Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tünaydınlar,

Eşim malum izinde.Sabaha karşı yatıyoruz, sabahın köründe camlarda işçilerle uyanıyoruz, geri uyumaya çalışıyoruz derken ailecek zombi olduk vala.Dün kanalın birinde olan abidik bir yarışmada 10 kişinin ağızlarından su akıta akıta yediği bir şey yüzünden gecenin 10unda diyeti gümletip o şeyi sipariş verdim, resmen aşerdim diyebilirim.Tabii şimdi yeni bir gün, yeni bir başlangıç

olsun afiyet olsun .ama yağ olmasın.

naptın wınston bacı tkrar ısvecın 1gununemı döndun

olsun afiyet olsun .ama yağ olmasın.
İnşallah diyeceğim de kesin olmuştur yakarbacım.Bir de şu ekranlarda hadi reklama falan alştık da seyredilen diğer şeylerde dikkat edilmesi lazım.Hamilesi var, elinde parası olmayanı var, diyet yapanı var Çoluğu çocuğu isteyeni var.Öyle göstere göstere, şapırdata şapırtada ekmek olsa yenmemeli.
Neyse olan oldu işte.
Bugün mekik aletimi parlatıyorum, artık rambo olmak şart oldu

naptın wınston bacı tkrar ısvecın 1gununemı döndun
Eşim çalışırken 5.güne kadar gelmiştim de, adam evdeyken habire 1e geri dönüyorum bacım
Aslında başlarken uzun soluklu yapacağım dedim ama bu kadar 1.güne çakılacağımı düşünmemiştim
Aslında sabahları kahveye alıştım, öğlende yumurta ve havuç tamamdır.Bir akşam 7de yediğim et ve salata beni gece yarısı 3e kadar oyalayamıyor.Aslında oyalar da o saate kadar eşim tatlıdır, gece tostudur, gece çorbasıdır, gece bilmemnesidir diye sürekli beni mutfakta tutunca kaçamak kaçınılmaz oluyor.

winston senin yaşadıkalrını hatta bence sana yapılan işkenceyi gördükçe artık diyorumki ben
eş seçerken dikkat edilecekcekler listesine birde iştahsız olanı olsun diye ekliycem
bende haftasonu sevgilimin yanına gittiim iyki bi zayıfladı yaa bana abartmıyorum 1 saat çok kolay böle yap çok basit şöle yap diyip diyip durdu az yeme gerektiği irademe sahip çıkmam gerektiği konusunda adam zayıflada zayıfla diyip duruyoo ya zaten onunlayken iştahımda kapanıyoo sanırım biz evlendiğimizde ben zayıflıycam :)
şunu fark etim o üsütüme geldikçe bende hemen bi savunma mekanizması nası bahaneler nası en son dediğim ya ben senin gib değilimki ben normal değilimkii normal olsam normal iştahım olurdu falan filan ben hastayım piskolojik olarak falan dedimyaaa :)
yani benim yaptığım dengesiz açıklamalara rağmen benimle ya kesin beni seviyoo :)

İştahsız olsa hayat sıkıcı olur be bacım.Düşünsene adam sürekli brokoli istiyor, kereviz yap diye ağlıyor, yaptığın yemekleri 1-2 kaşık yiyip masadan kalkıyor. Şimdi benim kocaya hafif suyla ıslatılmış taş ver, onu bile yer evellallah
Ha bu güzel bir şey mi; bence güzel.Birlikte yemek menüleri oluşturabiliyoruz, yemekler yapıyoruz, yatağa yatınca sabaha ne yesek diye ağız şapırdatan planlar kuruyoruz, tatillere gidince açıkbüfeye çocuk gibi saldırıp saatlerimizi ayarlayıp masaya dolu tabaklarla döndüğümüzde birbirimizin tabaklarına bakıp "vayy sen onu nerde buldun, vay ben onu almamışım" deyip tekrar koşuyoruz, gece yemekten kalkınca birlikte tatlı yapıyor ya da almaya gidiyor ya da sipariş ediyoruz, sırf daha lezzetli diye oturup mantı yapıp saatlerce kapatıyoruz ve 10 dakikada yiyoruz, doğumgünü-yılbaşı-özel gün ve gecelerde çok güzel sofralar hazırlayabiliyoruz, birisi x mutfağından xyemeği desen şakadanak karı-koca bilebiliyoruz çünkü yaancı yemek programlarını da seyrediyoruz falan filan..
Ayrıca yaptığım yemeklerin hepsini yer, tıka basa dolu olsa da yer, defalarca güzel olduğunu söyler, yemek bırakmaz tabakta, yeni denediğim her şeyi bile bitirene kadar yer.Evde israf olmaz falan filan
He bunların sonucunda kilolu bir eşin olur, sen de kilo aldığında adamın yanında sırıtmazsın, birlikte yer durur, arada birlikte diyetler yapar, yuvarlanır gidersiniz.Hamile kaldığında vay sen kilo aldın, vay zayıfla diyen bir kocan olmaz çünkü seni daha önce de kilolu görmüştür, sen evlendiğinde 35 kiloydun diyemez çünkü evlendiğinde ince değilsindir o da değildir vs vs...

Len yazdıkça yazdım ya..Neyse işin özü kendimiz için, sağlığımız için tabii ki kilo verelim ve kocalar da bize bir zahmet destek olsunlar tabii.

ay kız winston öyle bir anlattın ki yemek yemenin güzelliklerini, ben bile özendim birden. Benim kocamda çok yemek seçer. Herşeyi yemez. Berbat derece sağlıksız beslenir hatta beslnemez, sadece karın doyurmak için yer. Tek yediği şey yumurta, patates kızartması, kahvaltılık şeyler, sigara böreği falandır. Sebze namına yediği tek şey patlıcan közlemesidir. Arada bir taze fasülye. Öyle et türevi şeyleri de pek yemez. Ancak böyle süslü olacak, çok güzel görünecek, onun tabiri ile içine sevgi katılacak öyle yer. E her zamanda sevgili olmuyor tabii yemek. Gece yarısını sırf yağla yaptığı tostu yemeğe bayılır. ama bende sürekli laf ederim. Artık yanımda yemek yerken çekiniyor adamcağız. Acıktım ama şimdi kızarsın diyor Ben sürekli öleceksin, bak bena genç yaşta koca mı aratacaksın sen falan diye söylenirim. Yani bu kadar zıt olamaz iki insan yemek konusunda. Ben her yemeğin, yeterli proteini, yağı, karbonhidratı varmı diye bakar. Hangi vitamin var o zaman onu yağda pişireyim, aman ıspanağı elimle koparayım vitamini ölmesin derim. Bakkaldan bile aldığım herşeyin içine bakarım glikoz şurubu varmı, hangi tip renklendirici var diye. Adamda gece yarısı yağlı tost yapar yer ya. Tamam benimkisi takıntı falan değil çok sevdiğim için ve ilgimi çok çektiği için ama kocamında bu kadar ters olmasına ne gerek vardı.

Selam
Kizlar nasilsiniz bakalim
Bugün ise gec basladim saat 12 de.. Ve 7 de isten cikacam..

Dolayisiyla anca
Simdi öglen yemegimi yiyebildim.

Sabah: 1 bardak az yagli süt, 1 haslanmis yumurta 1 parca yagsiz peynir

Öglen: toz biberlli haslanmis tavuk eti, peynir

Kizlar tavugu tam yiyecekken peyniri üzerine erityim
Dedim
Yani ne mide varmis demeyin airf protein yiyince degisik lezzetler buldum yani öyle bir istahla yedimki ama peyniri fazla kacirdim
Allahtan serbest ya yagsizz peynir..

Suyumuda
İciyorum .. Her gün spora baslayacam diyorum
Ve o gün gelmedi henüz aksam mutlaka spor yapacam
Diye büyük konusmuyorum :))

Cuma günü mutlaka tartida 78 i gôrmeliyimm

Sefim büyük ihtimal tatilide onaylayacak yanii 19 ekime
Kadar vaktim kaldiii :))

Bu arda bende hergün karatayın birinci gününden başlıyorum ya. Ne olcak böyle bilmiyorum.

Ben de sana "se_zen gizli gizli ne yapıyon, az fiştekle beni" diyecektim
Biraz önce trendbol'a baktım, bikini giyen mankenlerin orasına burasına baktım
Bir tanesi benim gibi kıvırcık saçlı, "aa saçları benim gibi "dedim, göbeğinde de neredeyse hatun adonis çıkartmış öyle ince ve hafif kaslı.Bacaklar ince şekilli, boy biraz kısa geldi ama neyse taş gibi yani.
Dedim kendime b.k boğazlı winston senin ne eksiğin var şu hatundan, sonra 15 kilo falan fazlam vardır diye hesapladım, sinirlendim falan.Şimdi ben de öyle göbek çalışsam, önce yağları eritsem sonra adonis şeysi çıkartabilirmiyim Hee her kuşu öptüm bir leylek kaldı, hı hı..
Hem çok kararlı hem de nedense umutsuzum..
Bu arada eşim de zyb.n şeysine başladı bugün 4.gününde.
Yalnız geçen ona da diyorum 65 lira verip bir paket aldım yarısını kullanıp sigarayı bıraktım, geri kalanı babama yazlığa postaladım o da yarısıyla bırakmış, geçen ilaç dolabını düzenlerken baktım 3 tane ilaç kalmış zyb.ndan , eşim dedi ver ben başlayayım içmeye
Len dedim ne bereketli ilaçmış, hani danaya falan 10 kişi ortak girilir ya, o hesap bir paket ilaçla 3 kişi sigarayı bırakacak

Neyse yurttan haberler böyle.
Herkese hafif bir gün diliyorum.

özür özür özür....cumadan beri açıp da bakamadım bile buralara.haftasonu açıköğretimin bütünleme sınavları vardı.bendeniz cuma öğlen çalışmaya başladım cumartesi ve pazar iki gün de öğleden sonraydı sınavlarım o günlerin sabahlarında da çalışınca bilgisayarda başka hiç bir şeye bakamadım.bu sabah da annemle temizlik yaptım biraz önce de duş alıp bilgisayarı açtım ve hemen buraya geldim.şimdi de geçmişi okuycam işte

o yediğin şeyin lahmacun olduğunu düşünüyorum.benim ilginç bi şekilde canım çekmedi o kadar izlememe rağmen.normalde hep özenirim aslında ama hemen geçer fakat bi keresinde istanbulda arkadaşlarımla kalıyodum öğrenci evinde televizyon seyrediyoruz canım ailem vardı evin önünde mangal yakıp adana kebap yapmışlardı.5-6 kişi falandık hem izliyoruz hem de ağzımızın sularını siliyoruz.sahne bitince herkes birbirine bakıyo hani biri sipariş verelim dese herkes atlıycak ve tabii ki biri çıktı sipariş verelim diye.gecenin 10u mu 11i mi ne biz gece gece dürüm yiyiyoruz bi de şansımıza pek güzel değildi dürümler ama tabii her türlü gitti yani

yediklerimi de yazayım
sabaheynirli yumurta
1 dilim ekmek
1 lokmacık domates reçeli (merak ettim napayım )
ara öğün:3 hurma
öğle:2 adet kuru patlıcan dolması
akşama da patlıcan musakka var ondan yerim bi de domates tamamdır işte

Evet lahmacundu.Uzun süre karbonhidrat almayınca insanın direnci daha düşük oluyor hamurlu şeylere karşı.
Neyse yendi, bitti,gitti ve inşallah eridi bile

ya winston azımı açık bıraktın resmen ben okurken yahuu bu kadarmı olaya farklı bakılır şu iştahlı koca konusunda ben bikez daha anladımki biz aslında neye inanırsak onu savunabilir en güzel en keyifli bizi haklı kılıcak en ufak ince ayrıntıyı bile ortaya çıkarabilcek bi beyne sahibiz ben çok eminimki sen aynı sorunun diğer şıkkını yani iştahlı kocanın tam zıttıı sağlıkçı kontrollü aşırı fit spor manyağı kocanın güzelliklerinide bi bukadar daha anlatırsın senin eşin gib bi eş bende olucak varyaaa abartmıyorum evliliğimin 5 .ayı kesinlikle 120 kg olurum benki annesine azını oynatırken gördüğünde bile (bu sakız bile olabilir )sırf bana yemeyi çağrıştırdığı için bi dünya laf sayan ben kesinlikle saydığın keyifli anların hepsi benim 120 kg olup kocamın beni aldatması benim onun bi yerlerinden kesmem panik atak evden çıkamama hatta intihar etme ölmeyi düşünecek hale bile getirebilir arkadaşım

Ne yapçan bacım ya eldeki mal bu olunca tam tersini istemenin, ayak diremenin anlamı yok
İyi yanlarına bakıcan, zevkli yönlerini ortaya çıkaracan falan filan işte.
Ayrıca aldatma zart zurt kiloya da bakmıyor bacım, hem bunları pişiriken ,yerken birlikte yiyoruz yani ben 90 kiloyu gördüğümde eşimde 105i görmüştü Yani 105 kilo o totosuyla beni aldatmaya koşacak enerjisi varsa, az adam olsun o totoyu eritsin önce O yüzden de denge var işte işin içinde.Adam çok fit, zayıf ve sağlığına düşkün olsa, kadın tostoparlak olsa iş biraz işkence olur hatun için ama iki taraf da yemeğe içmeğe düşkün ya da iki tarafta sağlıklı beslenmeydi, meditasyondu, bitki çayıydı düşkün olsa işte bu uyumu getirir yanında bence.
Yani ya birlikte topaç olurlar ya birlikte fit
Ama bu topaçlardan biri mesela ben zayıflamaya karar verdiğimde eşim habire yiyor, bense sağlıklı beslenme diye başka yöne koşturuyorum.Doğal olarak bu uyumu bozdu mesela.Ben eşimi bana destek olmayan hatta köstek olan, bencil, pis boğazlı, yemeğe düşkün diye nitelendiriyorum ama adam hep aynı adam, değişen benim.
Amaaan uzun hikaye işte.

ıykı ben gormemısım o lahmacun reklamını

200 kalori 200 kaloridir bacım, iyiki görmemişsin

Bu arda bende hergün karatayın birinci gününden başlıyorum ya. Ne olcak böyle bilmiyorum.

yalniz değilsin . bende dukan 1.günü deyip akşama direk saray mutfağına geçiyorum. bak winstonda isveç 1. günde 1 haftadır

yalniz değilsin . bende dukan 1.günü deyip akşama direk saray mutfağına geçiyorum. bak winstonda isveç 1. günde 1 haftadır

Gece gece güldüm valla.
Geceleri ne oluyor anlamıyorum.Sabah gene kahve içtim tamam, öğlen 2 yumurta yanında domates yedim tamam, akşam olunca kurtadama döndüm salyalarım mutfak kapısında aktı yeminle. :26:
Mercimek yemeği yedim, üstüne biraz bisküvi tırtıkladım, birazdan da şeftali yiyeceğim.
Ve bilin bakalım yarın ne yiyeceğim? Sabah kahve , öğlen2 yumurta akşam taştan yumuşak ne varsa

Bu gidişle ben bir ay İsveç 1.gün yaparım gibi
Şu eşimin izni biteydi öff öff..(İzni bitince neyi bahane edecem onu da bilmiyorum he) (Mevsim geçişinde iştah artışı olurmuş heh bu iyi bahane oldu )

Neyse hepimize disiplinli, iradeli nice 2., 3. günleri görmeli uzun soluklu diyetler diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…