Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ya kızlar...
Ben yine regl oldum
Daha geçen hafta bitmişti...

Yarın yine doktor işi çıktı...
Çok sıkıldım bu sorunlardan

iyi akşamlar kızlar bi merhaba deyip kaçayım istedim bu gün öyle yoğundumki öldüm resmen:122:sabah işe gittik bağzı hastalarımız bu gün müsaitmiş sabahın 9 unda işe başlamıştık normal gün olsa 9 ne ki derimde pazar günü baya bir koyuyo yaneyse eşimin çok yakın arkadaşı evleniyordu hemde köylüsü onun nikahına gitmemiz gerekiyordu ümraniyeden kalktık taaa ikitelliye uçtuk allahtan araba vardı neyse gelirken carrefour a uğrayalım dedik bide oraya girdik yeni girdik eve neyse yatacam yaa zombi oldum resmen böyleyim bu arada ne mi yedin derseniz sabah 7 deki kahvaltıyla arada bir iki bisküvi ve şimdi yediğimiz yemek az birşey ama benn böyle yedim mi alıyorum inş. almamışşımdır

sezen umutsuz vaka gibi dolanma.. dön aramızaa..

melodi , stres fln mı var neden oluyo ki:44: inş biter doktor olayları çok sıkıcı gerçekten..

ilginnur bunca iş içinde,çocuğu napıyon gıı,geziyomu sizlen,işe gidince kim bakıyo?

Bu mesajı okur okumaz, eşime yaptığım pastamsı kekten bir dilim lüpletip "ohh se_zen yemiş nasılsa" dedim
Sen ister bunu bahane say, ister beni senle göbek bağı bir kesilmiş dobiş say umrumda değil ohh yedim de rahatladım
Hatta aklıma geçen buluşma öncesi, hani tarihi bir hafta öteleyelim eğer extra bir haftamız olacaksa o gece sapıtalıp burger'ı eve taşıyalım planımız vardı ya, ahanda senin mesajın bende bu etkiyi yarattı
Genel olarak diyet demeyelim ama cidden az yeme disiplinine girdim, spordan hala nefret etmemden dolayı istikrarım yok ama aklıma estikçe dans ediyor, mekik çekiyorum.
Bir miktar süzülüp, zayıfladım ama 60ları hala göremedim.
Sigarayı bırakmak biraz ters zamana geldi, sende de kilolar biraz ondan endeksli gelmiştir.
Benimde verdiğim kiloları sigara dolaylı bir miktar almak, bitmeyen bayramlar ve tatiller derken al ver al ver aslında mehter takımına bağladım kendimi biraz.
Olsun sonuçta sigarayı bıraktık boru mu yani.

Geçen hafta listede senle, ejjeyi göremedim.
Ejje'den çok uzun zamandır ses yok.
Gırgırına zannımca diyete yarın öbür gün başlarım diyor ama o yarın bir türlü gelmiyor, o da çok nadir giriyor.
Sen yoktun ve gelişim muhteşem oldu diyorsun acuk kiloyla.
Ben tek başıma eh işte gittiği kadar giden bir çember içinde hamster hesabı döneniyom

26 kasım doğumgünüm.Geçen sene diyete bu zamanlar başlamıştım.1 yıl doldu, bari 26 kasımda hedefe ulaşayım diyorum.
Arkadaş ne hedefmiş diyorum bazen ama dile kolay 90 kilodan nasipse 68 olup 22 kilo vermiş olacağım.
22 kilo da az değil de neyse gene de uzun sürdü vesselam.

17 kasım buluşması için iteleyen kimse olmadı bacım.
Kimsede motivasyon yok sanırım.
Ejje en son 80küsürlerde tartılmaktan korktuğunu söylüyordu sanırım.
Gırgırına da 80lerde sanırım.
Sen kilo almışsın.
Ben almadım, verdim ama öyle dağ taş çalkalanılası bir şey değil.
Özetle buluşma olursa; dobişlerin kahvaltı keyfi gibi olur ve o masadan 5 ekmek bitmeden kalkmayız baksana hepimiz toroman olmuşuz neredeyse.
O yüzden tabii maksat görüşmek, muhabbet ama ne bileyim hep birlikte gaza mı gelsek, beni sen mi boncuklasan, ben gırgırınayı yediği çubuklarla mı kovalasam ne yapsak

İsterseniz tarihi iteleyelim, senle kapışalım. (Allahım ne bitmez iddiadayız, kazanan yok ama iddia 1 senedir devam mı ediyor ne? )
Misafir oyuncu olarak yazalım, günlük menü, spor yazalım, ben seni boncuklayam ama sen beni boncuklama (bu boncuk işini sevmeye mi başladım ne )
Gaza gelelim, coşalım falan.
Ya da bırakalım, herkes kafasına göre takılsın mı?

Canım ise giderken hep bakan var bu günde iş dönüşü aldık düğüne giderken yanımızda idi sadece ise giderken bırakırım gezmelerine götürüyorum çok şükür çocukla gezmek zor ama hep çocuk arayan doktor doktor gezenleri düşünürüm bu durumda susar otururum :)))

aynen sezen hissetiklerini paylaşıyorum bu alınan kg lardan ötürüde çok mutsuz hissediyorum kendimi takım motivasyonum yok çoğunluk yeni buluşma işini ertelem taraftarıyım ama yok buluşlaım dersenizde gelirim sohbette güzel olur kg verememiş olsamda

S_A cnm naptn diyeti nerelrdsn ck merak edyrm kac kilo werdn benim yuzuklerm parmagmdan düsûo kzlar ya zayflamakla alakasi warmi

canim ben haftasonu diyetle ilgili bir faaliyette bulunamadim :)) bugün 76,8 kiloyum cumadan bu yana yarim kilo gitti. Hedef Cuma sabahina kadar 2,8 kilo vermek.. ama olacak umudum var.

Motivasyonsuz?
Basaramiyorum?

Bunlari duymak isteemiyoruzki biz. :26: Sen basarirsin canim ve düsen motivasyonunda eminim geri gelecektir. Tatildin ve simdi geri döndün. Calisacaksin ve yeme saatlerinde düzene girecek.. Bence mutlaka basarirsin.
Bu saatten sonra sunu söyleyeyim. 2 yildir bu takimdayim. 83,5 kiloya kadar ciktim.. belki dahada fazla hatirlamiyorum. bugüne kadar 6,7 kilo verdim. benki erteleyen yapamayan bir gün diyet yapip diger gün yiyen biri olarak birseyleri basardigimi düsünüyorum. Ben birazcik kilo verdiysem sende verirsin sen benden daha iradelisin.

Bak winston seni görünce pasta yemis. birde yaklas bisey fisildayacagim sana winston duymasin ama boncuklamayi seviormus

Cok tesekkür ederim canim

Günaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Cumartesi pazar buraya giremedim...

Cumartesi günü is yerinin noel yemegi vardi ona katildim. acik büfeydi ve benim yediklerim bunlar: 1 catal makarna, balik, haslanmis cesitli sebzeler tatli olarak dondurma servis edildi. bende yedim bütün arkadaslarim üzerine krem santi koyuyorlardi ben bolca meyve koydum...

cumartesi sabah ve öglen ise bir bardak süt ve cok az salata olarak gecirdim. aksama kadar baya acikmistim.

pazar günü ise sabah tost öglen yogurt aksam ise haslanmis et ve mantar

yani pazar günü yedimde yedim diye kabul ediyorum.

yakar, azicik tavuk eti yiyen benim ama inanki daha 4 gün sürecek sonra bitti gittiii
hilal, sorma ya.. benimde alyansim bol geliyor elimi biraz sallasam yarisina kadar cikiyor bile... dar olan söy yüzügümde problemsiz oluyor mutlu oldum vallahi

Ve Bugün itibariyle 74 kilo olan hedefime 2,8 kilo kaldi. 76,8 kiloyum. 4 gün sürem var... basarilmayacak sey degil diye düsünüyorum.

sabah yataktan cikmak icin beni tartilma istegi motive ediyor. bugün aslinda saat 8:30 da uyanmak icin saati kurdum. ama sabahin köründe uyandim devam uyumak icin döndüm ama aklima tarti düsünce firladim yerimden ya

Sezencim... Ne zamandir bunu düsünüyordum ve simdi buraya yazma karari aldim...

Acaba takim kaptanligini üstlenebilirmisin??

Nedeni ise Bu cuma izine ayrilacagim. 27 kasim sali günü tatilden esimle dönecegim. kendi evimde internet baglantim henüz yok. O internet baglantisini yaptirmak uzun sürebilir. Bende kaptan olarak 1 ay izin yapmak istemiyorum. Telefondan hertürlü buraya katilirim.

Sen cumalari liste hazirlayabiliyorsun ben cogu zaman yapamyiorum.Simdi birde izine ayrilacagim..

Sen burdakileri cok güzel motivede edebilirsin bu sayede sende motive olursun burdan mezuniyet karnesi olmadan gitmezsin...

Senin icin uygunmudur?

Ve ben sana güveniyorum. Takim kaptani kaptanligi birakmak istiyorsa yerine birini bulmasi lazim. bende gercekten takimin dagilmamasini saglayacak birini istiyorum. Bende yarismaci olarak kalmaya devam edecem.

dodiliktakima hosgeldin canim. 2 hafta deneme süren olacak. Her Cuma buraya hepimiz kilomuzu yaziyoruz. Cuma ögleden sonra ise listemiz hazirlanip tüm takimlar tarafindan paylasim alanina bildiriliyor.
sen aktif olursan 23. Kasim cuma günü listeye yeni üye olarak alinirsin.

Bana hedef kilon gerekiyor. 23. kasimda bildirecegin kiloda baslangic kilon olarak kabul edilecek..

Umarim istedigin kiloya kavusursun

saol canım şu kk da dolanan bi tane krem wardı herkes kullanıo burdan okumştm almştm madecassol ve acnelys adını duyunca bile tüylerm diken diken oluo

aynen cnm bnmde söz yüzügüm parmağmdan düşüo alyansla yüzüğü beraber taktım çok güzel bi duygu dimi ama ben dün akşam 4 kiloyu werdktn sonra fena yedm yaa :2:

Son düzenleme:
aynen cnm bnmde söz yüzügüm parmağmdan düşüo alyansla yüzüğü beraber taktım çok güzel bi duygu dimi ama ben dün akşam 4 kiloyu werdktn sonra fena yedm yaa :2:

Madem konu yüzük ten açıldı bende söyliyeyim bari 84 kilo olunca zorla çıkartıp aman parmagim canım parmagim diye ağlayan ben dün büyük bir mutlulukla söz yüzüğüm de hafif bol olarak geri taktım

Bu arada kızlar dün gördüğüm rüyayı anlatayim istedim burda okuduklarım etkisi mı yoksa totom mu acik kaldı bilmem ama rüyada biz bulusmusuz a.. S.a sen misin a., winston light senmisin diyor dum ama sakin bizi nasıl gördün diye sormayın hatırlamıyor üm çünkü

Biz bunun gerçeğini yaşadık bacım.
4 kişi sabah 10da buluşup, öğleden sonra 3e kadar falan sohbet sohbet yapıp, bu 5 saat boyunca karşımızdakine nickiyle
seslendik
Duyan eden benim için kesin demiştir "vah garibim hatuna, anası babası sigara ismi koymuş "diye
Ama bizde haklıydık,8 ay nicklerle sohbet etmiş habire öyle yazışmışız birden winston demeyip atıyorum hatice demek absürd
olurdu
Oldu da zaten, neyse çok eğlenmiştik.
Umarım tekrarı daha eğlenceli ve keyifli olur.

Herkese güzel bir gün diliyorum

way be bende buluşmak isterdim hepinizle seneye yazın arkadaşlığımız dewam eder inşallah görüşürüz

ne güzel bi duygu dimi
evet ya çok güzel

eminim çok güzel olmuştur peki ilk gittiğinizde birbirinizi nasıl buldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…