Merhaba arkadaşlar.
Uzun bir aradan sonra verdiğim tüm kiloları almış olarak ve son derece motivasyonsuz olarak aranıza döndün. Aslında pek dönesim yok çünkü takımda kimsecikler yok ama malum 17 Kasımda buluşmamız var o yüzden döndüm. Umarım beni görür buluşmaya gelecek olan arkadaşlar. winston bacım aslında buralardaydım ama hiç yazıpta senin motivasyonunu bozmayayım diye sesimi çıkarmadım bacım. Senin paranı zarfın içine koydum hazırladım bacım. Ananın ak sütü gibim helal olsun. Çünkü ben artık 57 kiloyum. Bir haftada da 9 kilo verdiren bir diyet yokmuş bacım aradım. Ama 1 kiloyu her türlü alabilirim. Bu durumda 48 olmam gerekirken 58 kilo olabilirim bu da mantıklı aslında.
Bu hafta işe başlıyorum. En azından bir kaç gün dikkat etsemde bari 54' e falan düşsemde artık bıraksam bu diyet işlerini sıkıldım ve ben başaramıyorum. Artık pes ettim. Benim gittiğim spor salonu da tadilattaydı ama neyseki açılmış. Şimdiden sonra haftada iki gün yüzerim falan bir şekilde toparlarım ama artık takımdan hepten koptum. Zaten bakınca sanki başka takımı okuyor gibiyim artık. Kolay adapte olamam zaten. E günlük menümü yazıp gideceksemde hep dediğimiz gibi deftere yazarım hiç olmaya kalıcı olur.
Buluşma için görüyorum ki hiç bir aksiyon alınmamış kızlar. Nerde buluşucaz. Ne etcez. Hadi bakalım toplanalım bir an önce.
sezen umutsuz vaka gibi dolanma.. dön aramızaa..
melodi , stres fln mı var neden oluyo ki:44: inş biter doktor olayları çok sıkıcı gerçekten..
ilginnur bunca iş içinde,çocuğu napıyon gıı,geziyomu sizlen,işe gidince kim bakıyo?
Bu mesajı okur okumaz, eşime yaptığım pastamsı kekten bir dilim lüpletip "ohh se_zen yemiş nasılsa" dedim
Sen ister bunu bahane say, ister beni senle göbek bağı bir kesilmiş dobiş say umrumda değil ohh yedim de rahatladım
Hatta aklıma geçen buluşma öncesi, hani tarihi bir hafta öteleyelim eğer extra bir haftamız olacaksa o gece sapıtalıp burger'ı eve taşıyalım planımız vardı ya, ahanda senin mesajın bende bu etkiyi yarattı
Genel olarak diyet demeyelim ama cidden az yeme disiplinine girdim, spordan hala nefret etmemden dolayı istikrarım yok ama aklıma estikçe dans ediyor, mekik çekiyorum.
Bir miktar süzülüp, zayıfladım ama 60ları hala göremedim.
Sigarayı bırakmak biraz ters zamana geldi, sende de kilolar biraz ondan endeksli gelmiştir.
Benimde verdiğim kiloları sigara dolaylı bir miktar almak, bitmeyen bayramlar ve tatiller derken al ver al ver aslında mehter takımına bağladım kendimi biraz.
Olsun sonuçta sigarayı bıraktık boru mu yani.
Geçen hafta listede senle, ejjeyi göremedim.
Ejje'den çok uzun zamandır ses yok.
Gırgırına zannımca diyete yarın öbür gün başlarım diyor ama o yarın bir türlü gelmiyor, o da çok nadir giriyor.
Sen yoktun ve gelişim muhteşem oldu diyorsun acuk kiloyla.
Ben tek başıma eh işte gittiği kadar giden bir çember içinde hamster hesabı döneniyom
26 kasım doğumgünüm.Geçen sene diyete bu zamanlar başlamıştım.1 yıl doldu, bari 26 kasımda hedefe ulaşayım diyorum.
Arkadaş ne hedefmiş diyorum bazen ama dile kolay 90 kilodan nasipse 68 olup 22 kilo vermiş olacağım.
22 kilo da az değil de neyse gene de uzun sürdü vesselam.
17 kasım buluşması için iteleyen kimse olmadı bacım.
Kimsede motivasyon yok sanırım.
Ejje en son 80küsürlerde tartılmaktan korktuğunu söylüyordu sanırım.
Gırgırına da 80lerde sanırım.
Sen kilo almışsın.
Ben almadım, verdim ama öyle dağ taş çalkalanılası bir şey değil.
Özetle buluşma olursa; dobişlerin kahvaltı keyfi gibi olur ve o masadan 5 ekmek bitmeden kalkmayız baksana hepimiz toroman olmuşuz neredeyse.
O yüzden tabii maksat görüşmek, muhabbet ama ne bileyim hep birlikte gaza mı gelsek, beni sen mi boncuklasan, ben gırgırınayı yediği çubuklarla mı kovalasam ne yapsak
İsterseniz tarihi iteleyelim, senle kapışalım. (Allahım ne bitmez iddiadayız, kazanan yok ama iddia 1 senedir devam mı ediyor ne?)
Misafir oyuncu olarak yazalım, günlük menü, spor yazalım, ben seni boncuklayam ama sen beni boncuklama (bu boncuk işini sevmeye mi başladım ne)
Gaza gelelim, coşalım falan.
Ya da bırakalım, herkes kafasına göre takılsın mı?
S_A cnm naptn diyeti nerelrdsn ck merak edyrm kac kilo werdn benim yuzuklerm parmagmdan düsûo kzlar ya zayflamakla alakasi warmi
Merhaba arkadaşlar.
Uzun bir aradan sonra verdiğim tüm kiloları almış olarak ve son derece motivasyonsuz olarak aranıza döndün. Aslında pek dönesim yok çünkü takımda kimsecikler yok ama malum 17 Kasımda buluşmamız var o yüzden döndüm. Umarım beni görür buluşmaya gelecek olan arkadaşlar. winston bacım aslında buralardaydım ama hiç yazıpta senin motivasyonunu bozmayayım diye sesimi çıkarmadım bacım. Senin paranı zarfın içine koydum hazırladım bacım. Ananın ak sütü gibim helal olsun. Çünkü ben artık 57 kiloyum. Bir haftada da 9 kilo verdiren bir diyet yokmuş bacım aradım. Ama 1 kiloyu her türlü alabilirim. Bu durumda 48 olmam gerekirken 58 kilo olabilirim bu da mantıklı aslında.
Bu hafta işe başlıyorum. En azından bir kaç gün dikkat etsemde bari 54' e falan düşsemde artık bıraksam bu diyet işlerini sıkıldım ve ben başaramıyorum. Artık pes ettim. Benim gittiğim spor salonu da tadilattaydı ama neyseki açılmış. Şimdiden sonra haftada iki gün yüzerim falan bir şekilde toparlarım ama artık takımdan hepten koptum. Zaten bakınca sanki başka takımı okuyor gibiyim artık. Kolay adapte olamam zaten. E günlük menümü yazıp gideceksemde hep dediğimiz gibi deftere yazarım hiç olmaya kalıcı olur.
Buluşma için görüyorum ki hiç bir aksiyon alınmamış kızlar. Nerde buluşucaz. Ne etcez. Hadi bakalım toplanalım bir an önce.
Takip etmekte zorlandığım ama takıma yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş gelmişsiniz. İnşallah bizler gibi olmaz kısa zamanda zayıflayıp mezun olup gidersiniz.
S.A eşinim gelecek olmasına da çok sevindim. Hayırlı olsun bacım. İnşallah hep mutlu olursunuz.
çatlak var ya olmaz mı(
ne ilacı kullandınn öyle? geçmiş olsun..
69mu oldun,yetişcen kız bana:)) dikkat et bak hemen hamur işine fln fazla girişmekiloyu korumak meziyet gerçekten. hadi gözün aydın 6 lara hoşgeldin
aynen cnm bnmde söz yüzügüm parmağmdan düşüo alyansla yüzüğü beraber taktımGünaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
Cumartesi pazar buraya giremedim...
Cumartesi günü is yerinin noel yemegi vardi ona katildim. acik büfeydi ve benim yediklerim bunlar: 1 catal makarna, balik, haslanmis cesitli sebzeler tatli olarak dondurma servis edildi. bende yedim bütün arkadaslarim üzerine krem santi koyuyorlardi ben bolca meyve koydum...
cumartesi sabah ve öglen ise bir bardak süt ve cok az salata olarak gecirdim. aksama kadar baya acikmistim.
pazar günü ise sabah tost öglen yogurt aksam ise haslanmis et ve mantar
yani pazar günü yedimde yedim diye kabul ediyorum.
yakar, azicik tavuk eti yiyen benim ama inanki daha 4 gün sürecek sonra bitti gittiii
hilal, sorma ya.. benimde alyansim bol geliyorelimi biraz sallasam yarisina kadar cikiyor bile... dar olan söy yüzügümde problemsiz oluyor mutlu oldum vallahi
Ve Bugün itibariyle 74 kilo olan hedefime 2,8 kilo kaldi. 76,8 kiloyum. 4 gün sürem var... basarilmayacak sey degil diye düsünüyorum.
sabah yataktan cikmak icin beni tartilma istegi motive ediyor. bugün aslinda saat 8:30 da uyanmak icin saati kurdum. ama sabahin köründe uyandim devam uyumak icin döndüm ama aklima tarti düsünce firladim yerimden ya
aynen cnm bnmde söz yüzügüm parmağmdan düşüo alyansla yüzüğü beraber taktımçok güzel bi duygu dimi ama ben dün akşam 4 kiloyu werdktn sonra fena yedm yaa :2:
Madem konu yüzük ten açıldı bende söyliyeyim bari 84 kilo oluncazorla çıkartıp aman parmagim canım parmagim diye ağlayan ben dün büyük bir mutlulukla söz yüzüğüm de hafif bol olarak geri taktım
Bu arada kızlar dün gördüğüm rüyayı anlatayim istedim burda okuduklarım etkisi mı yoksa totom mu acik kaldı bilmem amarüyada biz bulusmusuz a.. S.a sen misin a., winston light senmisin diyor dum ama sakin bizi nasıl gördün diye sormayın hatırlamıyor üm çünkü
Biz bunun gerçeğini yaşadık bacım.
4 kişi sabah 10da buluşup, öğleden sonra 3e kadar falan sohbet sohbet yapıp, bu 5 saat boyunca karşımızdakine nickiyle
seslendik
Duyan eden benim için kesin demiştir "vah garibim hatuna, anası babası sigara ismi koymuş "diye
Ama bizde haklıydık,8 ay nicklerle sohbet etmiş habire öyle yazışmışız birden winston demeyip atıyorum hatice demek absürd
olurdu
Oldu da zaten, neyse çok eğlenmiştik.
Umarım tekrarı daha eğlenceli ve keyifli olur.
Herkese güzel bir gün diliyorum
evet ya çok güzelne güzel bi duygu dimi
Biz bunun gerçeğini yaşadık bacım.
4 kişi sabah 10da buluşup, öğleden sonra 3e kadar falan sohbet sohbet yapıp, bu 5 saat boyunca karşımızdakine nickiyle
seslendik
Duyan eden benim için kesin demiştir "vah garibim hatuna, anası babası sigara ismi koymuş "diye
Ama bizde haklıydık,8 ay nicklerle sohbet etmiş habire öyle yazışmışız birden winston demeyip atıyorum hatice demek absürd
olurdu
Oldu da zaten, neyse çok eğlenmiştik.
Umarım tekrarı daha eğlenceli ve keyifli olur.
Herkese güzel bir gün diliyorum
tebrikler canm o 1500 kalorilik diyetle mi verdin bu kiloyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?