dünya oldum dünyabi uydum eksik
cidden çok özledim spor yapmayı, basenlerimi dert edinmeyi.
ama bunlara dertlenmeye vaktim ne zaman olucak bilmiyorum
ben gelene kadar mezun olmayın haa
benim eşim en az 1 gün önceden menüyü veriyor"bugün ne yapsam" sorunu yaşamam genelde...eşime bir telefon ediyorum,en geç 1 saat içinde en az bir çeşit yemek adı alıyorum.(menü önceden belirlenmemişse) eşinin eline yemek kitabı verip de: "hadi seç de pişireyim"diyen benden başka bir hatun var mıdır acep
winston sen mezunmu oluyorsun bakalım? hedef kaçtı senin?
günaydın kızlar
hala toparlayamadım kendimi hala gözün onda bunda . umudum pazartesi resmen .hoş pazartesi başlayan diyet başarısız olurmuş ama olsun işi ve diyete başlarım diye umut ediyorum. yarın kızım okula başlayacak. gönderip göndermeme konusunda kararsızım. yaşı 66 aylık. tanıdığımız eğitimcilere sorduk kimi gitsin kimi daha çok küçük gitmesin diyor ailecek tek gündemimiz şuan bu. yanlış bir kara alacağım diye ödüm kopuyor. of ne zormuş anne ebeveyn olmak . geldim geleli ev temizliyorum. son rötüşları yapıp yarın işe başlayacağım herkese güzel bir pazar diliyorum.
selam kızlar ben hala doğuramadım, okuyorum sizi hevesle kilo verme dönemlerini bekliyorum.
bakalım neler gelicek başıma
bu arada karatay ile ilgili yazdıklarınıza iki yorum yapayım, şu anki görüntümle herhangi bi diyet konusunda yorum yapmam pek abes olcak ama olsun
günde 5 km yürü istediğini ye der karatay, makarna, ekmek vs. kilo verme döneminde yasaktır. ideal kiloya ulaştıktan sonra makul miktarlarda doğal olan herşeyden yiyebilirsin, ömür boyu meyve yok ekmek yok değil yani.
ama hızlı sonuç almak istediğinde bunların ölçüsüne dikkat etmek lazım.
kesin yasak olanlar işlenmiş gıdalardır, bunları kilo açısından değil sağlık açısından da zararlı bulur.
ben 7-8 kiloyu karatayla vermiştim 3 ayda. eğer yasaklara tamamen uysaydım yarı zamanda verirdim. kendime göre ölçülü olarak yedim karbonhidratları, yürüyüş de yapınca sonuç almıştım.
beslenmedeki kurallar kadar altını çizdiği bişey var karatayın, yürüyüş veya başka bi spor..
heh buna uyduktan sonra her türlü diyette kilo verilir ve sağlıklı olunur
doğursam emzirme vs. ilk günlerin zorluğunu atlatsam da bi an önce koşu bandımın üstüne çıkabilsem, kendimi birey gibi değil de tavuk gibi hissediyorum, kuluçkadayım gibi
dünya oldum dünyabi uydum eksik
cidden çok özledim spor yapmayı, basenlerimi dert edinmeyi.
ama bunlara dertlenmeye vaktim ne zaman olucak bilmiyorum
ben gelene kadar mezun olmayın haa
evet çok güzel olurdu hamileyken karataya benzer gidebilseydim bebeğim de ben de sağlıklı olurduk ama gözüm döndü hormonların etkisiyle, tatlı ve hamurişi ne bulursam götürdüm. yumurta ceviz yoğurt düzenli yiyorum sadece.Hoş gelmişsin bacım. Hadi bekliyoruz seni biz merak etme sen. Sağlıcakla doğurda gelirsin buralara gerçi bence senin geri dönmeye ihtiyacın olmayacak. Sen çok bilinçlisin. Aslında hamile ikende karatayla beslenmeyi düşündün mü hiç. Bana çok sağlıklı ve hamile iken mutlaka yapılması gerek gibi geliyor. Düşünsene, yumurta, süt yoğurt, ceviz, badem fındık fıstık, baklağiller, sebzeler doğal şeyler meyve, hamile iken üstelik sağlıklı olan herşey de serbest. Benim aklıma çok takılıyor valla. ikinci çocukta düşünebilirim.
başıma ne geleceğini bilmediğimden büyük konuşmak istemiyorum. süt işi psikolojik aslında.Bekliyoz bekliyoz sen acele etme
Gerçi sen hamilelikte de egzersizler, bilinçli beslenme falan ile kendine dikkat etmişsindir.
Bebek emzirirken diyet yapılıyor mu bu arada?
Genelde buralarda okuduklarımla, anneler yapmıyorlar.Yediği süte geçer, o da bebeğe geçer diye ama düzgün şeyler yense , o da bebeğe geçse fena olmaz mı?
Hani löp löp süt olsun diye baklavaları güpletenler ,o baklava çocuğa geçtiğinde sevinip, daha sağlıklı şey yediğinde çocuğa geçecek diye pimpirikleniyor mudur acaba
Neyse özetle; seni bekliyoruz bacım.
Sen sağlıkla doğumunu yap, bebişi al kucağına sonra koştur buralara.
anlasıldı aranızdan ılk ben mezun olcam59.4 olmusum 58 olan hedefımde mezun olmaya karar verdım hedefımı daha asagı sımdılıuk cekmıcem buda demektr kı en gec 2 haftaya mezunum
hehe haklısın sezen bacı bıraz daha kılo vermem laızmHayırrr olmazzzz sen nerdeyse son gelen 2. kişisin. Senden sonra balböcüü geldi. Önce bennn olmalıyım. Hem 58 olmaz. kilolu olursun burayı bırakır bırakmaz kilo alırsın bak. 55 falan olmalısın sen az. BKI en fazla 19 olmalı .
günaydın kızlar
hala toparlayamadım kendimi hala gözün onda bunda . umudum pazartesi resmen .hoş pazartesi başlayan diyet başarısız olurmuş ama olsun işi ve diyete başlarım diye umut ediyorum. yarın kızım okula başlayacak. gönderip göndermeme konusunda kararsızım. yaşı 66 aylık. tanıdığımız eğitimcilere sorduk kimi gitsin kimi daha çok küçük gitmesin diyor ailecek tek gündemimiz şuan bu. yanlış bir kara alacağım diye ödüm kopuyor. of ne zormuş anne ebeveyn olmak . geldim geleli ev temizliyorum. son rötüşları yapıp yarın işe başlayacağım herkese güzel bir pazar diliyorum.
günaydın...
balböcüümü okula bıraktım.
yazacak binlerce şey geliyor aklıma,sonra hiçbirşey... Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu..
gnydın bacılar haftasonuda bttı bugun sayfa canlanır heralde
öyle bacım 1.1 kilom kaldı 2 aydır yoruldum bıraz dıyet ıslerınden en ıyısı mezun olup bıraz kılo koruyup sonra yıne devam etmek bırsey sorucam 58 de mezun olsam sonra yıne takıma gıremıyorum demi:18:Geldik cedric geldik. Ama sen 2 kilo verince gitcekmişsin. Bak akşamdan beri kafama takıldı he. Ne güzel 10 kiloyu 2 ayda falan verip gidiyorsun. Öfff biz hala buralardayız ya.
öyle bacım 1.1 kilom kaldı 2 aydır yoruldum bıraz dıyet ıslerınden en ıyısı mezun olup bıraz kılo koruyup sonra yıne devam etmek bırsey sorucam 58 de mezun olsam sonra yıne takıma gıremıyorum demi:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?