dodiliktakima hosgeldin canim. 2 hafta deneme süren olacak. Her Cuma buraya hepimiz kilomuzu yaziyoruz. Cuma ögleden sonra ise listemiz hazirlanip tüm takimlar tarafindan paylasim alanina bildiriliyor.
sen aktif olursan 23. Kasim cuma günü listeye yeni üye olarak alinirsin.
Bana hedef kilon gerekiyor. 23. kasimda bildirecegin kiloda baslangic kilon olarak kabul edilecek..
Umarim istedigin kiloya kavusursun
melodi , stres fln mı var neden oluyo ki:44: inş biter doktor olayları çok sıkıcı gerçekten..
SA...4 günde 2.8 kilo vermeli.... Sa bugün yedikleri:
sabah: haslanmis et ( sabah sabah mi demeyin evet sabah sabah!!)
öglen: 2 yumurta 1 domates
aksam: sebze
bugün cok ama cok cok cok cok yoruldum..
sabahtan aksama kadar camasir yikadim. evime gittim temizledim yikadigim havlularimi dizdim falan...
ay aman be ne zormus ev dizmek ya ööööfff
arkadasimda yardim etti bana ayni apartmandayiz bize gel diye tutturdu gittim.. meger asure yedirecekmis...sonuc 4 yemek kasigi asure..
bilerek az dolu olan kagiseyi sectim
simdide bu yaziyi yazarken bile 5 defa esnedim ya
ben gidip yatayimmmm!!
ama önce internetten yeni ve cok iyi kilo verdirecek bir sok diyet bakayim kendime...
En iisi 5 gnde 5 kilo diyetii sen beni dinlee :)
Bilemedim ki canım..2 hafta içinde 2 kez..Pek başıma gelen bir olay değildir...
doktora gittim, her şey normal görünüyor..Doğum kontrol hapı verdi doktor ama kullanamam onu maalesef
Bu arada kızlar, takım olarak böyle devam edelim..Kimsenin motivasyonu falan düşmesin lütfen ya...
Ben bu hafta da umutluyum, hilal ve kaptan sayesinde 1 bile olabiliriz...Hani malum şok diyet yapıyorlar kendileri
Bu takıma yarayacak gibi görünüyor
O verdiğiniz kiloların bir gramını bile aldığınızı görmeyeyim, valla çok fena küserim
Şokladınız kendinizi, şok şok ta koruyun onları
Şimdi ne dicem bilemedim nasıl hesap vercm onu düşünüyorumımmmm şeyyy ben diyeti biraktim da galiba bi kilosunu aldım inek gibi yiorm gece yatmadan önce bile çok acıkmışımm gözüm doymuyo tok olsam bile yiyorum tutamıyorum kendimi iliklerim acıkmış
güvenemem canim. 3 gün kaldi asla yapamam bunu!! hele patates hic yiyememem...
Hilal terliğimi çıkarıp attım şuan sana...Aaaaaa onca çektiğin açlık boşunamıydı
Hiç sorma bacım yaa nasıl yaptım bilmiyorum şimdi diyet yapmaya hiç mecalim kalmadı nasıl yaptım diyorum resmen 5 gün bitkisel hayatta gibiydimsadece su içiyordum bolca çok yordu beni ya bida asla yemin etmicm böyle şeylere yeminimi bozamadım da :) neyse ki bitti bida şok neyim yapmicm bacm aklım basima geldi
evet ya çok güzel
eminim çok güzel olmuştur peki ilk gittiğinizde birbirinizi nasıl buldunuz
evet 3 günlük sok diyetimi buldum.. 3 gün et yiyecegim...
ah winston gelsede yardimci olsa bana.. o güzel biliyor bu isleri.
Yapma tabi..Ama şu günlerde yediklerine çok dikkat et..Zira su kaybettin..Hoop hemen geri alma ihtimalin çok yüksek...
Şu 1 hafta düzenli beslenme moduna geç artık...
Neyse benim hıyar zamanım geldi, gidip atıştırayım bari
Günaydın winston çağrına hazır ve nazır olarak yetiştim bacım hemide dün sadece 3 öğün yoğurt günümle başlayarak 5 günde 5 kiloma start verdim 25 güne hem düğün geliyor hemde benim şoklama bitiyor
aşırı kansız olmam sebiyle çok üşürüm ben anormal onada mekiğe başlayarak çözüm buldum başlangıç 500 mekik yani anlıycağınız bugün keyfim yerinde niyemi hala şişkoyum ama zayıf olmak için dün çaba gösterdim ben :)
şu başkanlık işinide sezen yada winston devralın lütfen s.a ya fazla yükleniyor sorumluluk hele kocasıda geliyor fazla vaktini almayalım yahuu hasret bitiyor darısı başıma bu arada 11 kasım doğum günümdü sevgilim bana hediye layt kepek ekmeği aldı he komikmiydi evet ben güldümmü hayır
Ben hesaplar yazarı m zor değil herhaldeGünaydın kızlar,
winston geldim bacım. Yeter ya evet haklısın valla. saklan saklan nereye kadar değil mi? Artık kilolarımla yüzleşme vaktim gelmiştir. Evet an itibari ile bende bismillah deyip başlıyorum. Yarını falan beklemiycem artık. Yanımda haşlanmış brokolilerim var yeşil yeşil öğlen yoğurtla onları yiycem. akşamda aynısını yerim. Acaba bende yemin falan mı etsem ya. 3 gün falan sırf brokoli falan yiycem diye. En azından şişkinliğim gitse bacılar ya. Hadi yakalım şenlik ateşlerini. 48 olmasamda 58 olmama gerek yok ama değil mi?
Hadi bocum boncukla beni, gaza getir beni, kıskandır çatlat beni de gaza geleyim. Şu sır gibi sakladığın kilonu söyleyerek başlayabilirsin mesela.
S.A canım başkanlık işini kabul ederim ancak ben de yakın zamanda bırakmak istiyorum biliyorsun. Gidene kadar elbette yaparım fakat sonra da kimse gönüllü olmayacak ve ben takımdan ayrılamıycam. Hani belki herkes elini azıcık taşın altına uzatsa yapılabilir. Sonuçta bak senin eşin geliyor diye yapmak istemiyorsun fakat benim zaten mevcutta eşim yanımda, zaten çalışıyorum ve üstüne bir de çocuğum var. Yani evet yaparım ama gruptaki arkadaşlar emin ol seni ararlar. Çünkü ben bu kadar herkesin arkasını toparlayamam. Diğer takımlarda nasılsa burada da öyle olur, herkes kilosunu yüzde olarak hesaplar, listede kendini ekler falan. Diğer arkadaşlarda bu konuda fikrini söylerse sevinirim. 2 gün sonra bana ama S.A böyle yaptırmıyordu baştan bulaşmayalım bu işe.
He ayrıca sende haklısın evet bu kadar çok sorumluluk varsa sen niye uğraşasın ki. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?