Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bir günlük diyeti bırakmak diyelim o zaman :))))

merhaba arkadaşlar diyete başladım 1500 kalori hedefim .93 kiloyum boyum 172 cm 3 sene önce bu yaptığım diyetle 27 kilo verdim fakat koruyamadım geri aldım deneyimlerimi sizinle paylaşıcam 70 kiloya inmek istiyorum

merhaba arkadaşlar diyete başladım 1500 kalori hedefim .93 kiloyum boyum 172 cm 3 sene önce bu yaptığım diyetle 27 kilo verdim fakat koruyamadım geri aldım deneyimlerimi sizinle paylaşıcam 70 kiloya inmek istiyorum

Hoşgeldin canım, umarım hedefine en kısa zamanda ulaşırsın

Merhaba hosgeldin bu 1500 kalori dediğin diyet te neler var saat saat yazar misin birde koruyama yıp geri almak kötü olmuş senin için üzülme yine verir sin

1500 kalorilik diyet
sabah
1 kibrit kutusu beyaz peynir
5 tane zeytin
2 dilim kepek ekmeği
şekersiz çay

kuşluk
2 adet meyve

öğlen
3 köfte kadar et
1 su bardağı yoğurt
3 dilim kepek ekmeği
sınırsız salata

ikindi

2 porsiyon meyve

akşam

8 yemek kaşığı zeytinyağlı sebze
1 su *bardağı yoğurt
1 tabak çorba
2 dilim ekmek
sınırsız salata

gece
1 *su bardağı yağsız süt

bu diyetle 27 kilo *vermiştim 8 ayda 3 gün yürümüş 2 gün aerobik yapmıştım tatlıyı kesmiştim

Yengemede diyetisyn 1600 kalorilik diyet werms oda 90 küsür kiloda yarin benim sok diet bitio bende ona bslicm peki cnm hc spor yapmadan 1600 kalorilik diyetle kilo verebilir mıyım acaba?

Yengemede diyetisyn 1600 kalorilik diyet werms oda 90 küsür kiloda yarin benim sok diet bitio bende ona bslicm peki cnm hc spor yapmadan 1600 kalorilik diyetle kilo verebilir mıyım acaba?

canım kilo verirsin fakat uzun sürer ve sarkmalar olur spor bunları engelliyor ve diyette belli bir süre kilo verme duruyor spor yapılmazsan sabır gösteremeyebilirsin

Aynı benim diyetisyen vermişti bunu demek ki ise yapiyormus ins bende veririm

dodilik hoşgeldinnn

listede hiç kaçamak yapılmıyo mu,haftada 1 fln ödül vs.tatlısız çok zor yaa.benim cuma günleri ödülüm vardı.1-2 paarça çikolata fln yerdim.

winston nerelerdesin

bacım şu mekik aletini biraz daha övsene,benim spor şevkim gitti:)

nasıl gidiyor aynı gaz devammı? ölçülerini alıyomusun,fark ediyomu.

ya benim göbek 70-80 kiloluk göbeklere taş çıkartır çok kötü

kiZlr 3 kilo verdim beni görenler nolmuş sana diyorlar baya farkediyo yaa yan simitler falan hep gitti göbeğim içine çöktü :)

Ben 70 kiloym hiçte göbeğim yok :) arkadaşım 63 kilo kocaman göbeği varr

kiZlr 3 kilo verdim beni görenler nolmuş sana diyorlar baya farkediyo yaa yan simitler falan hep gitti göbeğim içine çöktü :)

hilal ozaman yarından itibaren şoku bırak bacım normal hayata dön

bende kilo verdikten sonra memelekete gitmiştik,her gören ne güzel zayıflmışsınnnn diyodu. süper bi duygu

S_A cnm naptn diyeti nerelrdsn ck merak edyrm kac kilo werdn benim yuzuklerm parmagmdan düsûo kzlar ya zayflamakla alakasi warmi

hilal ozaman yarından itibaren şoku bırak bacım normal hayata dön

bende kilo verdikten sonra memelekete gitmiştik,her gören ne güzel zayıflmışsınnnn diyodu. süper bi duygu

aynen bacım yaa harika bi duygu kanatlarım olsa ucup gtcm nasıl mutlu oldum ama çok zor bu şok diyet ya ben hiç birşey yemiyorum basim dönüo ama yemin ettiğim için bozamiyorum ışte yarın son gün canım çok acaip poaca istiyo ilk onu yicm

dodilik hoşgeldinnn

listede hiç kaçamak yapılmıyo mu,haftada 1 fln ödül vs.tatlısız çok zor yaa.benim cuma günleri ödülüm vardı.1-2 paarça çikolata fln yerdim.

kaçamak değilde hayatım meyve yerine bazen light çikolata yerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…