Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

fırsatın varsa bebeni eşine bıraksan canım,rahat rahat yürürdün..hem kocaman kız olmuş,bebeklik yapmaz o
bahçeli evin de olur inşaallah canım,uygun yer bulduktan sonra..bak sonra böceğinden faresinden yılanından şikayet edersen karışmam

*** 3.TAKIM 273. ETAP ***

S_A (80,0 / 79,5 / 0,5 / 0,63% )
Yakar76 (63,0 /64,4/ -1,4 / -1,11% ) izinliydi kilosu 2’ye bölündü
winstonlight (70,6 / 72,3 / -1,7 / -0,19) 264. Etapta eri dönmek üzere ayrılmıştı kilosu 9’a bölündü
Se_zen (53,5/53,5 /0,00/0,00%) kilosu aynı
Gölge_çiçeği (61,7 / 63,10 /-1,4 / -2,26%)
Suhan2 (49,5/49,5/ 0,00/0,00%) izinli
Ejje89 (79,0 /79,8/ -0,8 / -0,51%) izinliydi kilosu 2’ye bölündü
Gırgırına (82,0 / 82,2 / -0,2 / -0,24%)
cedric20(60,0/ 60,3 / -0,3 / -0,5%)

3.TAKIMIN TOPLAM YÜZDESİ -0,46

*** 3.TAKIM 273. ETAP ***

S_A (80,0 / 79,5 / 0,5 / 0,63% )
Yakar76 (63,0 /64,4/ -1,4 / -1,11% ) izinliydi kilosu 2’ye bölündü
winstonlight (70,6 / 72,3 / -1,7 / -0,19) 264. Etapta eri dönmek üzere ayrılmıştı kilosu 9’a bölündü
Se_zen (53,5/53,5 /0,00/0,00%) kilosu aynı
Gölge_çiçeği (61,7 / 63,10 /-1,4 / -2,26%)
Suhan2 (49,5/49,5/ 0,00/0,00%) izinli
Ejje89 (79,0 /79,8/ -0,8 / -0,51%) izinliydi kilosu 2’ye bölündü
Gırgırına (82,0 / 82,2 / -0,2 / -0,24%)
cedric20(60,0/ 60,3 / -0,3 / -0,5%)

3.TAKIMIN TOPLAM YÜZDESİ -0,46

s.a yanlışlık olmasın listeyi hazırladım ama yayınlamadım bacım. Sana kolaylık olsun diye yapmıştım zaten. Sen bakarsın yayınlarsın. 16. Da bakarım yayınlamadıysan yayınlarım. Kontrol edersen sevinirim.

Canım bütün gün çalışıp 7 de eve gidiyorum. Değil babasına bırakmayı babasının eve gelmesine bile tahammülü yok kızımın. Bana fazla aşık kuzucum. Bırakamam yani bırakmak da istemem zaten bütün gün benden uzakta onunla yapabilecekken bir şeyler ondan ayrı kalmayı istemiyorum açıkcası.
Böcek falan iyidir protein protein hemde saf protein.
Bu arada seni de haftaya listeye alırız artık bacım. Artık bizdensin.

Doğrudur bacım.
Ben ve olmayan matematiğim işte

Bir tek sa kilo vermiş, se_zen aynı kalmış, suhan'ın durumu belli değil,geri kalan herkes almış, hey maşallaaah
Yakında kilo almak isteyenler grubundan bize "ağamsınız, ustamsınız" diye davet neyin gelir kesin.

Son düzenleme:
çok özürdilerim kızlar sanırım geç kaldım beni izinli yazmışınız iyi olmuş çünkü ben kilo aldım yinede yazayım kilomu bu haftaki kilom 52.5 utanıyorum kendimden ama böyle 3 kilo almışım aferin bana

Hoşgeldin yakarcım sevindim tatilinin iyi geçtiğine sen geldin ben gidiyorum bakalım kaç kiloyla geri dönücem hedefim 55 bakalım tutturucam mı?
önümüzdeki hafta yokum kızlar sizi seviyorum görüşmek üzere

S.A listeyi yayınladım. Göremedim seni sayfada. Zaman geçiyordu.
suhan hoş geldin bacım. Sen gelde bir an önce biz veririz bacım onları. Şişliktir şişlik. Bak cabuk bitir işini gücünü. Yakarda döndü beni yanlız bırakma

gırgırına bacı bnm annem yapmıstı karatayı evet gözle gorulcek sekılde gobegı gttı ınceldı annem sonrada daha almadı kıloyu aynı hala bnde bı ara yapayım dedım ama ekmeksız yasıyamıorm ben bıde meyve olmadan yasıyamıorm:18::18::18::18: oyuzden yapamadım ben malesef

kızlar nasıl canım sıkkkın anlatamam hepinizden özür dilerim ya çok özür dilerim ama inanın çok geçerli sebebim var hernekadar buraya yazamayacağım türdende olsa .

@Suhan, hoşgeldin ve güle güle
Ben dediydim bu ara merkür, venüs birbirine giriyor, kilo alımları olabilir diye ahanda grubun hali ortada
Sen işlerini bitir, rahatla gel bacım.
Gözün arkada kalmasın, ortağın se_zen bana emanet, onu 60 kilo yapmadan durmayacağım

@S_a, umarım çok ciddi bir şey yoktur bacım.
Sıkma canını, hem 70lere düşmüşsün bacım, bu düşüşün keyfini çıkar.

@Se-zen, şimdi kitabı okudum bacım.
25tane kesin yasak var yazdım alt alta.
Hepsi güze, hoş şahane de düşünsene eve sokulmayacaklar ve asla yenmeyecekler; ekmek tüm türleri dahil, simit ve benzerleri, tost, bisküvi ve türleri, pirinç pilavı, makarna, poğaça,açma, börek,şeker, çiko, tatlının her türü,reçel,bal,pekmez,meyve suyu-taze sıkılmış dahil, patates, mısır,kızartma,sucuk,salam,sosis,karpuz,kavun...

Hazırçorba, diet ürün, krema, süt tozu, asitli içecek gibi zaten karşı olduğum şeyleri yazmadım ama düşünsene bir ömür yukardakiler yüksek gi olduğu için yemeyeceksin.Yılbaşı sofrasında da, bayram kahvaltısında da, doğumgününde de, yıldönümünde de.Evine sokmayacaksın, bunu yaşam biçimi haline getireceksin.Hoş ben nefret ederim ama hayatında kendi hiç bir doğumgününde pasta yiyemeyeceksin, pizza yiyemeyeceksin, makarna, pilav hiç yiyemeyeceksin.Hani olay sadece ekmek yerine ceviz ye olayı değil.

Her açıdan çok mantıklı ve sağlıklı bulsam da ben vazgeçtim, bir ömür yapacak kadar bunlardan vazgeçemem bacım.
Ama monti misal der ki; karbon yiyeceksen otur patates kızartması ye koca bir tabak ama yanına proyu kakalama, yakımı, sindirimi zorlama, karbonsa otur karbon ye der.Ya da otur sırf et ye der.Nefsi bu açıdan zorlamaz, yiyebilirsin her istediğini ama yeter ki karıştırma der.Karatay ise o yok, bu yok.Ne kadar yok? Sağlıklı yaşamak istiyorsan hep yok.Düşünsene bir daha hamburger bile yiyemeyeceksin, ketçabından, mayonezine kadar evinde tutamayacaksın,patates kızartması dahiltüm kızartmaları asla yiyemeyeceksin.Ne bilem, bence bu tarz yaşamak sigarayı bırakmaktan bile öte bir devrim.Bunu yapabileni ama 2-3 ay değil, kaçamaklı değil en azından 6 ay yapanı bulsam alnından öperim.

yani 63 kilo ile listeye gireceğim öyle mi fena azimliyim bugün..tartıdaki 64lü kilo kendime getirdi beni yalnız bu akşam eşim patates kızartması istedi.. canım da çok çekiyor..yarın da yokum evde..dışarıda da hafif yenmez ki.ne edeceğum:18:

kızlar nasıl canım sıkkkın anlatamam hepinizden özür dilerim ya çok özür dilerim ama inanın çok geçerli sebebim var hernekadar buraya yazamayacağım türdende olsa .

s-a,bu mesajın bile senin ne kadar sorumluluk sahibi olduğunun göstergesi..kimsenin sana bir aşkolsun bile demeyeceğine eminim.. yalnız merak ettiğim,sorunun halloldu mu ya da hallolabilecek birşey mi? sağlık olsun da gerisi mühim değil..

3.TAKIM UTANÇ TABLOSU​
S.A ........0,63%..........
se_zen.....0,00%........... :100:​
winstonlight..-0,19%....... :82: :125napıyım bacım sen bunu seviyordun)​
gırgırına....-0,24%........... :95:​
cedric20......-0,50%.........
ejje89.........-0,51%......... :131:​
yakar76.......-1,11%.........
gölge_çiçeği...-2,26%........ :125:​

Ortim bu da sana suhan :125: :100:
balböcüü : aramıza hoşgeldin sen istikrarlıya benziyon :119:​
Haftaya listede eksi olmasın kızlar. Hadi bakalım. Hepinize nazar boncuğu vercem bak. Boncuk dağıtıcam haftaya.

istikrarlı olmasam da bu söz üzerine istikrar şart oldu:) 55i görmeden aranızdan ayrılmam garii

bu arada sezen,senin ve bir arkadaşın daha kiloları çok azdı.boyunuz kaç sizin merak ettim? 34 beden mi olmaya çalışıyorsunuz yoksa? öyleyse hemen beyin yıkama opreasyonuna geçeceği

karataya tek katılmadığım nokta,bal ve pekmez konusu.. hadi pekmez meyve şekeri ve meyve de yok bu diyette..ama bal farklı..hakiki bal,doğru kullanıldığında kilo bile verdirebilir... faydası saymakla bitmeyen bal,kuran da bile geçiyorsa bence es geçmek hata..öyle tahmin ediyorum ki,karatay teyzem bal konusunu çok detaylı araştırmadı..araştırsa bana hak verecek:)))))))

bu arada aklıma ne geldi? (akıl okuyanınız yoksa yazayım)
her hafta en çok artıda çıkan en fazla kilo verene küçük bir hediye alsa... çok minik birşey..

bu arada aklıma ne geldi? (akıl okuyanınız yoksa yazayım)
her hafta en çok artıda çıkan en fazla kilo verene küçük bir hediye alsa... çok minik birşey..

Aslında süper bir şey. Alsak ama nasıl göndericez onları. fikri olan varsa ben varım. bence çok çekişmeli olabilir.

Evet bir tek bal değil meyve konusunda da aynı şeyi düşünüyorum aslında. Meyvelerinde faydaları saymakla bitmiyor ama o kadar kusur Karatay hoca da da olur diyorum ve devam ediyorum. Bir ay falan yani zayıflayıncaya kadar bal ve meyve yemeden durabilirim. İnsanlar dukan yapıp aylarca sırf et yiyip duruyorlar.

ayrılma aramızdan tabii zayıflamadan.
Benim boy bir elli beş küsür. ben kısaca bir bucuk metre diyorum ona işte. Yani kısa. Kısa da değilim tabii minyonum ufak tefeğim, çıtı pıtıyım, çok tatlıyım. Kendimi öpesim mıncıklayasın geldi be. İşte kısayım neyse kabul edeyim ama mutluyum. Gerçi bir ara biz İstanbuldaki kızlarla toplaştık, buluştuk, kaynaştık ve koklaştık işte o an ufaktan bir boy komplexim başladı. winstonun 1,802lik boyunu görünce. Ama neyse buluşma kısa sürdü çabuk atlattım bende o psikolojiyi. Boy böyle olunca ideal kiloda 48 oluyor bacım. Ve evet benim hedefim 34 beden. Şimdi de bazıları oluyor ama hepsi değil.
BİZE BURALARDA SISKA DERLER BACIM.

Kaç haftadır yoktum, sen haftaya ve sonraki haftalarda gör beni.
Bu arada gerçekten şu çikolata yiyen smiley çok sinir bozucu yaa
Hee bak, senin 1,5 kiloyla beni geçmenden başka bir de bana çiko smileysini yapıştırmana da zamanında ayar olmuştum, iyi hatırlattın Demek büyük aşklar böyle kavgayla başlar derlerdi de doğruymuş

Sondaki boncuk kısmı ise apayrı koparttı beni
hey gidinin boncuklu, eşli eski günleri

sıkıntıya gerek yok başkan. eklemiştim ben zaten listeyi. Umarım kötü bir şey değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…