buraları seviyorum.Ot böcek, hamak, elde şarap, nehirse nehir, nehirden gezip denize de varabilirsiniz, manzara, romantizm.Ne bilem yedigöllere tepeleye tepeleye gidene kadar ben ağva'yı tercih ederim ama zevkler falan işte değişiyor.

winston vallahi bukadarmı heves kırılır diyorum bildiğin göl mimin minik kenarında ağaç işte :) evet sevgilimle gidicem ama romantik olmasından çok yeni yerler görelim hevesindeyiz demeki bakış açısı bi arkadaşım yedigöleri bi anlltı sanırsın 8,harika :) neyse ya
artıkk ağva şile turuna yada abant maşukiye yada çanakkle falan v.s. bi bakıyim :)

Ay resmen utandım valla Ama az çok tanıdın beni, dilimi tutamıyorum ya da parmaklarımı diyeyim, aklımdakini patadanak yazıyorum
Siz gidin o zaman bacım ya.Benim aynı lisede yani karadenizde okuyan ve yedigöllere çok sık gitmişliği olan bir arkadaşım vardı, geçen face'e 100 foto koymuş.Yok o gölün fotosu, yok ağaçta kelebek yok kelebeğin kanadı yok kelebeğin totosu.Bu kız da yedigöllere muhtar seçseler seçilir o derece çocukluktan beri içindeydi, şimdi sonradan görmüş gibi 100 foto ne alaka be eblek dedim arkasından Yani demek zevk işte, içinde de büyüsen her yaşta hayran kalabiliyorsun.Siz gene bakın bacım.
Ekonomik kısmı dert olmazsa eğer bence siz güzergah belirleyip tek gidin bence.Sen kahvaltılık bir şey hazırla mesela paçanga falan yap, termosa çay koy, biraz minik topkek vari keklerden yap arada kan şekeriniz düşerse diye, biraz kahvaltılık falan.Sabah 6da bir yerde buluşun birlikte piknik yapın keyif yapın sonra yola çıkın, romantik romantik gidin gideceğiniz yere.Yanınızda gene piknik vari şeyler olsun, içiyorsanız bri de kırmızı şarap falan.Ohh sere serpe o 7gölcükten birinin önünde romantik takılın, fotolar çekilin, topkeklerinizi yiyin (8.topkek yazışım ama bu saate kadar da nescafeyle bu kadar duruluyor arkadaş ) Dönüşte de güzel bir balık sefası yapın yanına içiyorsanız bir kadeh rakıyla ya da birayla.(Topkekin üstüne ne rakısı deme, topkek çoktan eridi gitti bile )
Sonra el ele dönün geriye.
Ama içimden bir ses, biz ısrarla dağ tepe tırmanacağız, dolaşacağız, her gölün önünde foto çektireceğiz, öyle 80lerin türk filmi gibi kırmızı ekoseli piknik örtüsü şarap neyin bize uymaz diyorsundur.

İnşallah çok eğlenirsiniz bacım.Bu haftasonu mu gidiyonuz?

ben kışın kampanyadan yaralanıp herzmanki huyumn pinti ucuza gelir diye atladım üstüne tintinturdan 3 tur için 99 tl ödedim taa aralıkta :) turu 33 e geldi ban şuanki fiyat 110 falan yanii
1 sen boyunca kulanma hakımız var benimkisi bursada olduğundan ancak yeni geliyo istanbula 1 ay kadar burda peş peşe kulanıcaz para yanmasın amaç :)
yani lafın turla gidiyoruz yanlız<z değil

buarad ben oyuna gelmem top kekleri yicem yicem sonra burda yicem fırçayı demiiiiii:)
yemem ben zaten beni bi görseniz takvime bakıp bakıp şu tarih şu kg şu tarih bu kg olurum diyip diyio hayal kuruyom

hanımlar benim yazı dilimin eksikliği yanlışlığııından dolayıı çok özür ama inanın bi telaş yazdığımdan bide bakmıyorum kalvyeye düzeltemeyde üşeniyom aman anlarlar be diyorum saçma sapan eksik yanlış yazıyomm kusura kalmayın siz anlayın hemi :)

slm kızlar..
yeni gelen arkadaşımız hoşgelmiş sefa getirmiş...
ben bugün psikiyatriste gittim ilaç verdi haftayada psikoloğa başlıcam inş iyi gelir bi an önce toparlarım kendimi...
winstonum hiç sorma ben depresyonda takılıyorum haftasonundan beri dana gibi oldum resmen 14 eylül mezuniyeti hayal gibi görünüyo ama inş en kısa zamanda toparlıcam kendimi....

Geçmiş olsun bacım, umarım en kısa sürede geçer stresin sıkıntın.
3-5kilonun lafı olmaz bacım, sen biraz dinlen, rahatla, at stresini kilo dediğin ne, biraz boğazı tutar biraz totoyu oynatır veririz hepbirlikte.
Tekrar geçmiş olsun ve hemen geçsin inşallah.

Winston bu akşam beni kimse tutamaz doğru markete gidiyorum. Göreceksin bundan sonra beni. Ve ağlayacaksın azmime. Gece yarıları kalkıp mekik çekeceksin. Bende bu hafta eşime twist&shape'mi ablamdan getirtmenin derdindeyim. ablam teee sefaköyde oturuyor. Kargo ile gönderse nerden baksanız 40 TL vericem. Zaten aleti de 35 TL ye almıştım zamanında sonro da totoma zor gelmişti de aman bacağım kalınlaşır diye göndermiştim. Şimdi geri alıcam kendilerini. Kullanmıyormuş ablamda zati.
Ayyy kargamızı göndercen mi. O artık takımımızın kargası. Bari üstüne boyayla falan 3 yazsaydın. Görürdük belki bir gün bir yerde.

Gırgırına bacım valla bende öyle kalabalık gezileri falan sevmem çok yoruluyor insan. Ama o turlar zaten günübirlik olduğundan öyle çok yorulmazsınız. Yedigöller, abant, manşukiye, kartepe, şile ağva kefken falan olabilir. Yakında bildiğim öyle tur yaptıkları buralar var.

Gölge bacım doktora gitmekle belkide en doğrusunu yapmışsın. İhmal ediyoruz aslında ruh sağlığımızı. doktorlar daha iyi bilir ama anti depresan ilaçlarda resmen insanın beynini uyuşturuyor ya. Bende bir kere kalbim ağrıyor diye gitmiştim. Tabii kalp diye gögsümün üstünü gösterince onlarda bana anti depresan verip göndermişti. Salak gibi uyuyordum bütün gün. Be akıllılar insan derki yazık sağlık dersinde buna kalbin yerini göstermemişler ya da bu kız salak orası kalbi değil ciğerleri e cigerlerin ağrıyor senin demek yerine bu kalbinin ağrıdığını sanıyor panik atak olmuş verin bi antidepresan gönderin demişlerdi. Bende 3 gün sonra bırakmıştım ilacı. Hee o ciğerlerimin ağrısını hala bulamadılar. Hala ağrıyor işte napayım. Ama alıştım ben o ağrı ile yaşamaya. Dönem dönem gidiyorum hala senede 1 kere ciğerlerim ağrıyor diye ne zamandır diyorlar 10 sene diyince tamam önemli bir şey olsa şimdiye ölürdün deyip bir röntgen çekiyorlar bir şeyin yok diye gönderiyorlar. Neyse sen aman ihmal etme doktorlarını (gerçi yazımın tamamı aman doktorlara güven olmaz gibi oldu ama, doktor iyidir)

sağol winstonum inş çabuk atlatıcam..

sağol sezencim bende uyku sorunu var yıllardır zaten uyuyamıyorum o yüzden gittim birazda aile içi sorunlar eklenince artık kaldıramadım uykuya hasretim böle oluncada gün içinde çok olumsuz etkiliyo ders çlışmam gerekiyo uzmanlık için bakamıyorum başlayamıyorum bakalım işte inş çabukcak toparlarım kendimide istediklerimi yaparım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…