Sağol canımİlginnur çok geçmiş olsun
Vallahi kızlar akşam yemeğini yedim az önce bir elma yedim yirmi dakika yürüdüm benim canavarlar birbirini yemeye başlayınca mecbur biraktim neyse kızlar hadi her beraber toplanalım
kullanımı:1bardak sıcağa yakın ılık suyun içine 1 çorba kaşığı elma sirkesi 1 tatlıkaşığı bal(hakiki çiçekbalı) bunu sabah aç karnına içiyorum bide gece yatarken,(fazla kilosu olanlara 3kez öneriliyo ) .
Evet bu karışımi uygulayan var mi aramızda bu konuyu okudum biraz çok fayda gördüm diyen var ise yaramiyor diyen var sizce
Ilginnur gecen tvye bi diyetisyen cktı ewet elma sirkesinin faydasınin goruldgunu soyledi ama balla pek etkisi yok ddi birde 1 cay kaşıgı kullanılckmş bende bi ara kullanıyordum büyük bi bardağa elma sirksinin kapağıyla 2 tane koyuyordum midem agrimaya başladı biraktim
kullanımı:1bardak sıcağa yakın ılık suyun içine 1 çorba kaşığı elma sirkesi 1 tatlıkaşığı bal(hakiki çiçekbalı) bunu sabah aç karnına içiyorum bide gece yatarken,(fazla kilosu olanlara 3kez öneriliyo ) .
Evet bu karışımi uygulayan var mi aramızda bu konuyu okudum biraz çok fayda gördüm diyen var ise yaramiyor diyen var sizce
Ilginnur gecen tvye bi diyetisyen cktı ewet elma sirkesinin faydasınin goruldgunu soyledi ama balla pek etkisi yok ddi birde 1 cay kaşıgı kullanılckmş bende bi ara kullanıyordum büyük bi bardağa elma sirksinin kapağıyla 2 tane koyuyordum midem agrimaya başladı biraktim
Evet Taylan Kümeli dündü sanırım söyledi.Sirkeyle midesini delip ölenler bile olmuş.Bir çay kaşığı sirke bol suda karıştırılıp ya da bol suyla içilecek olay bu.Eğer bunu balla içerseniz boşa sirke içip midenizi yorarsınız dedi.
Keza bir kaşık bal 100 kalori, günde 3 kaşık balla 3 posta bunu içmek 300 kalori o da eşittir günde 6 dilim fazla ekmek.Yani balla bu içilirse kilo vermeyi bırak düzenli kullanılırsa kilo bile aldırıcı bir şey.
Ben de bir dönem yapmıştım ben sirkeyi zaten çok sevdiğimden direkt kafama dikerdim
Ama yüksek lisans sebebiyle her gün 2,5 saat yol yürür, hiç ekmek yemez, o koşturmada öğlen de yemek yiyemezdim.Velhasıl güzel de kilo verdim ama şimdi keramet sirkedeydi diyemem.Keramet diyette, sporda ve de su da.Bu 3lünün haricinde kalan her şey destek kürleri gibi, yapılsa da olur, yapılmasa da.O "sadece sirkeyle 3 ayda 30 kilo verdim" , "ekmeği tek dilime indirdim ayda 20 kilo verdim", "eltimgilden duydum ıhlamura limon sıkmış bir ayda 20 kilo vermiş" ler malesef fasa fiso ödem attırıcı ve çok obezlerde su attırıcı bir sistem, boşa mideni bunlarla yorma bacım.
iyi akşamlar kızlar böyle iksir miksir bıraktımgittim bugün sapor a.ş nin yani belediyenin ücretsiz sporuna yazıldım çokta kolay oldu internetten formu doldurdum aile hekiminden ücretsiz sağlık raporumu aldım aradım yer varmış gittim sadece 15 tl verip kart çıkardım 2,5 ay boyunca fıtnees a gideceğim haftada 2 gün 2 saat 2,5 ay sonunda diğer sporlarda yer varsa onlara geçebileceğim yine 2,5 ay yani yer olduğu sürece spor artık bana ücretsiz
yalnız tek şartları var ard arda 3 gün aralıklarla 6 gün devamsızlık yaparsam kaydım siliyorlar birdaha sana bedava spor mupor yok diyolar
ha unutmuşum ayrıca hocada verecekler bize özendirmek gibi olmasın
evet... gideyimde yaşadıklarımı yazzarım
Vay vay severim senin havan ı bacım hocalandın yani
Bravo iyi yapmışsın böylece hem düzenli spor yaparsın hemde onca emeğin yüzü suyu hörmetine ecu işi en kısa zamanda bitirirsin
Kendim i çok huzurlu hissediyorum diyeti mi ve sporu mu yapıyorum iyi kötü sonuç almaya başladım
Piskin bir göbek yok pismanlik yok böyle daha iyi
çok güzel ya sen 64 kilosun boyun kaçtı unuttum kilon az gibi geldi bana ama belkide boyuna göre çoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?