hilalcim bence bu kadar hızlı almanın seebi 5 gunde 5 kilo diyeti ben bayramda memleketteydk ister istemez bozdum bide adet dönemımdi hiç kilo almadım bugunde devam sabah tartıldım varmişim..sabırlı ve azimli olalım başarıcaaaaaaaaaaz işllh
ne is ypysn bcm :)
Hosgeldin nasılsın uzun zaman oldu yoktun çok kilo almadın tarimingünaydın hanımlar şöle bi geçmişe bakıyım dedeimde yenilere artmış onların içinde ben kendimi yeni hissettim eskiler azalmış bayram yoğunluğu iş sıkntılar derken ancak girebildim kilolarıı aldım aldım aldım bugün başladım artık tekrra kontrolü ele almaya
günlük yazmaya paylaşmaya çalışıcam menülerimi spor olarakta mekiğe başlamam lazım neyse iyi haftalar olsun hafta soğuk başladı ve ben kışı sevmiyomyaaa kansıızm hep bi titreme halii
Canım bizim dış muayenehane miz var orda doktora yardımcılık yapıyorum hesapları felan tutuyorum öyle sen çalışıyor musun
Canım bizim dış muayenehane miz var orda doktora yardımcılık yapıyorum hesapları felan tutuyorum öyle sen çalışıyor musun
herkesin toparlanıp nirvanaya doğru yol almaya başlaması güzel bvir gelişme. bende aydınlanma adına bugün başladım diyete. akşama az yemeği planlıyorum. bakalım dayababilecekmiyim.
neyse kızlar ben kaçayım. herkese kolay gele.
yok cnm bnm yaza düğünüm war kpss ye girdim işte zabıt katipliğe hazırlanıorum ewlendikten sonra çalışmayı düşünüorum. şu düğüne kadar bi 55e düşsemm
bu arada takıma yeni gelen arkadaşlar var sanırım geçmişi fazla okuyamadım ama herkese hoşgeldin diyeyim
Sağol canım ama başka yerde çalışmak daha iyi maaşını biliyorsun patron oldum demek le olmuyor çok zor inan yaşlandimne güzel insanın kendi işinin kendi kendisinin patronu olması.
Sağol canım ama başka yerde çalışmak daha iyi maaşını biliyorsun patron oldum demek le olmuyor çok zor inan yaşlandimE=hilal60300;27077036]yok cnm bnm yaza düğünüm war kpss ye girdim işte zabıt katipliğe hazırlanıorum ewlendikten sonra çalışmayı düşünüorum. şu düğüne kadar bi 55e düşsemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?