- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
bu arada aklıma ne geldi? (akıl okuyanınız yoksa yazayım)
her hafta en çok artıda çıkan en fazla kilo verene küçük bir hediye alsa... çok minik birşey..
Se-zen ve suhan komedi sıska ikilisi için şöyle fikrim geldi.
İkinizden biri listeye gidiğinde; size bim pasta altlı, bol hazır kremalı ve çikolata soslu çakma pasta yapıp birinciliğinizi kutlayıp, size kargo bana ait gönderebilirimMozaik pasta da biliyorum, o da bol kalorili olur onu da yapabilirim
Maksat birinciliğinizi kutlayayım
Not; birinci olan, tüm pastayı yemek zorundadır.(emeğe saygı sebebiylen, yoksa art niyet aranılmasın )
İstemem çikolata pasta falan benim leptinim var. Çalışıyor.Ama özgür yumurta falan bulursanırz onu isterim. Ayy özgür ruhlu tavukta olabilir.
Ya valla hediye işi bana makul geldi. Ama sanırım S.A 'yı bunun dışında tutmak gerekir Allahın bilmem ne memleketinden buraya nasıl gödnerece hediye minik sembolik bir şey olsun derken kız sanırım 100 euro falan kargo parası öder. Ama o da adanaya gelince bol bol çikolata getiriyorlar nasıl olsa onlardan birini gönderebilir belki. Balböcüü senden de domates biber isteriz. Bende otlarımdan karışım hazırlayıp içine bir de sürme koyar gönderirim.
allahım allahım kızlar utandım hem kendimden hem sizden diyet topiğindeki insanların motivasyon için hediye uygulamasındaki bütün hediyeler mi yemekle alakalı olabilir beee. Bu konuda fikir geliştirelim.
günaydın tartıldım 81,200 çıktım giden 800 grm
dünkü menüm
sabah 1 bardak süt
öğle 1 bardak süt
akşam 1 salkım üzüm
2 bardak yeşil çay
20 dk yürüyüş
Haftaya listede eksi olmasın kızlar. Hadi bakalım. Hepinize nazar boncuğu vercem bak. Boncuk dağıtıcam haftaya.3.TAKIM UTANÇ TABLOSUS.A ........0,63%.......... se_zen.....0,00%........... :100:winstonlight..-0,19%....... :82: :125napıyım bacım sen bunu seviyordun) gırgırına....-0,24%........... :95:cedric20......-0,50%......... ejje89.........-0,51%......... :131:yakar76.......-1,11%......... gölge_çiçeği...-2,26%........ :125:
Ortim bu da sana suhan :125: :100:
balböcüü : aramıza hoşgeldin sen istikrarlıya benziyon:119:
selam kızlar
balböcüü kardeş aramıza hoşgeldin .ben yakar nerdeyse 1 yıldır düştüm bu yollara . diyete 72 ile başladım buraya 68 le üye oldum. al ver al ver derken 61 oldum . bu tatil maceramla 64 oldum. boyum 1,55 yani yani sezenin tabiriyle 1,5 metreyim.boyuma göre kilom baya fazla. şu anki hedefim 55 kilo olmak. yarışalım demişsin bana uyar kardeş . nihayetinde verdiğimiz kilo önemli.
sezenciğim karataya bir ara başlayayım dedim ama sanırım yapamayıp bırakmıştım. nerden bulacağım özgür tavuğu ineği diyip bırakmıştım. sanırım ne varsa dukan amcada var diyip onu yapacağım . eski dosttan düşman olmaz diyip tavuk depolamaya markete gideceğim.hergün 1 fincan kayısı çayı içersem sorun olmaz diye hesaplıyorum.
allahım listeye bir baktım aneyyy oda ne .ama iyi olmuş bana öyle şuursuzca yersen böyle olur.
neyse kızlar hepinize iyi tatiller
z
Bence her hafta değil de mezun olup gidene böyle bir şey yapabiliriz.Herkes içinden geleni alır/yapar içine not falan yazar ne bileyim bir paket yapar yollar, hem hatıra olarak kalır hem de süper bir jest olur bence.İçine o kişiyi tanıdığımız için nice zamandır, ona uygun belki komik belki çok işlevli ne bileyim 3-5 minik bir şey, yazılar, küçük küçük paketlenmiş kutucuklar..Bu güzel olabilir.
Öbür türlü her perşembe kargo yap, her perşembe bir şey al, bul yolla bence çok kastırır.
Bu arada özgür tavukları yemeyin ya, onlar ne güzel özgür özgür geziyorlar, hem özgürler hem mutlular, hem onların da bir hayatı var, ailesi var, evlatları var belkim.
Siz market tavuğu yiyin. (Markettekiler yetim öksüz mü demeyin, bir yandan mutlu mutlu gezen bir tavuğu düşündüm, bir yandan paketlenmiş market tavuğu..Markettekine daha az dram yaptım..Bırakın tavuklar özgür kalsın uleeeeyn(Panter Emel'in çakması panter winston bildirdi )
benim kilomu yanlış yazmışsınzı kzılar 81,200 800 gramcık verdim
haklısın winston diyerek ve seni doğrulayarak başlıyorum sözüme. Gidene evete mantıklı benimde aklıma şöyle bir şey geldi bu haftadan itibaren 1 ay boyunca en çok kilo verene gönderebiliriz. Ama bunun için 1 ay boyunca cuma bildirimlerini hep yapmalı ve hiç bir cuma bildiriminde kilo almamalı. Ama aklıma birde adres olayı takılmıyor değil. Onu nasıl çözebiliriz.
selam kızlar
balböcüü kardeş aramıza hoşgeldin .ben yakar nerdeyse 1 yıldır düştüm bu yollara . diyete 72 ile başladım buraya 68 le üye oldum. al ver al ver derken 61 oldum . bu tatil maceramla 64 oldum. boyum 1,55 yani yani sezenin tabiriyle 1,5 metreyim.boyuma göre kilom baya fazla. şu anki hedefim 55 kilo olmak. yarışalım demişsin bana uyar kardeş . nihayetinde verdiğimiz kilo önemli.
sezenciğim karataya bir ara başlayayım dedim ama sanırım yapamayıp bırakmıştım. nerden bulacağım özgür tavuğu ineği diyip bırakmıştım. sanırım ne varsa dukan amcada var diyip onu yapacağım . eski dosttan düşman olmaz diyip tavuk depolamaya markete gideceğim.hergün 1 fincan kayısı çayı içersem sorun olmaz diye hesaplıyorum.
allahım listeye bir baktım aneyyy oda ne .ama iyi olmuş bana öyle şuursuzca yersen böyle olur.
neyse kızlar hepinize iyi tatiller
İstemem çikolata pasta falan benim leptinim var. Çalışıyor.Ama özgür yumurta falan bulursanırz onu isterim. Ayy özgür ruhlu tavukta olabilir.
Ya valla hediye işi bana makul geldi. Ama sanırım S.A 'yı bunun dışında tutmak gerekir Allahın bilmem ne memleketinden buraya nasıl gödnerece hediye minik sembolik bir şey olsun derken kız sanırım 100 euro falan kargo parası öder. Ama o da adanaya gelince bol bol çikolata getiriyorlar nasıl olsa onlardan birini gönderebilir belki. Balböcüü senden de domates biber isteriz. Bende otlarımdan karışım hazırlayıp içine bir de sürme koyar gönderirim.
allahım allahım kızlar utandım hem kendimden hem sizden diyet topiğindeki insanların motivasyon için hediye uygulamasındaki bütün hediyeler mi yemekle alakalı olabilir beee. Bu konuda fikir geliştirelim.
z
Bence her hafta değil de mezun olup gidene böyle bir şey yapabiliriz.Herkes içinden geleni alır/yapar içine not falan yazar ne bileyim bir paket yapar yollar, hem hatıra olarak kalır hem de süper bir jest olur bence.İçine o kişiyi tanıdığımız için nice zamandır, ona uygun belki komik belki çok işlevli ne bileyim 3-5 minik bir şey, yazılar, küçük küçük paketlenmiş kutucuklar..Bu güzel olabilir.
Öbür türlü her perşembe kargo yap, her perşembe bir şey al, bul yolla bence çok kastırır.
Bu arada özgür tavukları yemeyin ya, onlar ne güzel özgür özgür geziyorlar, hem özgürler hem mutlular, hem onların da bir hayatı var, ailesi var, evlatları var belkim.
Siz market tavuğu yiyin. (Markettekiler yetim öksüz mü demeyin, bir yandan mutlu mutlu gezen bir tavuğu düşündüm, bir yandan paketlenmiş market tavuğu..Markettekine daha az dram yaptım..Bırakın tavuklar özgür kalsın uleeeeyn(Panter Emel'in çakması panter winston bildirdi )
haklısın winston diyerek ve seni doğrulayarak başlıyorum sözüme. Gidene evete mantıklı benimde aklıma şöyle bir şey geldi bu haftadan itibaren 1 ay boyunca en çok kilo verene gönderebiliriz. Ama bunun için 1 ay boyunca cuma bildirimlerini hep yapmalı ve hiç bir cuma bildiriminde kilo almamalı. Ama aklıma birde adres olayı takılmıyor değil. Onu nasıl çözebiliriz.
çıt çıkmıyor
Cumartesi-pazar mesaj zorunluluğumuz yok bacım.
Genelde eşler evde oluyor, çocukların okulu neyin olmuyor pc başında oluyorlar, temizliktir, alışveriştir, dışarıda vakit geçirmedir derken genelde haftasonu burası boş olur.
Bu arada tünaydınlarrrr,
Eşimin 10 günlük yıllık izni başladı.(Buraya ne smileyi eklesem bilemedim) Sabah daha uyanır uyanmaz "bana kesin kahvaltı için bir şeyler planlamışsındır" dedi Yani bu demek oluyor ki 10 gün, günde 5 öğün ona pişir taşı derken beni riskli bir sınav bekliyor :18:
Sabah İsveç'in birinci günü ile tekrar başa döndüm.tgek şekerli kahve ile kahvaltım tamamlandı.
@Se_zen bacı, callan teyze ile takılıyormusun merak ettim.Ben göbek ve bacak hareketlerini ezberledim, sabah akşam yapıyorum.3-5 günde baldırlarım inceldi desem yalan olmaz.öyle sıkılaşıp toparlandı, kaslandı gibi hatta.
Hepimize güzel ve hafif bir cumartesi diliyorum.
selam kızlar ben hala doğuramadım, okuyorum sizi hevesle kilo verme dönemlerini bekliyorum.
bakalım neler gelicek başıma
bu arada karatay ile ilgili yazdıklarınıza iki yorum yapayım, şu anki görüntümle herhangi bi diyet konusunda yorum yapmam pek abes olcak ama olsun
günde 5 km yürü istediğini ye der karatay, makarna, ekmek vs. kilo verme döneminde yasaktır. ideal kiloya ulaştıktan sonra makul miktarlarda doğal olan herşeyden yiyebilirsin, ömür boyu meyve yok ekmek yok değil yani.
ama hızlı sonuç almak istediğinde bunların ölçüsüne dikkat etmek lazım.
kesin yasak olanlar işlenmiş gıdalardır, bunları kilo açısından değil sağlık açısından da zararlı bulur.
ben 7-8 kiloyu karatayla vermiştim 3 ayda. eğer yasaklara tamamen uysaydım yarı zamanda verirdim. kendime göre ölçülü olarak yedim karbonhidratları, yürüyüş de yapınca sonuç almıştım.
beslenmedeki kurallar kadar altını çizdiği bişey var karatayın, yürüyüş veya başka bi spor..
heh buna uyduktan sonra her türlü diyette kilo verilir ve sağlıklı olunur
doğursam emzirme vs. ilk günlerin zorluğunu atlatsam da bi an önce koşu bandımın üstüne çıkabilsem, kendimi birey gibi değil de tavuk gibi hissediyorum, kuluçkadayım gibi
Tövbe yarabbim ya gözlerime inanamıyorum.Ya sen bebeğini doğur ne düşünüyorsun hemen zayıflamayı.
Ayy çok az kalmış bebeğini kucağına almaya hayırlısıyla inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?