s.a bacım ben hayatta eşime bırakmam hiç bir şeyi. Bizim evde planları ben yaparım ve buna bayılırım. Bir kaç örnek vereyim.
Hediye olarak bir sene eşime kendim siyah bir hırka örmüştüm. Benim vardı ve aynısında uzun kollu siyah fermuarlı falan bir şey ona ördüm ve süper olmuşu. Eşimin bu zamana kadar en beğendiği şey. Ve gizlice örmüştüm. Resmen 5 sene falan parçalana kadar üzerinden çıkarmamıştı.
Bir sene ona eşofman takımı almıştım sonra onu bizim burada bir pastaneye vermiştim anlatmıştım falan. Daha sonra sabah kalkıp eşime hadi dışarıda yiyelim demiştim sonra pastaneye gidince garson bu size gelmiş beyenefendi diye vermişti.
Sonra bir sene cüzdan, kemer, ve içtki matarası almıştım. O sene sultanahmete gitmiştik bende cüzdanı paketleyip cebime koymuştum. Eşim orada wc ye girince orada para alan adama verdim ve eşim para verince adamda bu da hediyesiDiye ona vermişti. Kemer'i kapnın önüne koymuştum eve gelince, mataraya da içki koyup yatağın baş ucuna koydum.
Bir sene de eşime günü birlik kaplıcaya gidelim demiştim. Ben tabii cantama, şarap, kadeh falan da almıştım. Günü birlik gittik ama akşama kadar oda tutalım dedim üstümüzü falan değiştirmeye, tabii onu da önceden ayarlamıştım oteli arayarak ayrıca o zamanlar bu spin spa (duş masaj aleti) meşhurdu. Ondan alıp internetten direk otelde bi kızla konuştum odaya koydurdum yatağın üstüne. Sonra odaya girince çok şaşırmıştı. Bir de süper bir kar yağıyordu karın altında açık havuza (kaplıca sıcaktı) falan girmişti. Akşamda şarap falan içmiştik . Inanılmaz eğlenmiştik yani . Yani belki fikir verebilir bacım.
bi kadına bu zahmetlere sokup yaptıracak erkeği bulmak mesele demmki sen şanslısın hala aşk kalmış içinizde
evet bacım aşk tabii ki kaldı ama asıl mesele benim süprizlerden çok hoşlanmam. Bayılıyorum böyle şeyler yapmaya. Bir tek ona değil ne bileyim ablama, kızıma falanda yapmayı çok severim. Kızıma meyveyi bile bir saat uğraşır o elmadan ne bileyim karga falan yaparım öyle veririrm. Hafta sonları illaki kahvaltı da çook değişik bir tabak hazırlarım onu birdenbire önüne koyarım, uykudan uyanınca yeni aldığım bebeği karşısına koyarım falan. O da bayılır. Yani ben süpriz insanıyım.
Kızlar valla dün yine markete gidemedim alamadım sebzelerimi. Sabahtan beri o yüzden menümü yazamıyorum. Ama olsun gene de yazayım da belki utanırım. Benimkide bahane işte markete gidemedim deyip duruyorum halbuki alakası yok düşününce millet bir yumurta yiyor ama ben markete gidemedim diye yumurtanın yanına tost yiyorum. Yok böyle bahane kızlar.
Sabah
1 yumurta
tost
5-6 çeri domates
Öğlen
1 şinitsel
1 kaşık makarna
yarım kabak (soslu)
1 kaşık amerikan salata
yarım da biküvi pastası
ahh ahh iki gün aç dursam da fayda etmez. Üstelik sabah 54,4 kiloydum ben ya. Kızlar ne oluyor bana ya. Başlayamıyorum gene bir türlü
winstonn,şu sıralar belki de en çok ihtiyacım olan kişi sensin.Allah yolladı beni burayaNerede öğretmensin? Ben bir ilköğretimdeyim ve sana neden ihtiyacım var yazayım... Bu yıl ilk kez bir İngilizce sınıfımız olacak ve bu sınıfta neler olmalı bunları araştırıyorum...
Kargan gidecekse ben sana yüzlerce karga yollayayım.Erzurum'da yaşıyorum ve hayatımda buradaki kadar hiçbiryerde karga görmedim
Boyum 1.60..Sen uzun olmalısın ki böyle bir rakam seni tatmin etsin..
:
hanımlar aramızda günübirlik turlara katılan varmı hiç bana tavsiye edeceğğniz bi yer
yedigölleri bi duydum methini onu düşünüyorum başka ?
tavsiye alabilirim
winston vallahi bukadarmı heves kırılır diyorum bildiğin göl mimin minik kenarında ağaç işte :) evet sevgilimle gidicem ama romantik olmasından çok yeni yerler görelim hevesindeyiz demeki bakış açısı bi arkadaşım yedigöleri bi anlltı sanırsın 8,harika :) neyse ya
artıkk ağva şile turuna yada abant maşukiye yada çanakkle falan v.s. bi bakıyim :)
slm kızlar..
yeni gelen arkadaşımız hoşgelmiş sefa getirmiş...
ben bugün psikiyatriste gittim ilaç verdi haftayada psikoloğa başlıcam inş iyi gelir bi an önce toparlarım kendimi...
winstonum hiç sorma ben depresyonda takılıyorum haftasonundan beri dana gibi oldum resmen 14 eylül mezuniyeti hayal gibi görünüyo ama inş en kısa zamanda toparlıcam kendimi....
Geçmiş olsun bacım, umarım en kısa sürede geçer stresin sıkıntın.
3-5kilonun lafı olmaz bacım, sen biraz dinlen, rahatla, at stresini kilo dediğin ne, biraz boğazı tutar biraz totoyu oynatır veririz hepbirlikte.
Tekrar geçmiş olsun ve hemen geçsin inşallah.
Winston bu akşam beni kimse tutamaz doğru markete gidiyorum. Göreceksin bundan sonra beni. Ve ağlayacaksın azmime. Gece yarıları kalkıp mekik çekeceksin. Bende bu hafta eşime twist&shape'mi ablamdan getirtmenin derdindeyim. ablam teee sefaköyde oturuyor. Kargo ile gönderse nerden baksanız 40 TL vericem. Zaten aleti de 35 TL ye almıştım zamanında sonro da totoma zor gelmişti de aman bacağım kalınlaşır diye göndermiştim. Şimdi geri alıcam kendilerini. Kullanmıyormuş ablamda zati.
Ayyy kargamızı göndercen mi. O artık takımımızın kargası. Bari üstüne boyayla falan 3 yazsaydın. Görürdük belki bir gün bir yerde.
Gırgırına bacım valla bende öyle kalabalık gezileri falan sevmem çok yoruluyor insan. Ama o turlar zaten günübirlik olduğundan öyle çok yorulmazsınız. Yedigöller, abant, manşukiye, kartepe, şile ağva kefken falan olabilir. Yakında bildiğim öyle tur yaptıkları buralar var.
Gölge bacım doktora gitmekle belkide en doğrusunu yapmışsın. İhmal ediyoruz aslında ruh sağlığımızı. doktorlar daha iyi bilir ama anti depresan ilaçlarda resmen insanın beynini uyuşturuyor ya. Bende bir kere kalbim ağrıyor diye gitmiştim. Tabii kalp diye gögsümün üstünü gösterince onlarda bana anti depresan verip göndermişti. Salak gibi uyuyordum bütün gün. Be akıllılar insan derki yazık sağlık dersinde buna kalbin yerini göstermemişler ya da bu kız salak orası kalbi değil ciğerleri e cigerlerin ağrıyor senin demek yerine bu kalbinin ağrıdığını sanıyor panik atak olmuş verin bi antidepresan gönderin demişlerdi. Bende 3 gün sonra bırakmıştım ilacı. Hee o ciğerlerimin ağrısını hala bulamadılar.Hala ağrıyor işte napayım. Ama alıştım ben o ağrı ile yaşamaya. Dönem dönem gidiyorum hala senede 1 kere ciğerlerim ağrıyor diye ne zamandır diyorlar 10 sene diyince tamam önemli bir şey olsa şimdiye ölürdün deyip bir röntgen çekiyorlar bir şeyin yok diye gönderiyorlar. Neyse sen aman ihmal etme doktorlarını (gerçi yazımın tamamı aman doktorlara güven olmaz gibi oldu ama, doktor iyidir)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?