Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

mesela biz ailece *haftada 1 gün yemeğe gideriz örnek burger kingte yersem tavuklu salata yada light dürümünü yerdim kebapçıya gidersek iskender yerdim ama üzerine yağ döktürmezdim tabi kola yerine ayran ama şekeri ağzıma sürmedim nezaman tatlı yemeye başladım kiloları aynen geri aldım tabii kola içmeye de

Helal valla canım hiç çatlak sarkma falan olmadan 27 kilo vermek süper bişey tebrik ederim seni ne kadar süre de vermiştn

tekrardan baya almışsın canım yaa o kadar kiloyu verdikten sonra keske tekrar olmasaydın bnde oleydm bizim marketmz war bazen ben calistiriyorm çocuklar falan cipsleri kolalar i çikolataları karşımda götürüyolar zar zor dayanamıyorum ama artık kolayı çikolatayı biraktim

2 tane elma

3 tane mandalina

20 gram ayva

3 tane kayısı

6 dakka bisiklet çevirdim

250 kalori falan aldım

hele bi evlen,hele bi bebiş doğur görcem ben seni

şaka bi yana da,spor olayında tembelim,yapsaydımbu koca sezeryan göbeeem bilem erirdi belkim

İşte bacım sırp bu yüzden çocuk yapmaktan çok korkuym henüz nişanlıyim ama evlenince uzun bi süre yapmak istemiorm :) hele bide çatlak takıntım war sende çatlak oldu mu o çatlaklar yüzünden gecenin saat 1inde apar topar acile goturduler kullandigim saçma sapan ilaç yüzünden yanık yaptı kollarım baştan aşağı ciger gibi kıpkırmızı oldu iğne falan vurdular bi haftada zorla toparladım kendimi

zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır ve 4 kilo vermişim arkadaşlar 73 ten 69a az önce yataktan kalkar kalkmaz tartldm ne goreyim 69 olmuşum cook mutluyum :)

çatlak var ya olmaz mı(

ne ilacı kullandınn öyle? geçmiş olsun..

69mu oldun,yetişcen kız bana:)) dikkat et bak hemen hamur işine fln fazla girişme kiloyu korumak meziyet gerçekten. hadi gözün aydın 6 lara hoşgeldin

Merhaba arkadaşlar.
Uzun bir aradan sonra verdiğim tüm kiloları almış olarak ve son derece motivasyonsuz olarak aranıza döndün. Aslında pek dönesim yok çünkü takımda kimsecikler yok ama malum 17 Kasımda buluşmamız var o yüzden döndüm. Umarım beni görür buluşmaya gelecek olan arkadaşlar. winston bacım aslında buralardaydım ama hiç yazıpta senin motivasyonunu bozmayayım diye sesimi çıkarmadım bacım. Senin paranı zarfın içine koydum hazırladım bacım. Ananın ak sütü gibim helal olsun. Çünkü ben artık 57 kiloyum. Bir haftada da 9 kilo verdiren bir diyet yokmuş bacım aradım. Ama 1 kiloyu her türlü alabilirim. Bu durumda 48 olmam gerekirken 58 kilo olabilirim bu da mantıklı aslında.
Bu hafta işe başlıyorum. En azından bir kaç gün dikkat etsemde bari 54' e falan düşsemde artık bıraksam bu diyet işlerini sıkıldım ve ben başaramıyorum. Artık pes ettim. Benim gittiğim spor salonu da tadilattaydı ama neyseki açılmış. Şimdiden sonra haftada iki gün yüzerim falan bir şekilde toparlarım ama artık takımdan hepten koptum. Zaten bakınca sanki başka takımı okuyor gibiyim artık. Kolay adapte olamam zaten. E günlük menümü yazıp gideceksemde hep dediğimiz gibi deftere yazarım hiç olmaya kalıcı olur.
Buluşma için görüyorum ki hiç bir aksiyon alınmamış kızlar. Nerde buluşucaz. Ne etcez. Hadi bakalım toplanalım bir an önce.

Takip etmekte zorlandığım ama takıma yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş gelmişsiniz. İnşallah bizler gibi olmaz kısa zamanda zayıflayıp mezun olup gidersiniz.

S.A eşinim gelecek olmasına da çok sevindim. Hayırlı olsun bacım. İnşallah hep mutlu olursunuz.

Hoşbuldm bcm genelde hep 6larda dolasyrdm ama son zmanlarda 70lere ciktim ama sevmedim geri döndüm 6lara :) ay kot dar paca pantolonum vardı olmuyordu artık sıkıyodu bugün giydim düğüne gittim bi güzel kurtlarımi döktüm pantolonun beli düşüyo ohh bee :)

hamur işlerine fazla dalma demişsn valla bacım bugün yeminimin son günû gece saat 12den sonra bitmis oluyo yani benim için :) o kadar sey stokladm ki hepsi hamur işi açlıktan ölüyorum 2 gün yiyeyim de sonra yeniden devam ama şok yapmıcm bacım :)

sezen ne olmuş sana böyle hayatından vazgeçmişn umutsuz vakaa olmuşsun :) sen böyle değildin bence kendine gel böyle yapma sen istedikten sonra basarrsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…