şu canan karatayı okuyorumda bana çok mantıklı geldii fikirleri
benim hep dediğim bişey vardır benim yedikçe yiyesim geliyor diyee sanırım bu insülündemiş oo yanii aç kaldımı vücudum sık yediğimdeki kadar açlık hissetmiyorum
balböcüü sanırım sen yapmışsıon karaty diyetini sayfada seni gördüm yorumların vardıı sonuç olarak memnun kaldınmı senin fikirlerin nedir
Günaydın kızlar benim kilo aynı. Omu bumu derken gene aynı kilodayım.
ama kendime acayip bir spor buldum kızlar. Bugünden itibaren başlıyorum artık. Bebek arabalı yürüyüş yapıcam. Kızımı bebek arabasına koyup hızlı hızlı bir saat her akşam mahallede gezicem artık.Normalin iki katı falan yorulurum sanırım böylece.
şu canan karatayı okuyorumda bana çok mantıklı geldii fikirleri
benim hep dediğim bişey vardır benim yedikçe yiyesim geliyor diyee sanırım bu insülündemiş oo yanii aç kaldımı vücudum sık yediğimdeki kadar açlık hissetmiyorum
balböcüü sanırım sen yapmışsıon karaty diyetini sayfada seni gördüm yorumların vardıı sonuç olarak memnun kaldınmı senin fikirlerin nedir
merhaba arkadaşlar
öncelikle sorayım hala takım damıyım yoksam şutlandım mı . şutlandıysam anlayışla karşılarım 2 haftadır hiç paylaşımda bulunumudım.bayramın 2. günü memlekete gittim ordan yaylaya . gittiğim yerde internet olmayınca paylaşım ve bildirim yapamadım. kusura bakmayın .
izinli olarak gösterildin bacım ama epey merak ettik seni vallaha.
İyi olmana sevindim.
Buralar hep aynı bacım.
48liklerden hala 48e yaklaşan bir sonuç yok, zati onlar da kabul etti, sesleri de çıkmıyor
Biz se_zen ile epey bir kaynaştık, günde en az 10 mesaj karşılıklı alıntılayıp yazışıyoruz, öyle böyle değil "bu sevda bitmez" modunda birbirimizin mesajlarını beğenerek uzaktan uzağa birbirimizi de gazlayarak, aynı sporsal aktiviteleri birbirimize önererek falan gidiyoruz.Öyle böyle değil yani.Mekiği falan bıraktım, se_zen'in çorbalarını not alır oldum.
Çok değiştim be ortak çoook.
Senin yokluğunda kandırdılar beni
Şimdilerde kemiklerimi yontup, 48 olmayı bile düşünüyorum bacım
Tez yetişesin diyorum, daha da bir şey demiyorum.
Balböcüü (doğru mu yazdım bilemedim) kızım 3 yaşında. Yani kocaman öyle bebek arabası ile gezecek kıvamda değil. Küçükken hiç binmemişti bu yaz binmeye başladı bebek arabasına. Ama yanıma alıp yürümeye kalktım mı yolda oyalana oyalana yürüdüğü için yürüyüş olmuyor bu. ordan atlıycam, ordan zıplıycam, orda boncuk var, anne bak ağaca derken aheste aheste geziyoruz biz. O yüzden onu bebek arabasına bindirip hızlı hızlı sürüp hem daha fazla enerji harcıycam hem de daha çok zorlanıcam hemde belki hoşuna giderde benimde spor yapamıyorum diye bahanem kalmaz.
Bu arada ne kadar şanslısın. Bahçeli ev. Resmen ağlıyorum bahçeli ev diye (tamam abarttım ) ama çooookkkkk istiyorum. Olsa bende kesinlikle herşeyimi yetiştiririm. Her şeyimi kendim yaparım. ama hamur işi düşkünlüğü olmamış işte.
Yakar bacı düşman bacı nerelerdeydinn....... Ösledik merak ettik bacım senin. Düşmanım bile olsann merak ettik. Hala takımdasın bacım. Kilon 2 ye bölüncek sadece.
winston sen tabii ki takımdasın. Sensiz takım olur mu seninde kilon 9'a bölüncek. 9 hafta önce 70,6 ile ayrılmışsın aramızdan. Bu arada bende anlamam o ay hafta hesabından. Hamile iken 2-3 ay mecbur etrafımda herkes hafta diye konuşurdu ondan hafta ile konuştum sonra bıraktım. Kızım doğduğunda da 1 yaşına kadar ay hesabı yaptım sonra takip edemedim. Ama bazen bana da kaç aylık şimdi diye soruyorlar bende hesaplıycam diye epey uğraşıyorum. Bu arada da karatay için söylediklerine katılıyorum seninde evet bulamayız belki herşeyi ama bu demek değil ki cips yiyebiliriz. İşin aslında hazır paketli ürünlerin yasak olması yatıyor. Geri kalanlarında sen bulduğunu ye. Hani light yemede normal yoğurt ye. Normal peynir ye. 1 kilo süt alıp en azından içine yarım bardak sirke kat olsun sana lor peynir. Olmadı hazır lor al. kola içme, meyve suyu içme.
ah kardeş yaylalarda yayladım . tereyağ kaymak bol organik bal (reklamlardakinden değil ha) bol bol özgür tavuk ve yumurtası yiyip üstüne 3 kilo alıp geri geldim.
geçmişi okuyamadım kızlar özür dilarim.
hepiniz iyisinizdir inşallah çol çolçocuk afiyettedirler inşallah.beni soracak olursanız gayet iyiyim ama eve gelip tartıya çıkıp 64,400 ü görünce annemi epey bir pataklayasım geldi. burda yiyin evinizde rejim yaparsınız dedi durdu. kanıma girdi .
an itibariyle diyet aramaya ve spora başlıyorum.
demek 48likler hala 48 olamadı. hoş 2023 yılına kadar da olamazlar ya neyse o sonraki mevzu
evet geldim hemde gümbür gümbür(bu ses yürürken yağlarımdan geliyor yanlış anlaşılmasın)
ben biraz araştırma yapayım eski defterleri karıştırayım. hepinizi hasretle öper selam ederim.
winston sen tabii ki takımdasın. Sensiz takım olur mu seninde kilon 9'a bölüncek. 9 hafta önce 70,6 ile ayrılmışsın aramızdan. Bu arada bende anlamam o ay hafta hesabından. Hamile iken 2-3 ay mecbur etrafımda herkes hafta diye konuşurdu ondan hafta ile konuştum sonra bıraktım. Kızım doğduğunda da 1 yaşına kadar ay hesabı yaptım sonra takip edemedim. Ama bazen bana da kaç aylık şimdi diye soruyorlar bende hesaplıycam diye epey uğraşıyorum. Bu arada da karatay için söylediklerine katılıyorum seninde evet bulamayız belki herşeyi ama bu demek değil ki cips yiyebiliriz. İşin aslında hazır paketli ürünlerin yasak olması yatıyor. Geri kalanlarında sen bulduğunu ye. Hani light yemede normal yoğurt ye. Normal peynir ye. 1 kilo süt alıp en azından içine yarım bardak sirke kat olsun sana lor peynir. Olmadı hazır lor al. kola içme, meyve suyu içme.
@Bal böcüü,
Se_zen'in kızı 2 yaşında falan, bebek arabası sırf beni gıcık etmek için yoksa kızı anası gibi aerobiktir, leslie ile jimlastiktir hepsini yapıyor maşallahöyle yürümeyecek kadar küçük değil yani.
Bu arada "aylık " lafı geçti ya, benim çok merak ettiğim bir şey var, hazır anneler buradayken.
Bebeğin ya da işte çocuğun kaç yaşında dersin, cevap şudur; 25 aylık, 37 aylık, 62 aylık (tamam 62yi salladım)
Benim gibi matematiği kıt olan hemen başlar; hımm 25 aylık çocuk, hımm bir yılda 12 ay var, 25 ise 24 aydan hesapla 2 yıl artı 1 ay, bu çocuk 2 yaşında hah tamam buldum.Peki anne neden benim çocuğum 2 yaşında demez de 25 ay, 72 ay gibi ev kredisi taksit sayısı gibi hesaplamayı da işin içine sokup karşı tarafı kısa süreli bir 4 işleme sokar?
Hamilelik de öyledir mesela, kaç aylık hamilesin, dikkat soru kaç aylık diye sorulur, hamile cevap verir 17 haflalık+8 günlük.Hımm 4 hafta bir ay etse 4 ay için 16 hafta lazım olsa, bu abla 17 hafta dedi o zaman hımm hümm, arkadaş şuna 4 aylık hamileyim desen olmaz mı yani?
Ne bilem çocuk 7 aylıktır şimdi onu 1 yaşında diyemezsin, ay hesabı orada işe yarar da, çocuk 3 yaşına gelmiş hala sen ona 3 yaş demeyip de benimki 36 aylık diyorsan ben bunun mantığını anlamıyorum.
He bir de bunun yaşlı kişilerde şu versiyonu vardır; 8.ayın 22si.Hadi aylar bu bağlamda daha akılda kalan şeydir de, şuna 11. ayın 3ü diyeceğine kasımın 3ü desen de 11.ayın ne olduğunu illa hemen çıkaramayan vardır, karıştıran vardır, daha net olsa ya da 8.ayın 22si diyeceğine 22 ağustos demek daha hızlı ve az yorucu ama aynı anda daha anlaşılır değil midir?
Hımm hayat garip, vapurlar filan
ah kardeş yaylalarda yayladım . tereyağ kaymak bol organik bal (reklamlardakinden değil ha) bol bol özgür tavuk ve yumurtası yiyip üstüne 3 kilo alıp geri geldim.
geçmişi okuyamadım kızlar özür dilarim.
hepiniz iyisinizdir inşallah çol çolçocuk afiyettedirler inşallah.beni soracak olursanız gayet iyiyim ama eve gelip tartıya çıkıp 64,400 ü görünce annemi epey bir pataklayasım geldi. burda yiyin evinizde rejim yaparsınız dedi durdu. kanıma girdi .
an itibariyle diyet aramaya ve spora başlıyorum.
demek 48likler hala 48 olamadı. hoş 2023 yılına kadar da olamazlar ya neyse o sonraki mevzu
evet geldim hemde gümbür gümbür(bu ses yürürken yağlarımdan geliyor yanlış anlaşılmasın)
ben biraz araştırma yapayım eski defterleri karıştırayım. hepinizi hasretle öper selam ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?