@ejje, hoşgelmişsin bacım.
@se_zen, bunun hazırı kesin vardır herkes bu çayı anlatıyor, herkes mi aktar aktar geziyor yahu, ben de hazırından alırım.sinirli ota güldüm he ne o öyle sinirli şirin gibiBir de çobanı bilmemne eden ota da güldüm, unuttum şimdi adını Sen o otların ne işe yaradığını ıncık cıncık bildiğin için saygıyla yaklaşıyorsundur onlara da , sinirli ot ne yahu..isme bak, şifa bekle.. Zaten o ota laf et, öbür çaya laf et, yok efendim callan teyzeye yaşlı de, leslie ablaya koca baldırlı de, yok bisiklet çevirince kas yapılırmış de, yok mekik çekince baklava çıkarmış de, yok şu yok bu diye diye otur şişman kal winston diyorum.tamam öldüm, sen çok vurma
Bu arada günde 3 mesaj için; se_zen, winston, ejje, cedric, s_a tamam dediler.suhan taşınma ve interneti bağlatma aşamasında olduğu için şu an müsait değil ama o da katılıyor.geriye yakar (evet bir yakar vardı ne oldu ona yahu) gırgırına (cevap verdi mi bilmiyorum bu konuda) yeni ingilizce hocası üyemiz,gölge çiçeği kaldı.fikrini belirtmemiş arkadaşlar da oylarsa, kabul edilirse pazartesiden itibaren başlatalım isterseniz.en azından günlük katılım gerçekleşmiş olur.
Ymeğimi yedim, doydum geldim
2 yk arnavut ciğer
2 minik mercimek köfte
yoğurtlu kabak ve mantar
Köfteler olmasa iyiydi aslında. Kabul arnavut çiğeride unlu oluyor ama ona dayanamıyorum onu çok seviyorum ben. Hemde kendimi öğlenleri çok fazla kısıtlamayacağım.
2 bardak yeşil çay haşlanmış patatesimi yedim
hanımlar şu konuda fikrinizi almak isterim sizce sık sık ara öğünmü yenmeli yoksa karşı tez olan günde 2 öğün yani leptin hormonu için canan karatyın fikrimi
2 bardak yeşil çay haşlanmış patatesimi yedim
hanımlar şu konuda fikrinizi almak isterim sizce sık sık ara öğünmü yenmeli yoksa karşı tez olan günde 2 öğün yani leptin hormonu için canan karatyın fikrimi
Merhaba!
Balböcüü de bir cee-ee dedi kayboldu diyeceksiniz..hatta belki dedinizEvet,dün sabahtan beri çıtım çıkmıyor.ama sorun bakalım neden çıkmıyor
Dünyevi işlere daldım,kiloyu unuttum :18:
Dün misafirimiz vardı,kebap yemeye götürdük onları...bn biraz..yok,birazdan biraz fazla..amaaannn yedim işte
Bugün de kendimi hiç diyet havasında göremedim..cuma günü tartılıp bir şoklanmak istiyorum..baskülde kilomu tavan yapmış göreyim ki sonra vicdan azabıyla iştahtan kesileyim..
se-zen,bu çorbanın içinde hiç yağ yok mu? yani küçük bir fındık kadar bile tereyağı olma mı?
Hadi bakalım. ama öyle nasıl olsa diyet yapmıyorum diye ucunu bırakmak yok. Kebaplar içinde afiyet olsun, yağ olmasın.
Çorbada hiç yağ yok zaten belli bile olmuyor. bu zamana kadar hiç koymadım ben valla bir şey diyim nasıl oluyorsa sebzelerin kendi yağı bilmem nesi vardır ya. Bazen çorbanın üstünde öyle parlak tabaka oluyor. Hani yağ koymuşsun gibi. Aklına felan gelmiyor. Anlamıyon olmadığını.[/QUOTE
hımmm...o yağ,tavuk bulyonların yağı olmasın
yalnız ben bulyon yerine tereyağı ilave edeyim çok az
Hoş geldin bacım. Marmaris demek güzel. Benimde en çok gitmek istediğim yerdir kendisi. İnşallah seneye giderim bende marmarise.
Artık tam gaz burdasın herhalde okullarda açılıyor. Bu arada sen bu azimle seneye 34 beden bile olursun. Çatlatırsın bizi de.
Merhaba!
Balböcüü de bir cee-ee dedi kayboldu diyeceksiniz..hatta belki dedinizEvet,dün sabahtan beri çıtım çıkmıyor.ama sorun bakalım neden çıkmıyor
Dünyevi işlere daldım,kiloyu unuttum :18:
Dün misafirimiz vardı,kebap yemeye götürdük onları...bn biraz..yok,birazdan biraz fazla..amaaannn yedim işte
Bugün de kendimi hiç diyet havasında göremedim..cuma günü tartılıp bir şoklanmak istiyorum..baskülde kilomu tavan yapmış göreyim ki sonra vicdan azabıyla iştahtan kesileyim..
se-zen,bu çorbanın içinde hiç yağ yok mu? yani küçük bir fındık kadar bile tereyağı olma mı?
gruba hoşgeldiniz.kendimi tanıtayım.23 yaşında üniversite öğrencisiyim.aslen bursalıyım ama istanbulda okuyorum.bekarım.11 ayda 124 kilodan 80e düşmüş bir diyet savşçısıyımşu sıralar biraz aheste seyretsem de okulun açılmasıyla yani tam olarak düzene girmemle diyet ve spor ikilisiyle ilişkim eski günlerine geri dönecek.
günaydın dün akşam 1 satt yürüyüşümü yaptım bugünde sütümü aldım süt çeceğim
şu mekik çekmeye bi türlü başlayamıyorumya
hoşbuldum ejje
44 kilo ha!!! kocaman tebrikler! uzun uzun anlatmanı isterim aradaki farkı..kendindeki ve çevrendeki farklılıklardan mesela...bir de doktor kontrolünde mi verdin kiloyu? senden tam 11 yaş büyüğüm ama idolümsün bundan böyle ssz
günaydınn
ya ben geçen günkü 12 dakikalık yürüyüşle kaldım..sabah kızlarım uyuyorken yürüdüm yürüdüm,sonra fırsat bulamıyorum ki ufaklık bugün 6.30 gibi uyandı..
bu arada geçen sormuştun,cevaplamamışım..koşu bandıyla yürüyorum... benim de kesinlikle bölgesel zayıflamam lazım ve bana da mekik şart ama yapamıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?