- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Winston bu akşam beni kimse tutamaz doğru markete gidiyorum. Göreceksin bundan sonra beni. Ve ağlayacaksın azmime. Gece yarıları kalkıp mekik çekeceksin.
sağol winstonum inş çabuk atlatıcam..
sağol sezencim bende uyku sorunu var yıllardır zaten uyuyamıyorum o yüzden gittim birazda aile içi sorunlar eklenince artık kaldıramadım uykuya hasretim böle oluncada gün içinde çok olumsuz etkiliyo ders çlışmam gerekiyo uzmanlık için bakamıyorum başlayamıyorum bakalım işte inş çabukcak toparlarım kendimide istediklerimi yaparım....
Özellikle "ağlayacaksın azmime" demeyip küfür etsen anca bu kadar gaza gelirdimvayy kılıçlar çekilmiş he.
Rahatım ben ama, şimdi senin mesai kaçta bitecek de eve gidecen de kızla ilgilenecen falan bu arada o sebze alışverişi falan yalan olur, ee onca çalıştın ettin yoruldun akşama evde malzeme de yook hem yarın başlarsın diyeceksin, sabah zaten hem tost hem yumurta, öğlen desen tabakta bir winston yok, akşam da böyle geçsin, yarın bakarız diyeceksin ee zaten yorgunsun akşam spor mu yapacan, boşverr yarın başlarsın
Ama ben şu an callan teyzeyi indiriyorum, sabah akşam 2 kez yapacağım, isveçe 13 gün devam sonra 600-800 sabit kalorili çakma isveç yapacağım.Her gece mekik ve bisiklet de yanında bonus.ohh suyumu da içtim mi, ekmeği mi de bölüp de paylaştım mı heytt kim tutar beni
Azmime olmasa da planlarıma ağlayıp, çok pis hasetlendin mi sen onu söyle
Ben şu sigara hapından son 5-6 gün hiç uyuyamadım ya, çok iyi anladım uykunun önemini valla.Hani vücut yatarak da dinleniyor ama beyin zaten uykuda bile çalışıyor, bir de uyunmadığında böyle deli gibi bir şey oluyor insan.İnsan geriliyor, sinirler laçka, beyin uyuyori konsantrasyon olmuyor, hani içim uyuyor deriz ya bazen aynen öyle oluyor, bir süre sonra da benim gibi yok takip ediliyorum, yok evde hırsız var, yok zart zurt diye beyin oyun oynayıp iyice halüsünasyona ve ilerisine sürüklüyor insanı.
Umarım hemencecik eski uyku düzenine dönersin bacım.
@Se-zen bacı doğruyu söyle gözün kaldı dimi özellikle callan teyze şeysinde
2 saat bekledim indirdimvideoyu.Dün netten rusça bir sitede bulmuş yapmıştım neyse her sefer inmesini bekle yap olmaz diye pcye indirdim.
neyse aynı 1 saatlik video ama teyze zaten o kadar yavaş ve güzel bir ingilizce konuşuyor ki yani hello'yu bilmeyen biri bile videoyu anlar, zaten kol aç, bacak kaldır orada 10 kişi yapıyor daha neyine alt yazı ekliyorsun ekrana eşek kadar , hadi eşek kadar alt yazı koydun bu sefer de körler okuyamaz, dünyadaki en pepeş en kekeme ve en kötü sesli kadına bir de bunları türkçe seslendirelim fikrini hangi denyo verdi ya.
Şimdi hem yabancı teyze konuşuyor, üstüne pepeş türkçeye çeviriyor, üstüne ekranda kocaman türkçe yazılar.Bir de kadın meditasyon şeysi gibi alta çiçek böcek su sesi koymuş, bizim pepeş kekeleye kekeleye pelvisi kaldırıyoruz, bilmemneyi indiriyoruz diye heyecanlı heyecanlı kekeleyince ne su sesi kalıyor ne bir şey.Sesi kapatsam teyzenin de sesi kapanıyor, teyzenin sesi açsam bu pepeş evladı da arkadan konuşuyor, atyazıyı kapatamadım zaten.hay yarabbim diyorum.
Se_zen sanırım senin üzerine fazla gittim, Allah da verdi cezamı şimdi 21 gün sabah akşam bu kadın sesiyle imtihan olacağım sanırım
Yazdıkların için de evet ben de çok bakmıştım ama videolar ve giyilen mayolar falan 1980leri işaret ettiğinden hep bakıp bakıp kapattım, dün de öyle incelenleri, bacakları hatta basenleri bile incelenleri okuyup edince gaza geldim, 21 gün her gece 1 saat yapsam ki 30 dakika falan sürüyor aslında, yani her gün 30 dakikamızı ayıramaz mıyız ki bacım? Atla deve değil yani.Hareketler de güzel, baştan zorlar ama sonra alışırız.
Allahım rakibimle birlikte utanmasam el ele spor yapacağım
neyse ben şu teyzenin ses dosyasını nasıl silerim, onu araştırayım biraz.
kımse bırsey yazmmaıstr dıye sayfaya bugun bakmadım maslalah yanı bn bakmayınca sohbet akmıs gtmıs kızlr bnm kılo wermem durdu 59.8 de takıldım oyuzden vucudu sasrtmak ıcın canım ıstremedıgı halde yuksek kalorılı seyler yedım bugun yarında oyle yapıcam 2 gunluk soklama yapıyorum oyuzden yedıklermı yazmıyorum:)
Ayy evet aynı videoyu indirmişiz. Çeviren kız bi de yanlış falan çeviriyor. Callen teyzeye yetişicem diye uğraşıyor. Kadın o kadar yavaş konuşuyor ki insanın uyuyası geliyor. Spor değil hipnoz yaptırıyor sankim. Ama tabii kötü de olsa allah razı olsun diycem çünkü herkes ingilizce bilmiyor bacım. Ne eziyon ki. ordan bakınca ezik gibi mi görünüyorum. öyle mi geliyor ordan yani.
Aman da aman kilo davalım adıma pastalar da yaparmış. Ayyy daha önce hiç benim için pasta yapan olmamıştı. Duygulandım kız şimdi.
Bu arada sen bana sıska sıska diyon ya biz hani buluştuk ya ben yanınızda hani cüce gibi kalmıştım. Hayatımda kendimi en kısa hissettiğim zamandır o. Kardeşim birisinin boyu bana yakın olmaz mı?
Benim ayaklarım çok hassastır öyle topuklu falan pek giyemem. İşe giderken bile şeker hastalarının kullandığı, klimalı, ortopedik, koca karı ayakkabıları giyerim. Hele hafta sonu düğün harici hayatta topuklu falan giyemem. Ama o günden sonra gidip kendime biri 9-10 cm diğeri 13 cm ayakkabı aldım. Birini bir gün giyebildim diğerini hadi gene arada giyiyorum ama buluşmaya gelince bu sefer kesin uzun topuklu ayakkabı ile gelicem. Aklıma geldi birden bire. Pek bi içerlemişim galiba.
günaydın dünkü menüm
sabah yoğurt
öğle yoğurt
akşam üzüm
2 bardak yeşil çay
spor yok işe gidip gelirken 20 dk yürüyüş
şu callenmi ne nerdenindiriyoruzz bi zahmet bi link atsanıza ya
@Se_zen, 4-5 bardak yeşil çay çok değil mi yahu, içinde kafein yok mu onun bacım, sabaha kadar oturur, leptin salgılar ordan kilo veririz herhalde.Bu arada 9 otlu çaya hasetlendim.benim niye 9 otlu çayım yok ya..Şimdi hangi otlar, ne kadar mıncıklanmış, nerelerden toplanmış, gerçekten o poşette 9 ot var mı yoksa insan mı kandırıyorlar diye içime Uğur Dündar kaçar diye hiç bulaşmıyorum ama aklımın bir köşesine de yazdım.Bu arada mayonezli yeşillik makul gelse de yoğurtlu yeşillik hiç yemedim hımm bunu da kenara yazdımBir de meyveli yoğurt yiyemem bana garip gelir.Öff winston kes yemek mevzusunu diye kendime böğüresim var.
Sabah 8de kahve ve kızarmış bir dilim ekmek yedim/içtim ve buradan yetkililere sesleniyorum üzerine içtiğim 1 litre suya rağmen açımmm üleeeyn açıııım
evvet ben geldim.15 günlük marmaris tatili ve ardından 2 günlük kendine gelme süresi sonrası aranızdayım işte.geçmişi okudum anca 31 ağustostan beri girmemişim.günde 3 mesaj yazma olayına katılıyorum.yazın gerçekten buralar sessizleşti ama artık eylül geldi bi düzene girmemizin zamanı da geldi diye düşünüyorum.tatilimi anlatayım biraz bi kere yedim de yedim yemelere doyamadım bursaya döndüğümde 5 kilo falan artıdaydım baya bi tırstım ama orda ayaklarım fena halde şişti baya bi ödem oldu herhalde.dönünce hemen indi ayaklarım 3 kilo da azaldım demek ki ödemmiş onlar neyse yavaş yavaş düzenli beslenmeye geçtim.onun dışında tatilim iyi geçti hergün başka bir koya gittik deniz süper zaten tertemiz.bi de giderken alışveriş yaptım ya hergün değişik giyindim benim için çok farklı bi duyguydu.elbise etek şort hepsini giydim valla çok mutlu oldum.bi de seneye 36 beden olsam artık kim bilir neler giyerim
evvet ben geldim.15 günlük marmaris tatili ve ardından 2 günlük kendine gelme süresi sonrası aranızdayım işte.geçmişi okudum anca 31 ağustostan beri girmemişim.günde 3 mesaj yazma olayına katılıyorum.yazın gerçekten buralar sessizleşti ama artık eylül geldi bi düzene girmemizin zamanı da geldi diye düşünüyorum.tatilimi anlatayım biraz bi kere yedim de yedim yemelere doyamadım bursaya döndüğümde 5 kilo falan artıdaydım baya bi tırstım ama orda ayaklarım fena halde şişti baya bi ödem oldu herhalde.dönünce hemen indi ayaklarım 3 kilo da azaldım demek ki ödemmiş onlar neyse yavaş yavaş düzenli beslenmeye geçtim.onun dışında tatilim iyi geçti hergün başka bir koya gittik deniz süper zaten tertemiz.bi de giderken alışveriş yaptım ya hergün değişik giyindim benim için çok farklı bi duyguydu.elbise etek şort hepsini giydim valla çok mutlu oldum.bi de seneye 36 beden olsam artık kim bilir neler giyerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?