Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Selam kızlar.
Bugün ancak bu saatte uprayabildim çünkü öyle çok yoğunum ki.
Bu sabah tartıda dibi görüdm kızlar. Tamı tamına 57 kiloydum. Ohaaaa dedikten sonra kendimi toparladım nihayet

Sabah
1 yumurta ile yapılmış salata

Öğle
haşlanmış tavuklu salata
1 kase yoğurt

Ara
Yarım yeşil elma

Akşam
tavuklu salata
ayran

Bundan sonra böyle olucak kızlar. Yarın öğlen ton balıklı salata yerim belki. Ama bundan sonra salata yiycem artık. Ben en güzel böyle kendimi toparlıyorum. Ve evet winstonunda dediği gibi yasak yok arada sırada bir şeylerin tadına bakabiliirm ama devam etmemek şartı ile.

İlginnur çok geçmiş olsun
Vallahi kızlar akşam yemeğini yedim az önce bir elma yedim yirmi dakika yürüdüm benim canavarlar birbirini yemeye başlayınca mecbur biraktim neyse kızlar hadi her beraber toplanalım

kullanımı:1bardak sıcağa yakın ılık suyun içine 1 çorba kaşığı elma sirkesi 1 tatlıkaşığı bal(hakiki çiçekbalı) bunu sabah aç karnına içiyorum bide gece yatarken,(fazla kilosu olanlara 3kez öneriliyo ) .

Evet bu karışımi uygulayan var mi aramızda bu konuyu okudum biraz çok fayda gördüm diyen var ise yaramiyor diyen var sizce

Ilginnur gecen tvye bi diyetisyen cktı ewet elma sirkesinin faydasınin goruldgunu soyledi ama balla pek etkisi yok ddi birde 1 cay kaşıgı kullanılckmş bende bi ara kullanıyordum büyük bi bardağa elma sirksinin kapağıyla 2 tane koyuyordum midem agrimaya başladı biraktim

Bal mide agrimasını önlüyor muş form da bununla kilo verenler var görünce bende heyecanlan dim

Günaydın kızlar
nihayet sabah eksi gördüm tartıda iyi geldi vallahi
kızlar bu sirke eve bal olayina gelince ben birkaç yaptım ama midem ağrıdı o tat için degmez

günaydın kızlar sonunda bakabildim buraya bu aralar çok yoğunum brazdan gene göreve gidiyorum gitmeden önce bi uğruyayım dedim.
hafta içi çok dikkat ediyoum yememe içmeme ama ne oluyosa hafta sonu oluyo eve gidince coşuyorum bakalım bu haftaya gene çok iyi başladım hafta sonuda dağıtmamaya çalışıcam inşallah. şimdilik kilomu koruyorum henüz bi inişe geçemedim ama sabit kalmakta şuan sevindirici bişey benim için:)
akşam kesinlikle bişey yemiyorum sadece meyve yiyorum öğlenleri ekmek dışında düzenli olarak yemeğimi yiyorum sabahlarıda duruma göre değişiyo dünkü menümü yazayım
sabah:
2 fincan nescafe
ara:
2 mandalin
öğlen:
yoğurt çorbası/sebzeli kebap
ara:
1 mısır patlağı(light)
akşam:
mandalina
bu sabah:
3/4 simit
ara:
mandalina
öğle ve akşamı daha sonra yazarım ben kaçar kızlar göreve

Merhaba
Önce sabah menü mü yazayim
Bir Dukan lavaşı arası peynir
Bir havuç ne alaka ise
Öğle salata 3 tane sarma
Akşam salata tavuk
Böyle yaparak belki birduzene girerim

Evet Taylan Kümeli dündü sanırım söyledi.Sirkeyle midesini delip ölenler bile olmuş.Bir çay kaşığı sirke bol suda karıştırılıp ya da bol suyla içilecek olay bu.Eğer bunu balla içerseniz boşa sirke içip midenizi yorarsınız dedi.
Keza bir kaşık bal 100 kalori, günde 3 kaşık balla 3 posta bunu içmek 300 kalori o da eşittir günde 6 dilim fazla ekmek.Yani balla bu içilirse kilo vermeyi bırak düzenli kullanılırsa kilo bile aldırıcı bir şey.
Ben de bir dönem yapmıştım ben sirkeyi zaten çok sevdiğimden direkt kafama dikerdim
Ama yüksek lisans sebebiyle her gün 2,5 saat yol yürür, hiç ekmek yemez, o koşturmada öğlen de yemek yiyemezdim.Velhasıl güzel de kilo verdim ama şimdi keramet sirkedeydi diyemem.Keramet diyette, sporda ve de su da.Bu 3lünün haricinde kalan her şey destek kürleri gibi, yapılsa da olur, yapılmasa da.O "sadece sirkeyle 3 ayda 30 kilo verdim" , "ekmeği tek dilime indirdim ayda 20 kilo verdim", "eltimgilden duydum ıhlamura limon sıkmış bir ayda 20 kilo vermiş" ler malesef fasa fiso ödem attırıcı ve çok obezlerde su attırıcı bir sistem, boşa mideni bunlarla yorma bacım.

Ya çok kötü sün hayallerimi yiktin ne güzel sabah aç karnına içip bir güzel kahvalti yapacaktım sonra ise gidip akşama kadar homini gırtlak yiyecek akşam bunu içip zayıfla ya caktım zati ekmeği 1dilime indirmiştim gitti güzelim hayallerim kötü winston light kötü kötü

Ya işin ilginci bu konuyu açanlar kaç kiloda yemiş yemiş bunu içmiş zayıfla mis ha söyleyin bana

arkadaşlar boşverin böyle sihirli iksirleri
formül basit az yemek çok hareket birazda istikrar (ama en önemlisi)
ne zaman böyle yapsam işe yarıyor.
birkaç gündür dikkat ediyorum ya işin havasına girdim

iyi akşamlar kızlar böyle iksir miksir bıraktım gittim bugün sapor a.ş nin yani belediyenin ücretsiz sporuna yazıldım çokta kolay oldu internetten formu doldurdum aile hekiminden ücretsiz sağlık raporumu aldım aradım yer varmış gittim sadece 15 tl verip kart çıkardım 2,5 ay boyunca fıtnees a gideceğim haftada 2 gün 2 saat 2,5 ay sonunda diğer sporlarda yer varsa onlara geçebileceğim yine 2,5 ay yani yer olduğu sürece spor artık bana ücretsiz

yalnız tek şartları var ard arda 3 gün aralıklarla 6 gün devamsızlık yaparsam kaydım siliyorlar birdaha sana bedava spor mupor yok diyolar
ha unutmuşum ayrıca hocada verecekler bize özendirmek gibi olmasın

evet... gideyimde yaşadıklarımı yazzarım

Vay vay severim senin havan ı bacım hocalandın yani
Bravo iyi yapmışsın böylece hem düzenli spor yaparsın hemde onca emeğin yüzü suyu hörmetine ecu işi en kısa zamanda bitirirsin

Şimdide akşam raporunu yazayim
Akşam ki menü bir tabak salata bir minik ka s e yoğurtlu makarma
Yeme seydim iyi olurdu ama çok ta sıkınça sonra kaçamak yapıyorum
Neyse ben kaçar kızlar

Kendim i çok huzurlu hissediyorum diyeti mi ve sporu mu yapıyorum iyi kötü sonuç almaya başladım
Piskin bir göbek yok pismanlik yok böyle daha iyi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…