- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Tünaydınlar,
Eşim malum izinde.Sabaha karşı yatıyoruz, sabahın köründe camlarda işçilerle uyanıyoruz, geri uyumaya çalışıyoruz derken ailecek zombi olduk vala.Dün kanalın birinde olan abidik bir yarışmada 10 kişinin ağızlarından su akıta akıta yediği bir şey yüzünden gecenin 10unda diyeti gümletip o şeyi sipariş verdim, resmen aşerdim diyebilirim.Tabii şimdi yeni bir gün, yeni bir başlangıç
naptın wınston bacı tkrar ısvecın 1gununemı döndunTünaydınlar,
Eşim malum izinde.Sabaha karşı yatıyoruz, sabahın köründe camlarda işçilerle uyanıyoruz, geri uyumaya çalışıyoruz derken ailecek zombi olduk vala.Dün kanalın birinde olan abidik bir yarışmada 10 kişinin ağızlarından su akıta akıta yediği bir şey yüzünden gecenin 10unda diyeti gümletip o şeyi sipariş verdim, resmen aşerdim diyebilirim.Tabii şimdi yeni bir gün, yeni bir başlangıç
İnşallah diyeceğim de kesin olmuştur yakarbacım.Bir de şu ekranlarda hadi reklama falan alştık da seyredilen diğer şeylerde dikkat edilmesi lazım.Hamilesi var, elinde parası olmayanı var, diyet yapanı varolsun afiyet olsun .ama yağ olmasın.
Eşim çalışırken 5.güne kadar gelmiştim de, adam evdeyken habire 1e geri dönüyorum bacımnaptın wınston bacı tkrar ısvecın 1gununemı döndun
winston senin yaşadıkalrını hatta bence sana yapılan işkenceyi gördükçe artık diyorumki ben
eş seçerken dikkat edilecekcekler listesine birde iştahsız olanı olsun diye ekliycem
bende haftasonu sevgilimin yanına gittiim iyki bi zayıfladı yaa bana abartmıyorum 1 saat çok kolay böle yap çok basit şöle yap diyip diyip durdu az yeme gerektiği irademe sahip çıkmam gerektiği konusunda adam zayıflada zayıfla diyip duruyoo ya zaten onunlayken iştahımda kapanıyoo sanırım biz evlendiğimizde ben zayıflıycam :)
şunu fark etim o üsütüme geldikçe bende hemen bi savunma mekanizması nası bahaneler nası en son dediğim ya ben senin gib değilimki ben normal değilimkii normal olsam normal iştahım olurdu falan filan ben hastayım piskolojik olarak falan dedimyaaa :)
yani benim yaptığım dengesiz açıklamalara rağmen benimle ya kesin beni seviyoo :)
Bu arda bende hergün karatayın birinci gününden başlıyorum ya. Ne olcak böyle bilmiyorum.
Tünaydınlar,
o yediğin şeyin lahmacun olduğunu düşünüyorum.benim ilginç bi şekilde canım çekmedi o kadar izlememe rağmen.normalde hep özenirim aslında ama hemen geçer fakat bi keresinde istanbulda arkadaşlarımla kalıyodum öğrenci evinde televizyon seyrediyoruz canım ailem vardı evin önünde mangal yakıp adana kebap yapmışlardı.5-6 kişi falandık hem izliyoruz hem de ağzımızın sularını siliyoruz.sahne bitince herkes birbirine bakıyo hani biri sipariş verelim dese herkes atlıycak ve tabii ki biri çıktı sipariş verelim diye.gecenin 10u mu 11i mi ne biz gece gece dürüm yiyiyoruz bi de şansımıza pek güzel değildi dürümler ama tabii her türlü gitti yani
ya winston azımı açık bıraktın resmen ben okurken yahuu bu kadarmı olaya farklı bakılır şu iştahlı koca konusunda ben bikez daha anladımki biz aslında neye inanırsak onu savunabilir en güzel en keyifli bizi haklı kılıcak en ufak ince ayrıntıyı bile ortaya çıkarabilcek bi beyne sahibiz ben çok eminimki sen aynı sorunun diğer şıkkını yani iştahlı kocanın tam zıttıı sağlıkçı kontrollü aşırı fit spor manyağı kocanın güzelliklerinide bi bukadar daha anlatırsın senin eşin gib bi eş bende olucak varyaaa abartmıyorum evliliğimin 5 .ayı kesinlikle 120 kg olurum benki annesine azını oynatırken gördüğünde bile (bu sakız bile olabilir )sırf bana yemeyi çağrıştırdığı için bi dünya laf sayan ben kesinlikle saydığın keyifli anların hepsi benim 120 kg olup kocamın beni aldatması benim onun bi yerlerinden kesmem panik atak evden çıkamama hatta intihar etme ölmeyi düşünecek hale bile getirebilir arkadaşım
ıykı ben gormemısım o lahmacun reklamını
Bu arda bende hergün karatayın birinci gününden başlıyorum ya. Ne olcak böyle bilmiyorum.
yalniz değilsin . bende dukan 1.günü deyip akşama direk saray mutfağına geçiyorum. bak winstonda isveç 1. günde 1 haftadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?