Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

huhuuuu kizlar bayram bitti nerelerdesiniz desemde herkes izinde...

ejje sezen yakar suhan girgirina heerkkeees tatilde misafirimiz winston da tatilde..

neyse ben bayramda tozutmadim biliyorsunuz ha arada bir ufak bi lokma kacirdim caniim

Bugün yediklerim:

Sabah: bir bardak süt
arada: yagsiz yogurt
öglen: 2 haslanmis yumurta salata
arada: yagsiz yogurt
aksam: izgara tavuk gögsü, salata

suyumu 3 litreye tamamlayacagm. bu gece spor yapacagim insallah.

ya kizlar suan evdeyim ama tir tir titiryorum sogukta buraya mevsimin ilk kari dün yagdi cok yagmadi hatta bugün kar namina yerde bisey yoktu ama daglar bembeyaz tabii. ve hava cok korkunc soguk ya. simdiden boyle basladi soguklar

ama ben neden evde bile üsüyorum anlamiyorum ya. 3 kat giyinmisim ama sürekli titriyorum ya

Selam güzel hatunlar
Bayram sonrası nasılsınız bakalım?
Ben bayramda kendimi bir tek 1. günü hafiften bozdum, onda da 1200 civarı bir kalori aldım...Ertesi günü toparladım yine...
Bir kaç gün daha geçsin ayran detoksuna başlayacağım...

Bugünlerde sporunu zoraki yapıyorum çünkü hasta oldum
Bir halsizlik bir öksürük bir ateş...Spatulayla kazıttırıyorum kendimi yattığım yerden resmen:2:
Dikkat edin kendinize bu havalarda...

Yine 3 günlük raporumu verip çıkacağım, zira mecalim yok ekrana bakmaya bile
Öpüldünüz hepiniz

27.10.2012

[1] Aerobik 10 dak 59.85

[2] Yürümek (Asfalt) 110 dak 554.4

[3] Badem 4 gr (adet) 22.8

[4] Kabak Çekirdeği (çekirdek) 15 GRAM 85.65

[5] Tel Kadayıf (sade) 30 GRAM 92.4

[6] Yesil Biber 1 ADET 12

[7] tahsildaroğlu light peynir 20 gr 24.4

[8] Kızarmış Kepekli Ekmek 2 DİLİM(15 GR) 46.6

[9] Sütaş light yoğurt 1.5 125 gr 82.5

[10] Brokoli 20 GRAM 7

[11] Kırmızı Mercimek Çorbası 0.5 PORSİYON 91.5

[12] Yağsız Izgara Et 100 GRAM 167

[13] yumurta 1 adet 80

[14] Topkek Meyveli 10 GRAM 41.6

[15] Leblebi Beyaz 2 AVUÇ 40

[16] Kepek Ekmeğe Domatesli-Beyaz Peynirli Tost 1 adet 167

Alınan kalori : 959.91
Harcanan kalori : 613.89

28.10.2012

[1] Yürümek (Asfalt) 45 dak 226.8

[2] Aerobik 25 dak 149.625

[3] Kepek Ekmeğe Domatesli-Beyaz Peynirli Tost 1 adet 167

[4] Sütaş light yoğurt 1 125 gr 55

[5] Kırmızı Mercimek Çorbası 0.5 PORSİYON 91.5

[6] Zeytinyağlı Taze Fasulye 1 PORSİYON 200

[7] Kabak Çekirdeği (çekirdek) 30 GRAM 171.3

[8] Leblebi Beyaz 1 AVUÇ 20

[9] Badem 6 gr (adet) 34.2

[10] Kuru kayısı 1 adet 18

[11] Kuru Kayısı (gün kurusu) 2 ADET 58

[12] Yumurta (yağsız pişmiş) 1 ADET 70

[13] Kepek Ekmeğe Domatesli-Beyaz Peynirli Tost 1 adet 167

Alınan kalori : 1051.208
Harcanan kalori : 375.633

29.10.2012

[1] Aerobik 10 dak 59.85

[2] Yürümek (Asfalt) 90 dak 453.6

[3] Salatalık (hıyar) 3 ADET 33

[4] Kabak Çekirdeği (çekirdek) 15 GRAM 85.65

[5] Tel Kadayıf (sade) 30 GRAM 92.4

[6] eti form light müsli 0.25 100 gr 77.25

[7] Kepek Ekmeğe Domatesli-Beyaz Peynirli Tost 1 adet 167

[8] yumurta 1 adet 80

[9] Sütaş Tam Yağlı Hellim Peyniri 30 GRAM 96.3

[10] Izgara tavuklu salata 1 ADET 206

Alınan kalori : 837.6
Harcanan kalori : 512.89

günaydın hanımlar şöle bi geçmişe bakıyım dedeimde yenilere artmış onların içinde ben kendimi yeni hissettim eskiler azalmış bayram yoğunluğu iş sıkntılar derken ancak girebildim kilolarıı aldım aldım aldım bugün başladım artık tekrra kontrolü ele almaya
günlük yazmaya paylaşmaya çalışıcam menülerimi spor olarakta mekiğe başlamam lazım neyse iyi haftalar olsun hafta soğuk başladı ve ben kışı sevmiyomyaaa kansıızm hep bi titreme halii

herkese günaydın kızlar
bayramdı tatildi derken baya yoğun yorucu bir hafta geçirdim. bu arada çoşmak ne kelime kendimi kaybettim. yedim yedim ama ne oldu koca bir şişkinlik. bende bugün itibariyle geri başladım. bütün gün zaten aç gezeceksin hiç olmazsa oruç tutayım hem kazalarım var hemde hiç olmazsa kendimi frenlerim diye .
kızlar iyi kilo aldım . ne yapacaksam artık. spor olarakta akşam yürürüm. hadi kızlar kendimize gelelim artık.

hilalcim bence bu kadar hızlı almanın seebi 5 gunde 5 kilo diyeti ben bayramda memleketteydk ister istemez bozdum bide adet dönemımdi hiç kilo almadım bugunde devam sabah tartıldım varmişim..sabırlı ve azimli olalım başarıcaaaaaaaaaaz işllh

cnm yk ya eski kiloma yeniden dondum iki kilo wermistm geri aldim bugun ac karnina tartldm 72 kiloum ama bn ck yedim ya gece uyumadn once yiodm hep aman nasl olsa diyete baslicm die ama smdi kararlym basarcmm

SELAM kizlar nasılsınız bende bu gün tekrar başladım bakalım her gün tartilmayacağim artık bayramda biraktim diyeti ama masaallah hiç almadın 79.4 hâlâ şunu anladım diyet deyince ben veremiyorum dikkatli yeme diyorum artk sabah kahvaltılı gevsek ve süt ictim hâlâ bir şey yemedim bakalım her nasıl gidecek

Hosgeldin nasılsın uzun zaman oldu yoktun çok kilo almadın tarimin

herkesin toparlanıp nirvanaya doğru yol almaya başlaması güzel bvir gelişme. bende aydınlanma adına bugün başladım diyete. akşama az yemeği planlıyorum. bakalım dayababilecekmiyim.
neyse kızlar ben kaçayım. herkese kolay gele.

Canım bizim dış muayenehane miz var orda doktora yardımcılık yapıyorum hesapları felan tutuyorum öyle sen çalışıyor musun

yok cnm bnm yaza düğünüm war kpss ye girdim işte zabıt katipliğe hazırlanıorum ewlendikten sonra çalışmayı düşünüorum. şu düğüne kadar bi 55e düşsemm

ayy cnm sende bnm gibi 72den 55e düşmeyi hedefliosun aynıyız ama sen ne güzel 64 olmuşsun bn aldım başımı gidiorum :2:

selam kızlar biraz geç oldu ama herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun nice güzel bayramlara inşallah ben herşeyi geriden takip ediyorum malesef bu aralar nolur kusuruma bakmayın okadar yoğunumki iller arası gelip gitmekten helak oldum(( bayramda memlekete gittik sonra ankaraya geri döndük ordan buraya geldim derken baya bi yoğun geçti bayram çok çabuk geçti hiçbişey anlamadım kilo alarak geri döndüm malesef tartılmadım ama eminimki 2 kilo falan almışımdır çünkü sabahtan beri kumaş pantolonun içinde işkence çekiyorum( yanlardan yağlarım pörtledi malesef ne yapcamı bilmiyorum şuan(

bu gün fazla bişey yemedim biraz kendimi şoklıyım dedim ama bakalım akşama bişey olmassa(
menümü yazayım
sabah:yok
öğlen:
göveç/pilav/ cacık
ara.
nescafe
akşam:yok
sabah ve akşam 20 şer dakika yürüyüş (işe gelip giderken yürüyorum:) okadar )
bu aralar fazla suda içemiyorumya nolucak benim bu halim bilemiyorum hafta sonları eve gidince coşuyorum acilen gitmem lazım benim burdan bi düzene girmem için bu şart bu hafta yada önümüzdeki hafta belli olucak kızlar tayin olayım nolur bana dua edin çok kötüyüm ya

bu arada takıma yeni gelen arkadaşlar var sanırım geçmişi fazla okuyamadım ama herkese hoşgeldin diyeyim

yok cnm bnm yaza düğünüm war kpss ye girdim işte zabıt katipliğe hazırlanıorum ewlendikten sonra çalışmayı düşünüorum. şu düğüne kadar bi 55e düşsemm

Bir kpss mağduru olarak hayırlısını diliyorum senin için hilalcim..Lakin bir şeyi merak ettim, zabıt katibi olursan orada da ünlüleri yutacak mısın böyle?
Fazla zamanını almaz be tatlım, tam ve düzgün yazalım şu güzel Türkçe'mizi

Bu arada düğün için de tebrikler..Allah mutlu etsin...Disiplinini hiç bozmazsan yaza kadar kurtulursun fazla kilondan..Yalnız şok diyetlerden uzak durun gözünüzü seveyim...Öğün atlamamaya çalışın..
Kalori sayarak yapsanız ya sizde?

bu arada takıma yeni gelen arkadaşlar var sanırım geçmişi fazla okuyamadım ama herkese hoşgeldin diyeyim

Hoşbulduk canım

Kızlar öğün atlamayın...Metabolizmayı yavaşlatmayalım...

ne güzel insanın kendi işinin kendi kendisinin patronu olması.
Sağol canım ama başka yerde çalışmak daha iyi maaşını biliyorsun patron oldum demek le olmuyor çok zor inan yaşlandim E=hilal60300;27077036]yok cnm bnm yaza düğünüm war kpss ye girdim işte zabıt katipliğe hazırlanıorum ewlendikten sonra çalışmayı düşünüorum. şu düğüne kadar bi 55e düşsemm [/QUOTE]

Düşersiniz insaallah ama şok yapma geri alırsın

Düşersiniz insaallah ama şok yapma geri alırsın[/QUOTE]

bilmyrmki cnm ama iddia war ortada kazanmam lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…