Balböcüü (doğru mu yazdım bilemedim) kızım 3 yaşında. Yani kocaman öyle bebek arabası ile gezecek kıvamda değil. Küçükken hiç binmemişti bu yaz binmeye başladı bebek arabasına. Ama yanıma alıp yürümeye kalktım mı yolda oyalana oyalana yürüdüğü için yürüyüş olmuyor bu. ordan atlıycam, ordan zıplıycam, orda boncuk var, anne bak ağaca derken aheste aheste geziyoruz biz. O yüzden onu bebek arabasına bindirip hızlı hızlı sürüp hem daha fazla enerji harcıycam hem de daha çok zorlanıcam hemde belki hoşuna giderde benimde spor yapamıyorum diye bahanem kalmaz.
Bu arada ne kadar şanslısın. Bahçeli ev. Resmen ağlıyorum bahçeli ev diye (tamam abarttım ) ama çooookkkkk istiyorum. Olsa bende kesinlikle herşeyimi yetiştiririm. Her şeyimi kendim yaparım. ama hamur işi düşkünlüğü olmamış işte.
Yakar bacı düşman bacı nerelerdeydinn....... Ösledik merak ettik bacım senin. Düşmanım bile olsann merak ettik. Hala takımdasın bacım. Kilon 2 ye bölüncek sadece.
winston sen tabii ki takımdasın. Sensiz takım olur mu seninde kilon 9'a bölüncek. 9 hafta önce 70,6 ile ayrılmışsın aramızdan. Bu arada bende anlamam o ay hafta hesabından. Hamile iken 2-3 ay mecbur etrafımda herkes hafta diye konuşurdu ondan hafta ile konuştum sonra bıraktım. Kızım doğduğunda da 1 yaşına kadar ay hesabı yaptım sonra takip edemedim. Ama bazen bana da kaç aylık şimdi diye soruyorlar bende hesaplıycam diye epey uğraşıyorum. Bu arada da karatay için söylediklerine katılıyorum seninde evet bulamayız belki herşeyi ama bu demek değil ki cips yiyebiliriz. İşin aslında hazır paketli ürünlerin yasak olması yatıyor. Geri kalanlarında sen bulduğunu ye. Hani light yemede normal yoğurt ye. Normal peynir ye. 1 kilo süt alıp en azından içine yarım bardak sirke kat olsun sana lor peynir. Olmadı hazır lor al. kola içme, meyve suyu içme.
fırsatın varsa bebeni eşine bıraksan canım,rahat rahat yürürdün..hem kocaman kız olmuş,bebeklik yapmaz o
bahçeli evin de olur inşaallah canım,uygun yer bulduktan sonra..bak sonra böceğinden faresinden yılanından şikayet edersen karışmam
2 yaşına kadar bebek sayıldıkları için,ay hesabı çok mantıksız gelmiyor aslında..bir de bu ay hesabının mantığı aslında,çok küçük çocuklarda 1 ayın bile farketmesindendir..mesela 17 aylık bir bebekle (1.5 yaşından 1 ay eksik:) ,18 aylık (tam 1.5 yaş) arasında bile çok fark oluyor..
aylar konusuna imzamı atıyorum
*** 3.TAKIM 273. ETAP ***
S_A (80,0 / 79,5 / 0,5 / 0,63% )
Yakar76 (63,0 /64,4/ -1,4 / -1,11% ) izinliydi kilosu 2’ye bölündü
winstonlight (70,6 / 72,3 / -1,7 / -0,19) 264. Etapta eri dönmek üzere ayrılmıştı kilosu 9’a bölündü
Se_zen (53,5/53,5 /0,00/0,00%) kilosu aynı
Gölge_çiçeği (61,7 / 63,10 /-1,4 / -2,26%)
Suhan2 (49,5/49,5/ 0,00/0,00%) izinli
Ejje89 (79,0 /79,8/ -0,8 / -0,51%) izinliydi kilosu 2’ye bölündü
Gırgırına (82,0 / 82,2 / -0,2 / -0,24%)
cedric20(60,0/ 60,3 / -0,3 / -0,5%)
3.TAKIMIN TOPLAM YÜZDESİ -0,46
Canım bütün gün çalışıp 7 de eve gidiyorum. Değil babasına bırakmayı babasının eve gelmesine bile tahammülü yok kızımın.Bana fazla aşık kuzucum. Bırakamam yani bırakmak da istemem zaten bütün gün benden uzakta onunla yapabilecekken bir şeyler ondan ayrı kalmayı istemiyorum açıkcası.
Böcek falan iyidir protein protein hemde saf protein.
Bu arada seni de haftaya listeye alırız artık bacım. Artık bizdensin.
kızlar nasıl canım sıkkkın anlatamam hepinizden özür dilerim ya çok özür dilerim ama inanın çok geçerli sebebim var hernekadar buraya yazamayacağım türdende olsa .
Haftaya listede eksi olmasın kızlar. Hadi bakalım. Hepinize nazar boncuğu vercem bak. Boncuk dağıtıcam haftaya.3.TAKIM UTANÇ TABLOSUS.A ........0,63%.......... se_zen.....0,00%........... :100:winstonlight..-0,19%....... :82: :125napıyım bacım sen bunu seviyordun) gırgırına....-0,24%........... :95:cedric20......-0,50%......... ejje89.........-0,51%......... :131:yakar76.......-1,11%......... gölge_çiçeği...-2,26%........ :125:
Ortim bu da sana suhan :125: :100:
balböcüü : aramıza hoşgeldin sen istikrarlıya benziyon:119:
@Suhan, hoşgeldin ve güle güle
Ben dediydim bu ara merkür, venüs birbirine giriyor, kilo alımları olabilir diye ahanda grubun hali ortada
Sen işlerini bitir, rahatla gel bacım.
Gözün arkada kalmasın, ortağın se_zen bana emanet, onu 60 kilo yapmadan durmayacağım
@S_a, umarım çok ciddi bir şey yoktur bacım.
Sıkma canını, hem 70lere düşmüşsün bacım, bu düşüşün keyfini çıkar.
@Se-zen, şimdi kitabı okudum bacım.
25tane kesin yasak var yazdım alt alta.
Hepsi güze, hoş şahane de düşünsene eve sokulmayacaklar ve asla yenmeyecekler; ekmek tüm türleri dahil, simit ve benzerleri, tost, bisküvi ve türleri, pirinç pilavı, makarna, poğaça,açma, börek,şeker, çiko, tatlının her türü,reçel,bal,pekmez,meyve suyu-taze sıkılmış dahil, patates, mısır,kızartma,sucuk,salam,sosis,karpuz,kavun...
Hazırçorba, diet ürün, krema, süt tozu, asitli içecek gibi zaten karşı olduğum şeyleri yazmadım ama düşünsene bir ömür yukardakiler yüksek gi olduğu için yemeyeceksin.Yılbaşı sofrasında da, bayram kahvaltısında da, doğumgününde de, yıldönümünde de.Evine sokmayacaksın, bunu yaşam biçimi haline getireceksin.Hoş ben nefret ederim ama hayatında kendi hiç bir doğumgününde pasta yiyemeyeceksin, pizza yiyemeyeceksin, makarna, pilav hiç yiyemeyeceksin.Hani olay sadece ekmek yerine ceviz ye olayı değil.
Her açıdan çok mantıklı ve sağlıklı bulsam da ben vazgeçtim, bir ömür yapacak kadar bunlardan vazgeçemem bacım.
Ama monti misal der ki; karbon yiyeceksen otur patates kızartması ye koca bir tabak ama yanına proyu kakalama, yakımı, sindirimi zorlama, karbonsa otur karbon ye der.Ya da otur sırf et ye der.Nefsi bu açıdan zorlamaz, yiyebilirsin her istediğini ama yeter ki karıştırma der.Karatay ise o yok, bu yok.Ne kadar yok? Sağlıklı yaşamak istiyorsan hep yok.Düşünsene bir daha hamburger bile yiyemeyeceksin, ketçabından, mayonezine kadar evinde tutamayacaksın,patates kızartması dahiltüm kızartmaları asla yiyemeyeceksin.Ne bilem, bence bu tarz yaşamak sigarayı bırakmaktan bile öte bir devrim.Bunu yapabileni ama 2-3 ay değil, kaçamaklı değil en azından 6 ay yapanı bulsam alnından öperim.
bu arada aklıma ne geldi? (akıl okuyanınız yoksa yazayım)
her hafta en çok artıda çıkan en fazla kilo verene küçük bir hediye alsa... çok minik birşey..
karataya tek katılmadığım nokta,bal ve pekmez konusu.. hadi pekmez meyve şekeri ve meyve de yok bu diyette..ama bal farklı..hakiki bal,doğru kullanıldığında kilo bile verdirebilir... faydası saymakla bitmeyen bal,kuran da bile geçiyorsa bence es geçmek hata..öyle tahmin ediyorum ki,karatay teyzem bal konusunu çok detaylı araştırmadı..araştırsa bana hak verecek:)))))))
istikrarlı olmasam da bu söz üzerine istikrar şart oldu:) 55i görmeden aranızdan ayrılmam garii
bu arada sezen,senin ve bir arkadaşın daha kiloları çok azdı.boyunuz kaç sizin merak ettim? 34 beden mi olmaya çalışıyorsunuz yoksa? öyleyse hemen beyin yıkama opreasyonuna geçeceği
Haftaya listede eksi olmasın kızlar. Hadi bakalım. Hepinize nazar boncuğu vercem bak. Boncuk dağıtıcam haftaya.3.TAKIM UTANÇ TABLOSUS.A ........0,63%.......... se_zen.....0,00%........... :100:winstonlight..-0,19%....... :82: :125napıyım bacım sen bunu seviyordun) gırgırına....-0,24%........... :95:cedric20......-0,50%......... ejje89.........-0,51%......... :131:yakar76.......-1,11%......... gölge_çiçeği...-2,26%........ :125:
Ortim bu da sana suhan :125: :100:
balböcüü : aramıza hoşgeldin sen istikrarlıya benziyon:119:
kızlar nasıl canım sıkkkın anlatamam hepinizden özür dilerim ya çok özür dilerim ama inanın çok geçerli sebebim var hernekadar buraya yazamayacağım türdende olsa .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?