Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

teşekkür edrim.Hedef kilom 70 cuma günü kilomu yazarım başlangıç kilom 95 şu anda 93.6

melodi , stres fln mı var neden oluyo ki:44: inş biter doktor olayları çok sıkıcı gerçekten..

Bilemedim ki canım..2 hafta içinde 2 kez..Pek başıma gelen bir olay değildir...
doktora gittim, her şey normal görünüyor..Doğum kontrol hapı verdi doktor ama kullanamam onu maalesef

Bu arada kızlar, takım olarak böyle devam edelim..Kimsenin motivasyonu falan düşmesin lütfen ya...
Ben bu hafta da umutluyum, hilal ve kaptan sayesinde 1 bile olabiliriz...Hani malum şok diyet yapıyorlar kendileri

Bu takıma yarayacak gibi görünüyor

O verdiğiniz kiloların bir gramını bile aldığınızı görmeyeyim, valla çok fena küserim
Şokladınız kendinizi, şok şok ta koruyun onları

Son düzenleyen: Moderatör:
SA...4 günde 2.8 kilo vermeli.... Sa bugün yedikleri:

sabah: haslanmis et ( sabah sabah mi demeyin evet sabah sabah!!)
öglen: 2 yumurta 1 domates
aksam: sebze

bugün cok ama cok cok cok cok yoruldum..
sabahtan aksama kadar camasir yikadim. evime gittim temizledim yikadigim havlularimi dizdim falan...
ay aman be ne zormus ev dizmek ya ööööfff

arkadasimda yardim etti bana ayni apartmandayiz bize gel diye tutturdu gittim.. meger asure yedirecekmis... sonuc 4 yemek kasigi asure..

bilerek az dolu olan kagiseyi sectim

simdide bu yaziyi yazarken bile 5 defa esnedim ya

ben gidip yatayimmmm!!

ama önce internetten yeni ve cok iyi kilo verdirecek bir sok diyet bakayim kendime...

En iisi 5 gnde 5 kilo diyetii sen beni dinlee :)

evet 3 günlük sok diyetimi buldum.. 3 gün et yiyecegim...

ah winston gelsede yardimci olsa bana.. o güzel biliyor bu isleri.

Şimdi ne dicem bilemedim nasıl hesap vercm onu düşünüyorum ımmmm şeyyy ben diyeti biraktim da galiba bi kilosunu aldım inek gibi yiorm gece yatmadan önce bile çok acıkmışımm gözüm doymuyo tok olsam bile yiyorum tutamıyorum kendimi iliklerim acıkmış

Hilal terliğimi çıkarıp attım şuan sana...Aaaaaa onca çektiğin açlık boşunamıydı

Hilal terliğimi çıkarıp attım şuan sana...Aaaaaa onca çektiğin açlık boşunamıydı

Hiç sorma bacım yaa nasıl yaptım bilmiyorum şimdi diyet yapmaya hiç mecalim kalmadı nasıl yaptım diyorum resmen 5 gün bitkisel hayatta gibiydim sadece su içiyordum bolca çok yordu beni ya bida asla yemin etmicm böyle şeylere yeminimi bozamadım da :) neyse ki bitti bida şok neyim yapmicm bacm aklım basima geldi

Yapma tabi..Ama şu günlerde yediklerine çok dikkat et..Zira su kaybettin..Hoop hemen geri alma ihtimalin çok yüksek...
Şu 1 hafta düzenli beslenme moduna geç artık...

Neyse benim hıyar zamanım geldi, gidip atıştırayım bari

evet ya çok güzel

eminim çok güzel olmuştur peki ilk gittiğinizde birbirinizi nasıl buldunuz

Birbirimize telefon numaralarımızı vermiştik.
Se_zen'i aramıştım varınca, o da beni kapıda karşılamıştı sağolsun.
Diğer arkadaşlar masadaydılar zaten, en azından onları kör gibi elleye eleye bulmadıydım

evet 3 günlük sok diyetimi buldum.. 3 gün et yiyecegim...

ah winston gelsede yardimci olsa bana.. o güzel biliyor bu isleri.

İşte geldim burdayım ben bu işte ustayım
Öncelikle 80üstlerinden 70ortalarına geldiğin bugünlerde seni tebrik eder, yanacıklarından öperim
Şok diyetlerde evet uzman oldum ama hep diyorum; dombiliyseniz, diyete ilk başıyorsanız ya da diyete ara verip deliler gibi yemişseniz motive amaçlı yalandan su kaybı lazımsa bu şoklar işe yarıyor.
İstikrarlı ve de uzzzuuun dönemli diyet serüveninde tırt yani işe yaramıyor.
Şoklar joker gibi ve doğru zamanda kullanılmalı bence.
Misal bayramda 2-3 gün yedik içtik iştah da mide de aldı başını büyüdü, yap 2 günlük x şokunu at ödemi fazlalığı üstten, al gazı başla diyete tekrardan gibi bacım.
Yani sende bende şok mok şu an işlemez zaten az yiyoruz, daha da vücudu şaşırtmak şoklamak ne derede mümkün olur bilemem.

He gene de ders verme, seçenek sun dersen:

mapple syruplu şu limonata diyetini 3-4 gün yapabilirsin.Sırf sıvı almış olursun.Mapple oranını da az tutarsan bir miktar detoxlu şokumsu şey olabilir.
Sırf yağsız yoğurt ile gene detoks olabilir.Hem sıvı hem faydalı hem abartmadan kalorisi dengeli hem yağ yakar.
Lahana çorbası aaa bak aralarında en makulu, bol pul biberli yapıver, sabah öğle akşam içiyorsun, deli gibi ter atıyor, lahana ödemi de söküyor, hem de doyurucu ohh şahane valla.
son gün saunaya gitme fırsatın faan olursa 1-2 saat kalıp 1-2 kilo da orada atabilirsin (Zeki winston )

Bacım yukardakiler biliyorsun tehlikeli ama lahana çorbası en makulleri bence.
Gene de sen bilin.
Bol şans.

Son düzenleme:
Bu arada;
@se-zen; kaçabilirsin ama saklanamazsın.
I see dead people vardı ya; ben de I see fat people modundayım.
Zehir hafiye peşinizde uleeyn.
(Bu arada gamlı baykuş gibi umarım kilo alışına üzülmüyorsundur, senin en dombili halin misal benim en zayıf halime bile 1000 basacağından bence yersiz yere dertleniyorsun.Birde mümkün olsa da şu 57-58 kiloya gelmiş halinin fotosunu paylaşabilsen.Kendini boşuna paraladığını, o kiloda dahi ince ve zarif durduğunu anlayacaksın ama şimdi ben ne desem boş, herkesin olmak istediği bir kilo, beden, ayna görüntüsü var.)
Neyse.
Şimdi benim ara ara gelen hassas dönemim gibi bir dönemdemisin bilemedim.İki üç laf sokup fiştekleyeyim gaza gelelim, şenlik ateşini yakayım diyorum bir yandan da ters teper mi diyorum :26:

Bu arada nerede benim yoldaşım yakar pehlivan bre?
En son azimli, listeli, hırslıydı sonra kimlerin oyununa geldi, kaçamaklar mı yaptı nerelerde merak ettim.

Valla kilolar geliyor, gidiyor, modumuz düşüyor çıkıyor ama maksat muhabbet birazda.X yedim, y yedim iyi Allah arttırsın, afiyet olsun.
Başka? Sohbet, muhabbet, paylaşım o eski günler (yaşlanıyor muyum ne uleyn ) lazım bize bence.

Voltranı oluşturmak için çağrı yapıyorum; Suhan ve ekürisi Se-zen, winston'un kadim dostu Yakar, Dukan'ıyla başkan, Çubuk krakerleriyle Gırgırına, Activiasıyla ejje nerelerdesiniz bacılar?

Gelin de yakak şu şenlik ateşlerini, meydan kapışma görsün

Son düzenleme:

kilo almamak için ne yapsam ki ya iki gündür yedim zaten ikisini almışmdir 2sine sahip çıkayım bari dimi :)

Günaydın winston çağrına hazır ve nazır olarak yetiştim bacım hemide dün sadece 3 öğün yoğurt günümle başlayarak 5 günde 5 kiloma start verdim 25 güne hem düğün geliyor hemde benim şoklama bitiyor
aşırı kansız olmam sebiyle çok üşürüm ben anormal onada mekiğe başlayarak çözüm buldum başlangıç 500 mekik yani anlıycağınız bugün keyfim yerinde niyemi hala şişkoyum ama zayıf olmak için dün çaba gösterdim ben :)
şu başkanlık işinide sezen yada winston devralın lütfen s.a ya fazla yükleniyor sorumluluk hele kocasıda geliyor fazla vaktini almayalım yahuu hasret bitiyor darısı başıma bu arada 11 kasım doğum günümdü sevgilim bana hediye layt kepek ekmeği aldı he komikmiydi evet ben güldümmü hayır

Merhaba kızlar çok güzel motivasyon olmuş sunuz çok neselisiniz ama benim durumum çok kötü diyet için değil motivasyonunu zu bozmak istemem ama biraz yazayim rahat lıyım dedim iş leri miz kötü eşim le aram kötü yemiyorum ama gr gitmiyor sinirliyim aman böyle ışte ya bi evlilik terapisti bilen var mı

Doğum günün kutlu olsun canım kaç oldun

Günaydın kızlar,

winston geldim bacım. Yeter ya evet haklısın valla. saklan saklan nereye kadar değil mi? Artık kilolarımla yüzleşme vaktim gelmiştir. Evet an itibari ile bende bismillah deyip başlıyorum. Yarını falan beklemiycem artık. Yanımda haşlanmış brokolilerim var yeşil yeşil öğlen yoğurtla onları yiycem. akşamda aynısını yerim. Acaba bende yemin falan mı etsem ya. 3 gün falan sırf brokoli falan yiycem diye. En azından şişkinliğim gitse bacılar ya. Hadi yakalım şenlik ateşlerini. 48 olmasamda 58 olmama gerek yok ama değil mi?
Hadi bocum boncukla beni, gaza getir beni, kıskandır çatlat beni de gaza geleyim. Şu sır gibi sakladığın kilonu söyleyerek başlayabilirsin mesela.

S.A canım başkanlık işini kabul ederim ancak ben de yakın zamanda bırakmak istiyorum biliyorsun. Gidene kadar elbette yaparım fakat sonra da kimse gönüllü olmayacak ve ben takımdan ayrılamıycam. Hani belki herkes elini azıcık taşın altına uzatsa yapılabilir. Sonuçta bak senin eşin geliyor diye yapmak istemiyorsun fakat benim zaten mevcutta eşim yanımda, zaten çalışıyorum ve üstüne bir de çocuğum var. Yani evet yaparım ama gruptaki arkadaşlar emin ol seni ararlar. Çünkü ben bu kadar herkesin arkasını toparlayamam. Diğer takımlarda nasılsa burada da öyle olur, herkes kilosunu yüzde olarak hesaplar, listede kendini ekler falan. Diğer arkadaşlarda bu konuda fikrini söylerse sevinirim. 2 gün sonra bana ama S.A böyle yaptırmıyordu denecekse baştan bulaşmayalım bu işe.
He ayrıca sende haklısın evet bu kadar çok sorumluluk varsa sen niye uğraşasın ki. :44:

Ben hesaplar yazarı m zor değil herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…