Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar paylaşım alanına lütfen herkes baksın ve fikrini buraya yazsın. Püsküüt izinler ile ilgili bir şeyler yazmış. Sizde fikrinizi bugün 4-5'e kadar yazarsanız ben genel paylaşım alanına yazayım. Tabii isteyen oraya da yazabilir.
benim fikrim. İzinler kaldırılmasın ve üye izindeyken de listede kalsın. Böylece takım ortalaması da düşmüş olur. Gelince de direk başladığı kilodan başlasın böylece kilo bölünmesi de olmaz ve bence su istimaller ortadan kalkar. Ayrıca başkanların yetkisine bırakılmalı izin olayı çünkü izne çıkacak kişinin ne olduğunu falan biliyor.

İzinler olmalı bencede başladığı kilodan başlasın kilo bölünmesin sezen sana katılıyorum
başkanın kanaatı önemli olsun

Selam kızlar iki gündür giremediğim için çok üzgünüm. her akşam gelmeye çalışıyorum ama salı günü ve dünde akşam ev görmeye gittim. ve eve çok geç gelince interneti açacak halim bile kalmadı

birazdan işe gidecem. yarın izinliyim

kilolarımızı yarın paylaşıyoruz lütfen öğlene kadar bildirelim.

Kızlar henüz paylasim alanina yazmadim ama bencede izinler kaldirilmamali. İzine cikan kisi önceden kac hafta yok olacagini bildirsin.

Ve tek cumalik izinler icin yani uzun süreli olmayan izinler ise bildirimde bulunmadi diye bildirilsin ve 3 kere arka arkaya ufak bahanelerle izindey diyenler diskalifiye edilsin. Bilmiyorum bu sert bir uygulamami? Ne düsünürsünüz bu fikrimle ilgili?

Dedigim
Gibi sadece izinlerin kaldirilmamasi ve sadece tek cumalikt izinlerin kaldirilmasi icin böyle
Bir fikir sunabilirim
püsküüte .

Olurmu???

gel bugün başlayalım her reklamda mekik çekellim valla bakk başladımmı geriis gelicek zaten başlamsı mesele

tamam canım,başlayalım bugün..yalnız ben pek tv izlemiyorum... ama sürekli ortalıkta dolanıp çocukların dağınıklığını topluyorum..her ortalık topladığımda ardından mekik mi çeksem ne

2.5 ayda 25 kilo verdiğine göre fazlaca şişmandır bu şahıs ama tebrik etmek gerek..ne güzel yaaa...
bu arada sürme dediğin,hangisinden? benim tek endişem su geçirip geçirmediği..abdest olmuyor su geçirmiyorsa malum.. kalemlerde de "water proof" yazıyor ama çabuk akıyor ya,su geçiriyordur gibi geliyor bana..emin de değilim gerçi..
Ya ben aslında yazdığımı okurken utandım reklam arsı 6 dk olsun 13 dk biizm kzılar 3000 adet falan çekiyolar cedric düşün yanii

abartmamak gerek yaw

bence de başkanların yetkisinde olmalı..her başka kendi sayfa üyelerini daha iyi tanıyor..bu arada bu sayfanın başkanı kim:26:

Tünaydınlar,

İzinlerle ilgili bence belirtilen şey üyenin kilo veremiyorum, yok regl oldum , yok yağmur yağdı şimşek çaktı deyip kendini izinli göstermesi ama hala buraya gelip yazması.Ben gerçi gruptan ayrıldım ama biraz benim durumum gibi.Hatun da diyor ki internetin yoksa, taşınıyorsan, ameliyat oluyorsan vs vs şu izni al ki bence de tam yerinde bir karar ve eleştiri.Canım sıkıldı beni izinli yazın, güneş çıktı beni izinli yazın, komşum bana oturmaya gelecek beni izinli yazın olmamalı.Kişinin ciddi yoğunluğu varsa gruptan çıksın, işini halledince gelsin ama keyfekeder 2 haftada bir izinli olmasın ben de katılıyorum.3 cuma kilo bildirmeyenin diskalifiyesi bence sert değil s_a, eğer bir ay boyunca her cumayı neredeyse atlıyor ve kilo bildirmiyorsa zaten burasıyla bir alakası kalmamıştır, ya da ciddi b12 eksikliği vardır her cuma yapacağı şeyi ısrarla unutuyordur, o yüzden bence de yollansın.Bu arada grup kararları diye bir liste oluşturabiliriz (oylama ile) hani şu her gün 3 mesaj olayı, cumaları kilo bildirimi, işte başkan ya da yardımcısı yoksa kilo bildirimlerinin toplanışı, vs vs..Hem yeni katılan arkadaşlar görmüş olur, her katılana hemen copy paste yaparız hem de biz daha da disiplin altında diyet ve spor işlerine devam ederiz.

@Gırgırına; 3000i çekenler aletle çekiyor bacım Hey gidi günler heyyy
Çok pis gaza geldim, nerede benim crunch aletim uleeeyn

@Balböcüü;
Başkan S_a bacıdır.Yardımcısı da sıska Se_zen bacı.

@Se_zen bacı; bak işte karatay ve leptin ve 25 kilo işte 2 öğün yemiş arada leptinin dibine vurmuş.Aferim elin adamına ya,benim ki sabahtan pasta siparişi versin, elin adamı 2 ayda 25 kilo he, heyy maşallah
Başka bir şeyler daha yazacaktım sana da bak yalanmış, unutuverdim

Hepimize güzel, hafif, mutlu bir gün olur inşallah.

Heh buldum göz şeysi ile ilgiliydi.Ben de çok bakmıştım zamanında, bana da çok doğal ve mistik geliyor sürmeler ama becerebilirmiyim kısmı var, bir de suyla falan akmıyor ya, o her gece nasıl çıkacak ki, göz kenarlarını sankim yıpratır silinip dururken, bir de gözün içine kaçınca ne oluyordur, bir de ben lens takıyorum mesela lensle teması nasıl oluyordur , bir de babam böyle pasta yapmasını nereden öğrenmiştir?

Son düzenleme:
Kızlar aldığım sürmenin adı ismid sürmesi. İsmid taşının toz haline getirilmiş hali. Aynı toz gibi. Kahve kıvamında. İçind çubuk gibi bir şey var. gözün o içine doğru sürüyorsun. Tabii saf taşını bulmak onu kendin toz haline getirmek daha iyi. Göze çoookkkk faydalıymış. Okuduğum bir çok kişinin hipermetrobuna, göz alerjisine, sulanmasına bilmem nesine iyi gelmiş. Peygamber Efendimiz de ismid taşının sürmesinden kullanırmış. apdest konusunda zaten geçerli olmasa peygamberimiz sürmezdi. Gözünün içine kaçması bile yararlıymış.Kiprikleri beslermiş. Bende nasıl sürücem derdim ama akşam aldım içindeki cubuğu ile bir güzel sürdüm valla. Biraz toz olduğu için kalem gibi öyle tek hareketle sürülmüyor ama öyle çok da zor değil. Benim gözüm alerjiktir. Daha doğrusu göz kalemlerine karşu alerjik. Sürdüğüm anda ağlamaya başlarım. Kızarır küçülür falan. bu valla akşam sürdüm hiç bir şey yapmadı. Çıkarma konusunda da bacım silince çıkıyor. Ne bileyim yüzünü sabunla yıkarsan çıkar. ama ben banyo da da sabahta yüzümü sabunlamadım. Şampuan falan gelmiştir ama öyle oğuşturmadım (ayyy ne pisim ya. ama ben görmek için yaptım kızlar. yoksa yüzümü sabunla yıkarım yani)
Lens kısmını bilmiyorum bacım. Ne dersem yalan olur.

geçen yıl ben de "ismid sürmesi" diye bir sürme aldım ama griydi rengi,çubuğunu da kaybettim,hatta sürmeyi de kaybettim sonra..kullanamadım ama tek hatırladığım sadece bir sürme için hatrı sayılır bir rakam ödediğimdi:)

Bacım ben hac malzemeleri satan bir yerden aldım. 3 tl verdim sadece.

Sen bankadan ayrıl bacım ya, aç bir aktar içine de 3-5 masa koy, hem millet senin ellerinle (bak eleman olmayacak ha, sadece sen mıncıklayacaksın) hazırladığın bitki çaylarını sıcak sıcak içsin, keyifli sohbet yapsın, hem ot neyin alsınlar, hem böyle sürmedir, bilmemne taşı, yok bilmemne odunu gibi mistik şeyler falan da sat.İçerde tütsüler, arka fonda su sesi falan.Arka bahçesi de olsun, oraya da minderler at, orada da isteyen senin bitki çaylarını içip, çimenlerde sere serpe yatsın.Güzel olma mı bacım

kızlar dün sıkılmıştım 13. takıma bakayım dedim. Ve resmen gözlerim yaşardı. Bütün hatunlar hergün bizim bir ayda yapmadığımız sporu yapıyor haberiniz olsun. Biz hala lesli mi callen mi derken bir sürü spor çeşiti gördüm hatunlarda. Tebrik ederim valla.
Hadi artık bizde başlayalım. Kıskandım bennnn....

Ya bu karatay da iyiymiş beee.

Winston kızzz o benim hayalim kızzz.... Valla o kadar çok istiyorum ki. Ama öyle aktar gibi değil de böyle starbucks gibi havası olsun istiyorum. HErşey poşetli, özel kutulu falan. özel bardaklarım olsun. değişik çaylar yapayım.... ayyy dediğin gibi masası olsun bir bahçesi olsunnn...... valla benim hayalim o. Yeni bir trend olsun istiyorum.

Winston kızzz o benim hayalim kızzz.... Valla o kadar çok istiyorum ki. Ama öyle aktar gibi değil de böyle starbucks gibi havası olsun istiyorum. HErşey poşetli, özel kutulu falan. özel bardaklarım olsun. değişik çaylar yapayım.... ayyy dediğin gibi masası olsun bir bahçesi olsunnn...... valla benim hayalim o. Yeni bir trend olsun istiyorum. Ahh ahhh az param olaydı yapmamıydım ben .

hahahaaa:)) üstte yazdığın "sıkılmıştım" sözünü sıkılaştım olarak algıladım
eşime dün "lahana yağı" al,dedim..lahana tohumu yağı almış..aynı işi görür mü bir araştırma yapıyordum,takılmışım sıkılaşmaya

Ne var bizde yapıyoruz alla alla.Ama gizli gizli
Ben de bir ara excel tablosundan günlük spor aktivitesi yapıp paylaşan birinin mesajını okumuştum, belki aynı kişiden bahsediyoruzdur ama ben direkt okuyup "bu insan değildir" demiştim Yarım saat koşmuş, yok 1 saat yürümüş, yok 500 mekik çekmiş, 300 bilmemne yapmış, 1500 zart etmiş, üstüne güreş tutmuş falan hööh demiştim.

Valla ben bu tarz bir yer görmedim de duymadım da hiç, çok güzel olur aslında.Biz de kızlarla toplaşıp toplaşıp sana geliriz, sen de bize zayıflama otu karışımları yaparsın
İnşallah bir gün gerçekleştirirsin bacım.

Selam kızlar gene yazamadım ben bugün daha şimdi geldim daireye akşama kadar arazideydim sıcakta canım çıktıya.
Bu gün suçluyum öğlen yemeğinde kuşbaşılı kaşarlı pide yedim
vallaha kilo falan veremiycem ben anllaşıldı artık
Akşamları yemek yemiyorum ama gündüzleri anasını ağlatıyorum resmen ya....

Izinler kaldırılmasın diyorum bende vallaha ozaman benim takımdan ayrılmam gerekir çünkü çok yoğunum bu aralar koşturup duruyorum

Winston aç/4.gün
sabah; bir dilim ekmek, tek şekerli kahve
öğlen;1 yumurta, bir havuç rendesi, bir üçgen peynir.

Öğlen menüsü ilkokul beslenmesini hatırlattı, salı günü mü ne yumurta havuç vardı.Cumaları da simit elma vardı ohh ne güzel giderdi, yanında belki de peynir de vardı ohh mis mis. (Evet çok açım )

Akşama 100 gram yoğurt ve 1 dilim portakalın suyu var.Portakal bulamam, paket şekerli portakal suyu da içmeyeceğim.Zaten bir dilim portakaldan 1 yemek kaşığı su çıkıyor, onun için meyve suyu bile alınmaz Ben de bir diim şeftalinin suyunu sıkacağım elimle mağaraadamı gibi

Eşime de akmayan, kokmayan bir şeyler pişirmeliyim çünkü akşam aç ve gözüm dönmüş olacak kesin.

-Dobiş winstonun iç sesini dinlediniz-

Bu arada callan egzersizlerinden göbek ve kalça için olanları yaptım, bir saat kadar da dans ettim. Şimdi mekik çekeceğim, ama öncesinde mekik tablosu yapıp duvara yapıştıracağım, günlük sayım belli olsun diye, gırgırına'nın da dediği gibi reklam aralarında bile çekeriz be heyt.Bu arada sezon başlamadı, Hürrem neyin başlasa zaten 25 reklam arası vereceker biz de bol bol spor yaparız o
arada Akşama da bisiklet ve mekiğe devam.Gerçi şeftali suyu ile 2 yemek kaşığı yoğurt bunlara yetecek enerji verir mi, onu akşam göreceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…