Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bu arada aklıma ne geldi? (akıl okuyanınız yoksa yazayım)
her hafta en çok artıda çıkan en fazla kilo verene küçük bir hediye alsa... çok minik birşey..

Minik, küçük falan deyince, bana küçük altın geldi, çeyrek yani (Buradan yetkililere sesleniyorum; gözlerinden dolar işareti akan smiley istiyoruzzz )
Güzel bir fikir tabii de, her hafta olacak buşey.Maddi olarak gücü olan var olmayan var çok sembolik tutulmalı hani bir liralık bir şey bile olsa kimi zaman insanın bir lirası bile olmayabilir yani bilmiyorum maddi kısım belki sıkıntılı olabilir.
Manevi hani sembolik olsa desek, bu sefer de boncuklamalı, uğurlamalı, hayırlamalı şeyler geliyor insanın aklına
Ben de 30 yaş ve üstünde boncukları, aferimleri çok çocukça buluyorum yani motive etmediği gibi komik de geliyor bana.

Hem maddi değeri olmayan, hem de motive edici, özendirici bir şey bulunabilse aslında süper olur bence.

Se-zen ve suhan komedi sıska ikilisi için şöyle fikrim geldi.
İkinizden biri listeye gidiğinde; size bim pasta altlı, bol hazır kremalı ve çikolata soslu çakma pasta yapıp birinciliğinizi kutlayıp, size kargo bana ait gönderebilirim Mozaik pasta da biliyorum, o da bol kalorili olur onu da yapabilirim
Maksat birinciliğinizi kutlayayım

Not; birinci olan, tüm pastayı yemek zorundadır. (emeğe saygı sebebiylen, yoksa art niyet aranılmasın )

selam kızlar
balböcüü kardeş aramıza hoşgeldin .ben yakar nerdeyse 1 yıldır düştüm bu yollara . diyete 72 ile başladım buraya 68 le üye oldum. al ver al ver derken 61 oldum . bu tatil maceramla 64 oldum. boyum 1,55 yani yani sezenin tabiriyle 1,5 metreyim.boyuma göre kilom baya fazla. şu anki hedefim 55 kilo olmak. yarışalım demişsin bana uyar kardeş . nihayetinde verdiğimiz kilo önemli.
sezenciğim karataya bir ara başlayayım dedim ama sanırım yapamayıp bırakmıştım. nerden bulacağım özgür tavuğu ineği diyip bırakmıştım. sanırım ne varsa dukan amcada var diyip onu yapacağım . eski dosttan düşman olmaz diyip tavuk depolamaya markete gideceğim.hergün 1 fincan kayısı çayı içersem sorun olmaz diye hesaplıyorum.
allahım listeye bir baktım aneyyy oda ne .ama iyi olmuş bana öyle şuursuzca yersen böyle olur.
neyse kızlar hepinize iyi tatiller

bu kadar masrafa ne hacet suhana 1 paket çubuk kraker sezene bol çikolata (evde kızınınkileri aşırıp durmasın)

İstemem çikolata pasta falan benim leptinim var. Çalışıyor. Ama özgür yumurta falan bulursanırz onu isterim. Ayy özgür ruhlu tavukta olabilir.
Ya valla hediye işi bana makul geldi. Ama sanırım S.A 'yı bunun dışında tutmak gerekir Allahın bilmem ne memleketinden buraya nasıl gödnerece hediye minik sembolik bir şey olsun derken kız sanırım 100 euro falan kargo parası öder. Ama o da adanaya gelince bol bol çikolata getiriyorlar nasıl olsa onlardan birini gönderebilir belki. Balböcüü senden de domates biber isteriz. Bende otlarımdan karışım hazırlayıp içine bir de sürme koyar gönderirim.

allahım allahım kızlar utandım hem kendimden hem sizden diyet topiğindeki insanların motivasyon için hediye uygulamasındaki bütün hediyeler mi yemekle alakalı olabilir beee. Bu konuda fikir geliştirelim.

z
Bence her hafta değil de mezun olup gidene böyle bir şey yapabiliriz.Herkes içinden geleni alır/yapar içine not falan yazar ne bileyim bir paket yapar yollar, hem hatıra olarak kalır hem de süper bir jest olur bence.İçine o kişiyi tanıdığımız için nice zamandır, ona uygun belki komik belki çok işlevli ne bileyim 3-5 minik bir şey, yazılar, küçük küçük paketlenmiş kutucuklar..Bu güzel olabilir.
Öbür türlü her perşembe kargo yap, her perşembe bir şey al, bul yolla bence çok kastırır.

Bu arada özgür tavukları yemeyin ya, onlar ne güzel özgür özgür geziyorlar, hem özgürler hem mutlular, hem onların da bir hayatı var, ailesi var, evlatları var belkim.
Siz market tavuğu yiyin. (Markettekiler yetim öksüz mü demeyin, bir yandan mutlu mutlu gezen bir tavuğu düşündüm, bir yandan paketlenmiş market tavuğu..Markettekine daha az dram yaptım..Bırakın tavuklar özgür kalsın uleeeeyn (Panter Emel'in çakması panter winston bildirdi )

Son düzenleme:

valla bana eklediğin smiley tam uymuş şu aralarki durumumu çok net ifade ediyo...

canımm hg...merak ettik seni... ne güzel yayla falan iyi olmuştur...

haklısın winston diyerek ve seni doğrulayarak başlıyorum sözüme. Gidene evete mantıklı benimde aklıma şöyle bir şey geldi bu haftadan itibaren 1 ay boyunca en çok kilo verene gönderebiliriz. Ama bunun için 1 ay boyunca cuma bildirimlerini hep yapmalı ve hiç bir cuma bildiriminde kilo almamalı. Ama aklıma birde adres olayı takılmıyor değil. Onu nasıl çözebiliriz.

Ben önümüzdeki ay mezun oluyorum ayıptır söylemesi
O yüzden katılamayacağım bu hediyeleşmeye ama 48likler için beyin fırtınası yapabilirim, malum siz biraz uzun soluklu kalıcı gibisiniz de

Se-zen sabah erken girip de okusan bari bu mesajı, hasetten boğazın düğümlenir de hafif bir kahvaltı yaparsın bari sayemde

(İtirafçı winston notu; onca atarlandım tutarlandım da isveç'in 5.gününün akşamında 1 kaşık makarna, bir çatal mozaik pasta,1 çatal patates kızartması ve gece 12de 2 şeftali yedim..Boşa makarna yüksek gi demiyorlar, 1 kaşığı ağzıma atmamla yemek deliğim açıldı resmen ya.-yemek deliği nedir diye sormayın şimdi uyduruverdim -..Neyse yarın isveç 1. gün diye başa alacağım hem böylelikle her sapıttığımda başa dönüp kendime ders vereceğim.-Yarın öbür gün kendimi falakaya yatırırsam şaşırmayın- He bu arada yarım saat dans ettim, callan bacıyla da pelvis şeysi yaptım Bunlar da es geçilmesin yani. )

Herkese hafif, mutlu ve eğlenceli bir haftasonu diliyorum.
Pazartesi bura itirafçıköşesi olmaz inşalah.

hoşbuldum yakar benim de hedefim 55..bundan gayrı rakibimsin benim haftaya cuma hedefim 1.5 kg vererek 63ü görmek İNŞAALLAH!
dukan mı yapsam dedim ama eşim,sen bildiğinden şaşma,sürdüremezsin onu,dedi..bildiğimse,herşeyden az yemek.. ama ara öğün düşünmüyorum..sadece 3 ana öğün..

KArgoyla gidecek ne varsa yollarım canım belki domatesin kendini yollayamam da konservesini yollarım,ya da fasulye-biber gider kargoyla..hem böylece hediyeyi beleşe getiririm

Mezun olana herkes birşey alsın,evet..nasılsa kolay mezun çıkmıyor bu gruplardan

Bak bu olur işte..1 ay güzel bir süre...ama 1 ayda en çok kilo verene hediyeyi en az kilo veren alsın..ama tabii ki hediyenin maddi değeri değil,manevi değeri olsun..el örgüsü bir çift patik,okunmuş ve beğenilmiş bir kitap,dinlenilmiş ve sevilmiş bir cd,kullanılmış bir diş fırçası deyip iğrençleşmeyeyim ben anladınız işte siz onu..
adres olarak da,dileyen sadece bulunduğu yerin ptt sini adres olarak gösterebilir..

Bu arada tünaydınlarrrr ,

Eşimin 10 günlük yıllık izni başladı.(Buraya ne smileyi eklesem bilemedim ) Sabah daha uyanır uyanmaz "bana kesin kahvaltı için bir şeyler planlamışsındır" dedi Yani bu demek oluyor ki 10 gün, günde 5 öğün ona pişir taşı derken beni riskli bir sınav bekliyor :18:

Sabah İsveç'in birinci günü ile tekrar başa döndüm.tgek şekerli kahve ile kahvaltım tamamlandı.

@Se_zen bacı, callan teyze ile takılıyormusun merak ettim.Ben göbek ve bacak hareketlerini ezberledim, sabah akşam yapıyorum.3-5 günde baldırlarım inceldi desem yalan olmaz.öyle sıkılaşıp toparlandı, kaslandı gibi hatta.

Hepimize güzel ve hafif bir cumartesi diliyorum.

Son düzenleme:
selam kızlar ben hala doğuramadım, okuyorum sizi hevesle kilo verme dönemlerini bekliyorum.
bakalım neler gelicek başıma

bu arada karatay ile ilgili yazdıklarınıza iki yorum yapayım, şu anki görüntümle herhangi bi diyet konusunda yorum yapmam pek abes olcak ama olsun
günde 5 km yürü istediğini ye der karatay, makarna, ekmek vs. kilo verme döneminde yasaktır. ideal kiloya ulaştıktan sonra makul miktarlarda doğal olan herşeyden yiyebilirsin, ömür boyu meyve yok ekmek yok değil yani.
ama hızlı sonuç almak istediğinde bunların ölçüsüne dikkat etmek lazım.
kesin yasak olanlar işlenmiş gıdalardır, bunları kilo açısından değil sağlık açısından da zararlı bulur.

ben 7-8 kiloyu karatayla vermiştim 3 ayda. eğer yasaklara tamamen uysaydım yarı zamanda verirdim. kendime göre ölçülü olarak yedim karbonhidratları, yürüyüş de yapınca sonuç almıştım.

beslenmedeki kurallar kadar altını çizdiği bişey var karatayın, yürüyüş veya başka bi spor..
heh buna uyduktan sonra her türlü diyette kilo verilir ve sağlıklı olunur

doğursam emzirme vs. ilk günlerin zorluğunu atlatsam da bi an önce koşu bandımın üstüne çıkabilsem, kendimi birey gibi değil de tavuk gibi hissediyorum, kuluçkadayım gibi

boşuna mı geldim ben bugün

benim eşim en az 1 gün önceden menüyü veriyor "bugün ne yapsam" sorunu yaşamam genelde...eşime bir telefon ediyorum,en geç 1 saat içinde en az bir çeşit yemek adı alıyorum.(menü önceden belirlenmemişse) eşinin eline yemek kitabı verip de: "hadi seç de pişireyim"diyen benden başka bir hatun var mıdır acep

Selam Kızlar naslsınız bakalım ben dünkü moral bozukluğunu nihayet biraz atabildim üzerimden.. kardeşim annemin parasıyla ilgili yaptığı birşeyi benim üzerime atmış korkusundan. bende benim haberim yok deyince kıyamet koptu. ama şimdi halloldu çok şükür ya..

winston sen mezunmu oluyorsun bakalım? hedef kaçtı senin? biraz yemek yemen lazım bak eşin de tatilde eşlik et yemeklerde kahvaltılarda ona şaka bir yana şu takım mezun versin çok mutlu olacam.

bende mezun olmak istiyorum. eğer haftaya cuma tam 78.0 kilo olabilirsem. 4 hafta boyunca haftada 2 kilo versem 70 kilo olsam mezun olurum ben zaten hedefim ilk etapta 70 kilo olmak. sonrasındada kendim devam ederim.

Eşimlede iddiaya girdik. eğer ben ekimde türkiyeye gidene kadar 72 kilo olursam bana 500 tl değerinde hediye alacakmış..

bak baak seeen amaaa eğer veremezseeem ben ona alacakmışım hediye bana sen veremezsin demedi ama kararlı bir şekilde verebilisinde demedi odun
ve 72 kilodan aşşaya her bir kiloda 100 tl eklicekmiş hediyeye

en azından bu iddia olayı moralimi bozmadı. ben dukanımla mutluyum. ve o amcamın bana bayram cocuğuymuşum gibi sen zayıfla sana kıyafet alıcam dediğindeki kadar canım sıkılmadı. nasıl sinirlenmiştim o gün allahtan eşimde bana sana kıyafet alıcam demedi baştan. haa şimdi o hediye ben ne istersem o olur eğer ben kendim kıyafet seçersem sorun değil yani.

ama bana baştan herhangi biri sen zayıfla kıyafet alıcam deyince çok sinir oluyorum. otomatik olarak ben giyinmeyi bilmeyen patates çuvalı konumuna geçiyorum.

Tövbe yarabbim ya gözlerime inanamıyorum. Ya sen bebeğini doğur ne düşünüyorsun hemen zayıflamayı.

Ayy çok az kalmış bebeğini kucağına almaya hayırlısıyla inşallah.

Tövbe yarabbim ya gözlerime inanamıyorum. Ya sen bebeğini doğur ne düşünüyorsun hemen zayıflamayı.

Ayy çok az kalmış bebeğini kucağına almaya hayırlısıyla inşallah.

dünya oldum dünya bi uydum eksik
cidden çok özledim spor yapmayı, basenlerimi dert edinmeyi.
ama bunlara dertlenmeye vaktim ne zaman olucak bilmiyorum

ben gelene kadar mezun olmayın haa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…