tamam canim dogru***3. TAKIM 282. ETAP***
S_A (78,0/ 77,3/0,7/ %0,90 )
Yakar76 ( 64,5/ 64,0/0,5/ %0,78 )
Suhan2 (53,0 / 53,0 / 0/%0)
Gırgırına (84,0 /84,0 /0 /%0 )
nidah (60,9/60,8/0,1/%0,16 )
Ilginnur (79,2/79,0/0,2/%0,25 )
Hilal60300 (71,5/71,2/0,3/ %0,42 )
M e l o d i (63,0/60.7/2.3/%3.65)
3. TAKIM ORTALAMASI: %0,77
son hali böyle oldu mumucum
şimci hedefin 73,4 olduğuna göre, 3,9 kilom kaldı yazmışsın.
73,4+3,9=77,3
yani şuanda 77,3 kilosun dimi kaptan. o şekilde kayda geçiyorumm??? benden günah gitti:)
canım ben 5 günde 5 kilo diyeti war onuı yapıyorum google ye yazsan cıkar ben iki gün yaptım 73tüm bugün tartıda 71.500 ü gördüm o kadar mutluyumki yarın bakalım kaç çıkcam ama hiiiççç mi hiç kaçamak yapmadım o diyette kusana kadar yiyebilirsinz yazıo ama ben aç kalıyorum bari az yiyeyimde zayıflayayım dedmve zayıflıyorumda süper bişey yaa
Canim o sayfayi bende cok okudum. ama simdi vaktim sadece 6 günken yeni bir diyete baslama riskine girmek istemiyorum...
ya ise yaramazsa?
canım benim bugün 3.günüm başladığımda 73 kiloydum bugün 71.200 nasıl amaama ben hep aç geziyorum yemiorumki
inanki bende ac geziyorum. bugün ve dün yediklerimden belli degilmi?
neden gitmiyor bu kilolar!!!!!!!!!!!!!!!!
Gdiyor cnm bz herkestn daha ck wriyorz inş. sonradan almayız nisanlmla grdgm iddiayi ben kazancmm
281. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR
:119: 19 EKİM - 2 KASIM :119:
1) 2.TAKIM (%1,02)
2) 13.TAKIM (%0.78)
3) 3.TAKIM (%0,77):13:
282. ETAP BİREYSEL DERECELER
:119: 19 EKİM - 2 KASIM :119:
1) kelebekcearzum (%4.93)2. takım
2)M e l o d i (%3.65) 3.takım
3) buzdanmadam (%3.38) 8.takım:13:
ETAP SONUNCUSU: tfneyll (%-5) 4. TAKIM :18:
kızlar 3. olmuşuz.
1.olamasak dA fena değil
haftaya 1. oluruz inş
melodi sen de dereceye girmişsin canım tebrikler yeniden
ayyy cok mutlu oldumm 3. olmuşuz melodi cnm tebrik ederim seni
ay buneeebune naaaann
hahaha benim hedefimi 74 e yükselttim canim. ama buna ragmen hesaplama dogru... hedefime 3,3 kaldi. ve dün tartida 77,3 tüm gercekten yazmayi unutmustum
Cok sasirdim ya tesadüf etmis
Hedefime ulasmak icin cabaladikca batiyorum kizlar. 1 haftada agzima lokma kacamak koymadim. herzaman dikkat ettim. ama regle bagliyorum bu durumu. reglim ama tam 3 hafta gecikmeli geldigi icin bu duruma bagliyorum.
umarim bu 3,3 gider..
Bugün yediklerim:
sabah: 1 bardak light süt
öglen: haslanmis tavuk gögsü
aksam: öglenden kalan tavuklu salata karisik.
3 litreye yakin su. spor olarak bunlari yaptim..
evdeki bütün tencerelerimi tabaklarimi bardaklarimi evime tasidim
islerimin ortasinda asansör bozuldu 8. kattaki daireme merdivenle ciktim
ceyizlerimi paketlerinden cikardim elimde yikadim kuruladim yerlerine dizdim
ceyizimde ne kadar mutfak bezi havlu vs. varsa hepsini yikadim astim mis gibi oldular
pazarteside esasli bir temizlik yapacagim evimde... arkadasimda yardim edecek isimiz 1 saatse yarim saatte biter
Melodi canim tebrik ederim seni.. buraya neler yaptigini etraflica paylasirmisin?
Ayyy ne güzelll, çok mutlu oldumHepimizi tebrik ederim kızlar
Canım, 3.3 kilo, yaklaşık 24.000 kalori eder...Yani ortalama 10-15 gün 0 kalori alırsan bu kaloriyi yakabilirsin...E tabi bu kadar zaman yaşarsan...
Ne olur yüklenmeyin vücudunuza bu kadar..Boşver iddiayı falan...Mesela ilk 2 hafta vücudundaki ödemler gitti...Tartıya yansıyan rakam o...Benim de regli dönemime gelmişti geçen hafta..61.5 ken hooop 63 e gelmişti ibre..Kilo mu aldım? Hayır...Vücudum ödem yaptı...Vücudunda daha fazla ödem kalmadığına göre, bu kiloyu çok kısa sürede vermeye düşünme ya da bu kadar zorlama, valla ben kaptanımdan olmak istemiyorum
olmaz. iddadan vazgecemem... kaptanindan olmayacaksin ama kaptanin bu iddayi kazanamazsa 1500 tl sinden olacak.
canim daha önce proteinle 3.5 kilo verdim 1 haftada. simdi olmuyor nedenini bilmiyorum. simdide bana mucize formül lazim 3.5 kilo gitmesi icin.
Vücudundaki ödemler gittiğinden olmuyor...
Bak ne dicem, sizin baskülü 4 kilo geri al..Ya da boz, bişeyler yap işte..Hedefimden daha fazla verdim, 2000 liranı alırım de kocişine
düsünmedim degil... ama mümkün degil tartim dijital..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?