Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

tamam canim dogru

281. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR
:119: 19 EKİM - 2 KASIM :119:
1) 2.TAKIM (%1,02)
2) 13.TAKIM (%0.78)
3) 3.TAKIM (%0,77):13:

282. ETAP BİREYSEL DERECELER
:119: 19 EKİM - 2 KASIM :119:
1) kelebekcearzum (%4.93)2. takım
2)M e l o d i (%3.65) 3.takım
3) buzdanmadam (%3.38) 8.takım :13:

ETAP SONUNCUSU: tfneyll (%-5) 4. TAKIM :18:

kızlar 3. olmuşuz.

1.olamasak dA fena değil

haftaya 1. oluruz inş

şimci hedefin 73,4 olduğuna göre, 3,9 kilom kaldı yazmışsın.
73,4+3,9=77,3

yani şuanda 77,3 kilosun dimi kaptan. o şekilde kayda geçiyorumm??? benden günah gitti:)

ay buneee bune naaaann

hahaha benim hedefimi 74 e yükselttim canim. ama buna ragmen hesaplama dogru... hedefime 3,3 kaldi. ve dün tartida 77,3 tüm gercekten yazmayi unutmustum

Cok sasirdim ya tesadüf etmis

Hedefime ulasmak icin cabaladikca batiyorum kizlar. 1 haftada agzima lokma kacamak koymadim. herzaman dikkat ettim. ama regle bagliyorum bu durumu. reglim ama tam 3 hafta gecikmeli geldigi icin bu duruma bagliyorum.

umarim bu 3,3 gider..

Bugün yediklerim:

sabah: 1 bardak light süt
öglen: haslanmis tavuk gögsü
aksam: öglenden kalan tavuklu salata karisik.

3 litreye yakin su. spor olarak bunlari yaptim..

evdeki bütün tencerelerimi tabaklarimi bardaklarimi evime tasidim
islerimin ortasinda asansör bozuldu 8. kattaki daireme merdivenle ciktim
ceyizlerimi paketlerinden cikardim elimde yikadim kuruladim yerlerine dizdim
ceyizimde ne kadar mutfak bezi havlu vs. varsa hepsini yikadim astim mis gibi oldular

pazarteside esasli bir temizlik yapacagim evimde... arkadasimda yardim edecek isimiz 1 saatse yarim saatte biter

Melodi canim tebrik ederim seni.. buraya neler yaptigini etraflica paylasirmisin?

Canim o sayfayi bende cok okudum. ama simdi vaktim sadece 6 günken yeni bir diyete baslama riskine girmek istemiyorum...

ya ise yaramazsa?

Canim o sayfayi bende cok okudum. ama simdi vaktim sadece 6 günken yeni bir diyete baslama riskine girmek istemiyorum...

ya ise yaramazsa?

canım benim bugün 3.günüm başladığımda 73 kiloydum bugün 71.200 nasıl ama ama ben hep aç geziyorum yemiorumki

melodi sen de dereceye girmişsin canım tebrikler yeniden

ayyy cok mutlu oldumm 3. olmuşuz melodi cnm tebrik ederim seni

Ayyy ne güzelll, çok mutlu oldum Hepimizi tebrik ederim kızlar

Canım, 3.3 kilo, yaklaşık 24.000 kalori eder...Yani ortalama 10-15 gün 0 kalori alırsan bu kaloriyi yakabilirsin...E tabi bu kadar zaman yaşarsan...
Ne olur yüklenmeyin vücudunuza bu kadar..Boşver iddiayı falan...Mesela ilk 2 hafta vücudundaki ödemler gitti...Tartıya yansıyan rakam o...Benim de regli dönemime gelmişti geçen hafta..61.5 ken hooop 63 e gelmişti ibre..Kilo mu aldım? Hayır...Vücudum ödem yaptı...Vücudunda daha fazla ödem kalmadığına göre, bu kiloyu çok kısa sürede vermeye düşünme ya da bu kadar zorlama, valla ben kaptanımdan olmak istemiyorum

Melodi canim tebrik ederim seni.. buraya neler yaptigini etraflica paylasirmisin?

Kaptan zaten ben yediklerimi her gün paylaştım burada...

Tekrar özet geçeyim..Genelde sebze ve protein ağırlıklı beslenmeye çalıştım..Karbonhidrat hiç mi almadım? Elbette aldım..Ama 1-2 kaşık...Ekmeklerim tam buğday ya da çavdar ekmeği..Böyle olmasına rağmen, ekmek yiyeceğim zaman mutlaka kızartırım..Kalorisi yarıya düşüyor çünkü..

Sabahları genelde yağsız, light beyaz peynirli, domatesli biberli tost ve haşlanmış yumurta yedim..
Öğlen sebze-meyve, nestle nesfit v.s..Porsiyonlarımı gayet az tuttum..Ama karnımı gayet tok tuttum...
Canım çikolata tatlı v.s gibi şeyler istediğinde, 1-2 ısırık aldım..Tatlı ihtiyacımı genelde hurma ve kara üzümle giderdim...

Akşamları, sebze, beyaz et ve salataya ağırlık verdim..
Arar ara yüksek kalorili yemekler yediğim de oldu, ama ertesi gün bunu dengeledim...

Benim tek sıkıntım saat 11 civarı yediğim 4 salatalık, 15 gr kabak çekirdeği ve 2-3 tane üzümdü....Gece çok geç yattığım için, tansiyonum düşüyor o saatte bir şeyler atıştırmazsam..Toplam 130 kalorilik bir yemem oluyor yani..Onu hala bırakabilmiş değilim...

Süt, yoğurt, peynir gibi süt ürünlerim ve limonata, kola gibi içeceklerim hep light...Normalleriyle aralarında muazzam bir kalori farkı var...Su harici içecek fazla tüketmiyorum..Ama tükettiğim zaman muhakkak light kullanıyorum..

Pudingim bile light
1 kase light puding 50 kalori...

Bunun dışında, her gün muhakkak 1 saat yürüyüşümü yaptım..Bu bazen 1.5 saate de çıktı...
Öğlen ve gece egzersizlerim oldu...
Bacak ve bel bölgem kalın olduğu için, bölgesel egzersizlere yöneldim..
Dolmuşu otobüsü bıraktım...Her yere yürüyerek gitmeye başladım..Çok uzak bir yere gideceksem, mutlaka 3-4 durak önce inip yine yürüdüm...
Yani yürümeyi kendimde alışkanlık ve zevk haline getirdim...

Çok fazla diyet psikolojisine giremiyorum ben anlayacağınız...Evde ne pişiyorsa onu yiyorum...Undan, tatlıdan, karbonhidrattan uzak duruyorum...Sadece bu konuda dikkatliyim..Şeker yerine tatlandırıcı kullanıyorum..
Ben hiç çay ya da neskafe içmem, günde tek bir türk kahvem vardır...Bu da bir avantaj sağlıyor sanırım şeker konusunda bana..

Son düzenleyen: Moderatör:

olmaz. iddadan vazgecemem... kaptanindan olmayacaksin ama kaptanin bu iddayi kazanamazsa 1500 tl sinden olacak.

canim daha önce proteinle 3.5 kilo verdim 1 haftada. simdi olmuyor nedenini bilmiyorum. simdide bana mucize formül lazim 3.5 kilo gitmesi icin.

Vücudundaki ödemler gittiğinden olmuyor...
Bak ne dicem, sizin baskülü 4 kilo geri al..Ya da boz, bişeyler yap işte..Hedefimden daha fazla verdim, 2000 liranı alırım de kocişine

Son düzenleyen: Moderatör:
Melodi.. canim bu benim tam idealimdeki beslenme sekli..

ve bu idda döneminden sonra bende bu beslenme sekline gececegim. özel diyet yapmayacagim.

hedefim simdilik 74 daha sonra 70

düsünmedim degil... ama mümkün degil tartim dijital..

Hay Allah...Tek ayak üstünde falan dursan

Neyse illa ki vericem diyorsan, napalım, dikkat ama kendine

Bu arada yürüyüşlerime ara verdim, hala boğulurcasına öksürüyorum çünkü...
Babamın ameliyatını da atlatalım bu hafta içinde, tekrar başlayacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…