hayırlı pazarlar nerdesiniz kızlar bendaha iğleşemedim salya sümük geziyorum :2::2: afedersiniz
istanbulda olanlara bir sorum var şu belediyelerin 10 tl karşılığında ücretsiz spor veriyorlar ya onlara giden varmı aranızda
hayırlı pazarlar nerdesiniz kızlar bendaha iğleşemedim salya sümük geziyorum :2::2: afedersiniz
istanbulda olanlara bir sorum var şu belediyelerin 10 tl karşılığında ücretsiz spor veriyorlar ya onlara giden varmı aranızda
Tam olarak aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum da; bakırköy'de koskoca bir tesis gibi bir yer vardı, içinde devas spor salonları özel diyetisyenler, doktorlar falan.Bu dediğim ücretsizdi.O zamanlar 2-3 kilo fazlalığı şımarıklığa vurup gidip kendimi kaydettirmek istemiştim.Kapıdaki görevli deli dumrul gibi beni durdurup "o kadar kolay değil bu işler babuş" mealinde bir şeyler demişti.Özetle belediye ücretsiz yardım ediyormuş ama ciddi anlamda obez olanlara falan.Buralara kayıt öncesinde testler falan yapılıyormuş, cidden obez çıkılırsa, ama spor yapmaya hastalığı yoksa zartsa zurtsa kabul ediliyormuş insanlar.Aslında güzel de geldi sonra.Cidden ihtiyacı olan ve 10 kilo ve üstü fazlası olan kişiler için ücretsiz olması makul.Öyle sabah akşam kamu spotunda "kalk dobiş yürü" demekle olmuyor, devlet sahip çıkmalı bize
Neyse tam olarak sana yardımcı olamadım bacım ama yazmadan da geçemedim
Canım ben o spor salonuna gidiyorum. Tabii ben akşam gittiğim için ücretli. Diğer branşları bilmiyorum ama benim gittiğimde hafta içi 3 gün ücretsiz, plates, fitness, aerobik yüzme var. Bayan erkek ayrı hepsinde.
Kilo şartı falan da yoktu. Yanlız 25 TL'ye tahlil yapılıyor. 15 TL'de ücreti var. Spor AŞ den de kayıt yaptırabiliyormuşsun. Belediyenin tesisleri ve temizliği falan da çok güzel. Ben yaklaşık 7 yıldır yüzmeye gidiyorum. internetten bak bakalım hangi semt sana yakınsa bi git konuş derim.
Canım ben o spor salonuna gidiyorum. Tabii ben akşam gittiğim için ücretli. Diğer branşları bilmiyorum ama benim gittiğimde hafta içi 3 gün ücretsiz, plates, fitness, aerobik yüzme var. Bayan erkek ayrı hepsinde.
Kilo şartı falan da yoktu. Yanlız 25 TL'ye tahlil yapılıyor. 15 TL'de ücreti var. Spor AŞ den de kayıt yaptırabiliyormuşsun. Belediyenin tesisleri ve temizliği falan da çok güzel. Ben yaklaşık 7 yıldır yüzmeye gidiyorum. internetten bak bakalım hangi semt sana yakınsa bi git konuş derim.
özel olmazsa böyle hafta sonları için felan kaç para ücretveriyorsun canım
Canım normalde haftada 2 gün yüzme 110 TL
Ben 2011 de kayıt olmuştum yıllık olarak 850 TL vermiştim. Haftada 4 gün yüzme artık istersem fitness, plates, aerobik, tenis falan filan vardı. Tabii ben yazıldıktan sonra havuz tadilata girdi. 1 yıl kadar kapalı kaldı. Yeni açıldı. Ama ben haftada 2 gün anca yüzmeye gidebiliyorum. Öyle eve çok yakın falan değil, arabayla gidiyorum. İş çıkışları haftada 2 gün gitmeye yeni başladım. Daha 8 aylık üyeliğim de var.
Merhaba kızlar
sa tebrikler
kızlar son birkaç haftadır sabah diyete başlayıp akşam bitiriyorum dün akşam tapt ı ya ciktim çıkmaz olaydi m 66yi gördüm inanın alacaktım ben ne yaptım 61 ne re 66 ne re o an itibariyle ağzına lokma almadi m
sabah ki menüm
bir yumurta yarın domates ve sakatlık bir dili m ekmek
öğlen bir iç li kofte ve salata
akşama tavuk başladım tavuklu salata yiyecegim
dün akşam yarın saat koştum canım çıktı resmen yarın saat ve lesli ile yürüdüm
ben var ya adam olmam beş kilo al sonra bu pantolon niye daralmaya başladı de
Mrb kzlar nasilsnz keyifler nasıl ne güzel herkes zayıflıyor ben yerimde sayıyorum homini gırtlak yiyorum moralim sıfırın altında herkesle tartışıyorum nişanlım hep alttan alıyo ne dersm onu yapıyo çocuk psikolojim bozuldu bu kilolarm yuzundn kimseye anlatamıyorum da çok kötüyümpc'm de hala yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?